Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IG55
senior tag
válasz Ciccuka #157459 üzenetére
Az ilyen híreknél pont a lényeget nem tudjuk meg, hogy valóban legyen miből okulni. Milyen töltő volt, nem volt e gányolva, milyen a ház elektromos hálózata, nem volt e gányolva. Egyáltalán mi volt rádugva, az nem volt e gányolva.
Elnézést a feltételezésért, de kiindulva abból, hogy 7 gyerekes festőművész, számomra azt sugallja, hogy nem egészen földhözragadt, evilági az ipse, szóval nem mérvadó az esete. -
IG55
senior tag
válasz AndrewBlase #138697 üzenetére
Ki fogom ezt én is próbálni, de... Szerintem a mérők különböző szinteken máshogy csalhatnak. Tehát pl az egyik pontos 20% és 40% között, de 50%-tól felfelé elkezd csalni. Egy másik meg épp fordítva.
-
IG55
senior tag
válasz AndrewBlase #138568 üzenetére
Annyit kérdeznék, hol helyezkednek el? Ha panelban, akkor a feketére tippelek, ha családi házban, akkor a másikra.
-
IG55
senior tag
válasz AndrewBlase #138414 üzenetére
Köszi, megtaláltam, alternatívákat kerestem
-
IG55
senior tag
-
IG55
senior tag
Van valakinek egy jó kis rendelésnyilvántartó táblázata esetleg Google Sheet-ben? Amit közzé és tenne?
-
IG55
senior tag
válasz Degeczi #137487 üzenetére
Ez a Xiaomi Mijia Aqara kamera gateway mivoltában ugyanazokkal a jellemzőkkel bír, mint a kimondott dedikált Xiaomi gateway? Tehát ugyanaz a hatótáv, érzékenység, nem tudom mi? Ha igen, akkor az a csupán 2-3 ezer forinttal magasabb ár meglehetősen elértékteleníti a másikat.
-
IG55
senior tag
6-7 éves fiúnak keresek bluetooth fejhallgatót. Tudnátok ajánlani valamit?
-
IG55
senior tag
válasz Doki16 #135819 üzenetére
Ilyenhez:
Item: Strip (White)
Non-Wterproof: IP 44 (For indoor use only)
LED Chip: SMD 3528
Viewing Angle: 120°
Length: 5000mm
Width: 8mm
Input Voltage: 12V DC
Power: 2A 24W
LED Quantity: 60pcs/Meter, 300LEDs in total
Luminous Flux: 1800-3000lm
Color: WhiteA hosszából levágtam, 4 méter lehet kb.
Vegyek 3A-es power adaptert? -
IG55
senior tag
Ledszalaghoz 12V 2A power adaptert keresek, jobb minőségűt. 1 évet bírt ez a Brelong.
-
IG55
senior tag
Ilyen Digoo DG-EX001 WIFI APP Smart Weather Station-höz volt már valakinek szerencséje?
Az érdekelne, hogy hogyan működik a wifi kapcsolat, hogyan működik az app. Kívülről is elérhető-e az állomás, mármint nem csak ha azonos wifi hálózaton van a telefonnal? Az app használható-e mérési eredmények loggolására? Screenshotok alapján igen, de elég sok a panasz rá úgy általánosságban. -
IG55
senior tag
Geekbuyingon hogyan lehet kiszállított termékkel kapcsolatban reklamálni? Nem találok a rendelt áruhoz semmilyen visszajelzési lehetőséget.
-
IG55
senior tag
Sminktáskát keresek. Valami ilyesmit.
Van valakinél kipróbált, bevált? -
IG55
senior tag
válasz Mr.Csizmás #124456 üzenetére
Több helyen olvastam azt, hogy a gateway nem jó neki, csak ez a lámpa, mert ahhoz tud csak Bluetoothon csatlakozni.
-
IG55
senior tag
Én vagyok-e a hülye?
Vagy ez tényleg nem jó semmire azon kívül, hogy a Mi Home appban hozzá kapcsolódó triggereket lehet beállítani, amivel bánatom tudja milyen okosezközöknek lehetne utasításokat adni? De azt is csak úgy, ha összekötöm a Xiaomi éjjeli lámpával, hogy wifihez jusson.
Le tudom olvasni a telefonomről azt, ami a kijelzőjén is ott van, ennyi.
Azért vettem, hogy loggoljam a méréseket, gondoltam a Mi Home app tud ilyet, nem tud. -
IG55
senior tag
válasz vargalex #123024 üzenetére
+Degeczi
Csak monitorozásra, naplózásra kellene, kijelző sem lényeges. Mobillal, appon keresztül, vagy akár PC, valamilyen progival. A wifi-s annyival lenne jobb, hogy nem csak itthonról tudnék szinkronizálni, hanem bárhonnan (ha jól sejtem). Nincsen semmilyen rendszerem egyébként.
-
IG55
senior tag
Bluetooth-os hőmérőt keresek, ezen kívül van másfajta?: Xiaomi Mijia Bluetooth Temperature Humidity Sensor LCD Screen Digital Thermometer Hygrometer Moisture Meter.
Igazából wifist keresnék, de az csak gateway-es kombóban létezik, ha jól tudom.
-
IG55
senior tag
válasz norbert1998 #120002 üzenetére
Azt nem vetetted fel, hogy hogyhogy csak a te esetedben nem biztonságos, és másik x ezer, százezez, millió embernél az?
Próbáld meg először a másik PP fiókot. Következő lépés, megfenyegeted őket, hogy ezesetben törlöd a reged és szevasz. Nyitsz egy új fiókot. Illetve, új fiókot nyithatsz csak úgy is, ha nincs túl sok bukni való pontod.
-
-
IG55
senior tag
válasz daniel2121 #116090 üzenetére
Tetszőleges kulcstartót választhatsz, mindegyik jó Fordhoz is.
-
IG55
senior tag
A Wish tényleg ennyire kutyaütő, mint ahogy itt tapasztaljátok?
Nem hiszem, hogy pl amerikában is így nyomatják. [link][ Szerkesztve ]
-
IG55
senior tag
válasz IldiH #112071 üzenetére
Megadtam mindet. Az az igazság, hogy minden egyes billentyűleütés növeli a frusztrációmat. Küldjék ki nekem úgy, ahogy eddig, nem akarok perceket/órákat tölteni a nyomorult igényeik kielégítésével.
És akkor még ez a nyomtatvány, amit át kell adnom majd:
Nyilatkozzak még arról is, amiról fogalmam nincs.
Köszönöm, én ebből nem kérek, maradok a Postára elmászkálásnál. -
IG55
senior tag
válasz IldiH #112059 üzenetére
Ingyenes szállítással $13 Gearbestről. Kínából küldték.
Ilyneket is meg kell küldenem nekik:Devizautalás-, vagy megrendelés visszaigazolás, esetleg PayPal igazolás (melyből látható, hogy mennyit fizetett)
Kérjük jelezze amennyiben tudomása van arról, hogy a feladó a megrendelt terméket vagy termékeket több részletben küldené meg az Ön részére, illetve ha a rendelés visszaigazolásban több termék is megrendelésre került mint ami a mostani küldeményben érkezett.Számla szerinti, pontos magyar árumegnevezés
Címzett bejelentett lakcíme
-
IG55
senior tag
Rendeltem egy 13 dolláros fülhallgatót Gearbestről DHL EU szállítással. Kaptam egy vámkezeléses emailt, amiben nyilatkoznom kell, amit át kell adnom a futárnak. Most ez komoly? Nem is értem ezt a nyomtatványt. Olyanokról kell nyilatkoznom, amiről foglamam sincs. Az emailjüket sem igazán értem. Ha 3 napig nem nyilatkozok, rámterhelnek 4200 Ft-t, plusz még egy keveset?
Mi a szar folyik itt? Vámot is fognak rámterhelni?
Ennél a Postára járás is sokkal jobb.Nyomtathatom ki, kitölthetem, beszkennelhetem... És még fenyegetve is vagyok.
Kézbesítésnél mi lesz? Nem vagyok itthon, felgyújtják a házam? -
IG55
senior tag
válasz Timyyy #109238 üzenetére
Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor
Jól látom, hogy ez valójában csak bluetoothon keresztül érhető el, annak ellenére, hogy wi-fi-t is emlegetnek a leírásban?
-
IG55
senior tag
Van olyan okosizzó, ami wifin keresztül úgy is működtethető, hogy nem kell azonos hálózaton lenni vele, hanem csak interneten? És nem kell hozzá xiaomi gateway vagy hasonló.
-
IG55
senior tag
Az igaz, hogy a Posta nyomkövetés oldalán (https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes) a nemzetközi csomagok is kereshetőek, ha már regisztrálta a Posta?
-
IG55
senior tag
Xiaomi Aqara, ismeri valaki?
-
IG55
senior tag
2016.12.03-as feladást ma kézbesítettek. Érdekes módon bedobták. Gondolom mert olyan pici volt. De tényleg ez, hogy kézbesítési kíértesítés, amikor ki sem hozzák. Ezek hivatalosan csalnak. Bármit megtehetnek? Áhh, már megint csak felhúzom magam.
-
IG55
senior tag
válasz Dluinet #82259 üzenetére
Te állítasz valamit, én meg megkérdezem, hogy miért állítod, mert szeretném tudni, hogy a kék aláírás megkövetelését alátámasztja-e valamilyen jogszabály vagy akármilyen állami szintű szabályozás (mert én nem találtam), vagy ezek csak ilyen helyi/egyéni kikötések.
Vagyis, ha valahol nincs házon belül kikötve, hogy kék tollat kell használni (ami szintén érdekelne, hogy miért, ha nincsen mögötte magasabb szintű rendelkezés), akkor joguk van-e belekötni az én feketémbe.
De jó, hagyjuk ezt itt.
-
IG55
senior tag
válasz Feketelaszlo #82255 üzenetére
Itt a javítószínek miatt van megkötve a diák keze, meg itt nem is csak a kék használható, és nem is az aláírásról van szó. A többi stimmel
-
IG55
senior tag
Nem sorszámos nálunk a posta (üllői út 400.). Azaz sorszámos, de nem a küldemény átvételi rész. Csak a csekkbefizetés, meg feladás, meg nem tudom még mi.
Tehát ott kell állnom a kígyózó sorban, ráadásul nincs is hely a sornak. Meg aki a posta további részébe szeretne behatolni, annak át kell vágni a soron.[ Szerkesztve ]
-
IG55
senior tag
TH10/TH16 temperature humidity wireless smart home automation switch.
Próbálta már valaki?
Hőmérséklet és páratartalom mérő, wifi, telefonos app, riasztás küldés, vezérelhető eszközök.[ Szerkesztve ]
-
IG55
senior tag
válasz Criminal017 #74828 üzenetére
Nekem
-
IG55
senior tag
válasz Real_Necro #73938 üzenetére
Még a hő és páratartalom mérőről kérdezném, hogy loggolásra nincsen lehetőség? Tehát mondjuk órás bontásban vissza lehet nézni az adatokat? Tudom, egyszer már kérdeztem, de akkor még nem tudtál biztosan válaszolni.
-
IG55
senior tag
Wifis internet rádióra van valakinek ajánlása? Ebayen elég borsos árakkal találkozok. Bluetooth speaker-ként is jó lenne, ha tudna üzemelni.
-
IG55
senior tag
Egy ilyen XBOX 360 kompatibilis kontroller mennyire kompatibilis valójában PC-n? A játékok felismerik-e annak?
-
IG55
senior tag
válasz Criminal017 #72406 üzenetére
Várom a logout írásod.
-
IG55
senior tag
válasz Criminal017 #72147 üzenetére
Mikor lesz holnap?
Én is elakadtam. -
IG55
senior tag
Gyűrűrendeléssel van valakinek tapasztalata? Bizsu kéne, kis kövekkel. Megbízható eladó, jó minőségű termék, ilyesmi érdekelne. THX!
-
IG55
senior tag
válasz Real_Necro #70376 üzenetére
A loggolás milyen? Automatikusan tárolja az adatokat? Milyen gyakran frissít? Van testreszabásra lehetőség?
-
IG55
senior tag
Ilyesmi asztali mobiltelefon tartókban van valakinek tapasztalata?
-
IG55
senior tag
válasz Real_Necro #68280 üzenetére
Szemem rajtad, én is várom a tapasztalataidat.
-
IG55
senior tag
Na még egy: Light Sensitive Colors Changing LED Mushroom Night Light Decorative Lights Home Decor Gift. Ilyen, valakinek?
-
IG55
senior tag
Valakinek van ilyenje? Remote-controlled Dimming Timing Cartoon Small Duck LED Night Light Cute Home Room Decor Gift Vagy valami hasonló, elemesben?
-
IG55
senior tag
válasz Feketelaszlo #65398 üzenetére
Nekem nem dupla, hanem nulla klikkes lett
Szerencsére csak időnként. -
IG55
senior tag
Ilyesmi ajándékot keresek, vett már valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (grafit)
- CTO Macbook Air 2020 13"( M1, 16GB, 512GB ) (ENG!)
- Lenovo Thinkpad L480 i5 8.gen 8/256gb ssd
- 32" SAMSUNG Odyssey G3 1920x1080 180Hz VA Gaming monitor eladó (2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest