Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Ilyen 14500/500mAh 3.7V akksit honnan lehetne rendelni, amiben már benne van az ÁFA meg VÁM mizéria, ne kelljen még itthon a postával sz@rakodni? (azóta nem rendeltem külföldről)
Esetleg létezik olyan ami nagyobb, több mAh, hogy ne merüljön le olyan gyorsan? Pl ami dual, 2 db-os és 1000mAh... Fizikailag láthatóan beleférne nagyobb.Köszönöm!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm szeretné megvásárolni ezt a termeket eBayen [link] Mennyibe kerülne neki összesen mire ideér hozza?
miota van ez az ÁFA + vám mizéria én nem rendeltem csak itt olvasgattam néha hogy mizu ezzelKöszönöm
-
bugizozi
őstag
válasz bugizozi #176316 üzenetére
Közben megtaláltam: Bike Frame Protection Stickers Tape
-
bugizozi
őstag
válasz lsebestyen #176317 üzenetére
Ahh köszi!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Átlátszó gumi védőt szeretnék venni, de nem tudom mi a neve
Odáig eljutottam, hogy Aliexpressen-en rákerestem: "3M transparent" aztán itt csomó fajtát dobott fel
Futóbiciklire raknám fel (eső után köpönyeg...)
Vagy lehet ilyet kapni itthon is?!Köszi!
-
bugizozi
őstag
Köszönöm a töltős ajánlatokat!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy erős töltőt. Ezt néztem ki Alin: Baseus 100W GaN USB C Charger (100W)
Egy Dell Latitude 5490 laptopot szeretnék vele tölteni? Ha bedugok mellé egy telót gyors vagy normál módban tölteni, akkor is menne a 65W, jól látom? Egy iPhone SE telefont is tudna gyorsan tölteni? Ez ajánlott töltő, vagy van esetleg jobb ajánlat ilyet árban? (44$ szállítással)Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
EU Töltő + kábel 26,66$ ez valós akció lehet? Van esetleg rá kupon amivel még lentebb lehetne faragni az árát? Egy Dell Latitude 5490 laptopot szeretnék vele tölteni? Ha bedugok mellé egy telót gyors vagy normál módban tölteni, akkor is menne a 65W?
Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Valaki rendelt már utólag porszűrőt gépházba?
Van egy Corsair 270R gépházam, amiben felül és elől nincs porszűrő csak a tápnál. Lehetne beszerezni hozzá utólag?
Valami DIY cuccra gondoltam + mágnes hozzá, ez pl jó lehet?Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
válasz gyapo11 #163926 üzenetére
Ennél rosszabb, hogy a telefont állítva nem látni, abszolúte fekete, landscape módban kell a gps appot nézni rajta.
Már majdnem rendeltem én is egy ilyen napszemüveget, de így akkor kihagyom, köszi ezt a fontos infót!VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bugizozi
őstag
válasz kurtuzov #161782 üzenetére
Szia!
Eddig nem is figyeltem ezt a típust. Közben látom, hogy van ebből 3 port-os is, aminél kimondottan vagy egy dedikált QC port, mellette 2 normál, lehet ez való nekem [BlitzWolf® BW-PL2]
anonymus89: Megnézem ezt a ugreen-t.
Köszi mindkettőtöknek!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Dual USB töltőt, amelyiknek az egyik portja QC, a másik normál. Van valami ajánlott típus?
Korábban rendeltem egy BlitzWolf® BW-S6 QC3.0+2.4A 30W Dual USB Charger-t, viszont nem érkezett meg (újraküldettem, az se jött meg, refund lett a vége) Gondoltam újra megrendelem, de úgy látom, hogy már más a termék [link] : Dual QC és ha mindkét portját használom, akkor a max power az 15W. Nekem olyan eszközre lenne szükségem, aminek a két portját egyszerre tudom használni: az egyiket gyors töltésre, a másikat normálra. (attól félek ennél a terméknél ebben az esetben nem működne a gyorstöltés, és mindkét porton normál töltés menne, de javítsatok ki a tévedek)Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
válasz Mr.Csizmás #159604 üzenetére
Mert ami most van, az csak porosodik a fiókban, gondoltam újrahasznosítom.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan adapter ami mini HDMI-ről (apa) alakít át normál HDMI-re?
Van otthon egy olyan kábelem, aminek az egyik vége mini HDMI, a másik normál HDMI, régen fényképezőt kötöttem össze vele TV-vel de már nem használom, viszont jó lenne pl laptopot összekötni TV-vel. Valami ilyesmire gondolnék: [link]Kösznöm!
-
bugizozi
őstag
Köszönöm a választ, és a kupont, meg is rendeltem!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Jól érzelmezem a BlitzWolf® BW-SD2 30W QC3.0 2.4A Dual USB Ports Fast Car Charger autós töltőnél, hogy az egyik portja támogatja a QC-t, míg a másik normál, ezért tudok úgy 2 telefont tölteni egyszerre, hogy az egyiket "gyorsan", a másikat pedig "normál" módban?
Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy 2 portos töltőt, a BlitzWolf® BW-S6 QC3.0+2.4A 30W Dual USB Charger-t néztem ki első körben. Ha jól látom ennek az egyik portja tudja a gyors töltést, a másik normál, viszont ha úgy van tölhetek vele 2 normál eszközt is akár, a gyorstöltős portja működik simaként is, ugye?!
Szokott ez olcsóbb lenni, vagy van esetleg rá kupon?Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
válasz tupacamaru #153070 üzenetére
Jó tudni ezt az aprós betűs részt
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy egyszerű nagy számlapos digitális órát a hálóba, ami elemről is tud működik és nem túl erős a fénye.
Ezt a Digoo-t néztem ki. Van esetleg ennél olcsóbb, jobb alternatíva? Esetleg erre kupon?
[2019 Third Digoo Carnival] Digoo DG-K4 LED Multifunctional Time Snooze Automatically Electronical Digital Alarm Clock with Backlit Large LED DisplayKöszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy gyerek játszószőnyeget: Waterproof Floor Play Mat Rug Child Infant Baby Kids Crawling Game Mat Two Sides
A leírásban az anyagára ezt írják:
Material:
Surface Layer: CPP Color Printing Plastic Film (waterproof)
Middle Layer: PE Foam Cotton
Bottom Layer: PET Composite FilmEz pontosan mit takar? Igazából a lényeg az, hogy ha lerakom a szabadban, akkor a fű/por/kosz ráragad vagy könnyen lejön róla?
Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy autós töltőt: Baseus 30W Dual USB C PD Quick Charge QC 4.0 Car Charger
2 telefont töltök róla, egy Honor 8-at és egy iPhone SE-t. Az a furcsaság van vele számomra, hogy ha csak a Honor 8-at töltöm, akkor működik a gyorstöltést, viszont ha rádugom az iPhone-t is (ami nem támogatja a QC-t) akkor a Honor átáll normál töltésre. Próbáltam megcserélni az USB-t, a kábelt, de a szitu ugyanaz. A kérdésem az lenne hogy ez normális: Dual QC így vagy mind2 port gyorsan tölt, vagy mind2 normál módban? Nem lehet olyan hogy egyik gyors, másik normál? Ha ilyet akarok akkor olyan töltőt kellett volna venni, aminek egyik portja QC másik normál? Létezik ilyen?Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
válasz Degeczi #146992 üzenetére
Tökéletes (lenne) pontosan ilyesmi keresek ilyen áron, de sem itthon sem külföldön nem találok, de biztos én keresek rosszul, nem hiszem, hogy ne lenne.
Amit DJ. Ru$y linkelt az már jó lenne, csak tized olyan áron.VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bugizozi
őstag
válasz Truman #146863 üzenetére
Majd ha megjött megírod lszi a tapasztalatod ezzel az RFID cuccal?
Nekem nemrég romlott el egy belépőkártyám és 5500 Ft volt a pótlása Kérdeztem hogy ilyenkor is kell fizetnem ha nem elhagytam hanem csak elhasználódott tizeniksz év alatt, nyilván igen volt a válasz. Amikor átvettem akkor kérdeztem hogy mi kerül ezen ennyibe, aztán mondták, hogy ez "speciális" meg "felprogramozva" küldi nekik is egy cég. Mondom az előző munkahelyemen én foglalkoztam ezzel, kb 200 Ft-ért vettünk egy db ilyen proximity kártyát, amit én "programoztam fel" ami annyiból állt, hogy elindítottam a programját, lecsippantottam a kártyát annál az ajtónál, ahol akartam hogy működjön én kész..
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
válasz HornedReaper #146444 üzenetére
Köszönöm, működik!
(és még most is lehet igényelni)VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bugizozi
őstag
Január 21-i Ali-s ORICO 2.5 Inch HDD Case USB3.0 To SATA 3.0 Micro B External Hard Drive Enclosure rendelést ma hozta a postás Még alá is kellett írnom, hogy átvettem.
-
bugizozi
őstag
válasz fcbarca #143444 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Korábban a zoknicsipesz.hu-ról rendeltem, 10+ éve használok ilyet, imádom.
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
válasz DeFranco #143252 üzenetére
Olyan ORICO 2,5 hüvelykes USB3 merevlemez házra nincs véletlenül kupon, ami nem átlátszó? Sajna az alapból 10$ fölött van.
ORICO 2,5 hüvelykes USB 3.0 külső merevlemez meghajtó - KOROMFEKETE
Köszi!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
ORICO 2.5 inch USB 3.0 External Hard Drive Enclosure - JET BLACK
7.99$de pontokkal levihető 5.89 $-ra a Gearbest-en. Van esetleg most ennél jobb ajánlat?Köszi!
-
bugizozi
őstag
válasz Mr.Csizmás #134028 üzenetére
Ilyen egyszer használatosat nem szeretne
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Ismerős szeretve venni kisgyereknek fényképezőgépet játszás céljából.
Ez az amit kinézett: Amkov Cute 5MP 1080P Digital Video Camera Birthday Gift Present Kids Girls Boys
Kérdésem, hogy ez mennyire jó/használható. Van esetleg jobb alternatíva?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
válasz Metacska #129726 üzenetére
Dechatlon kirándulós hátizsák? Van 20L és 30L verzió, nekem a nagyobb van. Laptop, ebéd, hazafelé ha beugrok boltba azok a cuccok is beleférnek, és nem utolsó sorban kényelmes is. Egy 14" notebook-om van, de nagyobb is belefér. Ha van a közeledben üzlet el tudsz menni, élőben megnézni, esetleg majd belepróbálni a laptopot.
-
bugizozi
őstag
Aliexpress jól tolja, június 19-i rendelések érkeztek meg (11 munkanap) pár bicós kiegészítő:
valami Bicycle Aluminum Alloy MTB Bike Cycling Saddle Seat Post Seat Post Clamp Quick Release QR Style Fit for 30.8mm~31.6mm Seatpost
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Párom szeretne egy hőlégballonos csengőt kerékpárra, talált is egy jót 8 euroért, viszont a posta még egyszer annyiba kerülne. [link]
Nem látott valaki ilyesmi esetleg olcsóbban?Köszi!
-
-
bugizozi
őstag
válasz MAC72 #115223 üzenetére
Szia!
Nekem ez volt a beszélgetésem velük. Röviden: válaszoltam, hogy részt veszek a promócióba, küldjék a linkeket, megkérdezték van-e amúgy vmi problémám, mondtam, hogy nincs, elküldték a 3 linket, mindegyiknél írtam egy 5 csillagos értékelést, csináltam printscreen-t amin látszódik a nevem, elküldtem nekik, hogy kész, 2 nap múlva megkaptam a pontokat.
-
bugizozi
őstag
-
bugizozi
őstag
válasz mobilizmo #113098 üzenetére
Szia!
Én egy ilyen átalakítóval oldottam meg USB 3.0 20 Pin Header Male to USB 2.0 9 Pin Motherboard Female Adapter Cable
Előnye hogy elegánsan házon belül meg tudod oldani az átalakítást, hátránya, hogy csak USB 2.0 sebességgel fog működni.VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bugizozi
őstag
Gearbest_ Original XiaoMi USB Type-C Male to Micro USB Female Connector
November 7-i kuponos (12 cent) rendelés ma befutott
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Valaki rendelt már ilyen flambírozót kintről? Obiba néztem, ott 8k [link]
Kint találtam 10$ körül: Profesional Refillable Culinary Blowtorch Cook Butane Kitchen Chef Creme Brulee
Kérdés, hogy ehhez pl lehet itthon venni gázpatront?Köszi!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
"Távirányítót" vett már valaki számítógéphez?
H1 Full Touchpad Keyboard 6-Axis Gyro 2.4GHz Air Mouse with Backlight for Andriod/Windows/Mac OS/Linux Systems - Black
Ez mennyire jó a maga kategóriájában? Van esetleg jobb alternatíva 10$ környékén?Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Létezik jó minőségű 40 cm-es USB kábel telefon töltésre. Type C-re lenne szükségem, de ha sima micro USB-s az is jó, max átalakítóval használom. Kocsiba kellene, a 30 cm rövid, az 50 cm-es hosszú
Köszi!
-
bugizozi
őstag
válasz Mr.Csizmás #90450 üzenetére
Meg is érkezett az augusztus 25-i rendelés: 2 db Enusic® 003 Bluetooth Speaker Banggood-ról.
-
bugizozi
őstag
válasz Mr.Csizmás #90450 üzenetére
Köszi, behúzva!
-
bugizozi
őstag
válasz #39868659 #87725 üzenetére
Figyelem figyelem asszonyok! Megérkezett a tollfelvásárló!
Mindenféle tollakat felvásárolunk! Dunnákat, párnákat, kacsatollat, libatollat, régi használt tollakat, hagyaték tollakat! Bárkinek bármilyen toll van eladó, tessenek szólni, vagy kézzel inteni, és itt helyben a kocsinál átvételre kerül a sor!
Hányszor hallottam én ezt
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
válasz notika77 #86956 üzenetére
Áhh, olyan semmilyen ütőm van ARTENGO FR 710 PINGPONGÜTŐ (Decathlon, 590 ft)
Igazából pingpong labdához akartam vmi műanyag tartót, mert van otthon 3 labdánk, de már most nem tudom hogy hol, és arra kerestem rá, és feldobta ezt és meg is tetszett, mert akkor így egy helyen lenne a labda meg az ütő.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Valaki rendelt már pingpong ütőhöz tokot?
HOT Waterproof Case with Ball Pouch for Table Tennis Racket Ping Pong Paddle BatEbbe vajon tényleg belefér 2 ütő vagy csak a képre tettek annyit?
Köszi!
-
bugizozi
őstag
válasz Mr.Csizmás #84649 üzenetére
jogos, félreírtam
25 cm-ből ez jónak tűnik: Ugreen USB Type C Cable 2A USB C Cable Fast Charging Data Cable Type-C USB Charger Cable
Cáfoljátok meg ha nem így van
Köszi!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
USB type C töltőből létezik 30 v 40 v 50 cm-es ajánlott darab?
1m-ből ez most a legjobb árú? BlitzWolf® BW-CB5 2.4A Reversible Braided 3.33ft/1m Charging Data USB Type C Cable kuponnal 4$ alatt van.Köszi!
-
bugizozi
őstag
válasz Saccco #82263 üzenetére
Szia!
Ezt szokták ajánlani: Sharkoon 4cm Lownoise ventilátor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest