Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasp91
aktív tag
válasz Breki #187957 üzenetére
Szia.
[link] Ettől az eladótól vettem régebben ilyen pulóvert.
Nekem az EU méretem M-es ebből L-es kellett. Az igaz, hogy vékonyabb anyag, de őszre,tavaszra tökéletes. Nem fázósaknak télre is.Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
senior tag
válasz Breki #187966 üzenetére
Aha. Most már találtam közelibb képet is a reakciókban, azok bizalomgerjesztőbbek, hogy talán nem az a sűrű kellemetlen anyag, mintha lazább lenne, és hasonlít a wallmartéhoz, így valószínű, hogy egyezik, de ezt tényleg csak az tudja biztosra aki vett.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
senior tag
válasz Breki #187964 üzenetére
Tavaly válogattam közöttük, aztán nem döntöttem egyik mellett sem. Ennél az anyagnál a kínaiaknál előfordul, hogy eléggé levegőzárós és könnyen meleged lesz, beleizzadsz, ha egy picit melegebb helyre mész, amin a mosások sem változtatnak különösebben. Ez a legrosszabb forgatókönyv, pontosan nem lehet megmondani a képről, lehet az is hogy átlagos lesz, de az biztos hogy a vastagságához képest melegebb lesz.
-
Pancsermeste
őstag
válasz Breki #186659 üzenetére
Igen, valami ilyesmire gondoltam.
Direkt nem is kerestem ezzel szaktopikot, mert gyanítom, hogy az ilyen low budget cuccokat kb. nem tartják semmire...
Én viszont nem vagyok olyan vájt fülű, sokkal inkább ár érzékeny.
Bár ezt pl. nem tudom, hol és mennyiért lehetne megvásárolni.
Alin nem láttam ilyesmit.
Ez mondjuk csak 5.0, de legalább olcsó, viszont csak analóg bemenete van.
Ha lenne valami ilyesmi HDMI bemenettel, akkor lecserélném az öreg DVD-s házimozimat.-= Pancsermeste® =-
-
woodworm
veterán
válasz Breki #186653 üzenetére
Pont az ak45-öst néztem, az a woopker store-ban 11e HUF, a videóban is szereplő pro az 15e. A dobozokon USSR van, akkoriban nem sok értelme volt arról beszélni melyik tagországban készült. Tudtommal litván volt, de ezen nem veszünk össze.
Amire rosszul emlkeztem, hogy nekem nem a 4, hanem a 8ohm-os verzió van. -
woodworm
veterán
válasz Breki #186650 üzenetére
Ennél egy fokkal többet tudóakat néztem, hirtelen ezek a woopker cuccok jöttek szembe vagy ezek klónjai.
(#186649) MasterDeeJay
(#186648) f4lconKöszönöm szépen!
Alföldi kisváros. Nincs a kuka mellett működő erősítő és 30-40km-es körzetben értelmes ajánlat sem a marketplace-en. Előrefizetve, postán meg nem érdekel ismeretlen eladótól. -
jjeahh
nagyúr
válasz Breki #186604 üzenetére
+1, nekem talán két éve van meg egy Dreame T10, amit ugy-e szőnyegre való kefés fejjel adnak, brutálisan jó, szerintem sokkal hatékonyabb, mint a Philips PowerPro Compact vezetékes porszívóm, sőt, az összes eddigi porszívómnál jobb, főleg rövid szálú szőnyegen! Akkor veszed észre igazán a különbséget, ha van fekete szőnyeged is, amin kegyetlenül meglátszik a por, a macska-kutyaszőr stb, normál porszívóval szürke marad, a Dreame meg feketére keféli . Szerintem ezért ennyire jó amúgy, mert nem csak szív, hanem kefél is, szal bármelyik erősebb motoros fejes szőnyeg hengeres okés lehet.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Jabby
őstag
válasz Breki #186519 üzenetére
Én is azért mertem linkelni, mert látom, hogy mások is ezt teszik, s nem kerülnek törlésre a hozzászólásaik
#186520 fateless
A rendeljkinait-nál azt látom, hogy a tesztjeik nem túl elfogultak. +ebben az esetben van egy nagyon pozitív vásárlói vélemény is, csakis ezért mertem ajánlani.Viszont pl. a tesztarena copy/paste, az eladó oldala magyarra fordítása.
-
tupacamaru
veterán
válasz Breki #185981 üzenetére
Nekem van egy ilyen, most nem emlékszem hogy 16 vagy 32 LED-s. Van olyan amiben nincs aksi, az csak akkor működik, ha be van dugva a tápkábel.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
jjeahh
nagyúr
válasz Breki #185877 üzenetére
Nekem 4-5 éve van egy tornacipőm tőlük, anno sorba próbáltam a Pro Keds, Keds, Superga, Superdry, Converse, Vans, Ellesse, meg már nem is tudom még milyen tornacipőket és ebben a kategóriában csak kettő vált be igazán: a Kawasaki és a Superdry, ami asszem szintén kínai . Az összes többivel voltak problémák, általában a talpuk vált le a felső részről. Ilyen a Kawasakim, csak más a méret:
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Breki #185866 üzenetére
Ezt: Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $41.17 42%OFF | BONA 2023 New Designers Lightweight and wear-resistant Action paring Running Shoes Men Sneakers Sport Shoes Athletic Walking Sima utcai cipőnek vettem tavaszra-őszre, mikor már-még nincs nagyon kula idő. Olyanra van Karrimorom, meg egy Merrell bakancs, igaz vagy 5 éve nem volt rajtam, amilyen kemény telek voktak. Pedig naponta kb. 40 percet gyaloglok elég perem részen, de nem kellett elővenni a bakancsot.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
jjeahh
nagyúr
válasz Breki #185870 üzenetére
Kíváncsi lennék ezeknek a minőségére, vajon a gagyi helyi kínai boltban is kapható szint, vagy hozza a decathlonos cipők szintjét minimum? Nekem a Kailas tetszik még, de sajnos nagyon drága: [link] [link] . Persze ez jó is, de akkor is durva aliról ennyiért cipőt rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Breki #185860 üzenetére
Mi is rendeltünk hármat, de még nem ért ide, valamiért most lassabban haladnak...
Két Red Hare VI (egy női, egy férfi) és próbaképp egy Superlight 20 jön, várom már, hogy az ideiglenes Puma futócipőket lecserélhessem erre. (A pumát csak átmenetinek vettem, de inkább a szakadt Rouge Rabbit IV jött vissza futásokhoz)
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
jjeahh
nagyúr
Ez a Li-Ning b*romira szép, kár, hogy nincs terepfutó és túracipőjük, legalábbis amikor kerestem nem volt.
Azt a Bonát viszont nem merném berendelni, a Lowa, Merrell, Hanwag, ON Cloud, cipőim mellől túlságosan kilógna a sorból, ha valamiben igénylem a komolyabb minőséget, az a cipő. Viszont ha valaki bringázik télen is, ez a Boodun is nagyon jó, normál zoknival -2 fokban még rendben volt és korrekt minőség. Ha jól látom itt már nem kapható, de máshol igen: [link] [link] . [kép] [kép] [kép] [kép] . Túra és utcai cipő fronton nézegettem még a HUMTTO márkát, de képek alapján az sem győzött meg teljesen és annyiért már majdnem lehet kapni Merrell-t. Egy tárcsást lehet bepróbálok egyszer.
-
senior tag
Milyek a tapasztalataid, méretezés terén? Lábhossz alapján érdemes választani, vagy a számhoz is tartják magukat? Munkavédelmi cipőt néztem ki, de a kommenteken nem lehet kiigazodni. Van aki méretpontosnak mondja, van aki egy 2 számmal nagyobbat vett.
[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
válasz Breki #185658 üzenetére
A Li-Ning-et úgy mondja a videóban az orosz hogy Lenyin Már a Trockij töltőnél is gyanakodtam, de most a Leninnél már tuti, hogy a kínaiak nagyon ráéreztek valamire. Ez az orosz Heeway to Heall.
-
veterán
válasz Breki #185656 üzenetére
Két éve vettem két rough rabbit IV-est, és ki is szolgáltak, épp most ment tönkre a második, azaz egy évet kibírt egy (ez azért nagy szám, mert 130kg a súlyom, ilyenkor a futócipő kevesebbet bír, nálam 3-400km-t)
Messze jobb volt a többi futócipőimnél, és 23k volt a kettő együtt
-
Breki
veterán
válasz Breki #185555 üzenetére
Na van új kód:
Teljesen érthetetlen a dolog, sehol nem írtak róla, hogy limitált lenne a kupon, de úgy néz ki, hogy egy felhasználó csak egyszer tudja felhasználni ezt a kupont. Viszont sikerült másikat generáltatnunk, ezzel próbáld: 11RENDKINAIT8
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Digitalpimp
senior tag
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Breki #185393 üzenetére
Én voltam. Viszont nem mutat semmit a link, csak valami hibát.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
powerwade
senior tag
válasz Breki #185373 üzenetére
Akkor csak mi voltunk szerencsesek, volt itthon par olcsobb kinai aroma difffuzor de maszatolta a falat, pedig panarom olajjal hasznaltuk (kaptunk ajandekba, de azota is csak az van itthon) - ahogy lecsereltem egy Stadler Form keszulekre, megoldotott a problema. Szerintem szimplan nem "oldotta" fel az olajat elegge mielott kiszorta volna a levegobe. Na de nem offolok tovabb.
Akkor pl. ez a konkret olcsobb parologtato ajanlott illatositasra? Vagy barmi mas aminek nincs ekkora tartalya? Mert jo meg szep a Stadler Form keszulekek, de nem egy arkategoria
-
jjeahh
nagyúr
válasz Breki #185342 üzenetére
Másnak is szól: kifejezetten túrázni-szaladni (gondolom emiatt előny a gps) van valami ajánlott olcsó okosóra-sportóra? Mármint ha alin lehet az itthon kaphatóaknál olcsóbban is venni, akkor inkább aliról venném. A Stratos 2 Lite vajon milyen? Montizni van már Garmin, ez csak okosóraként lenne használva, meg néha túrákon ezzel menteném a track-et stravara.
-
MrWhite
tag
válasz Breki #185342 üzenetére
Köszönöm a tanácsot és a linket. Ezt néztem ki ajándékba. Mi a véleményed erről (ár/érték/szolgáltatások)?
...
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Breki #185320 üzenetére
Azóta újabb cuccot nem vettél? 18 rég volt.
-
senior tag
válasz Breki #185082 üzenetére
Utol lehet érni a petelerakást. Nekünk sima rovarirtó púderrel sikerült, amit bárhol ahol nyomát láttuk a poloskának vastagon leszórtuk, és az oda vezető utat is a faltól. Fal mellett vastagon, az ágy körül, imádják az ágyat, a szén dioxidra mennek amit éjjel kilehel az ember. A közlekedési útvonalaikat kell leporozni, attól megdöglöttek. Közben alap dolog az ágyat rendszeresen szétszedni, takarítani, mindent átpakolni, a bútorok, még a könyvek a polcon is folyamatos mozgatásban voltak, hetekig takarítottunk naponta, porszívózás, poszívótakarítás, és frissítettük a púdercsíkokat. Párna cipzárban voltak peték azokat fél évre kitettük a tárolóba. Ha nem kap alvó embert, egy idő után éhendöglik. Mosás 60 fokon az nekik céges ingyen wellness.
Nagy ellenfél az ágyipoloska, de nem halhatatlan. Elméletileg ha rendesen telibírja nyomni az izé ózonnal, és elég sűrűn és elég elszántak, nyerhetnek ellene.[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Breki #184564 üzenetére
Én a megadott arányok, meg hogy a bal lábam kicsit nagyobb, azért vettem a 46-ost, de ezek után ebből a modellből elég lenne a 45-ös, ami a rendes méretem. Amúgy nem vészesen nagy, mert nem bő, tartja rendesen a lábam, meg nem csúszkál-mozog hosszirányban sem. A hivatalos boltból vettem coinos akcióban, 22 dollár volt. Gondoltam annyit megér próbából. Hamar megjött, 2 hét se volt
. Ez a modell:[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Breki #184561 üzenetére
Nekem a Li Ning Rouge Rabbit IV nagyon bevált. Másfél éve két párat vettem, és épp egy hónapja vettem elő a második párat, mert már elhasználódott a talprésze az előzőnek (eddig volt egy otthoni és egy "ha elutazom, azt viszem magammal" futócipő).
Szóval úgy bírt 400km-t a cipő, hogy én 130kg vagyok (oké, tudom, egy futócipő 800-1000km-t bír, de nem ekkora súllyal)
Azért ha neked beválik ez, mondd el, mert érdekel...
Korábban Asics futócipőm volt, és az a megdöbbentő, hogy a Rouge Rabbit IV jobban bevált olcsóbban, mint az alsőközepes Asics picit drágábban. Persze, a 60-80k-sok jobbak lehetnek, de annyit nem adnék érte.Kérlek, ne gyertek azzal, hogy ekkora súllyal ne fussak. Tudom, hogy nehéz vagyok, van rajtam háj is, de 12 éves korom óta 100kg felett vagyok, 9 évig katona voltam, az edzett súlyom is 110kg körül volt. Ekkora dög súllyal mászok hegyeket, járok futni, ez van - örülnék, ha kevesebb lennék, de ez lassan megy le... Viszont a futást nem akarom abbahagyni, ha már 30 éve futok, amiből minimum 20 éve 125-130kg-mal teszem ezt...
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Breki #184561 üzenetére
Én vettem egyet pár hete, azért az árért nem rossz. Varott a talpa, jó a talpbetétje, kényelmes, könnyű. Nem egy Lining, de rendben van. A tartósság meg majd kiderül. Viszont kicsit nagyobb, mint a megadott méret-cm arány, vagy bő fél centivel. Legalábbis amit én vettem. 46-os:
-
tlala
addikt
válasz Breki #184418 üzenetére
Köszönöm!
Sajnos ennek is mindkét portja gyorstöltős nekem kéne még rá egy sima, "lassú" USB-A.
Személyes hülyeségem/mániám, hogy a telefont mindig lassan töltöm, az akku élettartamát védendő. (Nagy ritkán néha használok QC 3-ast, meg persze van a gyári szupertöltőm is - de alapból mindkét asztalomon van egy-egy 10 wattos vezeték nélküli töltő, mint "telefontartó".)Végül egy ilyet rendeltem két USB-A porttal + egy QC 3-as kimenettel. A PD amúgy is csak a vendégeim miatt jött szóba, nekem nem igazán kell.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz Breki #184251 üzenetére
Én többnyire itt szoktam nézelődni: Chargerlab Youtube
[ Szerkesztve ]
-
-
cof
veterán
válasz Breki #183947 üzenetére
Azért mert egy kézzel tudod nyomni és nem kell mindig előszedni a mosószeres flakont.
Ok, nálam mindig elő van mondjuk és nyitva, elfér a mosogatótálca szélén. Szóval tökmindegy, hogy ez vagy az lesz szem előtt. Nem hiszem ha ebbe belerakom a szivacsot akkor nem lesz dzsuvás előbb-utóbb a tálca, meg úgy az egész a víztől, hiszen csontszárazan nem lehet mosogatni.
Sok kínai kis konyhai praktikus cucc van, de szerintem ez nem az.
Más:
Dettoloson jót nevettem mondjuk, ennyire nem kell félni a mosogatószertől.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
tlala
addikt
válasz Breki #183834 üzenetére
Igen, reggel beléptem a Mi Home-ba, rá kell kattintani/csatlakozni hozzá, és azonnal frissült.
Ha nincs bt kapcsolata semmivel, az más probléma.
Alapból mihez kapcsolódik nálad ez az óra? Használsz önálló gatewayt vagy valamelyik másik eszközöd a "bt gateway"?[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz Breki #183834 üzenetére
Nálam a Xiaomi Note2-vel kapcsolódott, az újabb Mi 9 -es telefonomal soha így polcra került
Fura, hogy minden más BT-s Xiaomi szenzorom kapcsolódik a Mi 9-cel, csak ez nem...(#183833) szabi__memo
Intel NUC egy része, már SODIMM DD4 RAM, és 2 tárhely m2 SSD (NVME és SATA) és 2.5" , de nem mind, meg kell nézni.
T procis DELL/HP mini gépek akkor jók, ha Win 10-zel lesznek használva, mivel általában OEM kulccssal jönnek[ Szerkesztve ]
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest