Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tony21
tag
Azigen!
6-án rendelt Alis cucc már a postánál van ... -
w.miki
veterán
Kínából jött és tetszik: Olaj lecsöpögtető szilikon alátét (rántott) húshoz
BBQ Pyramid Pan Bakeware Nonstick Silicone Baking Mats Pad Moulds Microwave Oven Baking Tray Sheet Kitchen Baking Tools - 4 usdOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Ittnemaz
aktív tag
-
kigyi_23
addikt
Az 1$-os kabátot én is refundoltattam ma mielőtt kimentem ebédelni amire visszaértem itt várt egy levél, hogy lefogadta az Ali. Nem lehetett több 5 percnél, de szerintem még annyi sem volt kár pedig megnéztem volna mit dob össze ennyiből a kici kínai
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
joergie
őstag
válasz pook20 #142956 üzenetére
Eleve a telefonomhoz egy QC(qualcomm quick charge) 2.0 járt, már az is elég lehet, de csak 9v/1.5a-t tud, de egy 2 dolláros gocomma qc 3.0 töltővel használom. Akciósan volt 2 dodó. De kb 2 hét után elkezdett üresjáratban ciripelni. Nem ajánlom. Valami ugreen, baseus, blitzwolf érdemesebb, ha találsz akciósan.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Ombre85
tag
Volt már téma itt többször a vertikális egér. Gondoltam megosztom a friss tapasztalataimat, kb. 1 hete használok egy ilyet:
CHYI-Ergonomic-Vertical-Mouse-WirelessBal kezest rendeltem.Elsőre maga az egér nagyon kényelmes, jó felületű, jó fogni, és kellően nagy. Én a nagyobb egereket szeretem, de ezt a típust nem is nagyon lehet úgy fogni, ahogy egy kisebb, normál típusú egeret. Talán még a görgőt tenném rajta messzebb, mert a középső ujjam második percénél van, nagyon be kell hajlítanom, ha tekerni akarom.
A használata megszokást igényel, de pár nap alatt ugyanúgy lehet vele mászkálni a képernyőn, mint egy normál típussal. Mindenképpen kell neki egérpad, mert semmilyen más felületen nem mozog gördülékenyen, illetve az asztaltól a legkisebb mértékben elemelve már nem veszi az adást (egérpadon nem ilyen kényes). Van az oldalában egy fehér csík, ami valamilyen dizájnfény akar lenni, zöld és piros szín között pulzál, de ennek az elem zabálásán kívül nem látom semmilyen hasznát. Nem figyeltem meg, hogy az elem merülésével összhangban lenne a színe, habár amikor már annyira lemerült elemmel használtam, hogy a mozgása is akadozott, már csak piros színben világított (ez nem biztos, hogy feature). Furcsa, hogy mivel bal kezes, eleve felcserélték benne a gombkiosztást, így a windows-ban már nem kell megtenni, mert azzal csak visszafordítjuk jobbkezes szabványra. Ha váltva használod normál egérrel (ami szerintem javasolt), akkor zavaró lehet állandóan kapcsolgatni.
Hosszabb használat mellett azonban kijönnek a kialakítás hátulütői: Bár kényelmes úgy fogni, hogy nincs kicsavarodva a kezem, mégsem eléggé állított, a dőlése, amivel rendelkezik, nekem valahogy kevés. Persze nem véletlen van így kialakítva, sőt már ennél is jelentkezik a legnagyobb probléma: Nincs hol támasztani a kezet. Míg egy normál egérnél pihentetheted a hátán az ujjaid vagy a tenyered, ennél folyamatosan a levegőben kell tartanod, mert egyedül a hüvelykujjadnak van támaszték, a kisujjadat az asztalon kell huzigálnod, ráadásul az összes többi ujjad is arra támaszkodik. Figyelni kell, hogy ne hagyd el a kezed, hanem folyton feszesen az egéren tartsd, ami pedig baromi fárasztó. Ezért írtam, hogy váltva kell használni normál egérrel, ha az egyik tartásban elfárad a kezed, átválthass a másikra.
Az enyém valamiért 2 napot bír 2db AAA 500-as LADDA-val, de ilyen panaszt nem olvastam róla sehol, így lehet, hogy az elemem rossz. Az biztos, hogy ha nem kapcsolod ki éjszakára az alján, deep sleep ide vagy oda, jelentősen merül (nekem másnapra ezzel az akkuval már be se kapcsolt).
Próbálkozni jó lehet, főleg, ha valaki már annyit egerez, hogy a keze sztrájkba kezd, és már a sima egeret is oldalvást fogja (mint én), de csak beugróként, váltogatva érdemes használni.
Bocs, ha hosszú lett. -
AndrewBlase
senior tag
válasz AndrewBlase #142721 üzenetére
Megjött a válasz a GB-től a "kabátfűtés" ügyében. 3 opció közül választhatok.
1. 4,79$ visszatérítés GB walletre, + 4 pont
2. 4,72$ visszatérítés pp-ra
3. újraküldés.A Rolton Store is írt, vagy visszatérítik az árát, vagy újraküldik. Csak zárjam a dispute-t.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
Salex1
őstag
Ha már így feljött a téma, vettem a gyerkőcnek egy F36 mini quadcopter-t, tudnátok ajánlani hozzá pót akkut? Esetleg elbír nagyobbat is, mint a 150mA-es?
-
Gézengúz
addikt
Honnan tudnék relatíve jó áron áfa-vám nélkül rendelni Xiaomi 4k drónhoz pótakksit?
Erre gondolok. Lát valaki valami érdemlegeset? Köszi!
-
dugesz77
őstag
-
ot93
senior tag
válasz Beni2360 #142976 üzenetére
Hát amit linkeltél az már okés, de amit én, az nemhiszem, hogy optikai csalódás. Ugyanis a készülék jobbról lett fotózva, a dugasz belül pedig balról van ha megnézed a széleit. Aztán a kör peremnél is van egy kis kontúr, ami az általad linkelt képen nincs, na ez a kontúr amúgy is természet ellenesen néz ki.
"normál szabvány nélküli" - akkor újabb ok, hogy ne vegyek?
És nem azt mondtam amúgy, hogy szar, mert ettől még lehet jó és biztos az is, ha sokaknak van ilyen és nincs vele probléma. De számomra ez kicsit komolytalanságra vall ezért inkább az ilyent kerülöm.
De más mit szól, tényleg optikai csalódás lenne? Nem hiszem.[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
veterán
válasz -secret- #142968 üzenetére
Vettem ilyet kb. fél éve, nincs róla jó véleményem.. A legrosszabb, legvékonyabb orkán anyagból van varva, semmi tartása. Nem ajánlom megvételre!
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
HXY
addikt
"Lego kompatibilis" játékot karácsony előtt még a Lidl-ben is árultak.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Akkor nézd a mellette levő képet és máris rájössz, hogy a linkelt kép optikai csalódás áldozata lett. Már van belőle másnak és normál szabvány nélküli. Nekem a 16A van ettől a gyártótól és szabványos.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
BB9000
senior tag
válasz ANOka #142969 üzenetére
OK. Aki 4 tonna Lepin Legót rendel egyben, az számítson arra, hogy a vámon gyanús lesz, de aki egyet-egyet rendel a gyereknek ott azért az elkobzás/megsemmisítés veszélye szerintem kisebb, ráadásul ennek kockázatát az eladó viseli. Ha nem kapja meg, akkor refund.
Még sose rendeltem kínai-legót, de nem emiatt a hír miatt. . .[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Saccco #142973 üzenetére
Nem lehetett nehéz, mind a 4 tonnát egy személy rendelte. Ahhoz azért kellett sasszem, hogy egy repülőnyi GLEO feliratú dobozt kiszúrjanak
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
őstag
-
Arcképgyáros
90FUN Portable Wash Bag Water Resistant 6,99$
Van. Jó kis tasi de sok minden nem fér bele.
[ Szerkesztve ]
-
Almos
aktív tag
válasz Sungoo #142928 üzenetére
Esetleg tud valaki ajánlani hasonló órát, amivel jók a tapasztalatok?
Amire kellene:
- fürdőszobában mutassa az időt,
- lássam a páratartalmat rajta,
- legyen jó a betekintési szöge,
- nem baj ha 220-as kábeles, mert van közel konnektor, bár ha elemes, azt talán elegánsabb (kérdés meddig bírja elemről, nem szeretnék hetente elemet cserélni) -
Ferike81
senior tag
válasz pook20 #142940 üzenetére
Nekem december közepén ez jött meg. Nem eredeti, de a munkahelyen úgyis itt van az asztalon előttem, és ha kigyulladna akkor a poroltó is 2 méterre van. Viccet félretéve nem merném bedugva hagyni otthon, de itt jó. S6 és S7 samuhoz használom. Adapter egy régi huawei. Egyedül ez a nyomorult körfény nem tetszik rajta, az otthoni 45 fokos töltőpadon ilyen nincs. Napközben egyébként nem annyira zavaró.
[ Szerkesztve ]
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
123xyz
aktív tag
válasz bul07 #142960 üzenetére
Azt tudja valaki, h az ilyen BT fülhallgatók árai miért estek be ennyire az elmúlt hónapokban? Korábban azért úgy láttam, olyan 5-6$-nál kezdődtek jellemzően ezek, most meg kb mindenhol azt látni, h tele vannak 2-3$-os termékekkel, ismeretlen / új márkanevekkel. Vagy eddig is sok volt a 3$-os cucc csak nem reklámozták ennyire? De úgy egyáltalán, kinek éri meg vajon 2$-ért BT fülhallgatót gyártania úgy, h legyen belőle haszon is?
-
bul07
nagyúr
Bluetooth headphone wireless earphone neckband MP3 music game video headset waterproof sport microphone earbuds
[link]
US $1.98[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ghard
őstag
Zapals-os olcsó Netac P500 32GB-os micro sd 28MB/s olvasást és 20MB/s írást tud usb2 kártyaolvasóval. [kép]
-
Bulp
csendes tag
válasz pook20 #142956 üzenetére
Én egy ideje ezt használom az S8-omhoz, és nagyon meg vagyok vele elégedve, így tudom ajánlani:
CHOETECH 10W Wireless Charger Stand Dual Coil
kb 16$
Ez a legújabb verziójuk, telefon nem melegszik egyáltalán töltés alatt, magától leáll, amint a töltés végzett, a dőlésszög pedig pont jó.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz gboszi #142953 üzenetére
Ja értem, hogy a kazán vezérlésed is rádióhullámos.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
joergie
őstag
válasz pook20 #142944 üzenetére
Én 15W-os donut baseus-t vettem joybuy-ról(11.11kor 10 dodó volt). teszi a dolgát. Elvileg S7-em tudja a 15w-ot. S6 szerintem nem. de a kütyü jó. Kell mellé töltő, ami tudja a 9V-ot)9v/1.67A) 5v-on 2A.t tud, az a 10w-os standard, szerintem s6 is ezt tudja.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
-
Benhill
senior tag
Csomagom megállt sziesztázni... Pedig amúgy Karácsonyra lett volna
-
lappy
őstag
AQara Zigbee Smart Gateway látott vki jó árban valahol vagy esetleg kupon?
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
6120
tag
Hogy állnak az olcsó (90centes) kabátok?
-
pook20
aktív tag
Sziasztok!
Melyik töltött + töltöpadot érdemes kintről venni?
Első sorban Samsung Galaxy S6 Edge toltene de ha több telefonal is kompatibilis az előny :-)asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
anadroid
senior tag
válasz spileraaa #142930 üzenetére
20$-3$ kupon
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Erről a Dibea-ról vélemény? Elvileg erősebb mint az Alfawise.
[link]Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
dudi6
senior tag
Ez a R-TV BOX RK10 Android 8.1 RK3328 4K TV Box megér 29 dollárt? mkv és bd iso filmek nézésére használnám 2,5"-s hdd-ről
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz 1stVikman #142931 üzenetére
Akinek van posta, de aki találkozik személyesen az eladóval annak 6k.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Exian
addikt
válasz pulutodurumo #141818 üzenetére
Megjött ma ez a füles. Őszintén szólva sokkal rosszabbra számítottam, szóval maximális pozitív csalódás. Mondjuk jókat írtatok róla, de mit tudom én, amiket eddig próbáltam hasonló árú füleseket, nyomába sem értek ennek.
Köszi még egyszer az ajánlást, szuper lesz vele esténként mozizni, zenet/rádiót hallgatni
-
spileraaa
senior tag
volt aki végig ment rajta?
az utolsó nap megfeledkeztem róla így nem tudom mi lett volna az ajándékErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
veterán
válasz szabifotos #142921 üzenetére
Érthető. ÁFA-val már nem jó vétel
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
kano
nagyúr
válasz gboszi #142924 üzenetére
Ezt a Floureont vettem, de még nem érkezett meg.
-
gboszi
senior tag
Nagyon pörögnek most a wifis termosztátok. Vett már valaki olyan (van tapasztalat) ami wifis, de a termosztát is vezeték nélküli?
"If you're good at something, never do it for free!"
-
Minstrel
senior tag
Ilyet vett még valaki innen?
500ML Fashion Color Bullet Shape Stainless Steel Sprots Water BottleÉn sajnos igen, december 8-án rendeltem, akkor még 1,6USD volt az ára és ma kaptam egy szülinapos és egy Valentin napos üdvözlőkártyát ezzel a rendelésszámmal, és volt olyan pofátlan, hogy "Water bottle" van a borítékra írva
-
veterán
-
tanzen
csendes tag
-
w.miki
veterán
Digoo DG-C4S Calendar Count-down Timer Snooze Function Alarm Indoor Temperature Humidity White
Kupon: "137a07 "
Ár: 5.9 $Xiaomi AMAZFIT Cor IPS Smartband
Price: USD 49,99Alfawise Ai 202 Pluggable Air Purifier UV-C Deodorizer Sterilizer with Night Light
Coupon: GBSZ121808
Price: USD 29,99Alfawise P1 HEPA Mini Desktop Air Purifier
Coupon: PL2019NR37
Price: USD 42,99Videó kamerás csengő
33,89$[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
beg
veterán
válasz enginev3.0 #142902 üzenetére
Legközelebb off gomb vagy ssd topik, ahol tárt karokkal várják a 80%-os cuccodat.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
kano
nagyúr
válasz 1stVikman #142873 üzenetére
Én is nagyon gondolkodtam, hogy veszek, de itthon is van jófogáson 6k-ért. Nem éri meg kintről rendelni...
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #142902 üzenetére
Én is számoknak hiszek. Ugyan ennyi írás. A használt merevlemez 100/100. Immáron 6-ik éve.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest