Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
Üdv, én nem értem ezt az egészet. Utána olvastam, most az evám alkalmazást kéne használnom? és egy halom adatot kitölteni? mikor 3.3-án 100%-ban ugyanazt a csomagot rendeltem ugyanonnan, semmi teendőm nem volt és még a díja is kevesebb volt, mivel ott csak 399-et kellett online fizetni.
Másrészt semmi konkrét nincs a posta.hu/vam oldalon, hogy most mégis mi lenne nekem a teendő, tehát szerintem egész elég szarul van informálva a posta részéről...És ilyen adatokat mégis, honnan szedjek elő...
[kép]Komolyan mondom inkább nem is kell a cucc, ennyi vesződséget nem ér meg.
Az meg a másik, hogy a 3.3. csomag még mindig nem jött meg. Valahol elveszett miután kifizettem a vámkezelési díjat, (amit azért kellett fizetni, mert megállapították, hogy az árban benne volt az áfa. Nagyon ritkán idegesít fel bármi, de ez most igen...[kép] meg itt is zagyvaságok
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
-
ot93
senior tag
Üdv,
Az imént találtam ezt a mi band 3 akciót, most 9,99 $. Kuponkód: BGNUM399 Máj. 31-ig és csak új regisztráció esetén érvényes elvileg [link]. Ha valaki próbálta, megerősíthetne, hogy működik-e...
Igaz, nem a legújabb, mert van mi band 4 is, de szerintem nem rossz ár, ha azt nézem, hogy 2-3 éve a mi band 2-t 20usd-ért vettem. Az sem volt rossz, ez meg újabb is.
A másik, ami esetleg valakinek jól jöhet, ezt még én is megfontolom, az a BW-WA1 bt speaker UK raktárból [link] Ez most 29,99 $ és az érdekes, hogy már megint úgy jön ki (mint pár nappal ezelőtt a ts100-nál), hogy kínából több lenne (pedig ez még nem is vám köteles). Itt meg "helyből" hamarabb is megjön és olcsóbb.. Eddig nem igazán nézegettem eu raktáron cuccokat, mondván, hogy drágábbak, de most látom, hogy azért nem mindig igaz.[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
válasz
G@ben #166389 üzenetére
Ja azt elfelejtettem, hogy nem 5v kimenet kell, hanem az eredeti, tehát pl. 4,2V *6 = 25,2V (illetve ahogy merül úgy a kimenet is csökken). Elektronika nem kell rá, csak a fizikai befogatás a lényeg.
Mr.Csizmás
Érdekes megoldás de elvileg jó lenne. Akár én is tudok tervezni ilyen tartót, valakivel meg kinyomtattatom. Közben találtam egy olyant, ami még jó is lehet. [link] Ezen mondjuk ránézésre pont ugyanolyan tartók vannak mint ami 1db van nekem is, de itt egy board-ra vannak ráforrasztva és még xt60 illetve balance csati is van. Hát igazából ha valami board lenne a tartókhoz, akkor lehet, hogy ez is megoldható házilag. Csak akkor kell olyan board, amire rámegy a 18650 tartó. Valami ilyesmi[link]
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
Üdv, aki még nem vett ts100-at, most viszonylag tűrhető áron beszerezhető UK raktárból. Kínából most drágább CN: 42$ + posta, tehát 45$.
UK raktárból nincs vámolás és gyorsan megjön (elvileg). Bár az ár csak úgy olcsóbb, ha van 20%-os kuponotok. Ezt mostanában 200pontért cserébe lehet behúzni. Na a lényeg, hogy 20%-os kuponnal a vége 43,90$ (shipping insurance -el a biztonság kedvéért
) TS100 (Sapphire version, elvileg ez a legújabb kiadás).
Én asszem berendelek egyet, mert hamarosan úgy is kell valami komolyabb forrasztó az 5V 8W-oson kívül, ami mellesleg tök jó már vagy 2 éve, tehát azt is ajánlom, csak hát vastagabb kábelekhez, tehát ahol nagy a forrasztási felület, oda már nem elég na...MÁS:
Valaki tud arra megoldást, hogy 6db 18650 akkut miként lehetne egy powerbankba foglalni úgy, hogy a cellák kivehetőek legyenek. Gondoltam, hogy mivel itthon van 6db felesleges 18650 cella, azokból csinálnék egy 5 vagy 6 cellás powerbankot, amiről a ts100 majd üzemelhetne. De nem akarom a cellákat forrasztani, mert néha máshoz is kellenek és akkor ki lehessen szedni. Néztem ezeket, van is ilyenem itthon, de hát ennek a csatlakozójára nem igazán lehet normálisan ráforrasztani a kábeleket (vagy én vagyok béna?) . Esetleg valami board ha lenne hozzá és a lábakat abba beleforrasztani...
Na mind1, tud erre valaki valami megoldást? Lényeg, hogy 5 vagy 6 cella powerbankként üzemelhessen és kivehetőek legyenek.[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
válasz
Real_Necro #165013 üzenetére
Ok, itt van: [link]
DeFranco na az sem gyenge, végülis autót lehet benne tartani
aryes nyitok is, mit képzelnek már magukról
Donki Hóte köszi az ajánlatot, de már intézkedtem. Visszaadják a tok árát én meg visszaküldöm a telefont és küldenek kárpótlásul ingyen egy tokot. Ennyi, végeztem... -
ot93
senior tag
válasz
spiderpig820 #165000 üzenetére
Na hát ez az.. lehet csak hülyéskedtek aztán majd visszakérik...
-
ot93
senior tag
Most mi legyen?
Az van, hogy rendeltem egy tokot, mi 9 se-re de amikor kézhez kaptam, már fura volt, hogy nehéz. Na mondom kibontom, és egy full új mi 9se volt benne. Most az egy dolog, hogy sikeresen átjött a vámon, már megint valamit illegáliskodtak a kínaiak, de hogy tok helyett telefont küldtek az már felháborító... Most ezt tegyem a telefonra? -
ot93
senior tag
Van itt olyan akinek van xiaomi powerbank 3 (10.000mAh)?
az kérem jelezze -
ot93
senior tag
válasz
UberMutant #151061 üzenetére
mást keresek, közben metaláltam, egy ilyesmi elvileg jó lesz. Azt még eldöntöm hányas "rekeszt" veszek.
-
ot93
senior tag
Üdv, valaki vett-e már itt olyan 18650 akku tartót, amivel lehet tölteni is őket? töltőm van csak ugye valamiben rá kéne kötni őket. 1, 3 vagy 6 rekeszes érdekelne...
-
ot93
senior tag
Valaki tud TS80 vagy TS100 forrasztóra jó kupont?
-
ot93
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #148279 üzenetére
akkor lehetséges, hogy mindig abban jön vissza kihúzás/áramszünet után amiben előtte volt és akkor az enyém is jó?
de nekem tényleg az rémlik, hogy egy korábbi példány, ami már nem nálam van, az mintha mindig off-ba jött volna vissza... de lehet rosszul emlékszem
-
ot93
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #148259 üzenetére
köszi. Hát azért mert tulajdonképpen kipróbáltam és ON állasba jött visza. Ha off-ban húztam ki, akkor off-ba jött vissza... Igaz én max néhány percig húztam ki. És volt anno egy másik, ami OFF-ba ment áramtalanítás után mindeképpen, ez lenne szerintem a normális. Ezért kérdeztem, másnak hogyan van. Akkor most az enyém rossz lenne?
És akkor tenálad úgy volt, hogy on állásban húztad ki?
-
ot93
senior tag
Üdv,
Blitzwolf bw shp2 áramszünet esetén milyen módba jön vissza? amiben volt, vagy off állásban? -
ot93
senior tag
Üdv, valaki megtudja mondani, hogy a broadlink rm mini 3 akkor is működik-e, ha az eszköz, amin beállítottam az időzítést, stb. ki van kapcsolva?
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
Üdv,
hagyományos fajta fülhallgató van ajánlott? -
ot93
senior tag
Most az, hogy ki veheti át a csomagot, azzal mi a baj? Ahogy látható ellentétes vélemények hangzottak el. Az, hogy most miből jött ez a téma, lényegtelen szerintem. Vagy ha öreganyám nevére rendelném a csomagot, aki három utcával arrébb lakik és teljesen más a neve, akkor úgy már oké lenne a téma? A téma szerintem érdekelhet másokat is ha azt nézzük, hogy máshová rendelni valaki a cuccot, akkor mivan. átvehetik-e vagy sem... Azt elismerem, hogy a téma nem teljesen idevág, de off -ban is írtam mindent...
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
válasz
Beni2360 #143186 üzenetére
És az nem lehet, hogy csak elkérték a személyit, hogy Te vetted át, tehát ha más keresné, akkor tudják, hogy ki volt? Tehát szerintem nem csak az vehette volna át, akinek a neve van a csomagon. Mert az, hogy személyit kérnek, az még nem jelenti, hogy csak az veheti át akinek jött... hanem csak az a lényeg, hogy ki vette át. Mert most ugye, ha a postaládába teszik, akkor azt a postás oda vitte, mert oda lett címezve, oda szánták. De most ha valaki bemegy a postára, azt már nem lehet tudni, hogy ez nem-e a szomszéd józsi, és el akarja csórni a cuccomat. Tehát szerintem ha én megyek be Pinokkió helyett, akkor én írom alá és ha Pinokkió bemegy reklamálni
akkor engem vesznek elő... gondolom én... Én a postánkon egy kivételével csak követős csomagot vettem át, nemtom annál az egy nemkövetősnél kértek-e személyit...
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
válasz
#39868659 #143166 üzenetére
De most miért fordítanák vissza? Az ingyenes szállításos csomagoknál szerintem nem nagyon nézik a nevet, csak a címet. Ami ajánlottan jön, ott biztos fontosabb a név, azt alá is kell írni, meg személyit kérnek (többiek szerintem más is átveheti gond nélkül).
De most ha máshoz rendelem a cuccomat, mert pl. épp 3 hétre elutazok, akkor akihez megy oda nem vinnék ki mert nincs ott olyan lakó?nemhiszem...
De majd kiderül, mert rendeltem egy olcsóbb cuccot, ami Pinokkiónak jön[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
Ha pl. Pinokkió néven rendelem a csomagot, akkor is ideér, ugye?
Gondoltam néha vicces néven rendelnék, talán a postások is jót nevetnek rajt, meg hát úgysincs jelentősége, nem?
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
válasz
Beni2360 #142976 üzenetére
Hát amit linkeltél az már okés, de amit én, az nemhiszem, hogy optikai csalódás.
Ugyanis a készülék jobbról lett fotózva, a dugasz belül pedig balról van ha megnézed a széleit. Aztán a kör peremnél is van egy kis kontúr, ami az általad linkelt képen nincs, na ez a kontúr amúgy is természet ellenesen néz ki.
"normál szabvány nélküli" - akkor újabb ok, hogy ne vegyek?
És nem azt mondtam amúgy, hogy szar, mert ettől még lehet jó és biztos az is, ha sokaknak van ilyen és nincs vele probléma. De számomra ez kicsit komolytalanságra vall ezért inkább az ilyent kerülöm.
De más mit szól, tényleg optikai csalódás lenne? Nem hiszem.[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
válasz
MittuDomain_ #142373 üzenetére
na igen, nekem is nagyon hasonló mint amit írsz. Nekem pl. színezi is a napok számát.
(minta), de hát mondjuk ez nem nagy mutatvány...
neked van valami automatizáció arra, ha egy cucc megjött és akkor azt fixálja le? mert nekem úgy van, hogy amíg nem jön meg addig az érkezésnél a ma() függvény van és amikor megjött akkor beírom kézzel és akkor ugye már nem változik. Erre gondoltam olyan megoldást, hogy pl. kipipálom és akkor írja be az aznapi dátumot. De ilyen szinten egyenlőre még nem értek az excel-hez.lumpy92 Nekem is van kiadásos-bevételes táblázat is, szintén két éve. Akkor nem csak nekem van ilyen betegségem
Most fogom majd létrehozni az újat, ami az idei évet fogja tartalmazni
de hát valljuk be, hogy a rendelés nyilvántartás elég hasznos, mert pl. láthatom, hogy mennyire fajultak el a dolgok a kínából rendeléssel, akár diagramon időszakonként, meg aztán ha valami cuccot újra akarok rendelni, akkor gyorsan látom, hogy honnan és mennyiért vettem
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
Üdv, lenne egy kis kérdésem a szállítási idővel kapcsolatban.
Nektek így ünnepek előtt hogyan alakultak a száll. idők? Nőttek/csökkentek/ugyanolyan volt?
Nekem személy szerint talán még gyorsabban jöttek meg a csomagok mint korábban (november közepe/vége után rendelt csomagok)
egyik fb csoportban jutott eszembe a téma, ott írtam is erről picit."érdekes ez, hogy majdnem mindenki szidja a postát, mert nekem nincsenek ilyen tapasztalataim... már 74 csomagom érkezett az évek során (nyilvántartom őket majdnem a kezdetek óta), de csak 1 nem jött meg. illetve volt még egy másik is, ami 60nap alatt nem jött meg, küldtek is helyette másikat, de végül az eredeti is megjött váratlanul. 108 nap múltán
de a postára visszatérve: átlagosan 20 nap alatt jön meg a cucc, de a mostani ünnepek előtt pozitívan csalódtam.. nem növekedett meg a november közepe óta rendelt cuccok szállítási ideje, sőt volt több olyan csomag ami november legvégén rendeltem és 10-11 nap alatt itt volt... azt hittem az már ünnepek előtt nem jön meg, hanem majd most jan. elején és mégis megjött... ritka nálam a 14 nap előtti, de most karácsony előtt 3 is volt... szerintem valamit már ünnepekre is beújítottak
meg aztán sok függ attól, hogy honnan rendelünk. Személyes statisztikám van arról, hogy az Ali eléggé szór, de többségében 25-35 nap között jön meg. Ebay csak egy picivel jobb... Aztán a gearbest már láthatóan jobb (kb. 18 napos szállítási átlaggal) és a banggood a legjobb, ami nálam átlagosan 13 nap alatt itt van. Azt tenném még hozzá, hogy az esetek 98%-ban ingyen postával jönnek és még annyi, hogy Ali-ról eddig még "csak" 7 cucc jött (arról csak néhány hónapja rendeltem először)... Más helyről pedig még nem rendeltem. Tehát valami van, hogy pl. ebay, Ali rendelések később jönnek meg, ennyi rendelés után már nemhiszem, hogy a posta lenne a hibás, valószínűleg ott kínában is sumákolnak és lehet ami feladottnak minősített az ebay-es eladó, az még korántsem lett feladva."[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
Üdv, tud valaki valami jóféle mikrofont, ami arra alkalmas, hogy felveszem a képernyőfelvételt videóként és közben beszélek, hogy mit hogyan kéne... (egyfajta instrukciókat mondanék, hogy pl. hogyan kell beállítani ezt azt az "ügyfél"-nek...)
Tehát a lényeg, hogy érthető legyen a beszéd és ne legyen halk, mert ami most van itthon boltban kapható 2e ft-os canyon, az marha halk, még max hangerőn is csak éppenhogy hallható a felvétel.
Előre is köszi. -
ot93
senior tag
Üdv,
Ez a [Baseus 10000mah powerbank] jó vételnek tűnik 12,79$-ért, gondoltam megosztom. De teszteket nem igazán találtam róla, új cucc lenne? -
ot93
senior tag
válasz
Chaser #127625 üzenetére
igen, próbáltam már, legalább 10x forrasztottam már vele. Főként minidrón motorjait forrasztottam, de egyszer pl. a fülhallgató eltörött forrasztását is javítottam vele. Szerintem elég használható és megy powerbankról, tehát akár a réten is tudok drón motort cserélni
profi munkára persze nem ez való, de alapdolgokhoz tökéletes
ez azért is jó, mert igaz, hogy kínai, de biztosan nem tud agyon rázni, ellentétben olyannal ami gagyi de konnektorból kapja az áramot. Abból csak megbízhatóbb félét vennék. Ennél az usb-snél viszont nem történhet gond, hisz powerbankról szoktam használni. De amúgy az interneten viszonylag jó véleményt írnak mások is erről a típusról.
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
A 8w-os usb-s forrasztóhoz milyen forrasztóónt ajánlatok?
-
ot93
senior tag
Üdv, valaki tud megfelelő minőségű bluetooth adaptert pc-hez? arra kéne, hogy ezen keresztül csatlakoztatnám a bluetooth fülest.
-
ot93
senior tag
Üdv,
AEC BQ-618 Bluetooth fejhallgatóról van valakinek tapasztalata? neten viszonylag jókat olvasni, ahhoz képest milyen olcsó...
+ ezzel a bluetooth dongle adapterrel használnám, mert pc-vel lenne használva elsősorban ...[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
Üdv, tudja valaki hogyan kell keresni azt a cuccot, amelyik egy vékony szivacs réteg és az egyik oldala ragasztós, hogy fel lehessen ragasztani. KB. 2.5mm vastag csíkok kellenének, a szélessége mindegy. Van egy akciókamera tok, aminek a belsejébe kéne egy ilyen, hogy tompítsa a rezgést, meg kitölti a tok és a kamera közötti rést. Gyárilag is van benne, csak most egy 3d nyomtatott tokba raknám a kamerát amiben nincs ugye, de direkt hagytam neki helyet.
Tud valaki ilyet? -
ot93
senior tag
válasz
Beni2360 #120604 üzenetére
Nekem február óta a GB és BG rendelések mind 20 nap alatt voltak, de most márciusban volt a egy 9 és egy 10 napos is. (1-1 GB és BG) Igaz a 9 napos air parcel register volt, de szerintem az sem gyorsposta ...
Ja, és megjött egy december 20.-án rendelt csomag ebay-ről, már újraküldött áru is megérkezett, erre ez meg egyszer csak betoppant
már nem is számítottam rá.
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
válasz
quailstorm #118988 üzenetére
köszi, asszem jó is lesz
-
ot93
senior tag
Üdv, tud valaki ajánlott otg kábelt? Telefon Micro usb csatlakozó és egy pendrive közé kellene
-
ot93
senior tag
Xiaomi Mi Band 2 Global verzió
iBuygou webshopban:
[21.99usd]
Kuponnal 19.99 usd
MIBAND2IBGSzerintetek innen jó ötlet rendelni? Én egyáltalán nem ismerem ezt az oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
Üdv, mitől lehet, hogy a Mi home alkalmazás nem kompatibilis a tabletemmel ("Az eszköz nem kompatiblis ezzel a verzióval." ? Huawei mediapad t3 típus és android 7.0, így az android verzió őskoriasságát kizárhatjuk. De ez még nem minden. A Mi fit alkalmazás sem kompatibilis. A yeelight az működik, de a másik kettő nem. Azért kérdezem, mert tervezek venni majd egy mi band 2-t vagy 1s-t, meg majd egy ip kamerát, de azokhoz kéne a mi fit meg a mi home. Egyes ip kamerák mondjuk a yi home-al is mennek, de úgy tudom, hogy csak ami yi nevű én meg pont nem olyant szándékozok, hanem dafang-ot.
Tud valaki erre valami ötletet? -
ot93
senior tag
Üdv, valaki rendelt már ilyen usb-s forrasztót? Jól működik?
[link]
mert nekem megjött, de valami gond támadt, mert először még jól működött, habár nem forrasztottam vele, csak bedugtam, hogy mégis működik-e. Ma megint bedugtam, az érintőgombja nem akart reagálni, sőt le sem kapcsolta magát magától, nemtom túlhevülhetett-eAztán még a hegye kissé fekete is lett, egy kicsi ónt olvasztottam vele, valamit rosszul csinálhattam? jelenleg ott tart, hogy már a hegye szinte nem is olvasztja meg az ónt, csak kicsit feljebb, de ott meg ugye gondolom nem olyan meleg, mint kéne, meghát nem is azzal kell forrasztani.
Ez most hibás példány lehet, vagy elrontottam?oké, hogy elég olcsó, de mégis azt olvastam/láttam videókban, hogyha valaki csak néhanapján akar forrasztani, arra jó.
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
válasz
norbert1998 #116793 üzenetére
Nézegetsz nekem időnként pár dolgot? Pl. egy xiaomi izzó vagy egy dafang camera jó lenne...
-
ot93
senior tag
válasz
retesz147 #116636 üzenetére
Nekem is ugyanez, de azt vettem észre, hogy olyant mintha különösen érzékeny lenne a zsírra. Mert ahogy megyek a lap bal oldaláról jobb oldalra, úgy növekszik a kihagyások mértéke (mintha a csukló "végig zsirosítaná" a jobb oldalig a papírt. Azt még hozzá kell tennem, hogy napjában 1x-2x kézkrémet használok, de ez a jelenség akkor is fennáll ha mondjuk már 6h-ja kentem be) De pl. ha egy full új lapra kezdek írni, egyből tökéletesen fog, még akkor is, ha az előző oldalon már alig bírtam leírni az utolsó szót. Tehát egycsapásra helyrejön, ebből arra gondolok, hogy marha érzékeny a zsírra.
De bárhogy is van, maga a toll amúgy tök jó. -
ot93
senior tag
Valaki rendelt xiaomi fém tollat jan 8. tájékán? megjött valakinek már? kezdek aggódni, hogy nem jön meg.
-
ot93
senior tag
-
ot93
senior tag
Üdv,
Ajánlanék egy cuccot, olcsó is
Ha valaki időnként a nem mágneses csavarhúzóját mágnesessé akarja tenni: "mágnesező" - 0,99 usd
Nekem van egy ilyen (habár én ebay-en vettem régebben, de pontosan ilyen és ugyanennyibe került), elég erős mágnesességet tud a csavarhúzóra csinálni, és nem is megy ki belőle jó ideig, és utána a kétágú felével ki lehet iktatni a mágnesességet, így visszanyeri a csavarhúzó az eredeti "működését". Szerintem elég hasznos kis dolog, mert van, hogy mágneses csavarhúzóra van szükségem, és arra is használható, hogy apró résbe beesett csavart a mágnesessé tett csavarhúzóval kiemeljünk. Én arra is használom, hogy az apró csavarokat ezzel rakodom ide oda(pl. pohárból ki meg be).
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
GBNY075
-
ot93
senior tag
válasz
bertokl #113528 üzenetére
Köszi, a felsőből be is rendeltem 2-t, mert a múltkorit látva páran kértek maguknak, de mivel 4db kell és a kuponnal csak 2-t lehetett levinni, így mindjárt rendelek megint 2-t
(#113521) Masooo Én is észrevettem, hogy sok termék akár rendszeresen is van, van amit meg sosem látok itt.
(#113532) Masooo én úgytudom a név nélküli minilámpa jobb, mert a uking-re én is hallottam többektől panaszt.
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
ja, hát elhiszem, de arra nemtudok
én meg az alábbiakra várok:
Xiaomi okos izzó
Xiaomi usb-s minilámpa
cree mini zseblámpa (ami volt 1 usd-ért)Masooo amúgy valóban ez elég hamar, szinte azonnal lejárt. mert mikor egyik fb csop-ban kirakták, már én sem jutottam el odáig, hogy megvegyem
Pedig akkor még kb. 7perce volt kirakva... feltételezem mikor kirakták még jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
és ha már műterhelés, akkor valaki tud mondani egy jó kis usb-s mérőt is? alap dolgok, mint pl. volt és amper elég alighanem.
Mert van most egy kék keweisi, de az elég pontatlan, mert ahogy mozgatom a mérőt, ingadozik a fesz meg az áramerősség. van, hogy a 2A leesik 1 alá a mozgatástól. Minden bizonnyal a mérő a hibás (érintkezési hiba feltehetőleg), mert szinte minden töltővel ezt csinálja, meg tesztetem úgy, hogy mikor a mérőn keresztül ment a töltés, ahogy mozgattam úgy változott a cicergés hangszíne a töltőben, de mikor nem volt közbeiktatva a mérő, akkor semmi ilyen gond nem volt. Meg hát minden töltő nem lehet rossz -
ot93
senior tag
bilakosJ143
1,99 USD -
ot93
senior tag
válasz
zoltan6 #113263 üzenetére
néztem ugreen-t is, de van egy olyanom szürkében, és annál a micro usb vége egy idő óta már tól könnyen kijön a csatlakozóból, arra gondoltam, hogy megkopott így ezért már nem akartam megint olyant venni. Aztán lehet, hogy csak valamikor megfeszült és deformálódott a pöcök, nemtom, de a blitzwolf-nál ilyen nincs, ezért inkább azt vettem most is
Amúgy a ugreen is rendesen működik, attól eltekintve, hogy kicsit könnyen kijön a helyéről...
-
ot93
senior tag
Wecast C2+
Erről valaki véleményt?Most kuponnal 7,99 USD, korábban már nézegettem hasonlót, de azóta még nem vettem: [link]
Kupon: HSCNyear107
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
Üdv, ennyiért ez a blitzwolf kábel jó vétel?
BW-MC1 3.39 USD
Hátha szokott lenni jobb áron azért kérdezem. -
ot93
senior tag
Valaki xiaomi okos izzóra tud működő kupont (fehér és színes változat is érdekel)
visszafelé kipróbáltam párat, de már lejártak.
-
ot93
senior tag
[CREE LED Pen-shape Highlight Mini Torch - BLACK]
ilyen cree led mini lámpára tud valaki kupon kódot? anno decemberben 1$-ért vettem, most is annyiért kéne3db-ot is kellene rendelnem
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
válasz
Masooo #109959 üzenetére
Vissza olvastam már, láttam is egyet. Erre gondolsz? Original Xiaomi Mi Smart Temperature and Humidity Sensor.
Ez azért nem tetszett, mert kell hozzá gateway. Az még +20$. Gondoltam hátha van olyan, amihez nem kell. Ha esetleg a Xiaomi szenzor 7$-os áránál valamennyivel több is, az jó lenne, de ne kelljen hozzá más. Tulajdonképpen nem azzal van a gondom, hogy kell hozzá más is, hanem a végösszeggel -
ot93
senior tag
Üdv, tudna valaki ajánlani olyan páratartalom mérőt (+ hőmérő funkció is jó lenne) ami mobillal összekapcsolható és monitorozható?
-
ot93
senior tag
válasz
fateless #107957 üzenetére
jó, ez érhető, de én arra gondoltam, hogy lehet valami csaló. Na most ezért gondolkodtam el rajta, persze akkor nem is kellett volna licitálnom.
A jövőben tényleg jól megnézek mindent, meg elolvasok, stb. mielőtt licitálok. Szerencse, hogy egy teljesen együttműködő eladóval van dolgom, mert azt mondta, hogy nem gond. Már meg is történt a visszavonás. -
ot93
senior tag
válasz
Masooo #107946 üzenetére
paypalos vagyok, de már mind1
az eladó azt írta, mikor rákérdeztem, hogy szállít-e ide, hogy ha nekem jó, akkor 150$ !!! postadíjjal tudja küldeni....
hát így nekem nem jó, tekintve, hogy van olyan ami szintén usa, ugyanez a termék, és az szállít is ide, és elsőbbségivel 8e a szállítás. nemtom neki mi kerül 150$-ba....
amúgy valóban érdemes lehet a lego szettjeidnek utánanézni a netet, hogy milyen áron mennek, mert használtan is elég jó árakon vannak egyes szettek, van aki befektetésnek vesz ilyeneket (bontatlanul elrakja), mert marhára fel tud menni az áruk. én a helyedben megnézném, hátha van olyan szetted ami marha sokat ér még bontottan is.
-
ot93
senior tag
válasz
Masooo #107942 üzenetére
Egyetértek azokkal amit mondtál, csak hát elég csábító ajánlat.
persze túl elhamarkodott volt, végül is úgy gondoltam úgysem nyerem meg, ha meg mégis, akkor marha jó. aztán hát nem is gondolkodtam, hogy esetleg mégsem feltétlenül a legjobb.
Mindenesetre mindjárt rákeresek a képekre, de amúgy ennek a hirdetőnek van kb. 5 ilyen hirdetése, de hát képek alapján is látszik, hogy van belőle neki min. 6db. -
ot93
senior tag
válasz
ZsoltG60 #107940 üzenetére
Értem. hát akkor max eladom bontatlanul (50-ért csak el viszik bontatlanul), vagy pedig kibontom, összerakom, aztán kis áreséssel később tovább adom (Legók elég jó tartják az árukat). 50k-val sem jártam rosszabbul mintha itthon venném meg, mert ahogy néztem itthon egy helyen van 56-ért, a többi helyen 60 vagy felett van.
Inkább az zavar, hogy állhat-e csaló a háttérben?a másik, meg, hogy nem is biztos, hogy szállít mo.-ra...
Amúgy ami usa-ból jön, azt mindenképp megvámolják? semmiképp sem csúszhat át? mert hallottam ilyent, bár az lehet a Kínából jövőkre igaz, ahonnan eddig szoktam. -
ot93
senior tag
LEGO kedvelők figyelem!
Ez a készlet elég jó áron van, a hírdető egy másik ilyen termékét megnyertem 28e-ért, annyiért szerintem nagyon jó vétel. A kifizetésén még eléggé gondolkozom, de ezt beraktam ide, hátha valakinek jól jön.
LEGO Ideas NASA Apollo Saturn V 21309 - FAST SHIP - BRAND NEW
45 perc múlva lejár a licit!
A licitálásra nem buzdítok semmit, még én sem tom, hogy ki merjem-e fizetni amit megnyertem.[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
(#80769) Hali1975
Köszi, de olyan kéne, ami úgymond előre világít, nem így mint ez... Amúgy ez sem lenne rossz.. :-)[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
Tudtok olyant ami zseblámpa, de lehet az akkujáról tölteni mobilt? :-)
-
ot93
senior tag
Üdv, xiaomi 10000mah-es powerbank gumi tokhoz tudtok jó ajánlatot? És amúgy azok az olcsó (feltehetően nem eredeti) tokok megfelelnek?
-
ot93
senior tag
Nem ilyent kell venni, hanem Soshine usb led lámpát, ami végülis ugyanilyen, de 6 led van rajta és érintéssel kapcsolható... és még a fényerőt is lehet szabályozni rajta, ha az ujjunkat hosszan rajtatartjuk... igaz valamelyest drágább, ebből 5db kb. 1k, én annyiért vettem...
-
ot93
senior tag
válasz
wwenigma #80414 üzenetére
tehát kontakthibától lehet fesz esés, úgy, hogy az áramerősség megmarad?
én nem értek hozzá...
amúgy a töltőből blitzwolf bw-s1 van, kábelből szintén blitzwolf BW MC1 fekete 2,4A-es, a mérő meg az a kék keweisi. Mindegyik új, a töltő 3 hetes, a másik kettő meg 1 hetes. néztem másik töltővel, gyári asus meg sony is ezt csinálja ezzel a mérő kütyüvel, de mondom az az érdekes, hogy ha nincs rádugva eszköz csak a mérő a töltőre, akkor a fesz a mozgatásra nem változik semennyit sem[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
Üdv, az mitől lehet, hogy az ebayról jött usb-s fesz/áramerősség mérő mér rendesen, de ha megmozgatom, akkor van, hogy "elállítódik" az érték.. tehát pl a fesz. 5.06V de ha megmozgatom, akkor van, hogy csak 4,89V lesz és úgy is marad míg meg nem mozgatom megint...
az mah érték az nem változik ilyenkor.. de nagy ritkán olyant is láttam, hogy mozgatás hatására az áram lement az 1.2 körüli értékről (amit rendesen tart) 0,4 A körüli értékre...
A legérdekesebb (legalábbis számmora, aki nem ért nagyon a villamossághoz), hogy ha csak a mérő kütyü van bedugva a töltőbe, akkor a fesz. teljesen stabil akárhogy is mozgatom...
Előre is köszi -
ot93
senior tag
Üdv, tud valaki olyan "usb hosszabbító"-t amit lehet hajlítani és meg is áll úgy, mint egy usb-s laptop billentyűzet lámpa... ? elsősorban kb. 30-50cm kéne bár a 15cm körüli is érdekel..
-
ot93
senior tag
Üdv, ma megjött 3 csomagom is, eddig max 1 jött meg egyszerre, pedig korábban is volt, hogy 1 napon több dolgot is rendeltem:
1 db mini hőmérő, 219 ft: március 15-ei feladás [21nap] [link]
1 db usb-s fesz mérő, 824 ft: március 16-ai feladás [20nap]
és egy személyes rekord kiszállítás:
1 db 1m-es blitzwolf kábel, 1.231 ft, március 28-ai feladás [8nap][ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
válasz
Donki Hóte #79310 üzenetére
Érdekes nekem is olyan van csak pirosban, és mindkét csavar fémből van, eddig nem volt vele gondom....
-
ot93
senior tag
Üdv, valami jobb féle gombelem kellene, valaki tud ajánlani?
(#79249) apple87: Ugreen márkában keresnék, de lehet más tud konkrétat/jobbat ...
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
üdv, tudnátok ajánlani olyan tároló/szállítódobozt vagy hasonlót, amiben tudnám biztonságban szállítani (pl. egy hátizsákban) a kényesebb műszaki dolgokat (pl. akciókamera, tartozékok, töltők, esetleg tablet (bár ennek van tokja
), mini hangszóró, külső akku, stb... nem feltétlenül kell ennek mindnek beleférnie, de jó lenne, ha minél több de azért nagy se legyen.. és valami párnázottra gondoltam...
Előre is köszi. -
ot93
senior tag
válasz
mirci18 #79048 üzenetére
sima óráról vagy az okosóráról beszélsz?
gondolom a simáról.. igazad van, lehet szerencsénk volt, mert ami jött ebay-ről, az jó azóta is, persze azt is beleszámítottuk hogy elromolhat hamar, de ha havonta vesz egy órát, akkor éves szinten kb. 7e, ami nem sok és akkor mindig másik van nekiamúgy nem kell utánaállítani, azt mondja...
-
ot93
senior tag
válasz
Hali1975 #78996 üzenetére
Hát az jó drága óra volt, tesómnak nem egészen 600ft-ért rendeltünk ebay-ről
már 3-4 hete és azóta jó.. nem mellesleg magyar webáruházakban pontosan ugyanaz 6k körül van.. és vett onnan is egy másik színben, mondván az hamarabb megjön, addig míg kínából nem jön meg addig is lesz már 1 neki utána meg cserélgeti naponta... hát meg is jött 2-3 nap alatt, de hibás volt
aztán mindkettő ugyanaz a márka csak más szín és hát a kínából érkezőnek semmi baja... az mo-ról jövőre meg még költeni kellett úgy kb. 3k-t mert lett bele téve új belső szerkezet, mert inkább nem foglalkoztunk a garival.
Mindenkinek:
Ez az okos óra megéri? csak mert itthon 30-40k-ért láttam, ahhoz képest ez vicc ár...
[link][ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
válasz
Real_Necro #78638 üzenetére
Ha már USB led lámpa akkor inkább ezeket ajánlom
ici pict drágábbak de elég pro-k.
Soshine led lámpa: [link]
Én erről a linkről rendeltem, de akkor az 5db-os csomag volt ~1200, most úgy nézem csak egyesével adja ez az eladó
3 féle van: (és mindegyikből fehér vagy sárgás fénnyel)
érintéskapcsolós (ujjunkkal tudjuk be/ki kapcsolni és a fényt szabályozni)
fényérzékelős (ami állítható)
és simaaz első kettőből vettem én még februárban, az 1db fényérzékelős tegnap jött meg, elég vakítóan tud ez is világítani, és elég jól állítható a fényérzékenységi küszöb... az 5db érintéses még úton van, de azon már nem 3 hanem 6 led van..
amúgy az is látszik rajtuk, hogy sokkal komolyabb elektronika van rajtuk, de először meglepődtem, pl. az egyik ujjal vezérelhető és még a fényt is lehet szabályozni, mindezt ilyen apró cuccban
jó hát ma már mindent egyre kisebbre tudnak csinálni, de mégis érdekes volt, mikor először láttam
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
Másnak is az van, hogy mostanában lassabb a szállítás kínából?
Mostanában lassabban jönnek a csomagok, nemtom miért[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Suzuki topik
- MWC 2025: Dübörgő basszus a Soundcore-tól
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Politikai mémek
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Steelseries Apex Pro
- Steelseries Nova 7 Wireless
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest