Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valami jó, álló, akkumulátoros porszívót tudtok ajánlani? 40k körül...
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
60k környékén rendelnék cuccot az aliexpressről. Milyen további költségre kell számítanom? Vám? Milyen összegben?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Spigen cuccokat melyik oldalról lehet és érdemes rendelni?-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Keresnék 40-65 W körüli, minőségi töltőt normális áron. Tudtok ajánlani?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki rendelt már iPhoneal működő BT-os OBD olvasót? Vagy esetleg csak elég arra figyelni,hogy legalább BT 4.0 -ás legyen vagy magasabb verziószámú?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Most meg nem mondom . De mindig alirol rendelek. Jó ideje nem piszkaltam az adatokat. Igy nem feltetelezem, hogy ott a hiba, hisz más csomagnal jön értesítés.
Itt annyi volt mas,hogy a Ship24-tol jottek emailek, hogy hol tart a csomag. És ez volt az az ominozus, amiről a posta nem értesített online.
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Eddig online mindig kaptam értesítést a csomagról, ahol online kifizettem a 300-400 forintot a postának és béke volt. De most olyat játszottak meg, hogy nem küldtek semmit, a postaládába volt az értesítő és személyesen kellett átvennem, ahol mondták, hogy a 800 forintot előtte csengessem ki.
Úgy, hogy előtte nem adtak lehetőséget az online fizetésre, ahol a felét kell csak, nem túl korrekt... Más is járt így ,hogy ezzel trükköznek? egy ezer forintos cuccnál nagyon nem mindegy,hogy 400 vagy 800 forintot kell rádobni.-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz ollie #178805 üzenetére
Van valami összefoglaló, hogy most miként megy a rendelés utáni fizetés? Mitől függ,hogy 400 vagy 800 forint? Az áfát mikor és hogy fizetem meg ? A vámolás hogy megy, mert hallottam olyat,hogy olcsóé vámolhatom magamnak vagy drágán megcsinálja a posta. Ez időben mikor kell? Kapok értesítést?
Mi van abban az esetben ha aliexpressről úgy rendelek, hogy eu raktárból jön a termék?-
-
V.Stryker
nagyúr
Megbízható, nem túl drága USB - C to 3x USB A 3.x hubot tudok ajánlani? Nem baj ha sd kártya olvasó is van rajta.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van egy Xiaomi autós kamerám, még ilyen régebbi kocka. Mindegy is... a lényeg,hogy szélvédőcsere miatt le kellett vennem,de a régi ragasztója használhatatlan. A talpa,ahová a ragasztó megy, ilyen peremes. Tudok javasolni valami ragasztót hozzá? ilyen 2-3 mm vastag valami paszta szerű kéne.
Itthon kapható kétoldalas ragasztók nem váltak be.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Mostanában mik változtak a kínai szállítás összeghatárainál? ha ilyen 100 dollár körül rendelnék tabletet, akkor áfa meg vám? Vagy valahonnan lehet eu raktárból rendelni és akkor meg lehet úszni? Hogy vannak most ezek?
Netflixezni kéne valami 10"-os tablet.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Tudom, hogy késnek a csomagok, de mostanában mi az általános tapasztalat? április 4-én rendelt cuccok k.rvára nem jöttek még meg, sőt amit azóta rendeltem, semmi nem jött meg.
Szerintetek várható, hogy egyáltalán megjön?-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Abban kérnék segítséget, hogy melyik oldalról tudnék rendelni EU raktárból Apple Watch -ra Hydrogeil Rock fóliát? Valahogy nem találok, csak a messzi Kínából, pedig a lényeg pont az lenne, hogy pár nap alatt megjöjjön. Tud valaki ebben segíteni?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Telefonálásra és zenehallgatásra is alkalmas TWS fülest vennék, ami nem robban fel jóeséllyel a fülemben. Illetve nem lenne rossz ha a töltődoboza tudná a Qi töltést. Találkoztatok valami ilyesmivel?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Másnak sem adják fel a cuccokat? Még múlt héten rendeltem valamit és még nem adták fel. Ráírtam az eladóra és azt mondja,hogy a corona vírus miatt kicsit állnak most a szállítások, nem tudták elindítani. Más is találkozott már hasonlóval ?
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz balazsbence #162447 üzenetére
Igazából szerencsére nekem nincs szükségem rá. A feleségemnek gondoltam,hogy néha használja munka közben számítógép előtt. Azt mondják tök jó. Legalábbis erősen szemüveges kolléga felvett egy ilyet és látott vele dioptria nélkül. Azt mondják, hogy tornásztatja az izmokat, ami jót tesz. Nem állandó hordásra nyilván,de napi fél óra még jó is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van valami ajánlott LED-es elemlámpa, simán háztartási célra?-
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki nem tud Seago sonicus fogkeféhez kupont? Rászántam magam.
Nem baj ha esetleg inkább Aliexpresses.
Amúgy Seagoból csak a travel verzió micro usb csatis?-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Chris Kiki #157328 üzenetére
Eleg faxa, csak kar hogy nem ez a dokkolos verzio, mint az Oral-B.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Van valami ajánlott sonicus fogkefe, amihez fej ellátottság is lesz, illetve toltős?
Kupon hozzá?-
-
V.Stryker
nagyúr
Normális minőségű lightning kábelt keresnék. Az sem baj, ha Y kábel és microUSB-s eszközt is lehet tölteni vele.
Kuponnal is jöhet.-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van ajánlott "agybadugós" bluetooth sztereo fülhallgató?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki rendelt már Aliról Bijia vagy más távcsövet? Milyen a minősége? Tele van hibával, lehet szédülni tőlük vagy vállalható?
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Univerzális bluetooth vevőt vennék, amit rá tudok kötni a nem bluetooth-os hifire. Ennél az ugreen-nél van olcsóbb és jobb verzió?
-
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Régebb valaki betett egy napszemüveges linket, új eladótót, 0,99 -ért. Nagyon lassan jött meg, de ma megjött. Jelentem rohadt jó minőség, semmi kínai feeling. Egyből felvéve érződik,hogy polarizált, de itthon megnézve tesztkártyával is látszik, hogy nagyon jó a polarizálása.
Sajnos már sem a termék, sem az eladó nem elérhető, pedig ezek után még rendelnék belőle.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek ilyen légbevezetőt lehet kintről rendelni?
A manuális igazából csak takarja a fúrógéppel egy sorba fúrt lyukakat és egy kallantyúval el lehet zárni. Egy ilyen kis műanyag szaré 7k+áfát sajnálok.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz krisz74 #150855 üzenetére
Én ezt rendeltem. Élesben még nem ment a gyereknél, de én munkahelyen kipróbáltam a funkcióit. Jónak tűnik.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani megbízható autós töltőt, ami a feszültséget is mutatja? Elég egy USB kimenet és akár 1A-es töltés is.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz pn4hvq #148642 üzenetére
Köszi. Közben nézegettem és végülis komolyabbra tettem le a voksom. Vagyis kettőre és majd a feleségem is véleményezi, aztán abból tudni fogom,hogy mit akarok.
Végül úgy közelítettem meg,hogy megnéztem az amazonon, hogy mit ajánlanak, majd azt feleannyiért megkerestem Aliexpressen.
Ez a sima fajta. De kicsit izgat, hogy nem-e kéne a fényképezős 3G-s verzió. Az több lehetőséget ad, pl távoli fotó készítés. Viszont biztos gyengébb lesz akkuidőben.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van valami tapasztalat gyerek okosórával kapcsolatban? 3G-s, hívható, gps-es, applikációal követhető gyerekfelógyeletre is alkalmas motyót keresnék. Talált valaki használhatót?
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Savageboy #145921 üzenetére
Azóta frissült a szoftvere és magyar nyelvű telefonnal is alapból angol. Én iphone-al használom és az utóbbi frissítés óta még a facebook üziket is kiírja. SMS-t ugye alap, email küldő és tárgy szintén ok. Vibert és egyebeket nem használok, így azokról nem tudok nyilatkozni. De azért kezeljük helyén a dolgot. Ez inkább egy aktivitás mérő, nem okosóra. Arra meg bőven ok, pláne 8700 forintért. (Nekem ennyiből jött ki.)
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Zola007 #145918 üzenetére
Egy két dollár eltérések vannak mindenhol.
Amúgy lassan egy hónapja használom ezt a Honor Band 4 -et és nagyon meggyőző. Volt Mi Band 1-2-m is, de lényegesen stabilabbnak gondolom ezt. Szoftveresen, kapcsolódásilag, mérési pontossággal. Biztos a Mi Band 3 is jó már, de ez engem nagyon meggyőzött.
Egyetlen hátránya az akku. Ha minden max pontosra van állítva, állandó pulzus mérés, pontosabb alvásfigyelés, akkor heti 2 töltés kell neki. De ha valaki letolja 30%-ra, akkor 2 hét alatt 3-szor kell tölteni.[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Hát ez csodás, de végülis logikus lépés a részükről, hogy azt szivatják, aki rendelt. Egyébként én sem mondom, hogy korrekt, mert pl. a posta rengeteget szívhat ilyen 1 dolláros vackokkal és szerintem ők ezen egy fillért nem keresnek, csak melójuk van vele. Nem mintha sajnálmán őket, mert kb. 200 évvel vannak elmaradva, gyűlölöm az egészet, hogy még a sorszámhúzáshoz is sorba kell állni.... na, elkalandoztam. Megyek rendelek pár fóliát a telefonra.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Tudom, hogy ezerszer volt, de kicsit térjünk vissza rá. Szóval már 22 eurótól meg kell fizetni az áfát az eu-n kívüli cuccokra, de vámot nem. Visztont ha az áfa 10 eurónál kevesebb lenne, akkor nem kell fizetni semmit, úgy jön, mintha 22 eurónál olcsóbb lenne?
Pl. rendelek valamit 30 euróért, ami durván 10k. 10k-nak az áfája 2700 forint lenne, ami kevesebb, mint 10 euró. Tehát erre a csomagra nekem semmit nem kell fizetnem. Se áfa, se vám, se kezelési ktg. Jól értem?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Kéne rendelnem két ilyen Honor Band 4-et. Darabonként 31 dollár. Valahogy kikerülhető a vámolás vagy más áruházból hasonló áron, európai raktárból meg lehet rendelni? Esetleg kupon hozzá valakinél?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Mindenkinek köszönöm az ajánlásokat. Átnézem őket, eddig a Baseus szimpi.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki rendelt már ilyesmi töltőt? Jó lehet?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Milyen bluetooth hangszórót javasoltok Aliexpresszről, ami jól szól, elég nagy... pl. teraszra ki lehet rakni vagy nappaliba átlagos zenehallgatásra úgy ahogy megfelel?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ilyen Morui power bank- ot lehet rendelni? Kábellel együtt is olcsóbb 3 dollárral, mint egy Baseus.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok, a kínai - EU dugalj adapterek csak passzív elemek vagy van bennük valami elektronika? Arra gondolok, hogy a kínai dugót levághatom és szerelhetek elvileg helyette egy EU szabványos dugaljt, ami jó a honi konnektorokba?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Van valami ajánlott ilyen három lábú telefontartó, amibe 5" körüli telefon is simán belefér? Ilyen asztalra, magunkat videózni féle.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
ALiról tudtok ajánlani valami matracfefújó pumpát, ami megy EU-s 230-ról és szivargyújtóról is?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Ha valakit izgat polarizált napszemüveg, akkor ezt tudom ajánlani.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van valami ajánlott olcsó 8GB-os, Class10-es micro SD? Aliexpressről vagy ebayről lenne érdekes. Gearbest is játszik akár mondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Zoli-bácsi #113472 üzenetére
Most hogy látom, most már én is. Alternatív, barkácsolni való töltőt drágábban kapsz itthon.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz sambenez #109258 üzenetére
Ide a bökőt, hogy ha próbából 50embernek átcimkézett full hd tv-t adnának 4k felirattal, akkor nem lenne 5 ember, aki észrevenné a turpisságot. A többi ajnározná eszetlenül.
Nem is értem milyen 4k-ról beszélünk, mikor bármely tv szolgáltató 200 csatornájából 15kb még csak full hd. Mit nézel rajta? azt a 10 filmet ami eddig kijött 4k-ba?Mondjuk átlagba itt a max 120cm átmérőjű tvkről beszélek, ami átlagosan előfordul a háztartások nagy részében.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tudtok kínából rendelhető ilyen gyurma/zselé izét, amivel pl. a billentyűzetből és ilyen egyéb kényes helyről a koszt ki lehet szedni? Ilyen gyurma szerű izé, bele kell nyomkodni, a kosz beleragad és egybe kijön. Egy idő után kiszárad vagy tele lesz kosszal és akkor ki lehet dobni.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van olyan microSD, ami normális sebességű és megbízható típus kínából?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valaki tudja, hogy milyen néven lehet alufelni közepére ilyen kerek emblémás bigyót rendelni? Magyarul felnikupak vagy mi.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Nektek is késnek a csomagok most? Január 4 -i rendelések még nem jöttek meg. Gearbest, aliexpress, semmi.
Viszont 10 napja rendeltem valamit aliexpressről, ami nemzetközi ajánlottként lett feladva és már megjött.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Látom volt szó töltőkről. Van asztaliból ilyen 4 kimenet körüli megbízható, aminek van 1A és 2A-es kimenete is?
Viszonylag nem olcsó eszközöket töltenénk vele, így jó lenne egy normális fajta.
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Rendelnék eredeti xiaomi usb led lámpát. Van javasolt eladó hozzá? Látom hamisítvány is van belőle bőven. Aliexpress-t szoktam preferálni.
Illetve kellene akció kamerához konzol csomag, egy két ragasztós aljzat, derékszögű könyök, stb. Találkoztatok ilyennel?
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Van valakinek tapasztalata aliexpresses ssd-vel? Jóóóóó tapasztalata
Kéne valami 32gb-os, 2.5 colos valami...
-
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm az infókat. Akkor már csak meg kell keresnem hol a legolcsóbb.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ha ilyen 40-50 dollár körüli cuccot rendelek akkor azt hogy küldik összegileg? mit írnak rá? Csak, hogy mennyi az esélye, hogy ráb.ssz.k az áfa-t?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest