Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz werszomjas #142398 üzenetére
echo dot 3.a német amazonról akartam,de ott már csak 60 eur-ért érhető el
-
betyarr
veterán
angol amazonról szeretnék rendelni,de ugye ide nem szállítják a cuccost.van valakinek tapasztalata a mailboxde-hez hasonló csomagtovábbító szolgáltatással,ami legalább olyan olcsó,mint a mailboxde és megbízható is?ugyanis németbe sem szállítják.
én ezt találtam: [link],de nem tudom mennyire megbízható.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Ez is elég jónak tűnik.
Elfekvő Micro SD kártyákat jól fel lehetne használni.Maiwo KT037B2 4-Port Micro SD TF to SATA Adapter Card Hard Drive Converter Support RAID
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
dugesz77
őstag
Teclast 128GB USB3.0-as pendrive 14,49$ Joybuy-nál.
Sokan vették egész jók az értékelések. BG-nél ugyan ez 35,99$.
értékelések közül sebességmérés:
(igaz van egypár 30 körüli is de azok lehet nem usb 3-n mérték.)[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
No, az egér után egy újabb nem ajánlott Xiaomi termék... szerintem. Nemrég egy topiklakó panaszkodott rá, hogy nála 2 napig működött, reménykedtem, hogy nálam nem lesz gond vele, de 5 nap után sajnos megadta magát . A haveromnak is úton van egy, majd meglátjuk az övé hogy szuperál de gondolom az is be fog dögleni.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Arcképgyáros
Ajánlott elemtöltő esetleg?
-
kenand
veterán
Felesleges vásárlás elkerülésének alapvető lépései:
1.- Nem olvasod ezt a topikot, akkor nem izgatnak a felesleges akciók, kuponok
2. spambe rakopd a kínai cégek e-mail-jeit -
Ciccuka
veterán
Dresslily=Evebuying=Rosegal=Gearbest
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
HKorn
veterán
Ez a Dresslily mekkora egy trágya cég, nov 25-én rendelt cuccomat, mikor rákérdeztem, hogy mégis mikor adják fel, kinyögték, hogy talán jan 5-én tudják indítani Első és utolsó rendelesem volt úgy látszik.
Egyre rosszabb tapasztalataim vannak a kínai rendelésekkel, újévi fogadalmamnak megfelelően amennyire lehet lecsökkentem a rendeléseket, mert amúgy is rengeteg kacatot rendeltem. Hiába volt olcsó, sok pénz ment el azóta sem használt vackokra.
Run&Ride
-
Zola007
veterán
válasz Real_Necro #142377 üzenetére
ja
egyik vállalkozó ismerősöm mondta nemrég, hogy mikor szóba került a családi költségvetés, hogy
"Én nem tudom mennyit költök. Ami 100 felett volt, azt meg bírom jegyezni, az aprót meg minek írjam?Irigylem a problémáit
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
ot93
senior tag
válasz MittuDomain_ #142373 üzenetére
na igen, nekem is nagyon hasonló mint amit írsz. Nekem pl. színezi is a napok számát. (minta), de hát mondjuk ez nem nagy mutatvány...
neked van valami automatizáció arra, ha egy cucc megjött és akkor azt fixálja le? mert nekem úgy van, hogy amíg nem jön meg addig az érkezésnél a ma() függvény van és amikor megjött akkor beírom kézzel és akkor ugye már nem változik. Erre gondoltam olyan megoldást, hogy pl. kipipálom és akkor írja be az aznapi dátumot. De ilyen szinten egyenlőre még nem értek az excel-hez.lumpy92 Nekem is van kiadásos-bevételes táblázat is, szintén két éve. Akkor nem csak nekem van ilyen betegségem Most fogom majd létrehozni az újat, ami az idei évet fogja tartalmazni
de hát valljuk be, hogy a rendelés nyilvántartás elég hasznos, mert pl. láthatom, hogy mennyire fajultak el a dolgok a kínából rendeléssel, akár diagramon időszakonként, meg aztán ha valami cuccot újra akarok rendelni, akkor gyorsan látom, hogy honnan és mennyiért vettem
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
MittuDomain_
őstag
válasz MADcat #142369 üzenetére
Ez semmi. Látnád az én rendelés követő Google sheet-emet.
Számol árfolyamot, napok számát, szummázza az eddigi költést, átlag (illetve kumulált) árfolyam stb-stb.Ja, a 2018as netes rendeléseim teljes összege 400e lett. Vannak közte igen drága cuccok is, de akkor is fáj látni.
[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
anadroid
senior tag
válasz nightzone #142347 üzenetére
Teljesítették. Innentől ne piszkáld őket, úgysem fognak válaszolni. Ezzel kímélnek meg attól, hogy visszaigazold a megérkezést.
Majd megjön valamikor, vagy sosem.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
ot93
senior tag
Üdv, lenne egy kis kérdésem a szállítási idővel kapcsolatban.
Nektek így ünnepek előtt hogyan alakultak a száll. idők? Nőttek/csökkentek/ugyanolyan volt?
Nekem személy szerint talán még gyorsabban jöttek meg a csomagok mint korábban (november közepe/vége után rendelt csomagok)
egyik fb csoportban jutott eszembe a téma, ott írtam is erről picit."érdekes ez, hogy majdnem mindenki szidja a postát, mert nekem nincsenek ilyen tapasztalataim... már 74 csomagom érkezett az évek során (nyilvántartom őket majdnem a kezdetek óta), de csak 1 nem jött meg. illetve volt még egy másik is, ami 60nap alatt nem jött meg, küldtek is helyette másikat, de végül az eredeti is megjött váratlanul. 108 nap múltán
de a postára visszatérve: átlagosan 20 nap alatt jön meg a cucc, de a mostani ünnepek előtt pozitívan csalódtam.. nem növekedett meg a november közepe óta rendelt cuccok szállítási ideje, sőt volt több olyan csomag ami november legvégén rendeltem és 10-11 nap alatt itt volt... azt hittem az már ünnepek előtt nem jön meg, hanem majd most jan. elején és mégis megjött... ritka nálam a 14 nap előtti, de most karácsony előtt 3 is volt... szerintem valamit már ünnepekre is beújítottak
meg aztán sok függ attól, hogy honnan rendelünk. Személyes statisztikám van arról, hogy az Ali eléggé szór, de többségében 25-35 nap között jön meg. Ebay csak egy picivel jobb... Aztán a gearbest már láthatóan jobb (kb. 18 napos szállítási átlaggal) és a banggood a legjobb, ami nálam átlagosan 13 nap alatt itt van. Azt tenném még hozzá, hogy az esetek 98%-ban ingyen postával jönnek és még annyi, hogy Ali-ról eddig még "csak" 7 cucc jött (arról csak néhány hónapja rendeltem először)... Más helyről pedig még nem rendeltem. Tehát valami van, hogy pl. ebay, Ali rendelések később jönnek meg, ennyi rendelés után már nemhiszem, hogy a posta lenne a hibás, valószínűleg ott kínában is sumákolnak és lehet ami feladottnak minősített az ebay-es eladó, az még korántsem lett feladva."[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
bul07
nagyúr
Na mit találtam és az a félelmetes hogy még időben
Ma kezdődött
[link]
Töröltek helyére egy kis pótlás(#142355) EXIEZ
Nem tudom mennyire jó ár
Spanyolból 22$
[link]Bár én itthon is szétnéznék, gyors keresésre 249 részes 5e Ft
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Arcképgyáros
Kodak K133 128G USB 3.0 Flash Drive
16,49$Mindjárt elfogy.
-
Arcképgyáros
Bocsi a ref-ért. Tehát:
gocomma 3 in 1 Handheld Extendable Bluetooth Selfie Stick Tripod Monopod Remote Control - BLACK
kupon: Zmobili0273
ár: 3,12$ -
EXIEZ
senior tag
Ilyesmit hol lehet venni viszonylag jó áron? Maga a gépezet megvan, csak ezek kellenének, 3mm-es szárral.
[ Szerkesztve ]
-
powerwade
senior tag
Sziasztok, van budget kategóriában olyan akció kamera ami gyenge fenyviszonyban./ sötétben is értékelhető videót készít?
-
farkas-j
őstag
válasz fradi81 #142323 üzenetére
Én a https://hu.trackitonline.ru/-n regisztráltam és ott tartom nyilván az összes webshopból történő rendelésemet. Így látom az aktuális állapotukat is. Szinte pl. az összes Ebay, TomTop, Ali-s stb. rendelésemet nyomon követhetem legalább a Kínai nemzetközi feladásig és nem csak a nemzetközi rag számosokat. Nekem nagyon bevált!
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
anadroid
senior tag
válasz vpleft #142333 üzenetére
Amelyiket fizetős szállítással kéred, az Processing lesz, az ingyenes meg Pending. Ettől még a pendingekből volt már, ami itt van az országban (pendingből váltott shippedre, és emailt is küldtek róla), a (korábbi) processing meg áll. Az elsőt egy hónap után postázták, november 7-én rendeltem, talán megjön a kéthónapos "évfordulóra".
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
w.miki
veterán
ThiEYE T5 Edge Native 4K WiFi Action Camera - BLACK 244558201
Explore Wonderland in 170 Degree Wide Angle. Capture Time Lapse Slow Motion Moments!
FLASH SALE $91.89
81.89 USD kosárba téveXiaomi IPX7 Waterproof Fast Charging Smart Electric Shaver Floating Cordless Razor Men Grooming Kit
kupon: Alibuy0102
kupon ár: 29,59$[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
eron009
tag
válasz Ghard #142328 üzenetére
Nem titkolózok, csak nem olvasom egész nap a fórumot.
Dec 30-án rendeltem egy Rii K22 billentyűzetet és egy samsung 128gb-s sd kártyát, ingyen postával, 0$-ért, ezt rakták át holded-ből canceled-be, értesítés nélkül.
Egy Kingston A400 240gb ssd ma landolt ferihegyen, 4$-os postával. illetve van még egy 0$os pendrive dec eleje óta processing státusszal.
A 2 törölt termékkel lehet újra bepróbálkozok, csak most fizetős postával, mert a kuponokat elfogadja még a rendszer ahogy néztem, és ahogy írtad, február végéig élnek a kuponok[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz dugesz77 #142327 üzenetére
Szerintem elírták a tizedesvesszőt. (Az ali-n az ilyenek ára 0,2USD/watt, ami szinte pont a tízszerese ennek.)
Én mindenesetre rendeltem 6db-ot, mellé dobtam egy akciós írótáblát 2,99ért, lepontoztam, DHL szállítással 27 dolcsi lett a vége.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
vpleft
tag
válasz Ghard #142328 üzenetére
Zapalson nekem most pending lett egy Kingston HyperX Fury 240gb-os ssd. Semmit sem fizettem érte, mert a dhl ingyen volt. Van még két rendelésem egy Logitech G533 és egy Lenovo 120gb ssd, azok processing státuszban vannak még. Ezekre fizettem. A logitech szállítása 15usd volt A másik 4usd.
Csak "érdekességnek" írtam. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből.[ Szerkesztve ]
-
kiskkas
tag
válasz AndrewBlase #142325 üzenetére
Legyen szép az éved és még sokat zsörtölödj velünk. Én nem vagyok olyan kreativ mint te, de nagyon köszönöm hogy vetted a fáradságot és válaszoltál. .
Xiami Note 10 5G . iPlay-40 pro
-
-
dugesz77
őstag
Szerintetek ez napelem most tényleg ennyibe kerül (5,63$)? 280W-osnak írja gondolom nem a méret/teljesítmény hanem az ár van elírva. Meg 18,5 kg és ingyen posta
Természetesen nem vagyok naiv, tuti elárazás...[ Szerkesztve ]
-
A214
aktív tag
Sziasztok,
Robot porszívóra nincs valami kedvezmény ?
Milyet érdemes venni,ajánlott típus? -
erdey_a
addikt
olcsó és jó telefont tudnátok ajánlani GB, BG, ali vonalon?
apósnak lesz, nem kell semmi sallang, csak a "használhatóság"[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
fradi81
veterán
Jött egy led zseblámpa 1,69$ volt,csak posta zapalsz akcióban, elég jó a fénye egy AA elemmel megy gyenge, erős, és villogó fényt tud, meg zoomolható. [kép] [kép2] [kép3] [kép4]
Meg az 5$ ebay ingyen kuponos kiskanalak
[kép][ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
kiskkas
tag
Segitene valaki és elküldené azt az Excel táblázatot, ami már szerepelt a topikban. Ragyogóan lehetet a rendeléseket rögziteni és gyüjteni. Az ünnepek alatt kerestem de nekem nem jött össze. Megköszönném.
Xiami Note 10 5G . iPlay-40 pro
-
NORBl
aktív tag
Xiaomi Mi Band 1-et nem lehet már sehol kapni? Alin találtam 17$-ért.
-
w.miki
veterán
Original Xiaomi 2 Generation WiFi Signal Amplifier - WHITE 379048301
FLASH SALE $7.49Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
GIJoe
addikt
PNY Attache USB 3.0 Flash Drive USB 3.0 Memory Stick 80MB/s - 256GB £24.99
-
eron009
tag
Zapals a 2 100%-os kiponnal rendelt ingyenpostás rendelésem státuszát státuszát átállította canceled-re
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz hunterk43 #142298 üzenetére
60€ Németországban is, szoval teljesen jo ar a hazai...ha ott beakciozzak a felére akkor is +9€ mailboxde-vel a hazaszallitas...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
sepsi0
őstag
Erről tudtok (Banggood)?Xiaomi Soocas X3 Toothbrush White
30.99 USD
Kód - X324Nem próbáltam, de mai a kupon.Nem, nincs link, nehogy reflink legyen.
Dolgozzatok meg érte.Fogyott.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy egy közel 70 dolláros árut aliról rendelve elvileg Spanyol raktárból nem vámoltatnak el, ugye? (Doss soundbox xl)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lexus, Toyota topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest