-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
válasz Real_Necro #165013 üzenetére
Ok, itt van: [link]
DeFranco na az sem gyenge, végülis autót lehet benne tartani
aryes nyitok is, mit képzelnek már magukról
Donki Hóte köszi az ajánlatot, de már intézkedtem. Visszaadják a tok árát én meg visszaküldöm a telefont és küldenek kárpótlásul ingyen egy tokot. Ennyi, végeztem...CRF300L
-
macilaci78
nagyúr
válasz Real_Necro #164730 üzenetére
Igaz. UVC fényforrás G23 foglalattal. A G23 márnem olyan egzotikus foglalat, asztali lámpában is láttam már, illetve a foglalatot külön is meg lehet venni.
gyeniko: tűzfegyvert csak lőszertől, tártól elkülönítve lehet tárolni.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
dugesz77
őstag
válasz Real_Necro #164767 üzenetére
Természetesen. Ezért is írtam, hogy nálunk is a szekrény mögött volt elrejtve szemek/érintés elől. Most is csak zárt cipős dobozban használom fertőtlenítésre.
Bőrrák,vakság csak, hogy a durvábbak legyenek megemlítve viszont korona legyen a talpán amelyik megmarad mellette. -
gyeniko
őstag
válasz Real_Necro #164745 üzenetére
A stukker a széfben pihen megtöltve.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Zsoleszhun
addikt
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Real_Necro #164745 üzenetére
Azt bedobják a legközelebbi folyóba, minden profi úgy csinálja.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
veterán
válasz Real_Necro #156073 üzenetére
Melyik ez, Miss Simone?
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
bertokl
tag
-
veterán
válasz Real_Necro #156065 üzenetére
Tyű, honnan van ez az ostob..., ez a nem túl átgondolt idézet az aláírásodban?
Eddig nem ez volt, ugye? Az ilyen fel szokott tűnni.
-
Shy
tag
válasz Real_Necro #154629 üzenetére
Szia a fűthető mellenyre tudnál linket adni? Köszi
Kell, vagy rakom el?!
-
Fetz
csendes tag
válasz Real_Necro #154024 üzenetére
Ma kaptam meg őket! 2XL-es méretet rendeltem, 186cm/80 kg-hoz éppen passzentos...
Egyébként jónak tűnnek, mondjuk van egy szaguk, próbálni még nem próbáltam, mert nincs nálam powerbank.
-
veterán
válasz Real_Necro #154518 üzenetére
-
anadroid
senior tag
válasz Real_Necro #154493 üzenetére
Asztali 4 portos OLAF néhány hónap után füstjeleket adott, és távozott az örök elektronvadászmezőkre. Belül gányerdő.
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Truman
senior tag
válasz Real_Necro #154493 üzenetére
Az adatlapja szerint proteksön is van benne...
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
retesz147
addikt
válasz Real_Necro #154320 üzenetére
Köszi a tippet!
Sajnos úgy nézem, már szinte sehol nem kapható.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #154304 üzenetére
Ennél olcsóbbat eddig nem találtam: [link]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
zolikaDB
veterán
válasz Real_Necro #154055 üzenetére
Koszi sracok a csavarhuzo tippeket!
Lidl-ben van 40 darabos szett 3000-ert, de abban 2-3db pici torx van, ami nekem kell, azaz kb 37 darab kiegeszitot alig hasznalnek belole.
Amit mutatott Real_Necro, abban meg csipesz es egyeb is van, ami jol jonne!
A Wihat ismerem, meloban azt hasznalom.
Ugyhogy meglatom![ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz Real_Necro #153965 üzenetére
na ez már legalább lipós, de még mindig ugyanúgy nem szervós.
[HS 18301/18302] javítom magam, ez most a legolcsóbb proporciós. lehet akkor épp nem volt akcióban... 39$, free eu prio line. mondjuk rc topicban [link] gyanítom ezt se ajánlanák
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #153842 üzenetére
Elcsábultam az emagos A+ felé. 700 pénz a két méteres és ingyen van ma posta. Most próbálom kideríteni, hogy mit ér az a márka.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Real_Necro #153805 üzenetére
Jó a sima is, ha tudja mindkét porton a 2-2A-t egyszerre
-
Sanyesz.
őstag
válasz Real_Necro #153805 üzenetére
Az Ugreen és Baseus is ajánlott részemről.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Zeki
nagyúr
válasz Real_Necro #153795 üzenetére
Ott a pont! És mindenki azt eszik meg iszik, amit akar, meg amikor.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Real_Necro #153635 üzenetére
Bakker, nekem nem válaszoltak 1 hónap alatt sem!
-
bul07
nagyúr
válasz Real_Necro #153706 üzenetére
Egy nagyobb aksi többe van szinte mint még egy kocsi
Én a 1300-ast ilyenbe használom , ugye ez 4kerék hajtás de így is bírja vagy 10-15 percig vele, és ez télen mínuszba, csak hóba szoktam elővenni és jégen havon kocsikázni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ateszpapa
addikt
válasz Real_Necro #153641 üzenetére
Az megy nekem is szerencsére, de jobb volt visszanézni ha a kártyára rögzítette még hang is volt.
Kínából rendeltem anno, lehet az enyémet is tiltották? -
Ateszpapa
addikt
Nekem is van egy Dafang de pár hónapja nem akar működni a kártyára rögzítés.
Neked működik rendesen?
Élő képet azt tudok nézni.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Tehát vettél egy kamerát és a nem hozzá tartozó számlával vetted rá a gyártót, hogy intézkedjen?
-
Batistuta7
tag
válasz Real_Necro #153595 üzenetére
én is azt néztem , de mivel nem értek hozzá gondoltam inkább kérdezek
-
Degeczi
nagyúr
válasz Real_Necro #153595 üzenetére
Ez most egy akkus, ébresztőórás hülyeség, gyenge fényerővel, nem igazi asztali lámpa.
-
Sirandrish
legenda
válasz Real_Necro #153579 üzenetére
Ezért kérdeztem itt, hogy mit ajánlanátok?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dugesz77
őstag
válasz Real_Necro #153512 üzenetére
-
Rimuru
veterán
Nem tűnt fel hogy évek óta ezt csinálják? :DDD
Vigyázat, csalok!
-
beci
őstag
Ezt ne tőlem kérdezd.😊
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Ateszpapa
addikt
válasz Real_Necro #153390 üzenetére
És mennyit kellett pluszba fizetned?
Érthetetlen mit vacakolnak hisz ott van a számla mennyibe került.
Vajon a JB a teljes árat írta rá, és azért fogták meg? -
Arcképgyáros
válasz Real_Necro #153090 üzenetére
Jó ez mindennel.
-
zsiz
őstag
válasz Real_Necro #153028 üzenetére
Nekem 96 nap után jött meg egy telefontok nagy nehezen... Persze nem is olyan amit rendeltem..
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Real_Necro #152401 üzenetére
Érdekes. Nekem csak négyet engedett:)
-
Saccco
nagyúr
válasz Real_Necro #152401 üzenetére
Mert jó topiklakó vagy.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
tillatrilla
senior tag
-
tillatrilla
senior tag
válasz Real_Necro #152041 üzenetére
A camping palackosra gondolsz? Ááá,azzal elégetném a panelt,meg az alkatrészeket is. Ez koncentráltan fújja a levegőt oda,ahová szükséges.
Üdv: Attila
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #151973 üzenetére
Ja, így érthető, jónak néz ki, de nem olyan, mint a fémvázasok. Ezekben az igazán jól szellőző cuccokban fém váz van, ami távol tartja a hátizsákot a hátadtól, csak egy vékony háló ér hozzád és szabadon áramlik közte meg a hátizsák között a levegő. Ezeken a képeken látszik kb. a dolog: [link] [link] [link] , meg itt 0.25-től. Nem tudom túrázás közben mennyivel hatékonyabb, mint a normál hátizsák, de bringán zseniálisan jó az Osprey, mert a menetszél állandóan hűti a hátad, szinte mintha nem is lenne rajtad hátizsák.
Bár szerintem ezt még nem másolták le a kínaiak, ha meg mégis, arra én is kíváncsi lennék, mert az Osprey meg a Deuter m*rha drágaFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #151968 üzenetére
Gondolom ez hátizsákfüggő is, nekem Osprey Syncro van, pont ezért vettem ilyent, mert a normál (Vanguard) hátizsák alá nagyon beizzadtam, az Osprey ahhoz képest ég és föld, gyakorlatilag kánikulában is gond nélkül tekerek benne, pedig előtte teljesen le akartam mondani a hátizsákokról, mert azt hittem csodák nincsenek és mindegyik izzasztani fog . Szerencsére bringás topikban rábeszéltek, mert nagyon bevált.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Real_Necro #151820 üzenetére
Tilos, vagy nem tilos, több autón is láttam már a kéktől a feketéig mindenféle szinben.
Bár hozzáteszem, volt olyan is, amin csak akkor látszott a színes fólia, amikor "úgy esett rá a fény".Miért mindig én???
-
bul07
nagyúr
válasz Real_Necro #151748 üzenetére
Én terhet nem rovok öcsémékre ilyenekkel, én nem szervezek nekik semmi programot
Szomszéd román kislánynak se fogok több ezres ajándékokat venni, amikkor ezeknek is úgy örül, és inkább pár hetente kap ilyeneket mint semmit, de ritka hogy kap valamit és olyan jó érzés küldeni neki ilyen kis apróságokat
Öcsém kislánya meg elvan kényeztetve, kap valamit játszik vele 1órát és utána megy a többi közé, ha nincs két zsáknyi plüss figurája akkor egy se, és van ám közte 10+ e Ft-os is, de ha megyünk valahova neki kell kell kell kell
Neki is inkább ilyeneket adok, öröm megvan, aztán megy a süllyesztőbe
(#151751) erdey_a
Köszi ránézek
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bertokl
tag
válasz Real_Necro #151694 üzenetére
Ugyanilyen "szúnyogcsapdám" van. 3 éjszakát használtam, 2 éjjeli lepkét és egy óriási kanszúnyogot fogtam vele, szerintem nem jó semmire. Ilyen nagyfeszes is van pár éve, sok repülő bizbaszt összeszed, és ugyan fogott már szúnyogot is (talán vak lehetett és belerepült véletlen), de nem jellemző.
Számomra a tanulság, hogy vagy Raid és társai, vagy szúnyog.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz Real_Necro #151568 üzenetére
+(#151567) beg
Mindegy, más topikban egyszer már kifejtettem a véleményem a mobilosokról. Valaki vagy tud fórumozni, vagy nem. Az eszköz nem lehet kifogás. -
Wajk
addikt
válasz Real_Necro #151369 üzenetére
Én ezt vettem anno, igaz akkor 3$ volt akcióban. Folyamatosan be van dugva, nem melegszik, bejött.
Baseus Dual USB Charger
https://s.click.aliexpress.com/e/bl9mstpeiPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
sambenez
addikt
válasz Real_Necro #151369 üzenetére
Nekem a BlitzWolf BW-S2 nagyon bevált, de 2,5x annyiba kerül mint amit írtál.
-
tlala
addikt
válasz Real_Necro #150537 üzenetére
Igen, illetve akár ilyen verzióban, HDMI jelet is fogadót.
-
Sungoo
addikt
válasz Real_Necro #150098 üzenetére
Először nem esett le!
-
bul07
nagyúr
válasz Real_Necro #149881 üzenetére
16-18 magyar csak rendelt tőle, meg is érdemlik
Amúgy nem jól csinálta az eladó
3$-ért kellet volna adni, és rendes nyomon követéssel feladni valami fél dolláros vackot, majd kérni hogy küldje vissza a vevő és majd akkor refund, 3-4 hónap múlva[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
-
petipetya
nagyúr
válasz Real_Necro #149653 üzenetére
Ezt 10 kártyával tömtem meg úgy, hogy mindegyik helyre kettőt raktam (kivéve a külső, gyors elérésű rekeszt), így 18 mm vastag a tárca pénz nélkül. Kivenni viszont már kínszenvedés mindet.
Tapasztalatom alapján az ilyen bifold tárcák inkább papírpénzhez valók, és nem ennyi kártya hordásához. Inkább ezeket ajánlom:
Az Undivided Wallet is simán elbírja, plusz az összehajtogatott papírpénzt, plusz egy kis aprót. Jelenleg az Undivided az, amely mindig helytállt, kompromisszumok nélkül, akár sok, akár kevés cuccot kellett benne hordozni. Ráadásul szállítási költség nélkül vásárolható meg.
Emellett ez a formabontó tárca is elég jó ajánlat a GBM kóddal, a legvége 6700 Ft szállítási költséggel együtt. 9 kártya kényelmesen elfér benne a pénzzel együtt.
Pluszban itt van még pár egyszerűbb:
Bycobecy
Habár a kártyák számát nem írják, de 8-9 beleférhet, a pénz clip pedig hasznos tud lenni, amikor nem számítasz rá.ZEEKER
Drágább, de 10 kártyáig elmehetsz vele.Alumínium
8 kártyáig jó, ennél egyszerűbbet jelenleg nem találtam."nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz Real_Necro #149626 üzenetére
Egy ilyen van itthon, "természetesen" nem használom. A forint prímán belefér, ám a clip elég szoros, azt érdemes lehet benne lecserélni (ki lehet húzni a helyéről). Ha van kérdés ezzel kapcsolatosan, vagy tömjem tele x kártyával és pénzzel a vastagsága miatt, csak szólj.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
gyulazsolti
senior tag
válasz Real_Necro #149594 üzenetére
Nem fontos. Használd mind a kettőt mert elfáradsz.
(#149593) silvergod
Biztos befutott a kamionjuk, és pörgetik kifele a csomagokat.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Real_Necro #149460 üzenetére
nekem hagyományos bőr pénztárcám van, de amikor megkaptam az újat-szépet megfogadtam hogy nem tömöm ki, maradjon elegáns.
mivel táska mindig van nálam, vettem egy sima húszforintos soklapos kártyatartót, abba teszek mindent a mindennap használt 1 db bankkártyán és 2 db klubkártyán kívül (bár abból is elég lenne egy) és az megy a táskábabe
azon nagyon ritka alkalmakkor amikor kell egy személyi/lakcímkártya/ep kártya/szép kártya/backup bankkártya akkor előveszem a kártyatartót és kilapozom, de ez kb. havi 1-2 alkalom, egyébként úgy is a csecse tárcát veszem elő.
hozzáteszem nekem kell a tárca mert hordok aprót (most már az is limitálva van 3 érmére) és elrakom a blokkokat is for könyvelés reasons, de így soha nincs kitömve.
(#149468) gabyka: kár, hogy a TAJ-nál pl. ragaszkodhat az eü intézmény az eredetihez. próbálkoztam én is kicsinyített másolattal, mert nem fér be a kártyahelyre, de kellhet az eredeti, és akkor ott prompt elég necc ha nincs.
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
válasz Real_Necro #149460 üzenetére
mondjuk a simple appos tipp nekem bejött. felére csökkentettem a kártyák számát.
10 perc alatt megvoltam vele.Vérboci
-
peestike
őstag
válasz Real_Necro #149407 üzenetére
A regisztrált tn, ha 15 nap után se mozdul megér egy dispute-ot, így a 60 nap is csökken. 2x már csináltam, pénz vissza is jött. Meg aztán legyünk őszinték, más hülyeségben is állt már benne 2.30 usd ennyi ideig.
[ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Real_Necro #149169 üzenetére
Hát az szuper, nálam még híre-hamva sincs...
Sebaj, csak megjön legkésőbb a jövő héten.Köszi a beszámolót!
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Arcképgyáros
válasz Real_Necro #148878 üzenetére
-
Arcképgyáros
válasz Real_Necro #148861 üzenetére
Én is.
-
pulutodurumo
addikt
válasz Real_Necro #148861 üzenetére
Order cancelled in 4..3..2..1..
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
farkas-j
őstag
válasz Real_Necro #148684 üzenetére
Az IPC-1L gombjai valóban nem a legjobbak, azonban nálam és a lányoméknál cirka 7 éve üzemel egy ilyen, igaz lett egy párja egy LiitoKala Lii500-as a lítium cellák miatt. Egyébként tévedésben vagy, mert lehet cellánként állítani a töltő és kisütő áramot, csak nem egyszerre kell az akkukat betenni, vagy utólag ki kell választani a módosítandó cellát és azon megváltoztatni az áramot.
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
macilaci78
nagyúr
válasz Real_Necro #148664 üzenetére
8-10 éve használom, akkor 7k volt.
-
veterán
válasz Real_Necro #148684 üzenetére
Nekem van ilyen töltőm vagy 6 éve, semmi gondja a gombjainak. Elég határozottan kattannak, de működnek rendesen.
Az lehet, hogy a töltőáramot nem lehet akkunként állítani, sosem próbáltam, mert ha beteszek 4 egyforma kapacitású akkut, akkor úgyis egyforma áram kell nekik.
De ha van javaslatod olyan töltőre ami többet tud ennél és olcsóbb is, akkor írd be ide, ezért van a topik
SZERK:
Megnéztem, nem igaz, hogy csak egyféle árammal tud tölteni! Annyi korlátozás tényleg van, hogy az 1-es rekeszbe berakott akkuhoz beállított áramnál többel nem tudja tölteni a többi akkut, de kissebbel igen! Tehát az 1-es rekeszbe kelltenni a legnagyobb árammal töltendő akkut, utána többi rekeszbe rakott akkuk esetében ugyanakkora, vagy kisebb áramot be tudsz állítani
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz Real_Necro #148664 üzenetére
Ez miért idejétmúlt technika AA és AAA akkuk töltéséhez?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
bul07
nagyúr
válasz Real_Necro #148234 üzenetére
Ahogy néztem videókat a sima Lotust elég macerás nevelni meg sok hónap kell neki, meg elég nagy edény
Mini lotusra neveztem be én
-
Zola007
veterán
válasz Real_Necro #148234 üzenetére
Ha van rá 2+ éve, akkor bátran belevághat. Kb. annyi az idő az első virágzásig.
de legalább olcsóMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Real_Necro #148059 üzenetére
Én ráfanyalodtam a lámpás topikra, 2 nap alatt nagy nehezen sikerült 4 ezret eltapsolni
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Breki
veterán
válasz Real_Necro #148035 üzenetére
Igen, csak ide nem tudom linkelni.
Nekem ilyenem van, ha gyereket kölcsönadsz kipróbálom.
Viccet félretéve igen nekem nagyon beválltt pont ilyenre meg ugye kocsihoz is jó.
Sokan vették most a Blitzwolfot ANNAK RELATÍVE NAGYOBB A MEGADOTT SZÍVÓEREJE, de ha jól tudom nem Hepa szűrős.
(#148037) Zola007 ezt tapasztalat alapján eléggé cáfolnám, turbó módban a hosszű csóvel és kefével untig elég, két robotporszívó után simán tele lett a tartály én is csak lestem, a kefe nagyban segíti.
Semmi gond nincs ezzel, inkább a kefe szétszedése és tisztítása ami kicsit macerás az az írt dolog egyáltalán nem!
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Zola007
veterán
#magánvélemény
Szerintem vérszegény az a 7 kPa
Abból indulok ki, hogy a múltkori eshopos akcióban váárolt Clatronic porszívó 14 kPA és vezetékkel 600W
Azonban elég kompromisszumos volt mikor a tárolóban porszívóztam vele.
Mondjuk egy 2200-as Philipshez vagyok szokva, az 34 kPa, de én nem venném meg saját részre.Én is akarok egy ilyen drótnélkülit, de majd ha tudnak akkuról legalább dupla ennyit 30e alatt
Rizs, liszt meg búzadara nem mérvadó teszt, azt a 4e forintos Lidl-ös morzsaporszívóm is felszedi 2db 18650 akkuról.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
csoki46
senior tag
Google-ba beírva elég sok magyar nyelvű teszt van. Pl EZ.
-
szimi57
őstag
válasz Real_Necro #147991 üzenetére
Csak addig van követés, hogy célországba érkezett. Valszeg a helyi postáig el sem jutott.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
petipetya
nagyúr
válasz Real_Necro #147935 üzenetére
Én is kíváncsian várom, mivel loptam egyet a tegnapi akciós linkről.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
szimi57
őstag
válasz Real_Necro #147791 üzenetére
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
azbest
félisten
válasz Real_Necro #147791 üzenetére
úgy látom több néven fut, l-288 néven 15 dolcsi [link]
viszont úgy látom erre nem lehet külső hangforrást rákötni, se kábel se bluetooth.
Breki
úgy látom rolton néven is fut stereo-nak tűnő, bt képes, 18 dolcsi körül [link]
Állítólag 1500-ascserélhető18650 akkus, stereo, mp3, bt... [video]Nem próbáltam ilyeneket. Nekem két xiaomi xmyx03ym speaker van, de az nem rádiós. Bluetooth + aux in, egész jó a hangja. Viszont bosszantó, hogy a töltés és a használat csak trükközve megy egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Real_Necro #147674 üzenetére
Kb. ennyire volt vicces
[ Szerkesztve ]
2024: https://cdn.rios.hu/dl/cnt/2015-12/124496/torvalds.jpg
-
oszy
veterán
válasz Real_Necro #147613 üzenetére
Ez nagyon jó kis eszköz. Én már próbáltam, eukaliptuszos illattal! 15-20 cseppet raktam rá. A hidegpárásító funkció volt bekapcsolva.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
w.miki
veterán
válasz Real_Necro #147615 üzenetére
ennyiért megrendeltem mind2-t. Majd meglátjuk...
Igaz nekem nem 3 év garim lesz rá, hanem 0Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
válasz Real_Necro #147613 üzenetére
ez mennyibe került anno?
Büdös itt sincs... de jó illat semOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
válasz Real_Necro #147605 üzenetére
és az illatosításra használható, illó olajjal?
Vagy vegyek inkább egy ilyet?Baseus Portable Anti-Mosquito Machine for Home Office Outdoor Car Strong Anti-mosquito USB Charge Mosquito Killer
US$ 15.99[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
M3oH
addikt
válasz Real_Necro #147598 üzenetére
Én ezt a Kingseven márkát vállaltam be. 8$ért majd kiderül mit kapok.
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #147470 üzenetére
Láttam én is, xiaomi meg van itthon.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
gixxergabi
senior tag
-
erdey_a
addikt
válasz Real_Necro #147330 üzenetére
a vászon teccik. mire / hogyan fogod felrakni? nem került többe a leves mint a hús ha külön keretet kell csinálni?
Vérboci
-
Ixion77
addikt
válasz Real_Necro #147307 üzenetére
Az a 3000 már 3500. Eltelt újabb fél év...
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Gabady
aktív tag
válasz Real_Necro #147275 üzenetére
Ezt akkor mi alapján nézik, ugyanis amiket rendelni szoktam, ajándékként érkeznek, ezért jelöltem én is ezt.
Hát mindegy, ha nem reagál az eladó, akkor megírom a postának, hogy nem tudtam felvenni a kontaktot az eladóval....*** Megane 2 2.0 16V *** iPhone 15 Pro - Airpods Pro 2 *** DellbookPro15,2 i5-6300U - 16GB DDR4 - UHD 520 - 500GB NVme *** Ryzen 7 5700X - 32GB DDR4 - RX6950XT - 2x2TB NVMe - 2TB HDD ***
-
szuszinho
őstag
válasz Real_Necro #147168 üzenetére
Szállítanak ide?
-
bertokl
tag
válasz Real_Necro #146618 üzenetére
Nem az alit akartam ajánlani, inkább csak azért írtam, mert én megszívattam magam ezzel korábban, nem tudtam, hogy van olyan, hogy ugrókód. Olyan érzésem volt, hogy a kérdező sem tudja.
-
Zola007
veterán
válasz Real_Necro #146603 üzenetére
Ez nem akármilyen nyúl
-
dugesz77
őstag
válasz Real_Necro #146449 üzenetére
Lehet azért ,mert én nem app-ból vásároltam. Fene tudja, de ennyiért sem rossz. Innen rendeltem a feketét és abból vont le 3$-t.
-
szimi57
őstag
válasz Real_Necro #146217 üzenetére
Vagy nem oda szarni 😃
-
Skillet
addikt
Én imádom az autóm saját illatát.
És amúgy ja, nálunk a retyóban sincsen illatosító. Van elszívó, meg ablak is. Egész jól működnek.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Czimby
addikt
A parfümöt sem azért fújod magadra, hogy elfedd a testszagod. (Jobb esetben 🤣 )
Szerintem sokkal jobb egy enyhe fahéj, vanilia, kókusz vagy hasonló illat mint a műanyag, gumi, bőr, műbőr szaga.
Az is igaz, hogy az illatosítók elég nagy részben kegyetlen rosszul sikerültek.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Ghard
őstag
Talán mert szeretnek egy bizonyos illatot érezni, amikor beszállnak a kocsiba? Gyakran gyújtok füstölőrudat az illata és a hangulat miatt. És nem azért, mert valaki a szoba közepére szart Nem érteni kell, hanem elfogadni, hogy nem mindenki egyforma.
-
JóGéza
aktív tag
És akkor képzeld el, hogy vannak, akik a piszoárból kilopják a tablettát illatosítónak az autójukba....
-
tobias40
veterán
válasz Real_Necro #146184 üzenetére
Egy 20nm-es teraszt jól lehűt vagy kell belőle 2 db. ekkora teraszhoz?
-
mobilizmo
addikt
válasz Real_Necro #146039 üzenetére
Windows-os NAS? Ilyenről még nem hallottam.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
nagyúr
válasz Real_Necro #145972 üzenetére
ágyúval verébre kategória számomra
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Interactive Brokers társalgó
- Építő/felújító topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kutya topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest