Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Honnan érdemes rendelni kínai ruházati cikket? Egyszer már magtaláltam csak elfelejtettem a nevét, tényleg hatalmas választék volt ingyen szállítással, csak sajnos nem regisztráltam.
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
A geekbuying.com -ról akarnék rendelni egy TV BOX -ot német raktárból. A termék adatlapján még 1300 Ft -ot ír szállítási költségnek. A vásárláskor meg hirtelen a 10 -szeresét. Mondom what??A termék nem kerül ennyibe. Most nálam nincs valami jól beállítva, vagy ezek tényleg ilyen disznók?
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Lehet kapni külön agyba dugós fülhallgatóra gumit? Ha igen, honnan vagy milyen néven keressem?
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Rendelt már valaki közületek a Lightinthebox.com -ról? Megbízható bolt?
Illetve honnan tudom, hogy honnan fogjak szállítani? Pl. kína, EU raktár, stb. Sehol nem látok még csak utalást sem rá. Pedig a vám szempontjából nagyon nem lenne mindegy. -
Truman
senior tag
Lenovo M120 madzagos egér $4.99 kupon: 0928LENOVO
-
Truman
senior tag
Férfi/női sapkák. $0.89 kupon: 0922CAP
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan, hogy Internet Rádió célhardver? Ha igen hol lehet ilyet rendelni?
Az a probléma, hogy vidéken, árnyékolt helyen lakunk. Csak 1-2 országos adó jön viszonylag normálisan. Pont az ami nem érdekel minket. Tudom, hogy lehet úgy is, hogy csak simán elindítok egy böngészőt vagy valami erre szánt programot és hallhatom számítógépen. Faterom viszont totális digitális analfabéta. Valami faék egyszerű dolog kéne, amin csak nyomogat egy gombot, és jönnek befele az általam előre beállított adók.
-
Truman
senior tag
XIAOMI ATuMan LS-1 lézeres távolságmérő $11.88 kupon: BGATuManLS
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
válasz
Real_Necro #154493 üzenetére
Az adatlapja szerint proteksön is van benne...
-
Truman
senior tag
-
Truman
senior tag
OLAF 2 portos autós gyors töltő. $1.99 kupon: H34DC937AA58D000
-
Truman
senior tag
válasz
HornedReaper #154434 üzenetére
Hááát végül is, abból előállítanak biogázt, majd abból villamos energiát.
Lehet ezt sem kell töltőre dugni, csak belesz.....
-
Truman
senior tag
válasz
bul07 #154329 üzenetére
Hát, azért 85 Ft -ért 100 db nem olyan rossz. Nincs szállítási költség, nem kell utánajárni és egyszer csak hozza a postás. És nem mindenkinek egészségügyi célból kell. Pl nekem se.
Amúgy meg a fület piszkálni vele a legnagyobb baromság. Eleve azzal a vatta pamaccsal sokkal több koszt és szöszt viszel bele, mint amennyi fülszírt eltávolítasz. Sokkal jobban kiteszed a füled a fertőzésekének, teljesen mindegy a kínai vagy magyar pálcika
Egyszer unokatesóm a dobhártyáját is felsértette vele, a fül orr gégén kötött ki. Ott jól le is tolták, mondták hogy nem kell azt piszkálni. Csak halláscsökkenés vagy fülcsengés jelentkezésekor kell eltávolítani a fülzsírt. Langyos vízzel a fül-orr égésznél. Addig szigorúan csak a kilátszó részt egy törölköző csücskével megtörölni.[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
válasz
szabi__memo #154323 üzenetére
Jó hogy lehet kapni.
Amúgy ezt nem rég linkeltem be, mikor 20 cent volt/csomag. Nem is értem mi logika van ebben az árazásban, amit ezek a rizsfalók alkalmaznak. -
Truman
senior tag
-
Truman
senior tag
Emlékszem, hogy agyon volt dicsérve régebben itt ez a Sinceritytrading. Aztán kiderül, hogy egy csicska tróger banda. Indoklás nélküli letiltások, hamis termékek. Még jó hogy nem rendeltem eddig semmit tőlük.
-
Truman
senior tag
Fogpiszkáló (200 db) $0.19
-
Truman
senior tag
-
Truman
senior tag
Snowkids HDMI to HDMI Cable 1.5m 4K HD $1.99
Mint ha valahol azt olvastam volna a korábban, hogy jó minőségű. ... -
Truman
senior tag
válasz
D1Rect #152979 üzenetére
8 férőhelyest még életemben nem láttam.
Amúgy a fent linkelt LiitoKala Lii-500 a BG -ről AC18 -as kuponnal. $18.45 -ért elhozható. Olcsóbb nem nagyon szokott lenni. Csak azok, amikhez nem mellékelik a DC adaptert.Nekem is ilyen van, nagyon jó kis töltő.
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
válasz
redfox222 #151674 üzenetére
Tessék: Digoo DG-MR10 Ultrasonic Mosquito Killer Dispeller A BGDGMR10 kupont használva $5.59.
Meglepően jó értékeléseket kapott. Ami azért fura, mert egy hasonló terméket -a jó ismert TV Shop -os Pest Reject -et- konkrétan kiröhögték a szúnyogok és a legyek. De ez legalább töredék annyiba kerül. Így egy próbát talán megér.
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Szemezgetek az alábbi RF kártya másolóval. De attól félek hogy lefoglalják a vámnál, vagy bajom is lehet belőle a hatósággal. Mint pl. ahogy ezekkel a CD -s autó hibakód olvasókkal is szaroznak, hogy szerzői jogokat sértesz vagy mi.
Mert ugye ez elvileg illegális dologra is használható, de nekem természetesen nem arra kell.
Vett már valaki hasonló készüléket? -
Truman
senior tag
STONEGO Micro USB és USB C-Type 90° kábelek 70% -os engedménnyel. Többféle szín és méret. Nem tudom mennyire vállalható minőség.
-
Truman
senior tag
-
Truman
senior tag
válasz
Beni2360 #143560 üzenetére
Én még tavaly ősszel rendeltem egy TV BOX -ot a tomtop.com -ról Priority Shipping -el. Ami elvileg francia raktáras volt.
A elején volt franciába vagy 3 helyen, utána Németország, majd Onnan Spanyol utána megint Német. Végül persze megérkezett.A GLS hozta. Én nem nagyon hiszek ennek az egész tracking dolognak.
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
DIGOO DG-FR200 rádiós ébresztő óra. 6.99 USD kupon: FR2069
-
Truman
senior tag
Valaki rendelt már innen? :dhgate.com
-
Truman
senior tag
Huawei Honor original mini wireless Bluetooth headset AM04S $3.99
Nem tudom mennyire eredeti, de gagyi másolatként is jó ár szerintem.
-
Truman
senior tag
ORICO 4 Portos USB3.0 Hub 5.99 USD BGDC17 kuponnal.
Szerintem elég mutatós darab.[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
válasz
Truman #140694 üzenetére
Kedves zeon.hu, DJGABI, DeFranco, tomazin, jupp008! Köszi a válaszokat!
A telefonomon egy Huawei P8 Lite 6.0 -ás Adroiddal. Most megnéztem a topikjában valóban nem OTG gépes. Legalábbis senkinek nem sikerült életre keltenie. És tényleg nem megy se egér, se pen drive.
A másik egy ALLDOCUBE iPlay 10 Tablet, szintén 6.0 -ás Adroiddal. Ezzel még eddig nem próbálkoztam. Ott megy az OTG, van egér, pen drive is. A QR kódba lévő link -en leszedtem ezt a CameraFI nevű valamit, de csak sötét a képernyő. Pedig elvileg látja a kamerát.
Ezzel sajnos ki is fogytam az androidos eszközeimből.
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Pár hónapja rendeltem egy ilyen noname endoszkóp kamerát a rosegal.com -ról:
Akkor csak Windows alatt teszteltem, ott tökéletesen ment.
Most android alá kéne, de sehogy sem akar működni. A CD -n lévő APK fájlok teljesen használhatatlanok, nem megy egyikkel se. Tudnátok ajánlani valami működő APP -ot hozzá? Vagy esetleg a telefonon kéne valamit beállítanom hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
Köszi. Működött!
Én már korábban rendeltem ugyan ezt. Úgy emlékszem kemény 2 dollár volt akcióba. De még annyit sem ér. Mindene lötyög, csörög, pehely könnyű, csak rendes egérpadon megy normálisan. Sima felületen nem.
Ha ezt valóban küldik, ideglenes használatra jó lesz ingyér. -
Truman
senior tag
Sziasztok!
Optikai fagyáspont refraktométert keresek minél olcsóbban. Mint ami az autószerelőknek, benzinkutasoknak van. Van valakinek tapasztalta, rendelt már valaki itt ilyet?
-
Truman
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #139527 üzenetére
Az tavaj volt, most még nem tavaj van. Hasonló áron Magicsee N4 van, de az fake s905x.
-
Truman
senior tag
Olcsó Amologic s905x processzoros TV Box. USA raktárból. US adapteres, és csak 1/ 8 GB -os. De 23 dollárért belefér, aki csak lejátszónak használja. LE/CE --vel. [link]
Még 7 db van.[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
Csak nyugi! A karácsonyi csomagok már úton vannak.
Garantáltan nem fog semmi megsérülni. -
-
Truman
senior tag
válasz
retesz147 #138162 üzenetére
A PayPal SMS védelemre visszatérve, nekem is csinált már ilyet többször. Telekomos vagyok. Valamikor meg hónapokig semmi gond. Mást nem tehetsz, mint vársz. Általában feltűnik nekik hamar és megcsinálják.
Pont azért, mert ilyen megbízhatatlan ez a szolgáltatás, én beállítottam a titkos kérdéseket is. Ha nem sikerül az SMS, utána a kódkérő ablaknál felajánja az alternatív belépés linkjét, ahol válaszolsz két kérdésre és már mehet is a buli.[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
A Liitokala Lii-PD4 4 slotos ceruza akkutöltő BGWUY kupont használva most $15.99
Szerintetek megér ennyit? Úgy olvastam itt, hogy ez ajánlott márka. Van valakinek pont ilyen típusú töltője? Elégedett vele?[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
Gocomma USB3.0 to SATA / IDE Hard Disk Adapter Converter
Kupon: GBYTBXX231
Ár: 12.99$Aki sokat ment adatokat döglött gépekről, annak hasznos lehet. A külső adapter tartozék. 2,5"/3,5" -os IDE/SATA vinyókhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
válasz
sambenez #134282 üzenetére
Azért elég drága ez, még az "akció" ellenére is. Itthon is van ASUS RP-N12 kevesebb mint 7000 -ért. Nem kell rá heteket várni, ott a 3 év garancia, és mégis csak egy Asus. Több ilyet üzemeltem már be sosem volt vele még gond. Persze nem a MantisTek márkát akarom fikázni, mert nem volt még hozzá szerencsém. De azért látszik, hogy ez a külföldi rendelés dolog, nem minden esetben kifizetődő.
-
Truman
senior tag
válasz
Armagedown #134123 üzenetére
Pedig én ritkán olvasom ezt a topikot, de én is tuti láttam vagy háromszor már ezt a kérdést. Az utóbbi fél évben.
1: Ennyi idő alatt nem lett volna eredményesebb, román fórumokon, román nyelven érdeklődni? Szerintem a topik olvasók 99% -a életében nem látott román személyit, a maradék 1 százalék meg romániai Magyar vagy határszolgálatot teljesítő Magyar rendőr.
2. Ennyi idő alatt talán már azt is el tudtad volna érni, hogy romániába is bevezessék a bankkártya méretű személyiket. -
-
Truman
senior tag
válasz
eron009 #133067 üzenetére
A zapals -ról még csak egy 2 dolláros headset -et rendeltem, az megjött. A joyburól a két legrégebbi egy Ugreen micro USB kábel és egy autó törlő kendő megjött, de lógnak még Xiaomi wifi jel erősítővel, valamint 1 dolláros körömcsipesszel és orrszőr nyíróval azok is több mint 1 hónaposak már.
Stresszes dolog ez a külföldi rendelés. Ezért jobb a belföldi utánvétes, ha nem jön meg lesz@rom, legalább nem fizettem érte. És nem kell idegen nyelven elkeseredett harcot vívni a sárgákkal a pénzemért, akik felett jogilag nincs semmi hatalmam. Kár hogy nincs utánvét külföldön is. Inkább fizetnék érte többet, hogy legyen.[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
Megjött a 2 dolláros "E007" headsetem a Zapalsról.
NE VEGYÉTEK! Nem hogy 2 dollárt, de 2 Ft -ot sem ér. Még hogy "HiFi Bass Subwoofer". Nagyanyám mono fejhallgatójának is jobb hangminősége van, amit a Sokol rádióhoz adtak 30 éve.
Ennyiért persze nem vártam sokat, de ennél azért jóval többet. -
Truman
senior tag
válasz
lorcsi #132597 üzenetére
Nekem az $1 -os joybuy -os Ugreen kábeltől úgy melegszik a telefonom töltés közbe mint az állat. Közbe meg a gyári kábellel vagy a $5 -os BlitzWolf -től kutya baja. Mint ahogy a nem rég rendelt go,comma kábel is tökéletes. De azt is 5 dolcsiról akciózták 2 -re. Szóval olcsó kábelekkel nem ért vigyázni. Lehet valakinek bejön az Ugreen, de nekem nem. Bár ki tudja lehet nekem nem volt szerencsém, vagy már a minőségi kínai termékeket is hamisítják a kínaiak.
-
Truman
senior tag
válasz
gingerbalm #132435 üzenetére
A Joybuy -on olcsóbb a Xiaomi lázmérő egy dolcsival és nincs szállítási költség se.
-
Truman
senior tag
válasz
Minstrel #131606 üzenetére
Nekem is sikerült végül az Android TV BOX -os kupont érvényesíteni. Ennyiért best buy (ha kihozzák).
Érdekes hogy egy órával korában is elfogadta. Csak variáltam a szállítási opciókkal, és a következő lépésnél már a duplája lett az ár.
A következő alkalommal már nem variáltam, hagytam azt a szállítást amit alapból felajánlott (hát persze hogy a drágábbik volt). Összesen 5472 ft lett a vége. De így sikerült. Köszönöm TheMiller fórumtársnak a kupont.
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
válasz
balazs1956 #131253 üzenetére
Nem vágom miért kell ezt így túlbonyolítani: forrasztás, zsugorfólia, meg szűz lányok p.......
Belül van senki sem látja. Elvágod a kábelt, blankolod, szigszalag ahova kell oszt cső.
-
Truman
senior tag
válasz
tucsok. #130448 üzenetére
Szerintem egy kis barkács kedvvel bármilyen 3,7 v - is akku kompatibilissá tehető, amit elbír a cucc. Levágod a régi akksi csatlakozóját, és rárakod az újra. Sőt adapter kábelnek is használhatod ha forrasztasz a másik végére valami általánosabb aljzatot. A dugaszt meg az új akksi kàbelére.
-
Truman
senior tag
válasz
DJGABI #130439 üzenetére
Érdekes dolog ez a ?belga? posta. Rendeltem két darab memóriakártyát a GB -ről az egyiket múlt hónap 20 -án, a másikat 25-.én. Mindegyiknél Belgium Unregistered -et választottam. Amit 25. -én rendeltem, már a múlt héten megjött. A korábbi rendelésem, meg még csak most váltott státuszt.
"Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days."Ezek direkt szívatják a népet? Szándékosan tartják vissza? Nem értem én ezt.
-
Truman
senior tag
-
Truman
senior tag
válasz
dugesz77 #130173 üzenetére
Köszi, nekem sikerült. Ugyan nekem forintra van állítva a GB 1 386 Ft lett a vége pontozással.
Amúgy már vettem egyet keresztfiamnak. (Akkor Ciccuka linkelte be az akciót, köszönöm neki utólag is.) De amit az azóta kap nap mint nap, biztos hogy nem sok virágvasárnapja van hátra. -
Truman
senior tag
-
Truman
senior tag
válasz
Real_Necro #129290 üzenetére
Köszi. Behúztam egyet én is.
Bár kissé b*zis a dizájn, de egy 12 éves fiú gyereknek még elmegy a drónokkal való ismerkedéshez.. -
Truman
senior tag
válasz
sambenez #128585 üzenetére
Ennyiért itthol is van. Ismert márka, terméktámogatás, itthon intézhető több év garancia, elállási lehetőség.
Ha már kínai, elvárná az ember hogy pici-ócó' is legyen. -
Truman
senior tag
válasz
szabifotos #128561 üzenetére
Passzolok. Nincs rá mérő eszközöm. De ha gyorsabban töltött volna, gyorsabban is éri el a 100% -ot. Itt meg még picivel lassabban is csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
-
Truman
senior tag
EU dugvillás lesz az ne aggódj. Én ezt a Wi-Fi -s kapcsolót rendeltem tőlük úgy másfél hónapja.
Az is EU -s volt alapból. Mégis egy hétre rá, ingyen és kéretlenül küldték hozzá ezt a vacakot. Nem ez volt már az első eset. Biztos van már belőle egy fél tucat.
Csak fellegesen terhelik vele a környezetet, és a saját profitjukat ahelyett hogy gondolkodnának.
Amúgy meg semmire nem jó, volt már róla szó itt a fórumon, mivel hogy nincs bekötve a földelés. Szétkaptam egyet és valóban. Pedig csak egy borsószemnyi kis fém hiányozna, hogy az is működjön.Én is berendeltem egyet tegnap, szóval közöm én is ktommy91 fórumtársnak.
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó, bevált, USB tesztert jóárasítva?
-
Truman
senior tag
Bocs az amatőr kérdésért, de mit jelent az hogy pontozni, meg az e-mail only?
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Mobiltelefon tokokat honnan érdemes venni?
-
Truman
senior tag
Sziasztok. Nincs valakinek kuponja vezeték nélküli kapu csengőhoz? Olyan kéne aminek a beltéri egysége konektorba dugós, nem pedig elemes.Csak Paypal, ezért ali kizárva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I NBD Gar!
- Steelseries Apex Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest