Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
Fejvadi #32291 üzenetére
44 ezer hozzászólás, pörög rendesen
-
-
Laca1212
őstag
válasz
Fejvadi #29942 üzenetére
Akkor majd lesz amekkora lesz
Más:
Most írt BG, hogy az előrendelt BlitzWolf™ kábelemet shipped-elte! Ennek fényében "Available on Pre-Order Stock due to arrive on November 10 2015" elég érdekes![ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
válasz
Fejvadi #28954 üzenetére
És milyen trükkök vannak. Ha lett volna a ragacsos szöszleszedő nekem is eredményes lett volna.
Na rendelek másikat lehet.MOndjuk annyira mégse izgat mivel már digitizer csere volt és úgy veszem, hogy megmentettem a telefonom pár hónapra. Sajna a hangszóró részénél megyen be a por, így előbb utóbb már sok por lesz a két lap között. Így új teló lesz előbb utóbb.
-
havri1
félisten
-
m0ski
aktív tag
válasz
Fejvadi #26200 üzenetére
A rendeléseid listázásánál tételenként megjelenik a Delivery date, ahol csak dátumot kell választanod.
Azt is lehet, hogy a telefonos alkalmazással beolvastatod a borítékon levő vonalkódot. Ebben az esetben szintén visszaigazolod, viszont jutalmul pörgethetsz kuponért.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Fejvadi #24008 üzenetére
Azért nem mondanám gagyinak, alig lehet különbséget hallani a kettő között. A legnagyobb különbség, hogy az eredeti fémházas és szövetharisnya van a kábelen (meg persze normális dobozban van), a youth verziónál pedig minden műanyag vagy gumi.
mod: hopp, ez már majdnem napirégész kategória.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz
Fejvadi #24126 üzenetére
Jobb? Azt azert cafolnam! Nillkin hibatlan, a mai napig is (egy ev utan egy karc sincs rajta, tizedmillimeternyit sem valt fel sehol a telefonon), mig az olcsobb noname az asszony telefonjan ket heten belul egyszeruen felvallt egyik sarkanal es azota sem lehet visszanyomni... pedig jol tettem fel, ebben biztos vagyok.
-
Real_Necro
veterán
-
emiki6
veterán
válasz
Fejvadi #22493 üzenetére
Ha jól értem, akkor kijelzi mennyit tud felvenni az eszköz vagy mennyit tud leadni a táp, illetve a kábelek, csatlakozók, stb. mennyit fognak vissza. De valamivel feljebb spidersoft leírta:
Én: És mit mér? Azt, hogy mennyit tud leadni az adott töltő vagy port?
Ő: igen, illetve azt, hogy mennyi a kapocsfeszültsége. feszültséget nyilván a töltött eszköznél illenék mérni közvetlenül, de maga a töltő is képes valamennyit ejteni a feszültségén terhelés alatt, egy előlapi USB-ről, pláne olcsó USB hosszabbítóról meg nem is beszélve (fene tudja milyen vékony vezetékek szaladnak keresztül a házon...)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Fejvadi #22350 üzenetére
Szia!
Amikor lejár az idő, akkor kell gyorsnak lenni. Én 1mp-nél szoktam rányomni a fizetésre.
http://www.banggood.com/snapup.html?bid=13487&utmid=10Itt tudsz napi kettőt ingyen pörgetni:
http://www.banggood.com/9thAnniversary?utmid=10Bocsánat telefonról vagyok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Apple MacBook
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- League of Legends
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Formula-1
- További aktív témák...
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest