Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kirkri
addikt
válasz desigo #131860 üzenetére
Én vettem kettőt is, de végül egyiket sem mertem beüzemelni. Folyamatosan nyomás alatt kell tartani az automatát, így amennyiben a csatlakozónál lelövi a slagot a víznyomás és éppen nem vagyok otthon, akkor több köbméter víz megy el, mire észreveszem.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Én megreklamáltam a posta netes panaszbejelentőjén, hogy a regisztrált külföldi küldeményemről nem sikerült értesítőt bedobni, és csak visszaküldés előtt pár nappal vettem észre a tracking alapján, hogy a helyi postán át tudom venni.
Ezt a választ kaptam:
"Az RMxxxxxxxxx azonosítószámú nemzetközi ajánlott küldemény 2018. február 7-én érkezett társaságunk kezelésébe. Kollégánk a feldolgozást követően február 9-én kísérelte meg kézbesíteni, amikor is csengetéssel jelezte szándékát. Jelzésére válasz nem érkezett, így a levelet az illetékes postán őrzésbe, az értesítőt pedig a biztonságos, zárható levélszekrénybe helyezte. A küldeményt február 19-én kézbesítettük.
Tájékoztatjuk, hogy a személyes kézbesítési kísérlet körülményeinek és a küldemények érkezéséről szóló értesítők kézbesítésének további vizsgálatára nincs lehetőségünk."
Visszaírtam nekik, hogy a semmitmondó kifogások helyett a probléma kivizsgálására kellene törekedni. Illetve megírtam, hogy a biztonsági kamerák felvételét visszanézve az adott napon a postaláda közelébe nem jött senki.
Erre már nem érkezett válasz...
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Bigemperor #116474 üzenetére
Annyival egészíteném ki, hogy csak az megy vissza, ami regisztrált küldemény. Ami nem az, azt nem küldik vissza. (Ezt pénteken tudtam meg, miután érdeklődtem, hogy vajon ma meglesz-e még a csomagom, amiről nem dobtak be értesítőt és csak egy véletlen során jöttem rá, hogy 8 napja a postán vár átvételre).
Innentől kezdve látható, hogy nem érdeke a postának értesítőt dobálni.
Sajnos a vége előbb utóbb az lesz, hogy mi is felkerülünk a listára az olaszok mellé, ahova nem postáz a kínai eladók elég nagy százaléka.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Beírom ide is, előre is elnézést kérek az OFF bejegyzésért, de ezt a terméket tipikusan Kínából szoktuk rendelni és ma jobban megér(heti) itthonról.
Amennyiben valakinek LED reflektorra lenne szüksége, akkor a mai napon 50% akcióban van a Landlite reflektorok közül több típus. [link] Ennyiért Kínából sem lehet megkapni.
A honlapon csak 3000 forint felett lehet rendelést leadni, de leegyeztettem velük és emailben leadható 3000 forint alatti rendelés is. A szállítási költség 5000 forintos rendelésig 500 forint, felette ingyenes.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz FingR86 #108608 üzenetére
Nekem is mindkét accounton bent ragadt 1100-1500 pontom. (tavaly a húsvéti tojás jól hozott a konyhára, azóta sem sikerült felhasználni azt a közel 10k pontot.)
Most, hogy nem lehet 10/5-ös kuponra váltani, hirtelen azt sem tudom mire lenne érdemes felhasználni.21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
A legjobb, hogy hétfőn láttam a tracking alapján, hogy jött egy csomagom. Hazafelé útba ejtettem a postát, záróra előtt fél órával. Mondom a hölgynek, hogy nem jártam még otthon, így nincs nálam az értesítő, de a trackingből látom, hogy megérkezett a csomagom. Erre a postás hölgy azt mondta, hogy az lehet, de kint van a kézbesítőnél a csomag rendszer szerint. Ezen jól meglepődtem, mondtam is neki, hogy a postásunk semmilyen külföldi küldeményt nem hozott ki az elmúlt egy évben, mindenért nekem kellett bejönni, akkor hogy a fenébe van az, hogy pont most nála van ez a szerencsétlen csomag.
Jaa, a csomag az itt van, csak papíron (és rendszerben) van a kézbesítőnél, ezért nem tudja ideadni. Ha beér a kézbesítő és elszámol a ki nem kézbesített csomagokkal (közte az enyémmel, ami fizikailag nem is volt nála), azután tudja kiadni.Na, erre varrjatok gombot!
Szerencsém volt, mert a kézbesítő ebben a pillanatban befutott, így le lehetett húzni a papírjáról a csomagom, így már nem volt akadálya, hogy megkaphassam. Csavar a dologban, hogy hazaérve benéztem a postaládába és értesítőt sem dobott be a kézbesítő a csomagról.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Valakinek feladták már GB EU raktárból az Excelvan mérlegeket?
21 éve a Prohardveren! ™
-
-
kirkri
addikt
válasz gorbep #103393 üzenetére
Azért típus és típus között is van különbség.
Én is vettem egy DG Piccolo-t anyóséknak karácsonyra 10k-ért a MM-ban.
Aztán ma az Amazonon magunknak egy ilyet 23k-ért. Ezt azért nem lehet megvenni a MM-ban 10k-ért.(#103396) azbest: Hellyel-közzel igazad van, a különbség az adagolásban rejlik. Minden kapszulán van egy vízadag jelzés (vízszintes vonalak egymás felett) amelyet az automata gépeken is megtalálsz.
Tegyük fel a kapszulán 2 csík szerepel, kiválasztasz a gép adagolóján a világító csíkok közül a 2 csíkot és pontosan annyi vizet fog kiengedni a gép, mint amennyi ahhoz a kapszulához szükséges.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Janaboy #103372 üzenetére
Délelőtt maross fórumtársnak hála, Dolce Gusto automata kávégép 50k helyett, 20k-ért az Amazonról, most meg három mérleg. Lassan az asszony szóvá fogja tenni, hogy térjek vissza a 2-3 dolláros rendelésekhez.
Köszi!
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz nimfas #103213 üzenetére
Alapból tudom, hogy nem kell nulla egy alternatív kapcsolásnál, még akkor sem, ha keresztkapcsoló van beiktatva. , De a Livolonál tavaly úgy emlékszem néztem, hogy kellett neki plusz vezeték, nem csak a szokásos két vezeték kötötte össze a két kapcsolót. Lehet, hogy nem nulla volt, de valamiért nem a nálunk megszokott vezetékelést igényelte.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz dugesz77 #103207 üzenetére
Valószínűleg az lesz.
Nekem az alternatív még meg van fejelve egy keresztkapcsolóval is, szóval hatványozottan problémás.Ha jól emlékszem, akkor vagy a kereszt, vagy az alternatív kapcsolójuk igényel nullát is, azt meg esélytelen odavinni a kapcsolóhoz utólag kulturált módon, szóval a folyosón egyelőre kénytelen vagyok meghagyni a jelenlegi kapcsolókat.
(#103204) DJ. Ru$y: A Livolo árban jelentősen több, elég sok kapcsolót kell cserélnem, így 10 dollár körül kell keresgélnem.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Ezzel a kapcsoló márkával van valakinek tapasztalata? Dimmelhető kapcsolót nem igazán találok kedvezőbbet hasonló dizájnnal.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Én sem tudtam az elmúlt két napban soha felhasználni a 10 dolláros kupont sem gépről, sem appból.
Ma reggel írtam a Customer Service-nek, hogy miért nem működik a kód és érdekes dolgot írtak vissza."Thank you for contacting eBay Customer Service. I appreciate that you have sent the coupon code to us. This will help me with the investigation towards this error message you are getting. My name is Vince and I am here to help you.
I reviewed the coupon code that you have provided and it shows that this coupon does not exist in our system and it was issued from a different source. Please don’t use a code that is not issued by eBay. I know that its kind of disappointing that the coupon was not working as it was advertised for now we recommend you to ignore the message about this coupon.
I appreciate the item and effort that you have exerted for you to fix the issue.Thank you for choosing eBay. We truly value your business."
Ennyire nincsenek képben, vagy van jelentősége, hogy az ember az ebay.co.uk, vagy az ebay.com oldalon regisztrált?
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz spileraaa #101802 üzenetére
Smart nélküli alatt mit értesz? Csak sima vezeték nélküli kapucsengőt? Ha igen, azzal Dunát lehet rekeszteni, annyiféle van belőle.
Igazából a telefonon keresztüli kétirányú kommunikáció lenne a lényeg, persze videóval megtámogatva, hogy lássam is ki áll a kapuban. Ilyenből is van dögivel, ezért lenne jó a más tapasztalatából okulni, nem a sajátunkból.
Én ennek az eladónak a termékeit néztem ki eredetileg, mert ő EU-n belülről is tud szállítani és biztonságtechnikai termékekkel foglalkozik.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz sambenez #101788 üzenetére
Nekem is feltúrta a kertet egy, szerencsére sikerült elkapnom még viszonylag időben.
Láttam, hogy mocorog egy vakondtúrás. Álltam felette egy fél órát, majd amikor már a lyuk szájánál moccant meg a túrás, akkor egy nagyobb adag földet kibillentettem az ásóval.Aztán deportáltam a kis gyalázatost egy 1.5 kilométerre lévő mezőre. Még gödröt is ástam neki, hogy könnyebb legyen leásnia, de meglepődtem, hogy kb. két másodperc alatt eltűnt, pedig nagyon kemény volt a talaj.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Smart kapucsengőt vett már valaki?
Eredetileg egy 100 dollár körülit néztem ki, hogy nyáron megveszem és felszerelem, de most megakadt a szemem ezen.
Ugyan ez elektromos zárat nem tud működtetni (vagyis az elnevezésben említi, de a részleteknél semmit nem ír róla), de egyelőre nem is tudom eldönteni, hogy lenne-e rá igény. A szempont az lenne, hogy kiszűrhetőek legyenek az olyan becsengetések, ami arra irányul, hogy kiderüljön otthon van-e a lakó, vagy sem. Ezzel messziről is tudnék kommunikálni az illetővel, illetve a postással is, hogy hova tegye a kínai cuccaimat, hogy ne kelljen délután bemennem értük a postára.
Szerk.: Most látom, hogy ez nem vízálló, így sajnos kilőve.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz kinaicuccok #101751 üzenetére
Megtette, elhajtották. Arra hivatkoztak, hogy a vám minden esetben a vevő felelőssége. (Bizonyítottan EU Express-el vette.)
Tudjuk, hogy a Gearbest ügyfélszolgálat a végsőkig megpróbálja elkerülni, hogy fizetni kelljen.
Öt másik csomag szépen átjött neki, ez is az igazsághoz tartozik.Szóval azért a 100%-ot akkor se állítsuk, ha egyébként szinte mindig átjön...
(#101754) KamuMazsola: Jogos, ez a pontos ahogy megfogalmaztad.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz KamuMazsola #101732 üzenetére
Mondjuk 100%-ra nem lehet mondani, mert előfordul melléfogás.
Tesómnak például megakadt a vámon az ezzel a szállítási móddal rendelt akciókamera. De valami gebasz kerülhetett a gépezetbe a Gearbestnél, mert DPD helyett a Magyar Posta hozta ki.21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Freddycom #101174 üzenetére
Igen, ez lesz az!
Köszönöm neked és Met fórumtársnak is!Szerk.: Gyanítottam, hogy a nejem legalább négyszer drágábban vette , mint amennyiért megvehető Kínából. [link] Berendelek belőle pár darabot, a gyerekek osztályában tuti ez lesz az új Fidget Spinner.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
A segítségeteket kérném.
A nejem a hétvégén hozott a gyerekeknek Spanyolországból egy olyan folyadékkal töltött, malacfejet formázó gumi labdát, (méretében valahol a teniszlabda és a ping-pong labda között) amit földhöz csapva teljesen szétterül a földön kb. fél centiméter vastagságban, majd pár másodpercen belül újra felveszi az eredeti formáját.
Azt mondta, hogy minden második utcai árus ezt árulta Madridban, így gyanítom Kínából beszerzett pár dolláros játék lehet, nem helyi specialitás.
Sajnos az egyik gyerekem véletlenül kiszúrta a sajátját valamivel, így volt este nagy sírás-rívás.
Valaki nem találkozott ezzel a játékkal az eBayen/Alin? Próbáltam rákeresni minden általam lehetségesnek tartott keresőszóval, de nem jártam sikerrel.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Továbbra sem tudom megérteni, hogy amikor tisztában voltál vele, hogy áfa határ felett rendeltél, akkor miért lepődsz meg, hogy megakad a vámon, majd utána inkább kitolatnál az üzletből, mert így neked már nem éri meg.
De ez csak szimplán elméleti kérdés, mert a vámosoktól addig úgysem kapod meg a terméket, amíg ki nem fizetted utána a sarcot. Ha ez nem történik meg, akkor a vámosok nem fognak semmilyen visszapostázással foglalkozni, hanem szépen megsemmisítik a küldeményt. (gyanítom, hogy ennek a díját is bevasalják, hacsak nem nyilatkozol, hogy nem a tiéd a küldemény, te nem rendeltél semmit)
21 éve a Prohardveren! ™
-
-
kirkri
addikt
válasz wwenigma #79754 üzenetére
Én személy szerint nem ajánlom a Tronsmart kábeleket. Egy hatos és egy ötös packot vettem, az egyik aranyozott, a másik a sima fém csatis. Mindkét készletben volt egy-egy öntéshibás példány, amit nem tudtam bedugni a készülékbe. Pontosan egy éve kaptam meg őket, azóta a leghosszabb kábelek (ha jól emlékszem két méter hosszúak) átviteli sebessége töredékére esett vissza. Ha csak töltésre használom, akkor is kiírja az éppen töltött eszköz, hogy túl lassú a töltés. A karmok a micro USB-s végén pár hónap után benyomódtak azoknál a kábeleknél, amelyek napi használatban vannak.
Kezdetben nem volt velük probléma, de hosszú távon részemről nem ajánlott.21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Ezt a témát pár hete én is piszkálgattam és azt tapasztaltam, hogy itthon az Ázsia Centerben / Sárkány Centerben forintra pontosan ugyanazon az áron megvehető ugyanaz, mint kint. Aztán a fórumtársak írták, hogy a villamossági boltokban is közel azonos áron beszerezhető, szóval ezt nem érdemes Kínából rendelni.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
-
kirkri
addikt
Nekem is megérkezett a Digoo időjárás állomás a Banggood-tól.
Tiszta sor, hogy nem került sokba, de azt a ~4000 forintot sem érte meg amibe került.
A kijelző betekintési szöge minősíthetetlenül rossz és a hőmérője is csal 1.2 °C-t a belső és a külső szenzorral is. A külső szenzor valóban nem vízálló, ami nekem ugyan nem probléma, mert fedél alá kerül, de előfordulhat, hogy valakinek ez nem megoldható.21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz jjeahh #78121 üzenetére
Én a "compressed melamine" szópárossal kerestem, így találta meg a legtöbbet belőle.
Az 50 darabos tételek közül ez volt a legolcsóbb, mobilon 6.18 USD.
A képen látszik, hogy melyik préselt szivacs, mert pöttyös az alja.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz csanyiadam #78103 üzenetére
Gyerekkel ne rágasd azért meg. Mi edényeket sem szoktunk vele súrolni, de azon kívül minden háztartásban előforduló tisztításra tökéletes.
Éppen most rendeltem a préselt változatból 50 darabot, kíváncsi vagyok mennyivel tartósabb, mint a sima változat, mivel ebből az árból kijött volna 150 darab a hagyományosból.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Whynot? #78063 üzenetére
Ez telitalálat. A hivatal lehet, hogy hivatalosan ki tudná kérni, hogy milyen számú bankkártyával lett fizetve (bár kétlem, hogy a PayPal vagy az Ali könnyen kiadná nekik, ha egyáltalán kiadná). Azonban a korábban linkelt esetben egy ügyvédi iroda járt el a márkanév birtokosának nevében, nekik meg 100%, hogy nem adják ki ezt az adatot.
Szóval, erre szerintem bátran lehet hivatkozni, ha vennék ilyen olvasót és megfognák én tuti állítanám, hogy nem én nem rendeltem ezt a terméket.
Ahogy korábban írta valaki, ez az egész eljárás nem egy-egy pár ezer forintos tételre lett "kitalálva", csak mivel nem léteznek külön szabályok, így ugyanazokat kell alkalmazni, mintha valaki kamionszámra importálná a hamis terméket. Ennél a kis mennyiségnél bepróbálkozik az ügyvédi iroda, aztán vagy bejön, vagy nem.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Zola007 #77902 üzenetére
Ha 7 évestől idősebb a gyermek, akkor kérdezd meg tőle, tudni fogja.
Nekünk van kétféle is, a gyerekek nagyon szeretik.
"Pattog, törik, szakad, nyúlik és soha nem szárad ki! Ez az Intelligens gyurma!"
(#77903) huliganboy: Megelőztél.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Imurai #77777 üzenetére
Azt nem árt tudnod, hogy az a maláj TN nem valós adatokat mutat.
TN nélkül rendelted meg, így nem kaptál hozzá TN-t. Ha fizettél volna érte, akkor ha jól emlékszem holland, vagy svéd posta hozta volna, működö TN-el. Mondjuk jó régóta úton van az kétségtelen. Az enyém bő két hét alatt ideért, pedig én sem kértem hozzá TN-t.21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Engem is hívogattak egy időben az Erste-től.
A legjobb, hogy felhívnak egy mezei mobilszámról, majd be akarnak azonosítani. Három egymást követő alkalommal mondtam el a nőnek, hogy mennyi esélyt lát arra, hogy felhívnak engem egy ismeretlen számról és bemondom az adataimat. Mondtam, hogy amennyiben akarnak valamit, akkor mondják el anélkül, hogy beazonosítanám magam, vagy hagyjanak békén. A második alkalommal kíváncsi voltam és visszahívtam az ügyfélszolgálatot, hogy vajon miért keresett a kollégájuk. Kiderült, hogy egy hitelkártyát akartak rám sózni.21 éve a Prohardveren! ™
-
-
kirkri
addikt
Én az asszonynak rendeltem és már úton van hozzá egy igényes szíj is.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Rendelni akartam ilyen 10W-os mozgásérzékelős LED reflektort a Banggoodról/Aliról. Ma a Sárkány Center felé jártam és beugrottam Dolce Gusto kapszulákért, erre láttam ugyanezt a reflektort legalább 5 helyen 3000 forintért. Jó tapasztalat, hogy néha érdemes itthon is körülnézni.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Dolphine #77437 üzenetére
Az esetek 99%-ban 433.92 MHz-en.
De sajnos ezzel még nem biztos, hogy előrébb vagy. Én anno 5 különbözőt vettem a RIB Moon távirányítóm leváltására, de egyikkel sem tudtam lemásolni a jelet, pedig nem ugrókódos volt. Így szégyenszemre itthon kellett háromszoros áron megvennem ugyanazt a kínai távirányítót a Vaterán valakitől.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
-
kirkri
addikt
Éjjel senki, ezért nem probléma, hogy nem világít egész éjszaka. Azonban télen már 5-kor sötét van és a házakat az utcai közvilágítás nem világítja meg, ezért gondolkodom valamilyen megoldásban. Az utcában van valakinek, de az nagyobb "ablakkal" rendelkezik, ráadásul 230V-os lehet, mert egy lámpával felér a fénye.
A kapura félek feltenni, mert gyorsan lába kélne.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
LED háttérvilágítású házszámtáblát vett már valaki?
Ezzel szemezek erősen, de nem tudom mennyire jól láthatóak a számok 10 méteres távolságból.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz w.miki #77382 üzenetére
Nekem kb. 1.5 éve van meg, nagyon elégedett vagyok vele, most készülök másikat is venni. Félhomályban tutira felkapcsol, de ezt így meglehetősen nehéz belőni, hogy mi az a fényerő, ami felett működésbe lép.
A távolságnál reális a 3 méter hatótáv.Ugyan nem írtad, hogy miért fontos, hogy csak teljes sötétségben kapcsoljon be, de ha azért, hogy ne fogyasszon sok elemet, akkor az nem probléma. A 1.5 év alatt éppen a múlt hétvégén tettem bele a második garnitúra elemet.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
-
kirkri
addikt
válasz Sterilzona #76912 üzenetére
My points oldalon találod a lap közepén. A jobb alsó sárga téglalap az.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Végül rászántad magad?
Nagyon hasonlít ehhez a termékhez, a hátsó részének a kialakítása és az érzékelője például kísértetiesen ugyanaz. Arról nagyon jókat írnak.
Árban a Banggood-os változat sokkal kedvezőbb, főleg ha elsütöm rá az egyik 10/5-ös kuponomat.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz retesz147 #76306 üzenetére
Egyébként a ciripelésről annyit, hogy én mindkét ciripelős töltőfejet megreklamáltam a Banggood-nak és tegnap megjött a csere ingyen és bérmentve. Az egyiket 2016 márciusában vettem, de azt is szó nélkül cserélték.
Lusta voltam videót csinálni, így linkeltem nekik egy Youtube videót, hogy az enyém pontosan ezt csinálja. Illetve megírtam, hogy több helyen lehet olvasni erről a hibáról, így biztosan találkoztak már vele.
Ezzel nem tömeges reklamációra akarok tippet adni a fórumtársaknak.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Exelsior24 #76128 üzenetére
Közben a linkelt útmutató alapján én is összeszedtem a pontokat, de a képet nem találom hol lehet feltölteni, így az azért járó 10 pontot nem tudom begyűjteni.
Szerk.: Megvan az avatar is.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Köszi mindenkinek, hogy megnéztétek a Mi Band 2 árát.
Szerintem maradok az Aliexpressnél, ott hivatalos Xiaomi store-ban 24.99 USD.
Bár pontokat beváltva a Banggood-on is csak 1 dollárral drágább.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Megnézné nekem valaki, hogy a Banggood-on VIP2 szinttel mennyibe kerül a Mi Band 2? Visszacsúsztam VIP1-be, mert az elmúlt hónapokban mellőztem a Banggood-ot, de ha van pár dollár különbség, akkor veszek előtte még valamit, mert csak 200 pontra van a VIP2 szint.
Persze az asszony is most találta ki, hogy kell neki, amikor nincs sehol kihagyhatatlan áron. Korábban amikor jelentősen olcsóbb volt nem kellett neki.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
E27 foglalatba tekerhető adaptert keresnék, aminek a másik vége 230V-os EU-s dugalj. Korábban láttam az Alin/eBay-en, de most hiába próbálkozom az E27, EU socket, Plug, adapter szavak mindenféle kombinációjával, nem találom.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz TheProb #66920 üzenetére
Vagy még olcsóbban, de ennek az eladónak még csak 8 értékelése van.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
-
kirkri
addikt
válasz bazsimano #66817 üzenetére
Azt mondjuk nem igazán értem, hogy miért nem vársz még 1-2 hetet.
Nincs egy hónapja, hogy megrendelted, és mostanában mindenkinek a megszokott időkhöz képest 1-2 hetes csúszással érkezik a csomagja.
Attól, hogy a TN nem valós még jó eséllyel úton van a csomagod.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz fateless #66811 üzenetére
Ugyan részben igazad van, én például a false és az incorrect kifejezést szoktam inkább használni, de az eladók tisztában vannak vele, hogy a Yanwen kamu, hiszen ők állítják be ezt a szállítási módot, szóval ne legyen ennyire sértődős.
Ha az első levelemre is azt írja, hogy de igenis látszik a küldemény státusza, akkor már meg szoktam írni, hogy ne nézzen hülyének, tisztában vagyok vele, hogy a Yanwen nyomonkövetés az egy blöff. Ezután már nem szoktak erősködni.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
-
kirkri
addikt
Az Erste nem középárfolyamozik, hanem a kártyakibocsátó hivatalos árfolyamát használja.
Ezekkel a kalkulátorokkal forintra pontosan ki lehet számolni, hogy milyen árfolyamon fog váltani.
Gyanítom, hogy a többi banknál is így lehet, de az Erste tuti a kibocsátók árfolyamát használja.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Skillet #62681 üzenetére
Nem tudom belemegy-e ez az átalakító a süllyesztett dugaljba. Ha igen, akkor természetesen ki tudod cselezni. Az értékelések azért gyengék, mert a leírásban szerepel, hogy mozgásérzékelő van benne, de valójában nincs. De itt láthatsz róla kitűnő értékeléseket. Ha nincs mozgásérzékelőre szükséged, mint ahogy nekem nincs, akkor bátran vedd meg, tökéletes választás. Nekem van fehér, kék, és rózsaszín változat is,
Amit linkeltem annak nagyobb fénye van, mint amit kinéztél. (Még túl erős is, mi szoktunk elé tenni valamit, hogy ne legyen olyan nagy világosság a szobában.)[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Skillet #62669 üzenetére
Nekem van olyan amit linkeltél. Sajnos én nem vettem észre, hogy nem fog belemenni a süllyesztett dugaljba.
Egy átalakító meg többe kerülne, mint maga az éjszakai fény, így a fiókban kötött ki.Ezután ilyet vettem három féle színben is. Ez tökéletesen bevált a gyerekszobába, azonban a leírtakkal szemben mozgásérzékelő az nincs benne. Fényérzékelő igen, szabályozza is a fényt a külső megvilágítás függvényében.
Mozgásérzékelős megoldásra ilyet vettem, ez az általad is említett WC-re csoszogást hivatott támogatni anélkül, hogy a családot felverné a lámpák fénye. Ennek hátránya, hogy elemes megoldású, de egy garnitúra elemmel nekünk már egy éve megy. Létezik belőle tölthető változat is, ilyet még nem vettem.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Real_Necro #58277 üzenetére
Nem tudja rajtad kívül más felhasználni.
Szerk: Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Még nem vettem, így ez csak később fog kiderülni.
Igazából akkut lehet benne cserélni később, ha esetleg probléma lenne vele. Most nagyon olcsó a minőségi akku.
Viszont a fekete szín nagyon nem illik a házhoz, jobb lenne egy fémszínű változat.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Én ezen a lámpán gondolkodom, mivel van három 5 dolláros kuponom, így elég jó áron meg tudnám venni.
Nagyon minőségi lámpák az Arilux termékek, van egy beltéri mozgásérzékelős LED lámpám, egy éve működik két elemről tökéletesen, nagyon jó fénnyel.
A kültéri lámpáról is nagyon jó értékeléseket írtak.
Három méretben van, az ideális a legnagyobb lenne nekem, de lehet, hogy a közepes méretből veszek inkább kettőt.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz zsolti72837 #50816 üzenetére
Ez 4cm vastag, de még én sem rendeltem ilyet.
21 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest