Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
-
sambenez
addikt
válasz VMatteo #137950 üzenetére
Én nem vitatkozom csak leírtam a tényeket. Amikor érveket hoz valaki akkor olyat kell ami igaz. A 0 költségű posta ebben az esetben nem igaz ennyire akartam felhívni a figyelmet.
Egy esetleges költségre hivatkozni meg értelmetlen. Mert ha meg nem megy tönkre akkor fel sem merül.
Nem emlékszem egyetlen eszközömre sem az elmúlt mondjuk 10 évből ami a garancia ideje alatt tönkre ment volna. -
tupacamaru
veterán
válasz VMatteo #137926 üzenetére
Nekem is eddig mindig megjött 10 napra minden. Nem támogatott postával küldi a cuccokat, ezért ér ide ilyen hamar. Szerintem mindegy hogy mit veszel.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
-
DJ. Ru$y
félisten
-
-
spidersoft
senior tag
válasz VMatteo #56387 üzenetére
oops, nem válasznak szántam...
Valakinek van *konkrétan lumia 950-essel* tapasztalata, hogy melyik eladó küld rá valót? Korábban rendeltem két eladótól (egyik - másik), egymástól függetlenül mindkettő N640-esre valót küldött... a két csomagoláson a SKU szám megegyezett, szóval valszeg ugyanonnan dropshippelték, így már harmadik random eladótól nem is látok értelmét venni...
[ Szerkesztve ]
-
-
beg
veterán
-
Laza...
addikt
válasz VMatteo #11387 üzenetére
Ha a PP-on keresztül fizettél, oda kapod vissza ahonnan a tényleges pénz levonás történt. Ha a PP számládon volt pénz, akkor oda kapod vissza, ha PP-on keresztül, de bankkártyával fizettél, akkor a bankszámládra. Mindkét eset látszani fog a PP-on is- PP számlára azonnal visszakerül, bankszámlára pár nap (jellemzően 3-4, de a PP oldalon már azonnal látszódik!)
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz VMatteo #11196 üzenetére
Csak villognia kell nem vilagitania, impulzusokkal mukodik. Tanitsd ra a TV-re.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz VMatteo #11171 üzenetére
Szerintem az integrált minimum ezt a minőséget hozza. Persze nincs rairva arra hogy 7.1-es. O wait, ezen is csak 1 sztereo aljzat van.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
pakfong
tag
válasz VMatteo #10600 üzenetére
Telóról nem tudok linkelni...spider phone holder néven tudsz keresni. Én még tavasszal rendeltem egy feketét meg egy fehéret, asszem 500 Ft körül volt darabja. Teszi a dolgát, lehet bátran hajtogatni, nem úgy néz ki mint ami el akar törni. A telefont is megtartják a lábak szépen, nem rogyik össze a pók. Tablethez is van nagyobb, persze drágábban.
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
Trespa
tag
válasz VMatteo #10443 üzenetére
Ha szemüvegre gondolsz .. RayBan mint minőség .. nem írok semmit
Fake napszemüvegek nagyon nem minőségik . UV szűrő 0 és lencse hamar karcolódik . "tapasztalat"LG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
thefreeman
aktív tag
válasz VMatteo #10189 üzenetére
Én a Divoom Bluetune-Bean-t merem ajánlani.
-
Gépötty
senior tag
válasz VMatteo #7257 üzenetére
Nem biztos, hogy ilyen proximity tagot érdemes kintről rendelni, mikor a Deltonnál sem sokkal drágább. Ráadásul egy csomó fajta van, karkötő, kártya, amit akarsz - fillérekért.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bbandi
tag
válasz VMatteo #7246 üzenetére
Passz, az előbb említettben nekem 52byte foglalt a 137-ből. Konkrétan az enyém tag type-ja: "NXP MIFARE Ultralight (Ultralight C) - NTAG203"
De máshol biztos jobban értenek az NFC-hez, ez már nem kimondottan ebay téma.@Dluinet "USB DC" keresésre kidob ilyesmiket
@Degeczi Kösz a segítséget, rendelek egy ugyan ilyen kapcsolós 7-eset, legfeljebb bukok 3.5$-t
[ Szerkesztve ]
-
bbandi
tag
válasz VMatteo #7242 üzenetére
Szerintem igen, de ha bonyolultabb dolgokat akarsz csinálni, akkor valószínűleg kell hozzá egy tasker szerű app, a tasker pedig konkrétan fizetős. Én az NFC toolst is megvettem, de abból azt hiszem elég lenne az ingyenes is. Keress rá youtube-on hogy nfc tools, meg rakd fel az appot, nem kell hozzá tag, hogy lásd, miket lehet benne csinálni.
bocs, ezt írhattam volna egybe az előzővel[ Szerkesztve ]
-
bbandi
tag
válasz VMatteo #7233 üzenetére
Majdnem pontosan. Alapból androidon csak akkor aktiválódik az NFC, ha fel van oldva a képernyőzár - ezt rootolt telefonon lehet módosítani, nálam bekapcsolt képernyőnél aktív. Elvileg alig fogyaszt valamit, én sose kapcsolom ki, pedig alig használom.
De egyébként igen, nálam pl az ajtófélfán van egy tag, ami 1-esr állítja a csengetési hangerőt ha hangosabb, és maximumra, ha 1 (kültéri/beltéri hangerő)
Kell hozzá kezelő alkalmazás is, én az NFC Tools-al és a Taskerrel csináltam ezt meg valahogy, azt hiszem a tag-be bele van írva, hogy indítson el egy tasker task-ot, az okosság meg már abban van. -
bbandi
tag
válasz VMatteo #7220 üzenetére
Igen, egy ilyen 5ös pakkot
Telefon automatizálási feladatokra szántam, arra teljesen jó. Nem csak egy ID-t küld, írható is, szóval akár URL is rakható bele, stb. -
üszök
őstag
válasz VMatteo #4180 üzenetére
Ha ügyet nyitsz,lehet képet csatolni,de általában ilyenkor szoktak küldeni egy mail címet,hogy hová küld a képet.
bugizozi
(senior tag)
1. Én már vettem nem pont ugyanilyet,és az aksi rossz volt már új korában is.2. Arra azért készül,hogy ha abba bele dugsz két eszközt tölteni,a füstölés határáig fog melegedni.
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Ace owner
addikt
válasz VMatteo #3526 üzenetére
No roxa ájnál én meggondolnám azért hogy belerúgjam a tűzbe Hozzáteszem részegen mi is mulattunk a Dili Trió - Felvettek a Suzukiba munkásnak című remekműre
(#3527) kmarci25
Na akkor egér vásárlás után ez lesz a következő.Apropó, valami jó kis gamer egeret tudnátok ajánlani 5000 környékén?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
VegyesTamás
senior tag
válasz VMatteo #3520 üzenetére
Veletechen mutogattak TDK-s cuccot akkor akcióban 50k volt most 70k
Förtemes mit gondolnak ki a *** veszi ezt meg? Jól szól meg minden de annyira nem
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
Outlander
addikt
válasz VMatteo #3336 üzenetére
Lásd előző hsz-ek.. illetve Randras írását.
Silicone Pad, gappad, avagy hővezető cuccos a notihoz.
Rendeléstől számítva 17 naptárinap.
Itthon nem találtam, csak rendelésre , beteg áron.
Egybe tábla, magadnak kell vágni, átlagos minőség, hővezető képesség tesztelés alatt, egyenlőre rosszabb nem lett.Bicajos fényvisszaverős pálcika küllőre.
Rendeléstől számítva 17 naptárinap.
Teszi dolgát, ennyi.... itthon teszkóban a 24 db-os 3k, sima fehér, vagy bicajos boltok 12-18-as kiszerelés 1990 ft-tól....
Kéket vettem, nagyon feltűnő.Még úton van 6-7 motyó, de azok közül kb már csak ez az egy lesz érdekes, sata drive to usb, többi az olyan ami már volt, vagy csak simán lényegtelen... optibay, lámpatartó, "usb charger mérő műszer", láthatósági szalag, sima micro usb és otg kábel
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
El Gringo
senior tag
válasz VMatteo #3254 üzenetére
pénz vissza. Úgysem küld újat, főleg nem polarizáltat ennyiért. Ennyiért kapsz egy jó munkavédelmi szemüveget, igaz az nem polarizált.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
KoVee84
senior tag
-
draco31
veterán
válasz VMatteo #3096 üzenetére
Nekem is van ilyen, kettő fej nem fér bele, így az oldalára gumiztam. 6 fej jött az enyémhez, de csak 4 fér a belsejébe. Persze minden fej 2 végű.
[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vicces videók
- Filmvilág
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (grafit)
- CTO Macbook Air 2020 13"( M1, 16GB, 512GB ) (ENG!)
- Lenovo Thinkpad L480 i5 8.gen 8/256gb ssd
- 32" SAMSUNG Odyssey G3 1920x1080 180Hz VA Gaming monitor eladó (2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest