Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz Real_Necro #41991 üzenetére
Ti is csak egyszer tudtatok forgatni?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Real_Necro
veterán
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #41991 üzenetére
merre van, soha nem találom ezt a játékot....valaki link pls
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
Ilyen "Storm glass"-t vett már valaki? Jópofa dekor, bár az ára kissé magas.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Ciccuka
veterán
-
Matykoh
tag
Hello Urak/Hölgyek,
Lapihoz keresek hangfalat. Van ajánlott?
-
Gergosz2
veterán
Ma hozták:
SKMEI 1068. Én 5.33$-ért vettem ami szerintem elég korrekt ár érte és ennyit bőven megér. Szép nagy a kijelzője.
Ónszívó szalag . Ez meg kellett már, mert kifogyóban volt.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
huliganboy
addikt
válasz kmisi99 #41978 üzenetére
Én ezt vettem, nekem itthoni használatra tökéletes!
-
trebrona
nagyúr
Újra elérhető a Valentin napi játék bg-n.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Predator2
addikt
válasz tonyrulez #41970 üzenetére
Lehet tudni, hogy kb meddig használható a kupon? Tartok tőle, ha most megrendelem a lámpát, a Kínai ünnepek miatt csak Decemberben és összetörve kapom meg. Mivel most minden áll náluk.
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Beni2360
félisten
válasz amargo #41977 üzenetére
És ne feledjük kell egy tuti íróasztal is hozzá amihez az ember oda ül és sok időt eltölt a lámpa megcsodálásában.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Hali1975
tag
válasz spidersoft #41984 üzenetére
Igen igen telepiteni kell a hozzadott lemezrol, de win8,1 alatt nem sikerult beuzemelnem.
Tenyleg azert furcsa a dolog, mert a honor 6 alatt egyaltalan nem ad kepet, de a tableten andorid alatt csak feltoltam egy szimpla camera fi nevu alkalmazast es egybol volt kep. -
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
most ezek jottek.kemeny szemuvegtok, ennyiert ajandek, de nejem mar le is csapott ra:-). Nagyon jo minoseg
[link]batyamnak fagyallomero cucc, jo minosegu
[link]szinten tesonak otg-s csokamera, hat ezzel azert nem vagyok kibekulve, honor 6on egyaltalan nem ad kepet es a pc-n sem, de a dual os-es onda v919es tableten meg igen.
[link]telora csiptetheto nagyitos cucc, mukodik . sztem nem nagy szam
[link]tablet tok onda v919-re, teljesen korrekt cucc/nem ennyiert vettem:-)/
[link]kolleganak rendelt dokkolo usb-c, teljesen rendben van
[link]szinten kolleganak rendelt mi4c-hez tok, a fekete. OKes.es meg egy tempered glasst is kuldtek hozza:-)
[link]magneses telefontarto bagoert/1,25volt/. batyam kerte egy cubot x11-hez, okes lenne, ha a telo nem lenne ilyen nehez, valoszinuleg egy konnyebb keszuleknel OK
[link]Udv
-
amargo
addikt
válasz dugesz77 #41980 üzenetére
aztan nehogy miattunk kapj otthon
igaz parom egyedul erre a lampara mondta, hogy ertelme is van. meg a becsomagolasa is minosegi.csinaltam rola egy unboxing videot is: https://youtu.be/FJbHpYkIJ-E
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
fant0mi
őstag
válasz szemmelver #41953 üzenetére
Jaja, irj a marka supportnak. En igy csereltem itthon Transcendet.
-
-
spidersoft
senior tag
válasz dugesz77 #41974 üzenetére
és itt már ki is derül, hogy mik azok a drótok Az én telefonom se tud OTG-t (ötéves LG optimus one), de ha váltanom kell, akkor a következőnek már tudnia kell laptopom sincs, tabletem sincs, az asztali gépet meg nem kényelmes a munkaterületre cipelni, szóval egy ilyen eszköznél jó, ha van a háznál egy usb hostos okoseszköz.
-
kmisi99
addikt
Valaki tud ajánlani egy "jó" multimétert? Semmi extra nem kell. 99% ban DC feszültséget mérek vele és kb 0,1 pontosság is elég nekem szóval nincs nagy igény, de ha tud extrákat az soha nem gond. árban 6-10$ körül gondoltam max.
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz tonyrulez #41975 üzenetére
en meg $34 korul vettem meg elovasarlokent es kedvezmennyel.
szerintem baromi jo lampa, a modokon kulon megjegyzi, milyen fenyerot lett beallitva. ott a plusz usb aljzat is. forgathato minden fele es a talpa eleg nehez viszont az alja parnazott, hogy ne karcoljon.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Mr.Csizmás
titán
válasz huliganboy #41973 üzenetére
okoslámpa, görgesd lejjebb, hogy mit tud. ha nem gyűjtenék költözésre, vennék egyet tutira
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tonyrulez
őstag
válasz huliganboy #41973 üzenetére
Állítható színhőmérséklet és fényerő, 960 lumen, diffúzor, ja és 2.1A-es mobiltöltő És nem is kicsi, 45 centi magas.
Én is filózok rajta, jelenlegi lámpám olyan régi hogy már porlik szét a műanyag. Ha veszek egy hasonló méretű lámpát, pl. ezt, bele egy minőségibb LED égőt kétezerért, már 7000-nél járok, és már nem is olyan távoli az a tizes a BW lámpára.4 8 15 16 23 42
-
dugesz77
őstag
válasz spidersoft #41967 üzenetére
Én ezt az OTG képes endoszkópot csíptem meg régebben snap-upon, 640X480 a videó felbontás. De folyamatos legalább. 3,5 méteres de simán a vezetéket annyira biztos nem lehet elvezetni. Ez is olyan kütyü,hogy az év 360 napjában a fiókban pihen de amikor kell akkor jó,hogy van. Használható nem rossz dolog.
[ Szerkesztve ]
-
pakfong
tag
válasz szemmelver #41953 üzenetére
Nekem csak samsung micro sd-vel van tapasztalatom. Bedöglött, facen ráírtam samsungra, hogy Magyarországon hol lehetne garanciáztatni; azt a rettentően informatív választ kaptam, hogy hívjam fel az ügyfélszolgálatot vagy írjak nekik a cseten. Ha cseten akarsz írni, van pár termékkategória, amit először be kell jelölni, hogy miről akarsz kérdezni, de micro sd-ről nem lehetett, ezek után inkább fel sem hívtam őket. Sincerity-nek visszaküldtem a kártyát, kb 2 hét alatt oda ért, ma küldte vissza a kártya árát. Paypalon meg visszaigényeltem a postázási költséget.
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
tonyrulez
őstag
Nem tudom volt-e már, de BG-n a Blitzwolf LT1 lámpából blitz$7 kuponnal $7 lejön, így (most) 10600-ra jön ki.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
huliganboy
addikt
válasz spidersoft #41967 üzenetére
Állítólag igen, nem OTG képes a telefonom sajnos de hogy nem HD az tuti!
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz huliganboy #41963 üzenetére
felvétel nélkül is könnyen lefülelhető, hogy jó-e a felbontása, azért azt meglátod simán ráér, de gyanítom, hogy ennek a szenzora se lesz 720p-s... telefonnal OTG-n működik?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Dr. Romano #41956 üzenetére
sitt nem egyenlő shit, írd be utóbbit a Google translate-be és rájössz miért szóltam.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
huliganboy
addikt
válasz spidersoft #41962 üzenetére
Meg nem mondom, hogy milyet vesz fel mert eddig mindig csak online néztem amit kell, felvételt talán nem is csináltam még vele, de ha rá ér a napokban fogok tudni készíteni!
-
spidersoft
senior tag
válasz huliganboy #41954 üzenetére
...és a tiédnek a képérzékelője tudja is a 720p-t, vagy csak szoftveresen nagyítgat? Amúgy a lentebbin a két drótot nem értem, hogy mi célt szolgálhat, de a tükör hasznos lehet (itt van csak tükör ø7mm-esre, ha esetleg valaki ábgrédelne).
-
tux74
csendes tag
Dell Vostro 1015-höz rendeltem hétfőn hűtőventillátort.
Ma szerdán megérkezett. Nem gondoltam volna, hogy az ingyenes levél 2 nap alatt ideér Franciaországból. -
Mr.Csizmás
titán
gearbest nagylelkűség
COUPON CODE: 2016CHSFEDM
1.THIS $10 COUPON CODE CAN ONLY BE USED ONCE ON ANY ORDER OF $100 OR MORE;
2.VALID TIME : FEBRUARY 09,2016--FEBRUARY 29,2016."Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
veterán
Nem valószínű.
Én már többet rendelten, semmi gond nem volt.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Joker88
őstag
persze a szegedi Csillagba egyből ..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Dr. Romano
veterán
Ha ilyet rendelek azért leshittelnek?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
sketchifun
senior tag
Valaki tudna ajánlani egy Li-Ion töltőt? Kritérium, hogy egyenáramról üzemeljen.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
huliganboy
addikt
válasz w.miki #41951 üzenetére
Valamelyik fórumon találtam, egy linket és azt vettem meg, pontosan ezt.
De ehhez nincsenek olyan adapterek, meg drótok mint amit te linkeltél.
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a sincerity-től rendelt memóriakártyáknál, ill. pendriveoknál itthon hogyan lehet megoldalni a garanciát? Mindegyik márkánál csak írunk a supportnak?
Köszönöm!
-
musli26
tag
Ma megérkezett a BlitzWolf usb kábel.
Fehér színbe 15nap alatt itt volt.
Január 25. rendelés volt.
Ez:[link]Ja és webkártyával fizettem.
Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
w.miki
veterán
válasz huliganboy #41950 üzenetére
te is a legolcsóbbat vetted, vagy külön figyeltél egy termékre/eladóra?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
Mini endoscope-ot rendelt már valaki?
Milyenek ezek? Érdemes egyet venni? Van ajánlott termék?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
veterán
válasz huliganboy #41943 üzenetére
Tinydeal EU warehousában van ilyen telefon, 5 nap alatt itt van és nem kell rá ÁFÁ-t, vámot fizetni.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Nerazim
őstag
válasz huliganboy #41943 üzenetére
Próbáltad itt? android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Valaki tud most megbízható vámmentes/auraktáros eladót ebay/ali/webshop telefon ügyben?
Egy LETV 1S lenne a kiszemelt de, Shenzhen Chigon Technology Co., Ltd.ahoan rendelni szoktam, elég drágán adja most
Köszönöm!
-
McPie
tag
válasz Beni2360 #41023 üzenetére
Én vettem 4 db-ot.
1 példány: totál összevissza ki-bekapcsol, nem működik (elemcsere után is)
a többi 3 példány: 1 napig maximum működnek, majd soha többé. Elemcsere után se lehet őket bekapcsolni/használni.Ezt a típust örökre el kell felejteni.
A sagittis Hungarorum libera nos Domine
-
RBJ
addikt
Ösmerősnek kellett. Jó kis kés. Sajna nem volt időm jobb képeket csinálni.
[link]Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz coolicool_hu #41939 üzenetére
Jakemy van nekem is, elég jó cucc nálam 3 szettet váltott ki, azóta mindenhova ezt hurcolom, az enyém eBay-ről van ez a típus.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
coolicool_hu
tag
Szenvedtem idáig a szerszámaimmal, meguntam, remélem ez használható lesz: JAKEMY JM-8116 Amúgy is akciós és még volt egy 5$-s kuponom is hozzá, így nem érte el a 8$-t sem.
-
krisztianAMG
senior tag
Azért leolcadni egyik normális töltő sem fog, és az elektronikában a 80° még nem olyan egetverően magas. Nyilván jobb hűvösebben tartani mind az elektronikát, mind az akkukat, de nekem a csendes üzem fontosabb. Ez az én vesszőparipám, mindenesetre jól tetted, hogy ezt is megemlítetted.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
Hát szerintem eléggé zavaró (én mondjuk kibírom egy szobában vele, de mást igen zavar, másik szobában használja). A fokozatmentesen szabályozott fordulat az esetek nagy részében max fordulatot jelent (ott eléggé hangos már). De én is azon az állásponton vagyok, hogy inkább legyen hangos és hűvös, mint meleg.
-
fecus
őstag
válasz Outlander #41893 üzenetére
Ha van a közeledben Samsung S3-as, kipróbálnád hogy áll benne? Annak kissé ívelt a csatlakozó környéke. Nem vennék ha nem lehet benne használni.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
wwenigma
Jómunkásember
Ünnep van, valszeg egy nagy halom közepén ul es varja hogy regisztraljak/elinduljon.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
L4mie
veterán
MA vége lesz az újévi ünnepségeknek?
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
NORBl
aktív tag
válasz huliganboy #41924 üzenetére
4-én, bár azt írta, hogy 7 nap kell neki, de hát ez most olyan, hogy 6 nap 23:59-kor még nem aktív, és 7. napon azonnal aktiválódik ?
-
Upo
addikt
válasz maestro87 #41927 üzenetére
Akkor mindenképp opus, az kisütési kapacitást mér (feltölti, kisütéssel leméri, újra feltölti), ami közelebb áll a valósághoz, mint a betöltött kapacitás. Nekem a refresh funkció is kell, nem folyamatosan használom az akkukat, hanem hullámokban támadok, néha jól jön az.
Melegedés inkább a Li akkuk töltésénél-kisütésénél nagyobb, 4 akku nagy árammal megdolgoztat bármilyen töltőt. Az opus-nak a táp adaptere is erősebb, szeretem ha van tartalék a rendszerben. Árban nem olyan jelentős a különbség, úgyhogy úgy néz ki hogy opus lesz belőle, kivéve ha megdobnak egy kis lóvéval, akkor megveszem a 100 dolcsis skyrc-t.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
maestro87
őstag
válasz andrisbandi #41908 üzenetére
Nekem van LiitoKala töltőm, de ezt a "korán lekapcsolja a töltést" nem nagyon tapasztalható. A 2500mAh-ás Fujitsu akkukat 2600mAh-nak mérte normál tesztben. Bár ezt a cikk írója "csalással" magyarázza, az meg sem fordult a fejében, hogy így jöttek ki a gyárból.
Azt meg nem tudom honnan látja a grafikonból, hogy hamarabb kapcsolna le, mivel olyan a grafikon, hogy a 10mV feszültségcsökkenés nem is látható rajta, meg a jel is eléggé "szőrös". Szóval ha hamarabb is kapcsol le, akkor a "hiba" elenyésző mértékű.Egyébként önálló kisütés funkciója ugyan nincs, de fast tesztben kisütéssel kezd, majd a betöltött mAh-t számolja.
Ja, a melegedése sem vészes. Az aksik (Fujitsu, Eneloop) jóformán nem melegszenek és a külső burkolat is - ha szabad ezt mondanom - csak kellemesen meleg.[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Igen, a passzívaknál láttam 75-80 fokokat is, határozott előny a 63 fok! A HS1 értékeket nézed, az belül a hűtőborda. Annak az a dolga, hogy átvegye a hőt, amit a venti lefúj. Sokkal lényegesebb az akkuk hőfoka, és a liitokala-hoz képest határozottan hűvösebbek ebben az akkuk. Ott 30 fok alattit nem is látsz (M1 - M4), 40 alattit is alig, az opus-ban határozottan hűvösebbek az akkuk ami előnyös.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
NORBl
aktív tag
Kaptam egy ilyen TN-t, (RI845989913CN) illetve ezt az oldalt hogy csekkoljam, de nekem azt írja, hogy ilyen tn-n nincs, ha jól csináltam mindent. Rá tudnátok nézni.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz krisztianAMG #41918 üzenetére
Hát nem tudom, egy nagy áramú töltőnél a venti inkább előny. Nekem ne olvadjon le a töltő töltés közben. Nyugodtabban alszom ha tudom hogy nincs hűtési probléma. Ráadásul fokozatmentesen szabályozott a fordulata, nem zavaró. [link]
Azóta meg már a 2.2-es szoftverrel árulják.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
LógaGéza
veterán
Pont egy hete őrlődtem én is hasonló problémán, végül a lámpás topik segítségével az Opus lett. Ha töltöm, akkor úgy is kirakom a fürdőbe, ott meg zúghat a venti, pont nem zavar
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Real_Necro
veterán
válasz spidersoft #41913 üzenetére
Inkább az az érdekes honnan jött, mit ábrázol, stb. Köszi előre is.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz spidersoft #41913 üzenetére
Egy ideig szemeztem az Opussal is, de épp a ventilátor miatt mondtam le róla.
-
Upo
addikt
válasz andrisbandi #41908 üzenetére
Persze, NiMH, késő van már.
Az xtar jó lenne, de nem tud kisütni. Van amikor többet pihennek az akkuk, az IPC pont jó volt, kisütést, regenerálást és kapacitás mérést is tud. Valami hasonló kellene, de ami már tud Li akkut is. Igaz hogy még nem használok, de bármikor beüthet. Úgyhogy annyira nem sürgős, az IPC-n még működik 3 csatorna. Úgyhogy kíváncsi lennék a nemrég feldobott jövőbeli trónfosztóra.Lámpás topikban egyébként a liitokala-t ajánlották a NiMH korlátozásokkal, de még nézelődök.
Közben nézelődtem, találtam egy ilyent. Tölt, kisüt, regenerál, kapacitást mér.
De az új szerelmem ez lett. Még lehet hogy rárepülök egyszer. Az opus-t meg megkérdezem a lámpás topikban is.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
spidersoft
senior tag
-
spidersoft
senior tag
válasz krisztianAMG #41903 üzenetére
Két nagyobb gyomrú pana berendelve gearbestről. Ha egyet veszek, akkor 4.49, ha kettőt, akkor 9.50 szóval vettem 2x1db-ot egyszerre Gondolom azért, mert aksi, de nem hagyta csak trackinggel rendelni (szürke volt az előre kipipált checkbox), ami +1.99 (10.97), némi pont beváltása után $8.29 lett a vége. Viszont valami mellészaladt, mert a paypal már $6.30-at vont le... nyitottam rá egy ticketet, hogy ha trackinggel akarják küldeni kifizetem azt a két dolcsit, nem szeretek adós maradni -- gondolom ha véget ér a fieszta (hétfőtől) majd megmondják a tutit. Az opus állítólag valóban tud 4.35-ön tölteni, de még sose próbáltam. Egy kapcsolóval lehet átváltani más feszültségszintre, de ahhoz le kell venni a kabátját, gondolom azért rejtették ide, hogy a mindent elkapcsolászni vágyó júzerek ne készítsenek a drága celláikból villanófényt, jól gondolják meg, hogy mit csinálnak. Persze versenyben van egy profánabb ok is: már kész volt a műanyag ház (szerszám, esetleg néhány millió lefröccsöntött példány raktáron), mikor szóltak, hogy lenne még itt egy funkció, amit be kéne építeni a készülékbe Jó kis töltő ez, viszont a pici ventijét le fogom cserélni valami nagyobb lassabban járóra, mert elég hangos szegény...
Real_Necro (#41912): Nem jó ez gyűjteménybe, már fel volt egyszer nyalva, pöcsét van rajta, meg peremhibás, meg mittomén miket találgatnak még ki ezek a filatéliákusok Ha kicsit jobb idő lesz, majd megnézem, hogy milyenek vannak, és megbeszéljük. Át kell forgatni úgykábé 600 rendelés csomagolóanyagát, az meg nem a szoba közepén fog megtörténni
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz spidersoft #41896 üzenetére
Arra akartam kilyukadni, ha a bélyegek kukában végeznék, feleségem a gyűjteményébe szívesen fogadná.
-
-
andrisbandi
őstag
Charger LiitoKala Engineer Lii-500
The charger is very good at charging LiIon, but stops a bit early on NiMH.
- Ez az eneloopos aksi volana.
(A "nicd"-t gondolom csak elírtad.)Xtar VC4
Ezt dícsérik a teszben.
28 dolcsi alatt is megvehető.Conclusion
The charger is very good at both LiIon and NiMH charging..
.. just put the batteries into the charger and wait.
Final conclusion must be that it is a good charger.Azt hiszem nekem ez lesz a nyerő :-)
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
Upo
addikt
válasz krisztianAMG #41905 üzenetére
Azt hallottam, hogy ezek nem tudják rendesen feltölteni a nicd akkukat, kicsit korán lekapcsolják a töltést.
Amúgy mit tudsz erről a trónfosztásról? Itt a nyár, lehet kellene valami jó töltő a beteges ipc1l helyett.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz andrisbandi #41904 üzenetére
A D4-nek az az egyetlen baja, hogy nem tud kisütni (na meg kicsit lassú, ha egyszerre 4 akkut töltesz). Ez miatt nem is ajánlott NiCd akkukhoz.
A Liitokala állítólag nagyon jó, több helyről is csak jót hallottam róla. De személyes tapasztalatom sajnos nincs, nekem csak egy fapados i4-em van. De amilyen jó áron van a Liitokala, esélyes , hogy hamarosan trónfosztás lesz.
-
andrisbandi
őstag
válasz krisztianAMG #41903 üzenetére
Melyik töltőt ajánlanád "legjobb automatikus" akkutöltőnek?
Eneloop ceruza (ezek vannak), és lítiumos 18650 aksikat (még nem vettem) töltenék."Csak belerakom és feltöltve kiveszem" típusú aksitöltőt keresek.
Ezeket néztem;
Nitecore D4
- Egy ilyet már vettem is akcióban hatezer valamennyiért. Kíváncsiságból meghirdettem 11-ért, egyből el is vitték :-)Nem sürgős a vásárlás, őszre kell majd. De megveszem, ha akciós.
Köszi!
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
krisztianAMG
senior tag
válasz spidersoft #41902 üzenetére
Egész nyugodtan választhatsz védelem nélkülit is.
Panasonic 3400mAh
Keeppower 3500mAhMind a kettő 4,20V-os (bár azt hiszem, hogy az Oppus tud 4,35V-ig is tőlteni). Nekem most 4 draba Panasonic van úton, plusz 4 darab ilyen Samsung is van itthon. A Panasonicből és a Samsungből biztosan van védelem nélkülis is kicsit olcsóbban. A védett akkuk is jók az S2+-hoz, épp a pereméig érnek.
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz wwenigma #41901 üzenetére
Az Opus remélem nem fogja túltölteni, ez a Convoy meg remélem van annyira "márkás", hogy nem teszi ki masszív rövidzárnak az aksit... de ok, kérnék ajánlatot egy valamire való védett cellára (amiben jó eséllyel nem pont a védőke fogja az aksi halálát okozni), aztán ha nem sokkal drágább, akkor jöhet az
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz spidersoft #41900 üzenetére
Pedig nem artana, nem csak tulmerites hanem tultoltes es tularam (zarlat) ellen is ved, hogy ne vigye le a kezed a csőbomba amit markolsz...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest