Hirdetés
-
GAMEPOD
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz
Real_Necro #41892 üzenetére
Van egy aprócska méretű kék zacskó (konkrétan elférne benne egy fél jeti), amiben a sportsdirect küldte a cuccot, no az tömötten van megrakva ebayes csomagolásokkal. fene tudja, hogy miért raktam el őket, de még egyet se dobtam ki
van néhány bélyeges is, pár újabb meg néhány régebbi... majd ha egyszer kedvem lesz meg jobb idő lesz, kiválogatom, ami használható valamire (pl. habfóliák, bélyeges borítékok, ziplock tasakok), azt elteszem, a többivel meg majd lesz valami... így nagyobb tömegben látszik igazán, hogy mennyi ganyét elpostáznak a kínaiak a termékek mellé.
(#41782) 206 cc:
"Én ezeket a ....fire nevű cuccokat kerülném"
ezt nem tudom nem friendly fire-nek olvasniA szerényen beígért, nem valami fényes 1800mAh-t sem tudja tartani. de a baráti tűz esélye azért ott lappang
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest