Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Ma jöttek:
Fehér kétoldalas BlitzWolf kábel, ha már ennyire dicséritek. 702Ft volt, 1m-es, mindkét vége kétoldalas, január 25.-én vettem (22 napot jött). Elsőre elég nehezen ment bele a telefonba, másodjára már könnyebben, de azért nyomni kell. A sima usb fele sokkal könnyebben jár.
CR2025 elem, 5db 215 Ft volt, 3D szemüveghez kell, remélem nem kell filmenként elemet cserélni majd Ez 25 nap alatt ért ide.
Valamint itt linkelte nekem valaki ezt a fajta mini fóliahegesztőt. Na ezzel sehogy se boldogulok. Próbáltam több ceruzaelemmel is, meg feltöltött AA akkuval is, de egyikkel se csinált semmit. Vagy rossz, vagy hülye vagyok hozzá. Ha van valami trükkje, vagy én nem is tudom.. világosítsatok fel, mert így most kidobott pénz volt érte az a 450Ft Amúgy ez is itt volt 26 nap alatt.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
virkir
veterán
válasz Mr.Csizmás #42384 üzenetére
Csak nekem a rendszer automatikusan szétválasztja a két terméket, aksi töltő-filléres kacat és így a kedvezményt csak a kacatra számolja.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
trebrona
nagyúr
válasz MenőManó03 #42393 üzenetére
BG pont vagy kupon beváltás: [link]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
XtremLor
őstag
válasz MenőManó03 #42393 üzenetére
672 pontot lehet levonni tehat az 6.72$ jon le ($38.05 a vegosszeg), a kupon csak $4.48-t von le, nalam mind a ketto mukodik.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
MenőManó03
csendes tag
Banggoodról szeretném megvenni ezt a Blitzwolf BW-LT1 lámpát.
Van valami ötlet, hogy hogyan tudom beváltani a kupont (12blitzw, vagy 5% valentinost) és hozzá beváltani pontokat?
Hogy lehet legolcsóbbra kihozni?Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
bul07
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #42387 üzenetére
Vagy talán lehet ez is, és ezt még talán fel is lehet használni
De horgászoknak ez is jó kuponhoz[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
DJ. Ru$y
félisten
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
cris78
őstag
Az a kemény, bubis barna borítékot rendelni, bubis barna borítékban
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Gergosz2
veterán
válasz Mr.Csizmás #42384 üzenetére
áá ezt biza tényleg nem tudtam Na majd akkor résen leszek.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
tag
válasz trol75 #41007 üzenetére
Sziasztok.
Pár hete írtam nektek, hogy rendeltem az Ebay-ról jó minőségű kukorica LED izzókat.
Rendeltem délelőtt 6db E14 izzót 15,9 $-ért, ugyanattól az eladótól délután rendeltem 6db E27-es izzót. A balga Kínai sikeresen összerakta a két rendelést, egy csomagba egy TN-nel küldte el. Így a két rendelésem egybe lett 31,8$. Majdnem mindenki azt mondta itt a fórumon, hogy meg fogják a csomagot és fizethetek ÁFÁ-t a termékek után. Már lassan bele is törődtem. Erre szól a postás, hogy csomagom jött és nem fér bele a postaládába. És láss csodát, megjött a 12 db kukorica LED izzó. Lehet, hogy nagy szerencsém volt. -
w.miki
veterán
válasz maestro87 #42382 üzenetére
nem teljesen világos, előtte mit kell lemérni?
Dremel 7700-hoz szeretném
Az én készletemben nincs ilyen "multitokmány" fúrófejhez
Vagyis ami rajta van, abba nem sikerült kis fúrófejet befogatnom...
bár nem kizárt, hogy rosszul csináltam[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
maestro87
őstag
válasz w.miki #42375 üzenetére
Hogy ne lenne már. Csak előtte le kell mérni, mert létezik több méretben is. Van hasonló tokmány nem univerzálisba is.
-
Gergosz2
veterán
válasz Mr.Csizmás #42378 üzenetére
Azért ez nem kicsit drága tekintve ezt: [link]
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Gergosz2
veterán
válasz dajkapeter #42372 üzenetére
Van olyan USPS-es TN ami csak az USA-n belüli mozgást követi, ha azt elhagyja akkor nem. Anno nekem is volt egy ilyen rendelésem.
-
w.miki
veterán
ez a kis fúró hogyan működik?
jah látom, elindult a video, kézzel kell tekerni...
Olyan fúró(fej) nincs, amit egy Dremel-el is meg tudnék hajtani?
Vagy adapter, hogy bele tudjam tenni?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
wwenigma
Jómunkásember
Vagy csak nem tudod hogy használd? [link]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
DJ. Ru$y
félisten
Itt van 2 db 10 napos bejegyzés.
-
dajkapeter
senior tag
Az létezik, hogy egy USPS-es TN nem működik? LN394454482US Vagy kamut kaptam 1000 Ft-ért???
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
w.miki
veterán
Manikür készletet tudnátok ajánlani?
Pontosabban... ollóm van, kis (köröm)reszelők kellenének, és néhány jó csipesz.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Imy
veterán
válasz Essejó #42363 üzenetére
Ezt vettem banggoodról, pontokkal együtt volt 6.6$.
Remélem jó lesz, kép alapján OKés. -
virkir
veterán
Hát hogyne...
Első BG rendelésemre kaptam egy bontott, hiányos terméket, ami legalább nem is passzolt arra amire rendeltem.
Kárpótlásként meg felajánlottak BG pontokat vagy 2$ refundot.
Onnantól mind gané ahonnan nekik kéne kárpótolni."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
ZS3NI
őstag
Gearbest support = 0. Visszaküldött garis piston3am elvesztették, és most meg pár GB pontot akarnak adni nekem. Szánalmas... Ezentúl inkáb banggood, ott legalább nem szarakodnak ha gond van...
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
RBJ
addikt
válasz Mr.Csizmás #42347 üzenetére
Ha megkérdezik, hogy hány óra van mint fogsz mondani?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Gergosz2
veterán
Egy korábbi hozzászólásban végigvittem a gondolatmenetemet a témában.
Az 1S sem rossz, ha valakinek fontos a pulzusmérés és bőven elég neki, ha pl futás után látja majd összegezve a dolgokat.
De én inkább egy színes led-es, sima variánst rendeltem, mert a netes tesztek, illetve az itteni fórumozók is meggyőztek arról, hogy színes visszajelzés miatt több információt tudok kinyerni a készülékből. És az sem volt számomra elhanyagolható szempont, hogy az akkumulátoridő az 1S-ben a tesztek alapján ~10 napra rövidült szemben a sima variáns 30 napos üzemidejével.
[ Szerkesztve ]
-
Game-over
aktív tag
Attól függ, kinek mire kell:
Van benne pulzusmérő, de csak ha manuálisan beállítod, hogy most mérjen (nem mér folyamatosan), meg asszem éjszaka mér néha (asszem a kínai Mi Fit-ben van futó mód, ott mér folyamatosan)
De cserébe fel kell adni a színes ledeket, itt csak fehér led van.
Bocs, tudom nem tőlem kérdezted, de gondoltam leírom én is a saját tapasztalatom. Én is rendeltem 1S-t először, majd 2 nap után eladtam beszerzési áron, és rendeltem egy színes ledes simát (és nem bántam meg)
-
L4mie
veterán
és? jó az 1S? jobb mint a sima? O.o
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
oszy
veterán
válasz Mr.Csizmás #42353 üzenetére
Köszi!
És Pulzust mérj, ne pulzuts! Elírtam
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
beg
veterán
válasz dajkapeter #42356 üzenetére
Na ez magas labda, szerintem mindenki akinek van most ilyen, rácsapja "oda" ha már mindegy hol mér pulzust
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
gatesz
tag
Sziasztok!
Gearbestről rendelnék Piston 3--as fülhallgatót, de még nem rendeltem innen.
Lenne 1-2 kérdésem:
3 raktáron lehet a termék, de csak a kínain elérhető, gondolom ez csak a szállítási idő miatt gáz?
+
fizetésnél a tracking number megéri azt a 2$-t?
+
Van még holland postás opció, azt kiválasszam, vagy nem éri meg? Valami 0,19$ -
oszy
veterán
Tényleg csak akkor mér pulzuts ha a csuklódhoz szorítod?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
DJ. Ru$y
félisten
Igen ez a simához van, nincs is a nevében sehol, hogy 1S-hez.
-
Mr.Csizmás
titán
ma érkezett: gearbest, Jan 28, 2016 06:55:31 AM
Stainless Steel Band for Xiaomi Miband - BLACK
MiBand hibátlan, viszont a perec kicsi, egy fél mm-el...úgylátszik a simához tervezték
[ Szerkesztve ]
-
Flexy90
senior tag
Hali!
Hol a legolcsóbb a xiaomi mini router?
Gearbesten találtam eddig a legjobb árat. ($32-fekete)Xiaomi Fan
-
DJ. Ru$y
félisten
-
-
Beni2360
félisten
nekem 3 éve megvan High Quality 45in1 Torx Precision
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Imy
veterán
Melyik csavarhúzó készletet érdemes megvenni, ami minőségi is, jók a hegyei?
Elsősorban kisebb torx legyen hozzá, ha van hozzá csillag és lapos az sem gond. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz dugesz77 #42326 üzenetére
Azert egy h2testw-t futtass le, 100-ból nincs, 1000-ből 2-3 valodi kapacitasu uSD van arrafele.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
havri1
félisten
válasz Tomi0703 #42327 üzenetére
Először úgyis hivatalosan fogtok ott is levelezni. A létező összes "bizonyítékot" írd le, a levelezést másold be, mert később ezek alapján fog dönteni A paypal, ha arra kerül sor.
Megnyitod, pár nap múlva ha válaszol, te is válaszolsz, aztán ha nem egyeztek meg ott sem, eszkalálod.havri
-
Tomi0703
addikt
Na, eddig vártam. Geekről egy dec. 1-jén feladott csomag még mindig nem ért ide. Silivia még azt szeretné, hogy várjak, de már nem fogok. PP-on még nem indítottam ügyet soha. Szóval gondolom a dispute-os cucc lesz az. Mit kell nekik megírni? Geek, és hogy dec. 1.-jén fel lett adva de nem ért ide? Valamit be kell csatolni?
-
dugesz77
őstag
Ma érkezett Aliról egy Mixza 8Gb mikró sd. Január 27. rendelés. Plusz adhozzá egy Kingston Sd adaptert és egy ilyen usb2 kártyaolvasót. Nem rossz 2,38$ ért.. Saját olvasóval ezt tudja:
[ Szerkesztve ]
-
musli26
tag
Várható valamikor 10/5 kupon mert elvitték előlem az összeset.
Ennyi volt vagy lesz még?Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
Beni2360
félisten
Nekem ilyen van és meg lehet találni 2k alatt is. Az alsó perem ami kőrbe fut ottan egy részét kireszelten a csappantyú végett és csak simán le lehet húzni nem kell erőlködni. összenyomás után mindenképpen rá kell tenni erősen a kupakot minden szerkezetnél ami hidegen csinálja mert vissza rúgja. De egy idő után már levehető róla és úgy marad. ( Mint púpos gyerek a prés alatt.)
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Blaise
veterán
Gearbest garantáltan eredeti Xiaomi powerbankot árul?
-
Jarod1
veterán
üdv! Valaki rendelt már bőr pénztárcát amiben aprót is lehet tartani?
-
mirci18
addikt
Nekem erre ott van a két karom az is bőven megfelel.
Még jobb hatásfokkal.
Tapasztaltam hogy drágább palackprések amik használhatók mert sok prés nem bírja a terhelést egy idő után.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Vladi
nagyúr
válasz andrisbandi #42314 üzenetére
Elvileg kupak nélkiül csinálod, majd kupakot visszateszed. Vagy nem.
Ha szelektíven válogatják akkor mindegy. Ha kommunálisba megy, akkor mindneképpen kupak nélkül.Kupakkal nem tudod összenyomni, elvileg a 30 tonnás prés se tudja.
il sole non sorge più ad Est!
-
Vladi
nagyúr
Köszi srácok a palackprés javaslatokat.
Kézzel is megy, de így több fér. Sajna a magyar árak kicsit borsosak, de ebayen se sokkal olcsóbb.
Préselni meg kell, mert úgy több fér. Nyíregyen mostmár komolyan veszik a szelektív gyűjtést, még akár az is lehet, hogy megszűnik a kommunális. Legalább is a mi háztartásunkban.il sole non sorge più ad Est!
-
zsiz
őstag
válasz Nerazim #42309 üzenetére
Én ilyet vettem: [link] a linkelt eladótól még 2014 novemberében. Két darabot, igaz abból az egyik alapból döglötten érkezett.. (Kicsit meccselni kellett vele, mert nem hitte el hogy rossz, de végül refundolt.) A másik még működik. Hangzása vállalható, egy régi hifire kötve van használatban tesómnál. Memória kártya kell bele, saját memóriája nincs.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Nerazim
őstag
Olcsó mp3 lejátszót tudna vki ajánlani? nem kell hogy csúcsminőségben szóljon de azért ne sisteregjen. futáshoz kellene.
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
mirci18
addikt
válasz Mr.Csizmás #42299 üzenetére
Hát számomra ez már drága kategória.
Maradok az olcsóbb verziónál.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
cris78
őstag
2-án shipped lett Banggoodon a BlitzWolf LT-3-as lámpa, rögtön lett TN is. Viszont azóta semmi, nem élesedett. Ennyire tolódott minden az ünnep miatt?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Black&White #42301 üzenetére
ebben nincs aprópénztartó
amúgy akciós volt, talán 10-12 font
-
Black&White
addikt
válasz Mr.Csizmás #42299 üzenetére
Kb. ennyiért van Xiaomi wallet is Ali-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest