Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9000
senior tag
válasz Dzsolo #185213 üzenetére
Baseus Adaman itthonról. Csak ajánlani tudom! Nekem több is van ebből a típusból. 10-es és 20-as is. Fém ház, kijelző, sok USB csati.
A 20 000 MAh-s most csak 8490 Ft.
Jobbat ilyen jó árban külföldről se tudsz venni. -
veterán
válasz Dzsolo #185129 üzenetére
Én legutóbb a polokozpont.hu-ról rendeltem 150-600Ft/db áron 55db-ot, kellemesen jó minőségben. Oké, ezek már kifutó sorozatok voltak, de tényleg filléres tételek voltak...
Semmi logo, semmi felirat, csak a cimkében értelemszerűen (Gildan FOTL és hasonlók)
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Sanki
addikt
-
pulutodurumo
addikt
-
zsiz
őstag
válasz Dzsolo #180596 üzenetére
Decemberben vettem én is egy 1 éveset, egy hónap múlva, januárban már nem működött (az előző amit vettem, az mondjuk végig érvényes maradt). Ezért nem fogok fizetni.. Azóta a csak a Win Defendert használom. Én se találtam a múltkoriban eladót Ali-n, ebayen viszont van. Elvileg amúgy nem is árulhatnának ilyen kulcsokat, pláne nem ilyen kétes eredetűeket. Nyilván nem azért kerül tizedannyiba, mert akciós, hanem mert nem igazán legál
Spotify ugyanez. Amit régebben vettem, 6 hónapos, 1-2 hetente írni kellett az eladónak, hogy csináljon valamit, mert megint nem vagyok prémium csomagban (családi csomag, ilyenkor mindig átrakott másik "családba" és újra prémium voltam). 3 hónap után újat kellett vennem, mert azt írta az eladó, hogy annyiszor váltottam, hogy nem enged többet a rendszer. Vettem egy 3 hónaposat másik eladótól, másfél hónapig minden oké volt, aztán megint csak free csomagom volt. Írtam az eladónak, persze a store már megszűnt, így hiába is várnék bármilyen választ.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
titán
válasz Dzsolo #180002 üzenetére
Az alábbi esetekben nincs PayPal vásárlói védelem:
(e) lopott áruval (a digitális és virtuális árucikkeket is ideértve);
(h) szerzői jogot, védjegyet, nyilvánossághoz vagy adatvédelemhez való jogot, illetve bármely joghatóságban jogszabályi védelem alá eső más, tulajdonjogot sértő termékekkel;Ha ezek alá nem tartozik akkor reklamálhatsz.
-
Beni2360
félisten
válasz Dzsolo #179298 üzenetére
Tudom csak éppen ez jutott eszembe.
De a lényegen nem változtat a szolgaltatasert fizetni kell. És ha bele gondolsz a sok filléres szállítási költségekbe ez érthető. Oda vissza szállítási egyezmény van köztük, és gondolom minimális az oda szállítás. De erről kár tovább diskuralni, én már régen lezartam.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hhheni
tag
válasz Dzsolo #175870 üzenetére
bocsi a hülye kérdésért...
a kétoldalú ragasztó videójánál föltesz vele egy elosztót és egy keretes tükröt is
azt értem, és el is hiszem, hogy magát a szalagot - ha nincs rajta semmi, akkor - "tényleg le lehet szedni", de hogy tudod levenni a külső oldaláról pl. a keretes tükröt, hogy le tudd szedni a szalagot? -
sagesz93
addikt
válasz Dzsolo #172048 üzenetére
ez nekem is ment + ezek közül a kuponok közül dreame v11-et sikerült 240 usd lett a vége(roborock s5 max kód is ment 303 usd lett volna de nem vettem meg végül, remegett a kezem nagyon ) , amúgy a workpro cuccok is sikerültek, 3 ból kettő darab + egy miui fritőz is beugrott 33usd-ért a 3 literes... nálam egész eredményesen ment a dolog most. Kislányomnak egy teclast táblagépet is tudtam venni, igaz ott szereztem top brandsből a storehoz 30usd kupont így lett egy teclast P80H 35 dollárért...
-
LógaGéza
veterán
válasz Dzsolo #170479 üzenetére
Igen, a Zigbee egy teljesen más szabvány. A szenzor csak Zigbee-n kommunikál, ahhoz kell egy gateway, hogy átvidd Wifi-re.
Ha megnézed az egyik képet: Work with gateway 2.
Specifications alatt a 3. pontnál: The phone needs to be connected via a gateway to control this thermometer.
Egyik véleménynél alul: very easy to setup..... need zigbee hub..Egyébként a Tuya app nem épp a legjobb. Kínai szerveren keresztül kommunikál, voltak kihagyások is a múltban, amikor leállt egy darabig.
A két szenzor pedig nem sokkal olcsóbb, mint amit linkeltem, és az biztos megbízhatóbb.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz Dzsolo #170450 üzenetére
Ha Zigbee-s, ahhoz kelleni fog gateway, ezt is számold bele.
Én inkább egy pakk Shelly H&T-t vennék, megbízhatóak, EU-n belülről küldik, van gari, az applikációjuk nagyon jó, és mehet felhőn keresztül is. Elemen kibír 1 évet, de lehet kapni hozzá talpat, amivel megy USB-ről is.[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
gyapo11
őstag
válasz Dzsolo #170450 üzenetére
Vennék egy prepaid kártyát, 1 évre 1000 Ft és ad 1 GB gsm adatot, azzal szerintem egy évig le lehet olvasgatni a hőfokot. Csak kell valami hőmérő, ami tudja a netre nyomatni az adatot. Vagy ha van a lakásban net (router), akkor egy esp 8266 vagy esp32, az a routeren keresztül leolvasható bármilyen böngészővel.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Dzsolo #168303 üzenetére
Ma érkezett egy, kuponozva 1 USD volt. Gyári tasak, hátulján hologramos matrica, 1m-es kábel tépőzáras Nohon kötegelővel összefogatva, plusz a csatlakozókon rámelegíthető zsugorcső darab. A csatlakozók minőségiek, pont szépen, akadásmentesen csatlakoznak. A kábel nylonszövet borítású. Ennyiért nagyon minőségi és igényes.
Azért, ha nálatok semmi nem tart, az erősen user error. Az általad felsorolt márkák a legjobbak. Nekem van 12+éves töltőm, kábelem, az elmúlt hónapig napi használatban volt, most sincs baja."...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Dzsolo #162546 üzenetére
Akkor is ki kell tolteni azt a papirt es elkuldeni mivel azon lesz rajta az összeg és mellé csatolni a szamlat, igazolast. Annyi nem eleg hogy bocsi, kevesebb mint a határ.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
veterán
-
szabifotos
senior tag
válasz Dzsolo #145450 üzenetére
Én ilyeneket használok. Gocomma QC 3.0 Még eddig nem volt vele gondom. Redmi 3S-t töltök vele. A topikjában írták, hogy ártott az akksinak, de én ezt sem tapasztaltam. Annó még 2 dollárért vettem jópárat, de már nem szokott lenni annyiért. KÉP
[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz Dzsolo #145450 üzenetére
Milyen töltő ez pontosan? Tipikusan ezeknél az eszközöknél, amik szinte minden 0-24-ben áram alatt vannak nem szabad pár dollárt spórolni. Ébredtem már ágyon kigyulladó telefonra éjszaka közepén és hidd el nem akarod átélni.
A sokat linkelt és megbízható tesztoldalon nem találtam ilyen gyártmányút.
Itt nézz szét.Minimum egy gocomma, BlitzWolf 1 port, BlitzWolf 2 port (több ilyet használok) vagy ugreent javasolnék!
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Upo
addikt
válasz Dzsolo #106942 üzenetére
Az ilyen OBD-kkel szerintem nem szokott gond lenni, cd-n is csak driver van, meg esetleg demó program.
Amire ugranak, az olyan, amin a V az A és a G betű van egymás mellett, ami egy népautógyártó termékének a koppintása. A lemezen meg feltört gyári szoftver, mert csak régi gyári firmware-el tudták úgy megtörni, hogy működjön a nem túl új típusokkal, ráadásul szigorúan lépésenként be kell tartani az útmutatót, mert ha a gyári szoftver elindításakor véletlenül ráfrissít a kütyüre, akkor ki kell dobni és venni kell egy másikat. Na ezt keményen lekapcsolják, és szerintem tegyék is, nem a gagyi, szabvány protokollok szerint működő univerzális adaptereket fogdossák meg hamisítás miatt.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
zoltan6
őstag
válasz Dzsolo #105852 üzenetére
Ezt gyűlölöm én is a convoy s2+-ban az SOS módot,egyszer sikerült már nekem is kikapcsolni egy itteni hozzászólás alapján,csak utána már nem találtam meg,aztán valahogy mindíg visszamegy az SOS mód.mehetne az összefoglalóba.
Teljesen jó lámpa lenne ha lenne rajta egy ki,50%,meg teljes fényerő.
Rendeltem ajándékba én is egy f1-et,hát ég és föld a kettő,mintha trabantból mercibe ülnél át.ahogy lesz rá kupon cserélem is le az s2+-t rá.[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Dzsolo #101917 üzenetére
Inkább ezt ajánlom, jobb minőségű és kompatibilis a Torque programmal.
¯\_(ツ)_/¯
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Dzsolo #96256 üzenetére
Szerintem az ilyen karra rakható lépésszámlálóktól ne várj pontos mérést. Azt is beleszámolja, ha csak ülsz az asztalnál, és ide-oda pakolgatsz valamit.
Igaz, nekemnem Miband-om van, de az enyém (Is) azt csinálta. Álltam a "csatárláncban", és adogattam tovább az átraknivaló anyagot, tehát egy lépést se tettem, mégis pörgött ezerrel a számláló.
Szóval én nem venném etalonnak azt, amit ír, hiába Miband.
Miért mindig én???
-
gyemipapa
senior tag
-
Kernel
nagyúr
válasz Dzsolo #93577 üzenetére
Ez a két töltő vállalható:
https://prohardver.hu/tema/re_ebay-es_kutyuk_kis_penzert/hsz_92770-92770.html
https://prohardver.hu/tema/re_ebay-es_kutyuk_kis_penzert/hsz_92437-92437.html
Viszont a 100B típusról hiányzik a power bank USB kimenet.
Ez a 100-as:
Ma már volt róla szó, hogy ilyen lámpákhoz nem érdemes védett akkut venni, viszont inkább hátrányos, a védelembe integrált FET-kapcsoló átmeneti ellenállása miatt.
Noha előzőleg nem akartam, mert úgyis vannak más töltőim, de most vettem én is egyet, mert ilyen áron már tényleg vicc:
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
veterán
válasz Dzsolo #92939 üzenetére
Hardveraprón árulnak ócsón bontott 18650-es akkukat.
(Amúgy akinek van pénze 20 eurós zseblámpára, annak legyen pénze hozzá 5,5 eurós akkura is.)
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
dugesz77
őstag
válasz Dzsolo #80904 üzenetére
Elég rá a dug villa. Viszont nem árt ventilátorral átkergetni rajta a levegőt,mert erősen melegszik+segíti a jobb légcserét.
(#80902) MADcat én most ezzel az Ugreen-el nagyon meg vagyok elégedve. Nagyon jó a hangminősége. 3,5mm füleshez + RCA hifihez + beépített akku, töltés közben is használható.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
-
Czimby
addikt
válasz Dzsolo #73494 üzenetére
Köszi!
A mágnest/fémet a telóra ragasztottad vagy tokra?
Én mindig flip tokban hordom, nem tudom azzal miként lehetne ilyet használni?Nekem is 5.5" a teló szóval súlyban kb egyforma lehet.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
zzola
titán
válasz Dzsolo #72810 üzenetére
amazon.co.uk-n postával együtt ~8674 forint, hamar megkapod és nincsenek meglepetések az árat illetően.
Ha kicsit többet költenél BT hangszóróra, akkor BlizWolf F4-et tudom ajánlani. Itt van instrukció, hogyan lehet hozzájutni 30%-os kuponhoz. Így ~13000 forintért hozzá juthatsz...
Remélem segítettem! -
2thletme2day
őstag
válasz Dzsolo #72820 üzenetére
Én is régóta nézegetem ezt a hangszórót de így, hogy pontokkal még lejjebb sikerült vinni az akciós árat már nem tudtam nem megvenni! 39$ lett a vége priority postával. Egyébként próbáltam már párszor pontot beváltani az akciós árára de eddig nem sikerült. Nagyon megörültem amikor most mégiscsak engedte pontozni.
-
Real_Necro
veterán
válasz Dzsolo #72810 üzenetére
Lőttem gyorsan pár telós képet, mit kapsz és hogy néz ki rajta. Egyébként úgy rágyógyul, hogy ha szét akarod szedni le kell feszegetni. Lehet egy munkavédelmis a haját tépné, de süllyesztett fali konnektorban érintésvédelmi veszély nincs és tökéletesen működik.
Egyébként én nem vettem hozzá, írtam nekik, hogy tegyenek mellé EU adaptert és ingyen mellé rakták.
Ha a hozzászólásokat nézed a termék alatt, ott is kérdezte már valaki, és neki is felajánlották, hogy ha a megjegyzésbe beírja, mellé raknak egyet.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Dzsolo #72752 üzenetére
Igen, kettore megy ez a kis villas bizbasz, a harmadik meg mikor bedugod a sullyesztett fali konnektorba, erintkezik a vedofolddel. Nem ertem miert kell ennyit problemazni...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Dzsolo #70351 üzenetére
Ma jött meg a maradék 2 szenzor is. Most végeztem a 8 szenzor elhelyezésével a házban. Eddig egész szépen muzsikál.
Úton van a mozgásérzékelő, valamint hamarosan rendelek még vezérelhető dugaljakat is.A gatewayt levittem pincébe mert az eszközök párosításakor ordít belőle valami kínai nő, gyerek meg alszik... asszonnyal majdnem szívrohamot kaptunk az elsőnél, utána majdnem agyon lettem csapva...
-
DJ. Ru$y
félisten
-
nimfas
addikt
válasz Dzsolo #68045 üzenetére
The order came in three weeks, works fine and creates a very impressive futuristic effect. These are the minuses: 1. I have a feeling that the played-back music is distorted occasionally 2. The supply plug is not suitable for Europe. It would be vey useful to have an adapter enclosed based on the ocuntry of destination. I had to purchase one. 3. the chomium edge of the base is full of scratches. Looks like this product was already used by someone else. 4. There was only chinese user guide with the product. I downloaded the English version from the web, what helped me to assemble, pair/set and use the speaker.
Itt azt írja az egyik vevő, hogy torzít is.... 30k-ért ne torzítson
-
pimmi
senior tag
válasz Dzsolo #67088 üzenetére
semmit, nekem egy kamera- riasztó szerelő mondta ha a kamukamerába elemet teszek a legtöbb tolvaj felismerri kamunak, de anélkül nem biztos, a nem kamuk nem igazán villognak így.[--- a csövet ami kamu ugye dugd be a talpba, de tegyél a végére csomót vagy kábelkötegelőt hogy ne tudják mondjuk egy bottal kihúzni, mert akkor bukta van..
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz Dzsolo #59442 üzenetére
Próbálj ki egy Ugreen kábelt. Éppen akciós megint. 2A-ig tudok mérni azt tudja.
(#59444) Digitalpimp Sajnos a Nillkin az gyári hibás volt. Szerintem 10-ből 9 embernél ugyanott tört meg a kábel a csatlakozásnál. A duplán forgatható Blitzwolf is "magától" megy tönkre sok embernél. A mini usb-s része kontaktos lesz vagy magát a tölteni kívánt készüléken tágítja ki az aljzatot. Most az Ugreen viszont eddig tökéletesnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Dzsolo #56683 üzenetére
Mindig elképedek ezeken az árakon, ilyenkor áldom az eszem, hogy eltettük anno a saját régi Legonkat a majdani - immár mostani - gyerekeinknek. Bejön a T1, de nem egy nagy darab és majdnem 40k. Annyira nem kütyü kis pénzért.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
2thletme2day
őstag
válasz Dzsolo #56671 üzenetére
Milyen autód van? Azt írja hogy a legtöbbel kompatibilis kivéve az összes kia, nissan, subaru meg pár típus már gyártmányokból.
Én nagyjából 2 hete rendeltem egy ilyet az általad linkelt darab árának harmadából. Annyi a különbség a két típus között, hogy ugye a 2S újabb és abban van beépített mikrofon így telefonhívásokhoz is használható. Nagyon remélem, hogy a holnapi nap folyamán tudok véleményt mondani a kütyüről. Ma fél 2-kor váltott át a magyar posta nyomkövetési rendszerében, hogy célországba megérkezett.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest