Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsu10
aktív tag
Remelem nem baj ha kicsit on leszek szoval : Ismét megnéztem a Mátrix trilógiát, és feltűnt, hogy a támadó polip szerű lények nagyon hasonlítanak arra, ahogy a Returnalban kinéznek az ellenfelek. Hihetetlen, hogy egy ilyen kis stúdió mennyire mélyen átgondolt, tartalommal és üzenettel bíró játékot tett le az asztalra. Nyilván a mitológiai/filozófiai forrás közös, ezért is lehet a hasonlóság.
-
Revolit
senior tag
válasz Delirious #96866 üzenetére
Kár, hogy erre nem kaptál választ, én is emiatt néztem fel ide. De azt már tudjuk, hogy lehet nem lesz kóól of dutyi PS-re
Amúgy Alzát emlegették, de úgy látom ott simán lehet, hogy egy év múlva jön meg. Viszont van utánvétes fizetés. Konzolvilág meg nem enged előrendelni, csak a bullshit csomagjaik vannak. Én végül hagytam. Elvagyok PS4-el egyelőre
-
kecsu10
aktív tag
válasz Szabi® #96888 üzenetére
Igen, nagyon is egyetértünk. Sokszor csak bámulja az ember, hogy mennyi kreatív és jó ötletük, játékuk van. Számomra ez a legszimpatikusabb út egyébként, annál biztosan, mint felvásárolni mindenkit. Bár várjuk meg előbb tőlük a jó játékokat is, sőt előbb a Windows 11-et rakják össze rendesen, mert így visszafogja a PC-t mint annak a rendje, és olyan bugos, hogy csak kamillázok néha, hogy mi van most...
-
kecsu10
aktív tag
Értem természetesen amiket mondtatok, és tudom is. Ezért is szeretném ha a Sony kitalálna valamit, hogy legyen elegendő erőforrás az igazán jó exkluzívokra. Bár, hogy mennyire az a jövő, hogy minőségi tps sztori gamek jöjjenek, afelől erős kétségeim vannak. Diákjaim kérdezik, hogy mit játszok, mondom Returnalt. Visszakérdeztek: az mit tud százon, és miért nem a Cod? S a jövő náluk van, átalakuláson megy át a piac az biztos. Mert a Sony exkluzívokat az idősebb generáció veszi, ami most jó, mert ugye nekünk van rá pénzünk, a dolgozó embernek, de meddig lesz ez így vajon? Remélem tudják mi legyen a következő lépés. Csak ne legyenek lite verziós, kevesebb pénzből készült sonypass vagy akármi is legyen a neve kompatibilitás játékok, annak nagyon nem örülnék. (Amúgy van pc, kimaradni nem fogok semmiből, én csak a jó kis játékainkat féltem).
-
Szabi®
addikt
válasz kecsu10 #96878 üzenetére
Azért a Nintendonál van egy nagy adag kreativitás is. Nézd meg a "Labo" termékeket, amikkel gyerekeket céloznak meg készségfejlesztés célzattal. Papírból kivágható cuccokat adnak el sikeresen 28-ezres árazással. A Nintendonak a "családias" konzolképe nagy ütőkártya.
Egyébként azon a szinten a Sony is fenn tudná magát tartani, ha még egy pár exkluzívot kihozna. Azt nem hinném el, hogy bárki is a Cod miatt vett eddig Ps-t . -
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
undercover
őstag
Az milyen kemény lenne ha megérjük, hogy egy Microsoft alá tartozó stúdió játéka egyszere jön ki Xboxra meg Playstationre alá COD.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
thrill
tag
válasz kecsu10 #96878 üzenetére
Azt kell megérteni, hogy ezek a cégek nagyon bonyolult sok lábon álló gépezetekre hasonlítanak. Fogaskerekek sokasága működteti őket, ezekből egy az exkluzívok és megint egy másik a CoD féle meg blockbusterek. Viszont bármelyik is megakad, az okozhat gondokat.
A Nintendo más tészta, ők elvannak valóban a maguk kis világában és csak kevésbé dependálnak a third party, pláne blockbuster címekre.
[ Szerkesztve ]
-
kecsu10
aktív tag
Engem személy szerint hidegen hagy akármilyen Cod, bottal se nyúlnék hozzá, de a fiatalabbak nagyon szeretik, rengetegen játszanak a Warzone és társaival. A nagy pénz azokban van, ez egyértelmű. Engem akkor zavarna a dolog, ha nem jönnének Last of us minőségű játékok majd egyszer a jövőben. Megőrülnék a sok lövöldözős játéktól. Ez most kicsit off lesz, de a napokban kipróbáltam a Halo új részét, nekem nagyon idegen a stílus és úgy mindene. Szóval a jó kis Sony exek maradjanak meg nekünk. Ott van a Nintendo se 4k se semmi nincs, de olyan minőségű játékok készülnek rá, ami semmi másra. S egyszerűen csak működik. Oké, a Pokémon és a Mario talán a két legnagyobb játék franchise, legalábbis tuti top5 szerintem, de a többi játékuk is ki van találva. Az is egy működő modell, méghozzá nagyon sikeresen.
-
thrill
tag
Azzal nagyon egyetértek, hogy ennek a késnek két éle van. A studió/kiadó akvizició egy dolog, azt viszont ki is kell tudni használni és fenntartani. Na pont ez ment nehezen az MS-nek mindig is. Ha viszont jól csinálják és valóban ez a terv, akkor a lassú kivéreztetés igenis reális szenárió. Nem hónapokban, években, évtizedekben kell gondolkozni. És nem most indult.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz RangerFox #96841 üzenetére
Kojima nem is fog belőle soha semmit, hacsak nem adja el neki a jogokat a Konami. Addig a Konamié minden.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
belan
addikt
válasz thrill #96867 üzenetére
Értem szerintem se jelenthetjük ki mi lesz , csak találgatás megy én úgy gondolom nem nagy a baj , és cod miatt se izgulnék szerintem nem veszi el pénz neki ha ps -re is jön persze el is vehet ki tudja hogy több gépet adjon el és több legyen a játékos bázisa . Ennek a késnek 2 éle van ! Bármi lehet .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
KaitouP
nagyúr
válasz undercover #96836 üzenetére
Metal Gearből meg lehetne akár egy FPS is.
Hogy tetszel mondani?
Eleve azt se értem, hogy ez hogyan lehetne megoldás "CoD pótléknak".A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
thrill
tag
Messze nem erről van szó.
Van itthon mindkét gyártó konzoljából legalább egy minden generációra visszamenőleg.
A véleményünk is egyezik (nem logikus hogy az MS elvegye a CoD-ot - ugyanakkor nem tudjuk mi jár a fejükben, pláne hosszútávon).
Az alapvető különbség, hogy én nem merem ezt meg azt egyértelműen kijelenteni (sőt szerintem senki, akinek a szava komolyan vehető az iparban), hogy így lesz, urambocsá még le is hülyézni másokat, mert máshogy gondolják. "A stílus maga az ember" - szokták mondani. -
Delirious
tag
Tapasztalataitok alapján jelenleg honnan lenne érdemes rendelni PS5 konzolt? A + fekete irányító és a Ratchet & Clank: Rift Apart játékos Bundle, ami leginkább szimpatikus. Rendeljek több helyről is? Tudnátok ajánlani üzleteket? Találtam néhányat neten, de nem tudom melyik mennyire megbízható és komoly. Köszi!
-
.LnB
titán
Miért van az, hogy ha manapság azt olvasom, hogy nekem itt a gamer PC-m, akkor eszembe jut, hogy meg kellene nézni a Richie Rich c. filmet?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
belan
addikt
válasz thrill #96860 üzenetére
Értem mit mondasz ő ilyen vagy el fogadod vagy tovább lépsz enged el és jobb lesz hidd el végén lesz olyan is amibe egyet értetek . Mindenkinek ott lehetőség ps5 mellé pc vagy xsx vegyen ,témát zárjuk már le . Úgy csinálunk mintha sonyt temetnék emberek pár szaros játék miatt amiből 1,2 értelmes cím van ,persze másnak cod ami mindene .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz nagyatt #96858 üzenetére
Jogos érv Nokia sorsa nem gondolta volna senki de ez üzlet látod és 10 ,20 év alatt bármi történhet 10 múlva lehet Apple se lesz olyan menő mint most a ios-el , mert lesz jobb op rendszer telefonra soha nem lehet tudni vagy Apple lesz a új Sony konzol fronton meg vesz mindent .
[ Szerkesztve ]
-
thrill
tag
válasz Szabi® #96855 üzenetére
Nem erre az egyetlen kommentre szólt amit írtam. Például kevéssel fentebb ott van az ominózus "Ezt még leírni is ostobasàg" is. Lehetne még bővíteni.
De ha nektek így oké, nem szólok bele. Megyek vissza read onlyba.
Csak majd vicces lesz nézni amikor jönnek az ez meg az volt ígérve típusú kommentek. -
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #96853 üzenetére
Ööö... Nem hiszem, szerintem szimplán elcseszték, hiába kapott nagyobb hurrát így, az "MS a jófiú konzolfronton" imidzsnek ez betett szerintem (ha nem is nagyon), én tippre azt mondom, hogy a gp-hez jutás árát akarták így megemelni,csak nem jött össze.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
nagyatt
tag
válasz Wesder #96845 üzenetére
Alapvetően igazad lehet, hogy felseleges generálni a streszt magunknak . Én is úgy vagyok, ha nem lesz PS majd lesz más.
De azért ne felejtsük el a Nokiát, anno senki nem gondolta volna, hogy a mobil részlegük a földdel lesz egy szinten, amikor dübörgött a szekér. Ott sem történt sokkal másabb, mint üzleti és stratégiai döntések rossz egymás utánja.
Azért ez fájhatott a Sony befektetőknek, akárhogy is legyintünk rá, hogy semmiség:
20 milliarddal csökkent a Sony értéke
[link] -
belan
addikt
válasz thrill #96848 üzenetére
Nyomd inkább ps5 bharatom . Ennek úgy sincs értelme csak személyeskedés lesz a végén midig ez van ha valakik véleménye nem egyezik meg ! Valaki mindig rá akarja erőltetni a véleményét másra ez van .
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz NyMRooD #96850 üzenetére
Szerintem igen, mert a szimpla bejelentés az max egy halk hurràt eredményezett volna, de az hogy iszonyat hamar visszaléptek az előfizetés àrànak megduplàzàsàtól + még a f2p falat is lebontottàk, sokkal nagyobbat szólt. Nem hiszem hogy bàrki komolyan gobdolta hogy 120$-ra emelni az éves 60-ról a Gold àràt majd nem okoz népharagot.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Peace
nagyúr
Szerintem is inkább játsszon mindenki, ne kombináljon és agyaljon. És végső soron nem tragédia venni egy Series X-et a PS mellé, ha tényleg annyira nagy lesz a gáz. De úgysem lesz!
-
belan
addikt
Kár ezen szerintem vitázni nem lesz itt semmi ha meg igen az nem most lesz ! Ott a MS is e-vel a erővel ők is kerülhetnek mély pontra ott Google rivális ott amazon ott Apple ez üzlet kar ezen rágódni felesleges jobb játszani .
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz tretyak #96840 üzenetére
""Microsoft meg gyűjti közben a stúdiókat millió műfajjal.""
Hol vannak a címek ? A játékok eredményei ? Értékelései ?Tesztjei ? Év játéka cím ?
Mindegy hány stúdió van megvéve, jó esetben a mai igényeknek köszönhetően, 4-5 évente tudnak kiadni 1db minden szempontból igazán profi játékot. A Bethesda meg pont nem az a stúdió volt, ami konzisztens minőséget tudott tartani. A Rage 2, Wolfenstein:Young Blood, fallout 76 .... Ezek egyik sem lett egy kasszasiker, és nem is kimagasló alkotások.
A generáció felénél lehet majd látni jobban, mi hogyan alakul.[ Szerkesztve ]
-
thrill
tag
válasz Wesder #96842 üzenetére
Véleménye mindenkinek lehet.
Plusz mennyit tudsz a Sony belső helyzetéről?De oké, akkor irjunk egy papírt, hogy minden ingó és ingatlan vagyonod 3x-osával garantálod, hogy nem lesz így.
(az arcból és a stílusból kéne visszavenni, ha nem volt elég világos)[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz thrill #96839 üzenetére
Azt ne mondd nekem hogy a "Sony àtmegy Sega-ba" az nem egy ostoba gondolat. A Sony közel sincs olyan helyzetben, mint amilyenben anno a Sega volt a Dreamcasttel + mivel a CoD-ban a Single csak mutatóban van, nem fogjàk lekötni, és bukni a PS eladàsok 70%-t. Ezt komolyan magyaràzni kell?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz undercover #96836 üzenetére
A PES licence-ek nélkül sose lehet a Fifa vetélytársa (akkor se, ha gameplayben jobb lenne), az MGS meg borzasztóan rétegjáték (Kojima meg kizártnak tartom, hogy multiplayer fpst szeretne csinálni belőle).
-
tretyak
aktív tag
válasz ron233 #96828 üzenetére
A második felével egyetértek, a Sonynak (illetve az egész iparnak) nagyon kéne egy jó fps, a Titanfall 2 óta nem igazán volt igazán jó cím a műfajban. Van egy önismétlő, megújulni nem képes COD, egy bughalom Battlefield meg egy halom battle royal.
Szerk.: Destiny kimaradt, nekem sajnos squad nélkül, nagyon későn csatlakozva nem jött be.
Ugyanezt gondolom az autós játékokról: egy szem GTje van a Sonynak, ami azért eléggé rétegjáték.
A first party címek nagyon rendben voltak az utóbbi időben, de az összes third person akciójáték volt, vagy egy kis tűlélő elemmel, vagy ow résszel, stb. Ez így kezd egy kicsit egysíkú lenni, a Microsoft meg gyűjti közben a stúdiókat millió műfajjal.[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz Wesder #96837 üzenetére
Oké, killzone is jó volt szeretem pedig nem vagyok fps fan egyáltalán . De cod meg BF szörnyű számomra . Lényeg az ha Sony tovább gyártja a jó ex címeket és fps fronton is alkot valamit nincs semmi félnivalójuk és ez így lesz mindig . De resistance sorozat is sokkal jobb volt mint cod vagy a bf.
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
-
belan
addikt
Nem tudom emberek mit esznek a cod-on de biztos van mit ! Én tőlem vihetik a francba a szériát . Egy destiny 1,2 1000x jobb ! De egy battlefield is mehet levesbe nem tudom mit esznek a emberek ezeken háborús marhaságokon de ez van unalmas már széria .
[ Szerkesztve ]
-
-
RangerFox
Topikgazda
válasz ron233 #96828 üzenetére
A CoD branddel és eladásokkal egyedül a Fifa tud versenyezni, így a Sony erre nem tud sokat lépni. Visszahozni a régi brandeket egy opció lenne, de egyrészt nem véletlenül hagyták őket parlagon, másrészt egyik se töltené be az űrt, ami a CoD után marad. Személy szerint örülnék amúgy a rebootnak mindkettőből, de nem CoD pótlékként tekintenék rájuk.
-
ron233
tag
Szerintem hosszútávon nem lehet arra alapozni hogy a Micro meghagyja a COD-ot PS-en. Először majd csak pár hónapos csúszással fogják megjelentetni, majd szép csendben 'elfelejtik' kiadni PS-re.
A sony-nak első körben ezért nagyon gyorsan vissza kellene hoznia a Killzone és Resistance szériát remaster/remake vagy új rész formájában és ráfeküdni a rombolható környezetre. Bejáratott címek nagy kockázatot nem is vállalnának.
A jelenlegi exkluzív portfólióból nagyon hiányzik az fps felhozatal. -
zkxdn
őstag
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz Marky18 #96782 üzenetére
Tapasztalataim szerint a multinacionális részvénytársaságok szeretnek a befektetéseik után nyereséget realizálni és ha valami pénzügyileg jól megy, azt szanaszét kürtölik. Ha meg éppen nem, akkor jönnek az alternatív mérőszámok. A GamePass biztos, hogy hozza várt számokat valamilyen szinten, de most éppen előfizetői bázist várnak, aztán ha ez elég nagy lesz, akkor majd elkezdenek pénzügyi megtérülést is várni.
A teljes cég általános pénzügyi helyzete teljesen publikus, különben nem lehetnének jelen a tőzsdén. És ha ránézel a cég cash flow eredményeire, még a különböző kreatív könyvelési technikákat figyelembe véve se aprópénz 70 Milliárd dollár a cég életében.I hate morning people. And mornings. And People.
-
Dr. Venkman
tag
Ez így van, de ez miben releváns arra a mondatra, hogy "senki nem jár moziba"? Erre reagáltam. Az egy másik kérdés, hogy egypólusú lett a mozi, nagy blockbusterekkel, meg event filmekkel, a kisebb produkciók meg szenvednek. Ez tényleg baj. Erről egyébként nem a streaming tehet, se a Covid, azok nélkül is így lenne, hanem a lassan monopol helyzetben lévő, mindent is felvásárló Disney, meg az egyéb színtelen-szagtalan PG13 blockbustereket toló néhány másik stúdió, meg hát az emberek általános igényszintje. De mondom ez egy tök másik kérdés.
Az Xbox meg lassan a gaming Disney-je lesz. Szerintem ez is, meg a GP is egy rossz irány, de az idő majd eldönti, tenni meg nem nagyon tudunk ellene.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Szabi®
addikt
Atomnagy ez a játék, imádom a reneszánsz artokat.
-
Wesder
félisten
-
prisz
senior tag
válasz undercover #96812 üzenetére
Most már nem hogy jönnie kell, hanem egyenesen kötelezően meg kell lépniük. És minél hamarabb...
-
fogtunder
nagyúr
Legrosszabb esetben lép a Sony egy Segát és kiadó lesz, ezekkel a címekkel még mindig jól meg fognak élni, ha senki nem fog konzolt gyártani, akkor lehet majd egyezkedni a Microsofttal. De szerintem azért kár ennyire temetni a fizikai gépeket, amíg nincs mindenhová optika húzva.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Wesder
félisten
válasz undercover #96812 üzenetére
Az màsik szolgàltatàs, és egyértelmű csali volt hogy megszüntessék hogy Gold nélkül menjenek a F2P jàtékok.
-
BBUN52
tag
Most mondtad ki h profitorientált minden cég
Ha jól tudom bár nem mai hír volt hogy a jelenlegi előfizetői bázis nem elég ahhoz h a gamepass profitot termeljen. Bár tudjuk az h az MS nem szeret egyenes infokat közölni a pénzügyi dolgokról...
A lemezes kiadásoknak vége ezt majd meglátjuk. Én digitális géphasználó vagyok, lemezem egy darab nincs (lejátszóm sincs hozzá a lakásban sem ) de tökéletesen látszik h mind a két cég adott még ki lemezes gépet, nagyon megy a használt lemez piac, és sokszor a lemezes játék olcsóbb boltban mint a digitális a storeban... Úgyh ez még picit odébb van szerintem.
Illetve látjuk hogy a két nagy cég két külön úton jár. Mind a kettő sikeres a maga módján, szerintem megtalálják a módját h egymás mellett működjenek, mert ahogy korábban is elhangzott, a versenyhelyzet jótékony hatással bír az iparra/fejlődésre
-
undercover
őstag
Egyszer akart már a Microsoft árat emelni csak nagyon nem tetszett a népnek amikor ezt megakarták lépni.
Akkor hiába teszik a hülyét, ha leáll a PSNow meg PSN Plus kártyák forgalmazása akkor Februárban jönnie kell valamilyen Sony GamePassnak.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
prisz
senior tag
válasz BBUN52 #96798 üzenetére
De miért kell feltétlenül emelkedni? Ha több efit toboroznak a gp-ba, több a bevétel. Ez a céljuk. Most asszem 4k/hó vagy mennyi. Lesz max. 5k. És? Egy új lemezes AAA játék 20-30k. Ha a gamepass-ba benne lesz a java része, ez barátok közt is majd 4-5 hónap előfizetést fedez játékonként. Fel kell fogni, lassan vége a lemezes kiadásoknak, és nem feltétlenül a hardver eladás lesz a fő prioritás, hanem a szolgáltatások. Cloud, havi előfizetés, vagy a digitális vásárlás. Nincs gyártási költség, nincs másodpiac. Ennyi. Tudom sokaknak nehéz ezt megemészteni, de nagyon gyorsan változik a digitális technológia. És minden cég profitorientált, a többi nem számít...
-
Frod
addikt
válasz Dr. Venkman #96791 üzenetére
Nem a nyuszi tojta, de ha megfordulsz filmes blogokon, fórumokon, akkor egy ideje téma már a legtöbb helyen, hogy lesznek ilyen nagy event-szerű filmek moziban (ld. Dűne, Pók3), de egyébként nagyon sok minden kihalt onnan. (ld. rated R a sok bukta után, vagy a Last Duel legutóbbi zakója sem éppen a további történelmi filmek érkezését vetíti előre, stb)
Do you see the white shadow?
-
nagyúr
válasz BBUN52 #96802 üzenetére
PS-en nincs ilyen limit. (értelmes mértékig)
[link] Ezen thread szerint 2036 jelenleg a limit a 32bites unix time miatt, valszeg technikai limit.
Egyébként meg igen, szól előtte, hogy tudod e vagy sem aktiválni.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
BBUN52
tag
válasz FollowTheORI #96801 üzenetére
Tudtommal max 3 évet lehet egyszerre aktiválni egy accon. Ha a 3 év megléte esetén aktiválnád nem fogja engedni/nem fogja a teljes 1 évet jóváírni.
De ha nem így van korrigáljatok pls!
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest