Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
Én is várom már a PS5-ös verziót. Pusztán kíváncsiságból is, mert mind a 3 részt PC-n gyűrtem végig és imádtam.
A Witcher 3-ba az összes mellékküldetéssel, a két DLC-vel együtt több mint 170 óra ment bele. Sok térképen lévő kérdőjelhez is ellátogattam, de ezek egy idő után már unalmassá váltak és egyébként is annyi időt el lehetett vele tölteni, hogy a fő történeti szálra egy idő után már volt, hogy nem is emlékeztem, hogy éppen hogy is állok vele.
A Heart of Stone DLC-vel kapcsolatban pedig nekem is hasonló a véleményem. Imádtam minden percét. Nagyon jól megírták, bár a végkifejletnél kicsit úgy éreztem, mintha elfogyott volna a fejlesztők ideje és gyorsan le kellett zárniuk a sztorit.
A Blood and Wine-ban is vannak nagyon jó részek, viszont a képi világa nekem nagyon nem jött be. A sok túlvilágított zöld felület zavaró volt, nagyon elütött a korábbi területektől. Néhány mellékküldetés izgalmasabb és érdekesebb volt mint a fő történeti szál. Például a kanalakat gyűjtögető dögrém sztorija remek volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest