-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
Sziasztok!
Újabb lehet, hogy hülye kérdés. Rákerestem, de ott sem volt egyértelmű.
PS+ Premium megosztásnál gondolom a régi játékok streamelése nem osztódik meg, ahogy például GPU-nál a felhőalapú játék sem?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Bad Pritt
félisten
Köszi srácok, átküldtem a listát végül Persona 5-tel meg a Tales sorozattal kiegészítve, az Arise tényleg jó cucc.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
echterion
nagyúr
válasz Rigormortiis #158493 üzenetére
Sajna annyi időm nincs, hogy az FF-k mellett másfelé is tudjak kacsingatni, pedig jó lenne. Most kaptam meg páromtól a FF XVI-ot, tegnap este meglett a platina is a Strangers Paradise-ban, úgyhogy az jön most a sorban, mire végzek vele, szerintem kint lesz bőven a Rebirth is. Bárcsak lenne annyi időm erre, mint gyerekkoromban.
-
válasz Rigormortiis #158493 üzenetére
Pont a napokban néztem végig: Can you beat Final Fantasy 10 with Tidus Only?
A Slime draws near! Command?
-
Rigormortiis
veterán
-
válasz Bad Pritt #158488 üzenetére
Ha a körökre osztott játékmenetet kedveli, akkor kár, hogy a Persona 5 nem szimpatikus neki, harcrendszerben az van talán a legközelebb a Honkaihoz. Az említett Dragon Quest XI jöhet akkor még szóba, de az jóval lassabb folyású játék, mint a Honkai, én imádom, mint az itteni arcképem is jelzi
-
Bad Pritt
félisten
válasz echterion #158484 üzenetére
Amúgy jobban meggondolva szinte az összes számozott FF elérhető már PS5-ön, szóval csak választani kell. Nekem úgy rémlett, hogy a IX meg a X elég könnyen megszokhatóak kezdőként, azért gondoltam először azokra.
-
válasz Bad Pritt #158482 üzenetére
F2P gacha játékok közül én még ajánlom a Honkai Star Rail-t is, a sztori mód simán végigjátszható az ingyenesen megszerzett karakterekkel és szerintem az egyik legjobb körökre osztott harcrendszerrel rendelkezik.
-
Bad Pritt
félisten
Milyen JRPG-ket tudnátok ajánlani betanulósnak, amik nem riasztanak el egy újoncot? Final Fantasy IX, X/X-2, Dragon Quest XI, Sea of Stars, Octopath Traveler 2, Ni No Kuni 1-2 jut eszembe, ezek mellett van valami PS5-re elérhető sleeper még?
-
republic666
tag
Ezt a Desperate Vladivostokot érdemes előrendelni VR2-re , játszott valaki vele PS4 vagy PC VR-en? 7000Huf körül van, márciusban jelenik meg.
A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
EmThor
addikt
Playstation Portal-lal kapcsolatban tudja esetleg valaki, hogy lehet-e rejtett wifi hálózathoz csatlakoztatni? Tehát mint pl. a ps4 esetében, nem az automatikusan felajánlott talált wifi hálózatok közül választok, hanem manuálisan adom meg a hálózat nevét, jelszavát, ilyesmi... ? Köszi
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Nayrobi
őstag
válasz Ferenczi Áko #158469 üzenetére
A fekete február 21-én jön odakint, talán itthon is.
-
republic666
tag
válasz s7evcsenko #158457 üzenetére
A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
MODERÁTOR
válasz Ferenczi Áko #158469 üzenetére
Hír az nincs, illetve nem tudok róla. De több, mint valószínű, hogy lesz majd, hiszen ugyanolyan könnyen cserélhetőre tervezték ezt is.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Van arról hír esetleg, hogy a Sony a slim gépekhez is csinál cserélhető covert?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Frod
addikt
-
VTom
veterán
válasz pr0bi #158465 üzenetére
Hát, benne van, de mellette sok mással is foglalkozik, pl. Death stranding filmadaptáció, meg ugye nem csak ezt az egy játékot készíti most a Kojima productions.
Azért Kojimát ismerve rossz nem lesz a második rész sem.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Nayrobi
őstag
válasz undercover #158461 üzenetére
+ concord, foamstars, destiny2 kieg, spiderman2 sztori dlck...
-
VTom
veterán
válasz Szabi® #158449 üzenetére
Igen, pár stúdiónál döbbenet, hogy mit kihoznak még PS4-ből is.
Nekem eddig 3 játéknál esett le az állam a grafikán, mozgásanimáción úgy igazán, mióta megvan a PS5:
Last of us part 2 (ps4 verzió, a remasteredet este kezdem el)
Horizon Forbidden west
Death Stranding Director's cutA legdurvább az, hogy ezek mind kijöttek PS4-re is...
-
undercover
őstag
válasz F-ECT$ #158460 üzenetére
Nem lesz ez szar éve a Sonynak, az túlzás.
Lesz itt kérem FF VII Rebirth, Rise of the Ronin, Helldivers 2 (xboxra nem jön mégha PC-re igen), Death Stranding 2-őt bedobhatják bármikor, Silent Hill 2 remake, Stellar Blade, Pacific Drive (ugyanúgy csak PC).
És tuti nem jelentettek be minden címet ami idén jön csak elég sokáig kivárnak.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
F-ECT$
titán
válasz echterion #158459 üzenetére
Én azt látom, hogy a 2024 elég szar éve lesz a Sonynak. No nem abszolút értékben, de a korábbi 10-hez képest biztosan. Kevés exkluzív játék fog jönni, a másik oldalon meg lesz Hellblade 2, Stalker 2, Indiana, Fable(?), a havi előfizetéses modelljük jobb, talán elkezdenek foglalkozni az AB címekkel is (kis extra ha Xbox-on veszed őket, stb). Emellett most az iparágban visszaesés van (mindenhonnan kirúgás hírek jönnek), és az MS sokkal könnyebben vészel át ilyen időszakot. A Sonynak pluszban meg kell küzdenie azzal, hogy a GaaS próbálkozása nem jött be, szóval kicsit egyenlítődni fog a küzdelem.
Dive ever, work never.
-
s7evcsenko
addikt
válasz republic666 #158454 üzenetére
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
republic666
tag
válasz s7evcsenko #158452 üzenetére
https://www.xzone.hu/ps5-prislusenstvi-ssd-disky?sort=date_desc&s=60&page=1&term=&c=982
-
mcwolf79
veterán
válasz nagyatt #158447 üzenetére
Én is most tolom másodjára a Remastered verzió folytán. Legnehezebb fokozaton tolom , és hát így egész más dimenzió a játékmenet. A korlátozottabb nyersanyag egész más síkra helyezi a játék menetet a lopakodást előtérbe helyezve . A legnehezebb Splinter cell-ekre emlékeztető nehézség egész más stílust igényel , nem lehet halomra lőni az ellenfelet . . Nem mondom , vannak/voltak olyan góc pontok, amiknek kb. 20-szor ugrottam neki , de ezt leszámítva zseniális a játék .
Valahogy elsőre nem jött át annyira a sztori a játék végéig , de így hogy most már tudom mire fut ki a játék , így vhogy jobban bejön az egész. Először nem értettem Abby miért kapott ennyi játék időt , most már értem . Először indokolatlannak éreztem a játék időt , most már fel se tűnik , hogy mennyi óra belement .Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
s7evcsenko
addikt
válasz republic666 #158445 üzenetére
ez melyik áruház?
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Szabi®
addikt
Bár standard lenne már az a szint. Kár hogy csak 2-3 stúdió képes lerakni az asztalra. Az ingame átvezetők olyan minőségűek, hogy a menyasszonyom megkérdezte, milyen filmet nézek . . .
#158430 echterion Jó minőségű posztapokaliptikus fps-ből azért nincs dömping. Van egy metro meg egy dying light és kifújt. A Stalker egyébként egy eléggé populáris game volt, hatalmas rajongói bázissal, nem véletlen esett erre a micronak a választása. Engem egyébként a fable húz onnan nagyon.
-
-
VTom
veterán
Tegnap lepörgött másodszor is a Death Stranding (ezúttal a DC) stáblistája.
Még mindig zseniális játék, a grafika csillagos ötös. A hegyes rész meg a vége lehetett volna rövidebb, de gondolom Kojima direkt csinálta ilyenre.Felkészül a Last of Us part II remake
-
republic666
tag
Ha valakit érdekelne, kár hogy Pc játékot adnak hozzá ingyen(nem is értem...)
-
alratar
addikt
válasz #42308056 #158414 üzenetére
Miért érdemes? Már írták itt, hogy gyakorlatilag, mindenen megy a cucc,.
Szerintem lassan a konzol gyártás lassan csak púp a hátukon. Főleg, ha beadja a derekát a sony és ráengedi a GP-t PS-re és a nintendosok a sajátjukra.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Roland861010 #158440 üzenetére
Sajnos nekem sem oké a felhőben való játék, pedig a legnagyobb digi nettel rendelkezem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Roland861010 #158418 üzenetére
Nekem jó. 1986 óta játszok. Szóval a kijelentésed téves.
Jó netem van, plussz Hollandiában élek, és itt aránylag közel vannak az adatközpontok.
Másik dolog, hogy nekem volt ismerősöm, aki kipróbálta az 1 eurós havi gpu-t konzol nélkül, csak felhőből. Tetszettek neki a játékok, ezért vett konzolt is. Annak meg külön őrült, hogy az egész család talált benne játékot magának. A 40 éves felesége és a 11 éves lánya is.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz markknight #158435 üzenetére
Akkor használtan nem érdemes megvennem Ps 5-re. Köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
-
Persie12
aktív tag
válasz Lackooo84 #158432 üzenetére
Jelen pillanatban ott tartok, hogy Venom visszamászott Harry-re. Megvolt az a rész amikor Harry-t kellett irányítani az Oscorpnál, aztán megvacsizta Kraven-t és rászabadíotta New York-ra a szimbiótákat. Egyelőre nem tudom visszatenni Péter képességei közé a szimbióta támadásokat.
Nekem a fentiek tudatában, hogy hogy alakult Venom sorsa, fura az Igaz nem végeztem a sztorival még, szóval lehet megoldják valami csavarral.hogy Peter később tudja majd használni az erőit. [ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz markknight #158425 üzenetére
Valaki meg tudja erősíteni, aki játszott MK 11-el?
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok!
Első sorban azokhoz szólna a kérdésem akik platinázták a Spider-Man 2-t. Van a Roham trófea ami arról szól hogy25-ször kell használni szimbióta erőt szimbióta roham alatt. Ez nekem kb. 60%-on van, és Peter már megszabadult Venom-tól.
Van esély arra hogy New game + nélkül megcsinálj a trófeát?iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Szabi®
addikt
válasz Wesder #158422 üzenetére
Vakon vagy mint Stevie Wonder, akinek nincs gépe, és ezek a címek számítanak, azok nem a gyengébb hardvert veszik, hanem az erősebbet, ez meg a series x. Nem egy multiplat címnél kijött már a különbség . . .
#158428 echterion Ezt nem lehet így kijelenteni, legalábbis eléggé elhamarkodott vélemény. A Horizon zero dawn miatt nem egy ismerősöm vett ps4-et.
A Fable miatt veszek series x-et. -
addikt
válasz markknight #158424 üzenetére
Ilyen az egész sorozat, elmebeteg játék lett ez is. Én amúgy csípem. Vannak benne jópofa dolgok, mint például a "Desperado skill".
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
zozika84
őstag
Aki nem betárcsázós nettel tolja, annál általában jó is...
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
markknight
veterán
Ez ps plusson lévő Gungrave Gore annyira rossz, hogy már jó. Minősíthetetlen szinkron, idióta történet, faék gameplay. Érdemes kipróbálni hack n slash rajongóknak, nem túl hosszú, engem kikapcsolt
-
Wesder
félisten
válasz Szabi® #158419 üzenetére
Gondolná az ember hogy a választási lehetősèget nem kell magyarázni, de sajnos mègis itt tartunk.
Onnantól kezdve hogy van választásod hogy egy adott játékkal hol szeretnél játszani, már nem lehet system seller, mert nem vagy rákényszerítve hogy megvedd a konzolt. Ha így sem èrthető, akkor tènyleg gondok vannak.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
JHONNY 79
aktív tag
Mortal Kombat 11 Ultimate kiadásban a a Pack 1 és 2 a lemezen van, vagy kód alapján lehet őket letölteni? Azért érdekes, ha veszek használtan ilyen játékot, akkor ha kódos a pack, akkor azt már nem tudom használni?
-
addikt
Bőven 100 óra felett járok cloud -ban. Simán játszható, csak nem mindegy milyen net van mögötte, és itt nagyjából másodlagos hány csillió giga letöltésed van.
TV -n és telefonon is. Konzolból is van/volt itthon néhány, tehát én játszom ott is.
De ez nem igazán ide tartozik. Inkább az Xbox vagy a közös konzolos topikba.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Wesder
félisten
válasz Szabi® #158415 üzenetére
A legutolsó adat is 25 millió volt. Lehet nem Internet Explorerrel kellene híreket olvasni.
Az hogy meg nem èrted amit mondok, meg már nem az èn problémám.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-=Jam=-
őstag
-
Szabi®
addikt
válasz alratar #158412 üzenetére
Csak annak meg nem éri meg, ezt a gp aduászt csak a wesderék erőltetik, hogy azzal fog a micro. Hogy fogna azzal ? 17 millió user használja a gp-t. Többe kerül a leves, mint a hús. A saját címeit tudja "ingyen" belerakni, miután dollármilliókért elkészítik, de a külsős studiók címeiért a micronak is dellázni kell. Kell oda az a konzol eladás is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz alratar #158412 üzenetére
Ha már nyomják a GP-t érdemes gyártani a konzolt is szerintem. PC alkatrészekből rakják össze, gondolom nem annyira bonyolult portolni PC-ről vagy PS5-ről. Ez a 40 millió eladott példány nem rossz azért. Értem hogy nem nyereséges egyből a gyártás de egy idő után azzá válik, plusz az értékesített szolgáltatások.
-
alratar
addikt
-
-
alratar
addikt
válasz Szabi® #158380 üzenetére
Ez nyilvánvaló, és valószínűleg az M$ is húzott egy határt, hogy mikortól kell profitot hoznia a GP-nek.
De az nem ma lesz. És mivel az M$ bírja pénzel - ugye most nőtt az értékük -, így nem is a közel jövőben.
Egyébként nekem kicsit az az érzésem, hogy Nadela már presztízst csinál ebből az egész játék business-ből.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Szoke1982
senior tag
Elvileg ez novemberben jött volna, de februárra csúszott.
Remélem megérte, mert nekem rohadtul tetszik maga a világ és játék menet is! (remélem jó lesz de most előre nem veszem meg az is biztos! ) de nagyon remélem jó pontokat fog kapni! Mert akkor kell..
[Banishers Ghosts of new eden / fextralife preview.. ][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Új Steam Deck OLED 512GB + Samsung 512GB SD kártya + Spigen tok + üvegfólia + hordozó tok