Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Ez elég jópofa volt: [link]
Boss fight, amiben Flash random alsógatyára vetkőztette bumerángot így action közben[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
republic666
tag
Horizon Call of the Mountain fizikai adathordozón megjelent??
Vagy digitálisan megveszem 25 ezerért vagy bundle??A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
Wesder
félisten
PDP Riffmaster Wireless Guitar Controller - Official Reveal Trailer
Rockband 4 ès Fortnite Festival kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
BBenceTM
csendes tag
-
Frod
addikt
válasz pr0bi #158685 üzenetére
Hát gondolom ugyanezeket, amiket írtam.
Karakter+fegyver skin adja magát, az enemy-ket gondolom átskinezik mondjuk zöldre, és akkor lehet mondani, hogy "poison event" van (ezt most találtam ki, de kb ilyen szintű dolgokra számítanék), vagy akár jöhet post-story kontent, ami a kampány után játszódik.
Nem nehéz elképzelni ezeket, mindegyik live service kb ezt csinálja - az Avengers-ben is nagyjából a fentiek voltak. (ott is jött 3 post-kapmány, raid-ek, skin-ek, karakterek)Más kérdés, hogyha nem megy jól a szekér, akkor szépen el lesznek felejtve ezek a tartalmak, aztán meg lelövik a szervereket.
Do you see the white shadow?
-
válasz markknight #158684 üzenetére
igen
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
markknight
veterán
válasz Lacielvtárs #158683 üzenetére
Meg lehet a FOV-ot állítani, így nagy TV-n nekem ez pozitívum, utoljára TPS-nél a Jedi Survivorben láttam ilyet.
-
válasz markknight #158668 üzenetére
hatalmas plusz egy, PC lett nekem a végén, de eddig hiba nincs, brutális látvány és tényleg jópofa karakterek
amúgy igen 9 órát láttam én is hogy végignyomható a sztory, azt azért kissé keveslem én is
amúgy az irányítás, karakter mozgás nekem olyan Returnalos és ez tetszik
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Frod
addikt
válasz pr0bi #158670 üzenetére
Általánosságban attól live service valami, hogy jön bele új fegyver/enemy/skin/játékmód/map/challenge-ek/battle-pass - értsd rendszeresen van friss tartalom, vagy alkalomadtán a sztorit is a későbbi szezonokban viszik tovább (lásd Destiny).
Szóval ettől az.Do you see the white shadow?
-
Scholes9
nagyúr
válasz Lacielvtárs #158566 üzenetére
Egy lehet az engine a part 1-nek és a mostani part 2 remasternek. Ugyanolyan jól néz ki mindkettő.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
NyMRooD
őstag
válasz Bad Pritt #158676 üzenetére
Ha e közül a két forgatókönyv közül valósul meg valamelyik akkor tudomásul veszem, mint fentebb írtam ez nekem inkább egy átskinezett looter-shooter.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Bad Pritt
félisten
válasz NyMRooD #158674 üzenetére
Az a baj, hogy gombokért egy ilyen játékba nehézkesen fogsz beszállni, mert ha sikeres akkor horribilis összegeket el tudnak kérni a frissítésekért (Destiny 2), ha meg nem akkor az írmagját is kiirtják a Föld színéről (Anthem és Avengers) és akkor úgysem érdemes belefogni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
NyMRooD
őstag
válasz markknight #158668 üzenetére
Na nekem ezért nem szuper(anti)hősös a játék, persze attól még lehet jó, azt egy szóval sem mondtam, hogy nem az, csak én nem ezt vártam, akinek bejön a stílus annak hajrá, de nekem bőven ráér akkor is ha már gombokért adják.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
markknight
veterán
Én ilyen Destiny féle chaptereket vagy mifenéket várnék egyébként. Ha csak skinek lesznek meg ilyen grind akkor részemről az endgame felejtős. Ahogy néztem YouTube-on 9 óra van a játékban amiből már sokat leszedtem, ha valóban csak ennyi a történet akkor szopó
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Millió dolláros kérdés. Bírom, ahogy orrba-szájba lobogtatják a live service kifejezést a fejlesztők/kiadók, aztán úgy kéne megvenni a félkész játékukat 70-100 euro közti áron, hogy egy épkézláb roadmapet se adtak ki megjelenés előtt.
[ Szerkesztve ]
-
pr0bi
senior tag
válasz markknight #158663 üzenetére
Ez a game egyébként mitől live service, mit kell várni ettől a szolgáltatástól? Mivel ad többet mint pl. egy Guardians of the galaxy ? Úgy tudom itt is van egyszemélyes sztori mód.
-
proly01
őstag
Tomb Raider I-III remaster ből lesz fizikai lemezes kiadás?
....Pr:)ly....
-
markknight
veterán
válasz NyMRooD #158666 üzenetére
Persze, szabadon válthatsz karaktert, egyik másik egyedi képesség valóban nincs, de olyan már Pókemberbe se volt és Batmanbe is idegesített ez az előre leszkriptelt tény, hogy azért nem tud egy papírfalat áttörni Batman mert nincs ragasztópisztolya Van amúgy melee is, csak nem túl effektív.
Összességében ezt pont azért nem szuperhősös játék, mert nem szuperhősöket irányítasz. Ilyen alapon a régi Punisher sem szuperhősös játék meg a Guardians of The Galaxy sem
De tényleg mindenkinek szíve joga mivel játszik én csak azt mondom, hogy amennyi munka ebben van, nem érdemli meg a kb Anthem szerű lehúzást.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz markknight #158663 üzenetére
Szabadon válthatóak a karakterek? Van ahol csak egyik vagy másik egyedi képességével lehet átjutni? Mi a magyarázat arra (spoiler tagban jöhet), hogy mindenki lőfegyvert használ?
szerk. Ahogy látom minden karakter fegyvert használ, és ugyan úgy közlekedik.
szerk2. Sokan szuperhős játékot vártak, olyat mint az Arkham vagy a Pókember, ettől egy looter-shooter baromi messze van.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
F1 23-ból ingyenes a Champions Upgrade, ami alapból 7500 Ft.
Plusz benne van 18 000 PitCoin.[ Szerkesztve ]
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
markknight
veterán
válasz NyMRooD #158660 üzenetére
De az, csak nagyobb területen lövöldözöl. Ugyanúgy vannak gadgetek, meg is van magyarázva miért meg hogyan. Tehát nem csak random ráhúztak egy skint mondjuk a Destiny-re vagy a Borderlandsre. Ezeknek a karaktereknek pl én nem is tudom milyen másik játékstílus állna jól, ha nem ez. Azon túl, hogy itt folyamatosan kapsz cuccokat, meg kiesnek ilyen olyan dolgok, egyébként nem sokban tér ám el mondjuk a Pókembertől vagy az Arkham Knighttól.
Persze még az elején vagyok, simán lehet h átfordul a játék grindfestbe.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz markknight #158649 üzenetére
Nem a szuperhősök levadászásával van gond, ez szerintem senkit nem zavar, a gond azzal van, hogy ez nem egy szuper(anti)hősös játék hanem egy egyszerű looter-shooter aminek a játszható karaktereire ráhúztak pár DC Comics karakter skint. Szóval aki élvezi a looter-shootereket az lehet jól fog szórakozni, de aki szuperhősös játékot akart az csalódni fog.
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót, s a jelenlegi akció keretében felkeltette érdeklődésem a Ps+ extra. 2 kérdésem maradt.
1. Jól értem, hogy a Ps plus Game catalogue játékai játszhatóak?
2. Ubisoft+ Classic játszható ?Előre is köszönöm szépen.
-
markknight
veterán
Jó, hát a képregényekben azért volt már ilyenre nem is egyszer eset, másrészt meg mivel az Arkham univerzumában játszódik és ez egy live service játék, így biztos nem fognak hullák maradni, mégha most úgy is tűnik.. legalábbis remélem Karakterekről meg csak annyit, hogy szerintem semmivel nem rosszabbak mint a Galaxis Őrzői, kb ugyanazon a hőfokon ég mindkét csapat. De hát kinek a pap, kinek a papné.
-
ejha ezt örömmel olvasom, mert így szerintem nem hezitálok tovább hanem bele csapok én is a lecsóba
-
Persie12
aktív tag
Nem szerettem volna megvenni, csak azt is megnéztem mert emlékeztem rá hogy egyszer megnéztem. Rosszul emlékeztem az árakra. Valamiért alacsonyabb árak voltak a fejemben.
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Frod
addikt
válasz Persie12 #158643 üzenetére
A Phantom Liberty a megjelenése óta 10.590, hasonló kérdések esetén használd a psprices-t, az visszamenőleg tárolja az árakat.
(A Hogwarts bővítmény meg 1 db mount, egy skin-csomag, meg egy aréna. Aki megveszi ennyiért - pedig most még akciós is -, az meg is érdemli.)
Do you see the white shadow?
-
vg
addikt
Valószínűleg az a probléma, hogy meg kell őlni benne a népek által szeretett karaktereket. Pont olyan rossz érzés mint a los2-ben, amikor az első részben megszeretett karaktert kell levadászni egy raktárban. Itt már viszont az évtizedek óta szeretett karaktereket kell levadászni szó szerint retardált karakterekkel. Neked ez tetszik? Rendben.
-
alratar
addikt
-
markknight
veterán
Egy jó 2 órát beleraktam a Suicide Squadba, technikai oldalról pazar ahogy meg van csinálva a játék, sehol egy dropp full folyamatosan megy a játék. Egyébként tök élvezetes, pont úgy mint az alfa volt, szóval nem értem ezt a nagy népharagot a játék ellen, ez egy szuperhősös looter shooter, jó karakterekkel Rocksteady-re jellemző részletességgel elmesélve. Jelenleg egy darab 40-es értékelés szerepel valami sehonnai embertől metacriticen, de hogy konkrétan neki is mi a bánat baja van a játékkal, az nem igazán derül ki a leírásból.
Az meg, hogy miért 10 évig fejlesztették, az passz, gondolom azért mert az első játék ami az Arkham Knight után csináltak félkészen ment valamiért a kukába.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem értem a logikát. Miert nincs hosszabbításos akció a meglevő extra mellé? Teljes áron a büdös életben nem veszem meg. Egyáltalán van olyan aki igen?
Ha lejár, akkor megveszem akcióban, mert akkor van csak rá akció. A sonynak nem mindegy?[ Szerkesztve ]
-
Sliderxy
senior tag
Vettem 1 év extrát, halmozni valóban nem lehet.
Prémiumot lehet csak olcsósítani, ahogy F-ECT$ is írta korábban. -
Persie12
aktív tag
Srácok, jól láttam hogy DLC/bővítmény áremelés volt a Store-ban ? Cyberpunk 2077 Phantom Liberty eddig alap áron, mintha 7.000 forint körül lett volna, most meg 10.590 forint. Hogwarts Legacy bővítmény alap áron, 3-4.000 forint volt, most meg 7.090 forint. Lehet én emlékszek rosszul amúgy.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Villa7
tag
válasz Zsírkrétamen #158641 üzenetére
lehet
-
senior tag
Előfizetést (most hogy akciós) lehet úgy venni, hogy veszek egy 20k-s ajándékkártyát, a maradék 5k-t meg levonja a kártyámról?
-
csuvicsuva
addikt
válasz F-ECT$ #158636 üzenetére
Ja értem, köszönöm.
Én 15 napja vettem a digitális Slimet 175K-ért MM-ben, azóta a sarokban áll bontatlanul, mert a tavaly vásárolt használt PS4 is finoman szólva nem volt kihasználva, de azt hiszem, hogy így megtartom a gépet és tényleg játszani is fogok. Közben odaát csak gyűlik a Game Pass backlog, meg imitt-amott megcsúszik az ujjam néhány török/argentin kód láttán, de ez már csak ilyen sportág.
Viszont MS Rewards pontokból tudok venni Alza utalványokat, na az az igazi "cross platform" mókolás.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
-
-
ldave
félisten
UK fiók, nálam is csak a Premium upgrade lehetőség az akciós. Azt meg kenjék a hajukra.
A Slime draws near! Command?
-
VTom
veterán
válasz cyberkind #158593 üzenetére
Igen.
Én black friday-kor szoktam hosszabbítani, akkor általában 33% kedvezményt adnak. Az sem rossz, de ez a 44 durva, figyelembevéve, hogy 10 évre is megveheted.
Ha nem lenne már megosztva a PS, most lehet, hogy csinálnék egy második accountot, és megosztanám saját magammal, hogy minden eddigi játékom is meglegyen.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Bad Pritt
félisten
válasz F-ECT$ #158630 üzenetére
Legjobb Square Enix játék viccen kívül. Én nem is tudom, milyen zsáner ez, full ASMR az egész, kellemesek a hangok, tisztogatsz, aztán örülsz, ha szép tiszta a környék, szóval ha évi 10-12 játékra van időd akkor ez nem biztos, hogy jó ötlet, mert úgy igazán célja nincs.
-
F-ECT$
titán
válasz Bad Pritt #158629 üzenetére
3-4 jó játékot én is találok benne általában, de nekem évi 10-12 játékra van időm. Akinek több ideje van játszani, az valószínűleg addigra letudja azokat a játékokat, amik eljutnak az Essentialig.
A Powerwash jó volt egyébként? Néztem én is, de még nem töltötem le.
Dive ever, work never.
-
Bad Pritt
félisten
válasz F-ECT$ #158624 üzenetére
Nekem tavaly pont az Essential volt megérős. Mondjuk én mindenevő vagyok, Sackboi, Alan Wake Remaszti, Tails of Iron, Chivalry 2, Jurassic World, Death's Door, Powerwash, ezek jutnak eszembe és mindbe ment jó pár játékóra.
-
F-ECT$
titán
válasz Bad Pritt #158617 üzenetére
No ez eszembe se jutott, de logikus. Azért félelmetes, hogy milyen béna fejlesztői gárda lehet ott.
30z.Samu: igen, sajnos ez az új policy - hiába van már akár csak 10 napod hátra a jelenlegi előfizetésből, akkor se tudsz kedvezményesen újítani.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Bogyi007
veterán
Ha a főprofilomra (angol) vennék akkor ez lenne:
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Persie12
aktív tag
Most lehet én vagyok a vak, de én nem tudok újabb egy évre előfizetni, sem akciósan sem sehogy. Annyit dob fel az app-hogy a maradék időre amíg él az előfizetésem, tudok akciósan upgradelni.
-
addikt
válasz 30z.Samu #158612 üzenetére
Mondjuk a Sony -nak fontos, hogy a gaming üzletág normális bevételt termeljen, mert nagyon fontos lába a cégnek. Tehát ha nem is szimpatikus, szerintem érthető, hogy nem teljeskörű az akció.
Hogy ez a fajta előfizetői értékesítés/akció mennyire jön be, azt ő tudja... Valószínű számolgattak a korábbiak alapján.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
30z.Samu
félisten
Más téma: Chiaki működik más hálózaton is vagy csak otthonin?
Sic Parvis Magna
-
F-ECT$
titán
Ahogy látom nem lehet több évre venni a kedvezményes Pluszból.
Viszont ha valaki Premiumot venne, akkor NE VEGYE MEG EGYBŐL, mert az 36180 Ft. Vegyen 1 év Extrát 25200 Ft-ért, és utána tud upgrade-elni 6030 Ft-ért, azaz összesen 31230 Ft. Szívesen
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
zozika84
őstag
Jó akció ez mindenkinek...
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
-
addikt
válasz 30z.Samu #158609 üzenetére
Nem akarják, hogy akcióban éveket halmozzanak az aktív előfizetők.
Szerk.:
Bár azt nem tudom, hogy új előfizetőnek engedi -e halmozni. Mert aktív előfizetéssel nem tudom megnézni.Arra gondolok, hogy tud -e venni 2 vagy 3 évet kedvezményesen, vagy csak 1 -et enged.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Sliderxy
senior tag
válasz F-ECT$ #158604 üzenetére
Az Essential csomagra meg nem is adnak kedvezményt.
Gondolom azt viszik a legtöbben.Azt nem is néztem: be lehet tárazni belőle, vagy most csak 1 évet tudsz kedvezményesen venniÍ?
Szerintem lehet.
Azon agyalok, hogy veszek 2 év Extrát, mert ez olcsóbb nem hiszem hogy lesz.[ Szerkesztve ]
-
jupp008
senior tag
hupsz elnéztem a kommentet .. köszi mindenkinek
-
F-ECT$
titán
válasz Sliderxy #158597 üzenetére
Milyen érdekes, hogy a Premiumra kisebb %-ot adnak. Ha sokat akarnának eladni belőle, akkor legalább ugyanakkora (ha nem nagyobb) kedvezményt kellene biztosítani rá.
Azt nem is néztem: be lehet tárazni belőle, vagy most csak 1 évet tudsz kedvezményesen venniÍ?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Asszociációs játék. :)
- Asztrofotózás
- Robogó, kismotor
- Google Pixel topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest