-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
Noomi Rapace sem mai csirke már, de kedvelem, a filmről nem tudtam túl sokat, ismeretlen terep volt. Érdekes volt, igazi low budget scifi, vagyis inkább thriller, vagy horror.
Ja és Noomi is jó évjárat, '79
Nem szoktam animációs filmeket nézni, ezt bepróbáltam, de nem jött be, látványilag rendben volt egyébként.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
pohár
félisten
válasz Vertigo18 #98796 üzenetére
elég sok országban az eredeti cím mögé tették a saját elképzeléseiket a forgalmazók, a németeknél például "The Decision" alcímmel futott a film...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bad Pritt
félisten
Bigelow idei filmje valami 50 éves feka lázongásról.
Amit kiemelnék, hogy John Boyega milyen brutálisan hasonlít minden téren Denzel Washingtonra, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy vagy magától, vagy kiadták neki, de a fiatal Denzelt tanulmányozta erre készülve.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Vertigo18
addikt
Hacksaw Ridge - A fegyvertelen katona
Már az elején ledöbbentem, vagyis inkább a közepén, amikor rájöttem (tudom, nem sok észre vall...), hogy a film címe megegyezik azzal a sziklával, orommal, amire felmásznak benne. Kérdem én, könyörögve: mi az istennek kellett ezt így "lefordítani"? Miért nem lehetett megtartani az eredeti címet?
Viszont a film nekem nagyon tetszett, azért Mel Gibson még mindig tud rendezni, ha akar és nem a magánéleti gondjai azok, amik lekötik a figyelmét. Azt nem tudom, hogy Andy Garfield vajon jó választás volt-e, nem mondanám, hogy rosszul adta a szerepet, de pár színészt még el tudtam volna képzeni a főszerepben.
Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy
a kötélhálót, amin felmásztak az amcsik a gerincre, miért nem vágták el a japcsik? Nem nagyon értettem, hogy miért engedték oda fel az amcsikat, hogy kifeszítsenek egy ilyen kötélhálót. 8/10!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
pohár
félisten
válasz spiky03 #98794 üzenetére
IMAX 2D feliratos verzió lenne a legjobb, kerülhetne bármibe, ezt csak úgy nézném meg
btw miért nincs feliratos IMAX film?
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
-
pohár
félisten
pénteken indul a jegyelővétel, juhúúúú
-
PuMbA
titán
Transformers 5 finális trailer
(#98706) marilllyo: Én is megnéztem az összes Trafót a moziban úgy, hogy tudom, hogy nem annyira jó filmek ezek már, mint az első, de valamiért érdekel. Az első nekem is nagyon tetszett, de ha ezután tényleg univerzum lesz belőle, akkor már fogok kihagyni, ugyanis ezeket az univerzumos dolgokat annyira nem csípem. Mellékszálak nem érdekelnek valahogy.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Most erre mit mondjak? Neked sznobság, nekem értékrend. Egyrészt hiszek a privát szféra szentségében akár celebről akár gipszjakabról van szó, másrészt szánalmasnak tartom a kukkolás minden formáját (=pszichés deformáció). Tisztában vagyok vele, hogy egyre inkább az etikai szabadosság a trendi, de mint ahogy sok más minden sem, ez se lesz jó attól, mert sokan csinálják (a generációs következményeiről inkább ne is beszéljünk). Nyilván, hogy számodra és mások számára ez bagatell dolog, nekem viszont ez a véleményem, amit nem szánok megbélyegzésnek, szívesen leülök veled bármikor beszélgetni filmekről, életről, mert sokmindent rám lehet fogni, de korlátolt az sosem voltam és nem gondolom, hogy az embert egyvalami határozza meg és nem gyártok skatulyákat sem.
Nem ad, sorry, semmivel sem rosszabb az a film az átlag képregény-adaptációknál, FF szériánál, Passengersnél, vagy annál a diákpartis filmnél amire a fél topic itt verte a nyálát mert volt benne két pár didkó.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
lacy86
addikt
Thor: Ragnarok
Mikor lesz mar November?
Ez valami brutal elozetes volt -
Pitterix
őstag
Hogy kicsit megtörjem ezt a szépészeti vitanapot:
Terror of Mechagodzilla---Mekagojira no gyakushu (1975)
Ahogy teltek az évek, azt veszem észre egyre gagyibb részeket csináltak. Ez is elég bohókás. Itt már egyedül győz Godzi Mecha ellen. A hiányolt makettek benn vannak, de ennyire még talán nem is látszódott, hogy minden csak játék. Remélem a következő jobb lesz.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
.LnB
titán
válasz Viszlát #98782 üzenetére
A szívemre teszem a kezem úgy írom ezt. Abszolúte csíplek mert nagyon okos vagy, és nagyon jók a meglátásaid, 20x jobban értesz a filmekhez mint én, de a sznobizmusnak is van ám határa.
Igen, megnéztem a képeket, egyszer. (Nem volt zsebhoki semmi, csak néztem) És ezért lenézel? Ezért vagyok legalja? Nem osztottam meg, nem folyt a nyálam. Inkább volt rémisztő mint izgató. ..-törölt rész-... Szóval most ezért miért kell bárkit látatlanba megbélyegezned? Mert megbeszéltük három színésznő külsejét, és mert láttam azokat a képeket? Bakker nem nekem kéne szégyenkeznem mert megnéztem, hanem mondjuk a Jennifer kisasszonynak. Viszont a Szürke ötven árnyalatát nem láttam! Na ez kicsit ad az ázsiómra a szemedben?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Viszlát
addikt
A nőkről beszélgetni az egészen más kategória kérlek alássan, az nem abban merül ki, hogy binikis képeket linkelgetünk, meg a meghackelt képekről diskurálunk. Eleve az a legalja, hogy megnéztétek ezeket a képeket, igen, akkor is ha többmillió egybites majom ugyanezt tette.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
.LnB
titán
válasz Viszlát #98779 üzenetére
Ja igen mert te már elérted azt a kort mikor nőkről tabu beszélni? Vagy mi ez a feltételezgetés? Morpheus-nál akkor tessék a kék tablettát választani.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Viszlát
addikt
válasz #54715584 #98773 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy feltételezhetően nagykorú kisfiúk. További kommenteléstől inkább eltekintenék, a múltkor is törölve lett, a mostanit meg amúgy is moderátor kezdte, szóval sok jóra nem lehet számítani.
(#98780) radi8tor: nem kell azt tolni sehova amikor valaki egy filmes topikban nude elnevezésű linket nyom be.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #98777 üzenetére
Félrekattintottam... mindig.
Na jó csak azért tettem off-ba mert részben ízlés kérdése a téma, bár ezzel együtt minden egyéni filmkritika is az. Szóval nem kellett volna talán off-ba tenni. ok.
Na de ez most off, mert arról beszélünk, hogy mi, miért off.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #98775 üzenetére
Ez kb olyan téma, hogy melyik rendező milyen. Miért annyira off ez? Színésznőkről volt szó.
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
-
-
.LnB
titán
válasz radi8tor #98763 üzenetére
Volt erről már itt szó: [link] Bár az 5. helyzeteztet lecserélném már. Mondjuk Shailene Woodley-ra.
(#98764) Tibiajax Ő színésznő? Magyarokat nem sokat ismerek, de Nádor Kinga az bejön.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Hát a smink az csodákra képes, az már biztos
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
.LnB
titán
Mindenkiről lehet. Akkor úgy fogalmazok, hogy SJ szerintem nagyon messze van a "természetes szépségtől". MG közelebb van, ő se az, mert ráfér azért a smink, de SJ smink nélkül max a Kör-ben mászhatott volna ki a kútból.
Egyébként meg, Kate Beckinsale.. ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Döbbenet...
-
Ispy
veterán
Hát MR-ről is lehet előnytelen képet linkelni
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz cyberkind #98753 üzenetére
Nem volt?! És amikor +18
"cukormázas az egész arca?" Megnyugtatlak az nem Ilcsi arcpakolás. (#98756) radi8tor Miért jöttök a korral? Azt mondtam jobb nő MG, nem érdekel a kor.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz radi8tor #98748 üzenetére
Hát ha láttad a kiszivárgott képeit Jennifernek akkor tudod, hogy "megdolgozik" azért a sok szerepért!
Viszont őt is szívesebben nézem mint SJ kisasszonyt.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz radi8tor #98746 üzenetére
Attól függetlenül, hogy Scarlett jobban beleillik a GitS szerepbe, Margot sokkal-sokkal szebb nő. Scarlett nem is értem miért van ennyire túltolva Hollywood-ban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
Laraxior
titán
Vajon mikor lesz felirat az Undisputedhez? Már nézném...
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
veterán
válasz Tibiajax #98716 üzenetére
A mozi mellett laktunk kettővel, a lépcsőházban alattunk lakott a mozigépész.
MINDEN filmre az első előadás alatt a körszék egyes nekem volt meghagyva, mert épp hét órára értem le.
Igaz, hogy kisgyerekként láttam pl a az Elm utcákat is a Szezám utca felett, és rettegve mentem fel a lépcsőn, meg nem tudtam aludni, szóval nem volt feltétlenül hasznos számomra..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
k-adi
nagyúr
Sleepless (2017)
Szánalmas próbálkozás sajnos, gyenge akció film lett. A színészkedés sokszor nevetséges, hiteltelen. A vágások sokszor amatőr hatást keltenek és maguk a cselekvések is sokszor logikátlanok, néha már-már komédiába illeszkedő jelenetek vannak. Izgalomnak nyoma sincs, a JFoxx gyerekéért egyáltalán nem izgul a néző. Nevetséges.
-
emiki6
veterán
válasz Magnum_ #98737 üzenetére
Imdb-n nézd meg
Az amúgy jó volt, mikor az egész H8ful8 alatt azt vártam, hogy mikor jön már Channing Tatum (vagy hogy írják)...
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
válasz callmeakos #98734 üzenetére
Nem tudni melyik út jobb? Hát, szerintem
a főszereplő egy szemét gazember. Csak persze az elején még messze nem volt ilyen, ő csak sikeres akart lenni. Aztán jött az ügyvéd "haver", megmondta a tuti receptet: az a lényeg, hogy légy minél gátlástalanabb, használj ki minden lehetőséget, légy sunyi, semmi morál ne érdekeljen, hisz ez csak üzlet... [ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Magnum_
nagyúr
most olvasom a F$F8 kritikát:
Ja, és még valami: ha valaki meg akar lepődni a film egyetlen csavarszerűségén, akkor az elején, amikor kiírják a szereplők nevét, hunyja be a szemét.
kérem, spoilerezze ezt el valaki nekem
I humbly and respectfully decline™
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz callmeakos #98734 üzenetére
"hogy a francba lehet az, hogy Laura Dern nem képes öregedni! "
Ha te tudnád hány milliót költenek egyes színészek havonta arra, hogy így nézzenek ki...⭐ Stella
-
callmeakos
veterán
The Founder
Nagyon tetszett a film, nagyon tanulságos hogy egy ötletből hogyan kell a maximumot kihozni. Keatonnak ujjbegyből jött ez, és jól is hozta a szerepet Át tudta adni azt az érzetet, Nem tudni melyik út volt a helyesebb.hogy Ray nem az a szokványos kizsákmányoló rohadék, hogy megköt egy üzletet, és onnantól csak a pénz, hanem eleinte törődött az eredeti elvekkel, és próbálta követni azokat, csak egyszerűen a frencsájz gépezet miatt már nem fért bele hogy ezeket kövesse, és inkább a pénz fele rohant. De tény hogy ha a Mc'Donalds fivéreken múlik, a Meki csak egy ősrégi büfé lenne a 66-os út mellett. Ők túlságosan lokálpatrióták voltak ahhoz, hogy ebből a dologból kihozzák a legtöbbet. 7/10
Ja, és szeretném még azt megtudni, hogy a francba lehet az, hogy Laura Dern nem képes öregedni!
Bocsi, de szerintem spoilereztél.
[ Módosította: lezso6 ]
All→M8
-
Jim-X
őstag
válasz gboszi #98729 üzenetére
Forro Ragogumi volt nekem az elso VHS elmenyem Nagyon sokaig nem is tudtam, hogy izraeli alkotas
A játék az nem játék!
-
BITBOYS
addikt
válasz Realradical #98727 üzenetére
Napster?
-
JSaN
addikt
válasz gyáliSanyi #98704 üzenetére
Jo a zene, kivancsi leszek a filmre.
Galadriel dogos, most mar lathatjuk hogy nezett volna ki ha engedett volna az egy gyuru hatalmanak.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
gboszi
senior tag
válasz Realradical #98727 üzenetére
Pont a minap mutattam a páromnak, hogy az Üllői úti Hunyadi moziban miket láttam gyerekként. Casper és Dumb és Dumber volt amire emlékszem (pótszéken vazze). Első VHS emlékeim az ilyen Jackie Chan filmek szerintem.. meg videotéka ahol plusz pénz ha nem tekerted vissza... Áhh....öreg vagyok
"If you're good at something, never do it for free!"
-
madgie
titán
válasz Dorian #98722 üzenetére
Jópár éve az esküvőt beszélgettük a barátnőméknél és felmerült az a kérdés, hogy hogyhogy nem lesz templomi szertartás. Mondtam, hogy most már nem fogok lekonfirmálni, gyerekkoromban meg azért maradt el, mert mindig akkor ment a Knight Rider, mikor templomba kellett volna menni
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz Tibiajax #98720 üzenetére
Kazaa, jézusom nekem totál kiesett már. Meg volt valami citromos ikonú cucc is. Mondjuk a DC++ volt az igazi, főleg mikor egyesek kiosztották mindenüket azért, legyen elég share, még a CV-t, meg a hómvideót is
Első VHS-em a labiritus volt nekem is, meg a Harc az Endor bolygón.[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
cyberkind
félisten
Lehet örülni!
-
Pitterix
őstag
válasz Tibiajax #98716 üzenetére
Én a Hófehérke és a hét törpét láttam először majdnem moziban. Csak kisöcsém elkezdett sírni, aztán apám felkapta a vizet és hazamentünk mindannyian. Azóta sem láttam az akkori Disney verziót.
De a Labirintust többször is."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Pitterix #98714 üzenetére
akkor még nem arról szólt a történet, hogy miért vagyok hajlandó pénzt kiadni és miért nem, hanem hogy mire engednek el szüleim és mire nem.
a Labirintus volt pl a legrosszabb emlékem, amire a két nagynéném vitt el és a rohadék nyugdíjas pénztáros asszony mondta, h 14 éven aluliaknak nem ajánlott a film. erre kivittek a moziból, akár mennyire sírtam
azóta utálom ezt a szöveget
akkor még így mentek a dolgok. csak reménykedtem abban, hogy egyszer majd én is felnövök és azt nézhetem meg a moziban, amit csak akarok..[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Pitterix #98708 üzenetére
hadd ragadjam meg az alkalmat és mondjam el, hogy a 'zilla Mecha'zilla ellen-t a Sárkánycsászárral én még moziban láttam, gyerekként.. ha hiszitek, ha nem
pici késéssel érkeztek akkor még a filmek, legalábbis a kisvárosi moziba hozzánk. de nyilván 10évesen ezt akkor még nem tudtuk -
Pitterix
őstag
Ez igaz, de van akinek jó, ha leírják magyarul is....
Más:
Gojira tai Mekagojira---Godzilla vs Mechagodzilla (1974)
Az egész film annyira nem gagyi kategória, mint a múltkori, de a verekedés kivitelezése, nos nem találok rá szavakat.
hiányoztak belőle a katonai makettautók, tankok, stb. Viszont volt egy "legendás" sárkányszörny benn. És kiderült, hogy Godzi rejtett képességekkel rendelkezik. Van neki kék aurája, akárcsak Son Gokunak god módban. Sőt, mágneses képességei is vannak.
Michael Bay, tuti a régi japán godzillás rendezőktől tanult, mert itt aztán tényleg robbantás robbantás hátán van."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
marilllyo
veterán
Antony Hopkins véleménye Michael Bay-ről
Furcsa én nem tudok "haragudni" M.B.-re még a Transformersek után sem. Az én szememben az összes TF rész olyan mint egy Avangers. Pont olyan fapofával ülöm végig őket. Sőt anno az első TF nekem kifejezetten tetszett.
Én talán a második Bad Boys-nál éreztem először azt, hogy ez az akciómennyiség ez két filmbe is bőven elég lett volna. De mindig rá kell tenni egy lapáttal. Még nagyobbat szóljon még nagyobbat robbanjon.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Tibiajax
nagyúr
válasz gyáliSanyi #98704 üzenetére
de nem unják még ezt az összeugrás-befejezést.. gagyi
meg Goldblumka is azde legalább a csaj jó
-
gyáliSanyi
őstag
Ez ütős kis tréler lett!
Thor: RagnarokYEEES! We know each other. He's a friend from work."
Biztos volt már, de jó!
_______________________Volt már, nem is olyan régen (13 hozzászólás), és reakciók is jöttek rá (azért amikor beesel, egy kicsit visszapörgethetnéd a topikot). Amúgy meg a linked is rossz volt. Javítottam. - vond
[ Módosította: vond ]
Live poor, die rich.
-
Ispy
veterán
Megvolt a Páncélba zárt szellem, moziban, az elején úgy nézett ki, hogy csak 2 leszünk az egész vetítésen, de aztán a végére lettünk vagy 10-en, szóval nem lihegtünk egymás nyakába.
A film tetszett így anime szűzen, de sajnos megint az van, hogy 2 óra nagyon karcsú arra, hogy akció is legyen, háttértörténet is, karakterek fejlődése, cselekmény kifejtése. Akkor látom értelmét, ha jön majd belőle 1-2 folytatás is, mert most pont akkor volt vége a filmnek, amikor elkezdtem volna élvezni.
-
Mik76
senior tag
Udv mindenkinek!
Life
Egynek jo volt, de nem fogok a kardomba dolni ha esetleg nem lesz belole sequel. Hozta a kategoriat es
a megvalositas tetszett.7/10.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia