-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Viszlát #98096 üzenetére
Most aludtam rá egyet.
Szerintem ez nem sci-fi, s pont hogy a CGI nem volt végre eltúlozva. Ahogy az akció sem. Hangulatilag hozott valami Star Wars jellegű élményt. De amúgy igazad van, engem most az varázsolt el, hogy nem olyan szar, mint amire számítottam. Ez így elég szomorúan hangzik. Meg kell néznem a régieket, hogy eszembe jusson mégis mi az az SW.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
válasz brownus #98092 üzenetére
Ne mar... Mit csinal a tutajos? Fat szallit... ebbol rakd mar ossze
Szerk.: Ne is mond a fogzast... Nalunk az egyik gyerkocnek mar kint van szinte az osszes, csak hatul hianyzik par, de a masiknak meg csak elol fent 2, lent 3, meg par db hatul. Mondjuk vicces amikor nevet 22honaposak amugy
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Viszlát
addikt
válasz lezso6 #98087 üzenetére
Megnéztem én is az este, de engem finoman szólva sem nyűgözött le. Csak egy újabb
sci-fi, aminél kicsit kevesebbet kellett volna költeni a CGI-re (ami egyébként mennyire gáz volt már, pedig csak 40"-on néztem) és azt normális írói gárdára fordítani. Nyilván nem vártam tőle komoly mélységeket, de ez annyira bárgyú volt, hogy még az egyébként tehetséges színészek is csak idiótáknak tűntek. Jellegtelen, súlytalan karakterek, iszonyú gáz ez a female lead erőltetés, szerencsétlen FJ futni sem tud, ráadásul vagy én nem figyeltem jól, vagy végülis nem derült ki, hogy azt leszámítva, hogy ki a faterja, miért is olyan különleges ő. A is teleregényt megszégyenítő slampossággal zajlott, régi igazság, hogy egy ennyire komplex változást csak egy nagyon jó író és színész tud bemutatni ilyen rövid idő alatt. Csak nem értem, hogy mi a rákért próbálkoznak egyáltalán mikor úgysem megy. Mennyivel lett volna kevesebb ez a sztori ha a "főhős" nem valami besértődött, sérült tinédzserke hanem mondjuk már x éve a felkelőkkel dolgozik.pálfordulása Ja meg izé, a New Hope-ban nem azért küzdöttek ezerrel, hogy
? Akkor ez most WTF?elpusztítsák a Halálcsillagot még mielőtt elkészül [ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
brownus
veterán
en lenni irigy, elet nagy problemai, pont leszarom mit re-csinalnak...
Eletemet jelenleg az befolyasolja legjobban hogy bujjon mar ki a gyerek foga aztan ha vegre elaludt este csillezunk zsuval egy piciket, kis pipa egy korty viszkivel, nincsenek nagy igenyeim
Megnezed, nem nezed, ennyi.
Radi8tor, mi az a tutajos nezes??
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz #54715584 #98076 üzenetére
Ez állandóan téma Hollywoodban, szerintem még rengeteg bőrt le akarnak róla húzni. Ha jól csinálják, (ha tényleg jól csinálják) akkor semmi bajom vele, de ha valami elcseszett próbálkozás lesz, mint a t3 vagy a genesys, akkor nem kéne. Ez számomra még így kevésbé szentségtörés mint a Matrixxal való b@szakodás.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Rogue One (2016) (Zsivány egyes)
Na erre nem számítottam. Azt hittem valami szokásos blockbuster lesz, de ez képes volt túllépni ezen a műfajon. Nem vagyok vagyok otthon Star Wars-ban, de szerintem az eddigiek közül ez van a legközelebb az eredeti trilógia színvonalához. Bár azért elég más, sötét, de kb ilyesminek tudnám elképzelni a régi Star Wars-t, ha ma adnák ki. Hálistennek így történt. Nagyon erős 7/10.
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
válasz cyberkind #98083 üzenetére
...amúgy felesleges ujat kitalálni, mert a nézők többsége anyira konzervatív hogy nem képes pozitívan értékelni ha vmi ujat kap (lásd sausage party).. ezért nyúlnak mindig a jól bevált receptekhez..
98085: ...már a sorozatokat sem birom... a legtöbb sablonos, biznisz alapú lesz e még egy évad, ki hal ki nem hal meg... szinte mind ugyanaz a kaptafa... boooooring...
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Ja, én is ha olyan kiváló lesz az eredmény mint az új Ben-Hur-nál, és kb mindig ilyen, persze van kivétel mint az új Szellemirtók.
(#98086) eeaa
Legalább van időm sok új sorozatra mert ha meglesek egy új filmet ami 2x ami még érdekel is sajna nagyon sokáig (vagy soha se) nem felejtem el, így nem is igazán kell úgymond pótolnom.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Azért mert szinte biztos, hogy szar lesz pedig ennél könnyebb dolog nem sok van a filmiparban, még gondolkodni se kell a dolgokon csak megváltoztatni, képregényfilmek dettó ugyanez, persze azt is sikerül elcseszni.
Olyan ez mint az eddigi új SW filmek, szinte semmi újítás nincs bennük de az ezerszer lerágott csont a Halálcsillag több mint kötelező eleme a dolgoknak.
Szóval nekem pl új film kéne új ötletekkel mert lassan nem sok marad amire érdemes beülni mert mindent láthatott az ember itt-ott-amott.
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
..nem értem miért fáj nektek ha remakelnek valamit... nem nézitek meg... nem egyszerű???
-
Narxis
nagyúr
Mindent rebootolnak.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Jim-X
őstag
-
törölt tag
válasz cyberkind #98077 üzenetére
Itt mindenféle meg nem erősített infó van. (tudom, index... )
Közben pedig majdnem elsiklottam a Death Note Netflix filmen.
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
ha már remake/reboot, akkor még rossz hír:
új Scareface - Sebhelyesarcú is leszResistencia eterna
-
törölt tag
Lehet ismét le vagyok maradva, de a Terminátor-t is rebootolni akarják?
-
KaitouP
nagyúr
Home
Nagyon aranyos és vicces animációs film(mese), ritkán nézek ilyesmit, de ezt egymás után kétszer is sikerült, annyira jó volt. Azt nem is tudtam, hogy Rihanna viszonylag egész jó szinkronszínész. (Énekesnőként nem bírom.)
10/10Moana
Szintén aranyos, szórakoztató animációs film, szokásos Disney minőség, remek animáció, remek filmzenék.
Biztos hogy többször is megnézem. Maui karaktere annyira Dwayne Johnson -ra lett szabva nekem, hogy egész a stáblistáig az motoszkált a fejemben, hogy Dwayne Maui szinkronhangja - és igazam is lett.
8/10Mama
Egyszernézős horrror, az elején próbál izgalmas lenni, no meg félelmetes, na ez a film közepénél valahogy totál megszűnik, és bár lazán ki lehet bogózni a sztorit, a végén valahogy mégis lezáratlan maradt nekem.
5/10The Cabin in the Woods
Nehéz erről a filmről spoilerek nélkül beszélni, de szerintem zseniális volt.
Az egész nem az aminek látszik, az elején próbáltam mögé látni valami komoly és izgalmas sztorit (a háttérben játszódó dolgok miatt, az "5 fiatal elmegy egy üres házba az erdő közepére" cucc amúgy elég sablonos) aztán a közepe fele hamar ráébred az ember hogy az egész egy hatalmas A füves csávó nagy arc.POÉN. Hülyére röhögtük magunkat a filmen.
Sigourney Weaver miatt +1 pont, szóval:
8/10[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
ígyvanferi
addikt
Igen, láttam, viszont a győriben csak 3D szinkronizált lesz, azt meg inkább passzolom. Jó lesz pár nappal később a 2D. Feliratosban nem reménykedek, bár az lenne az igazi. Egy-két filmet szoktak adni úgy, most pl. a Silence-t, Moonlightot, Trainspottingot is feliratosan vetítik. Nem tudom ezt mennyire tekintik rétegfilmnek, ami mehet nyugodtan felirattal. Majd kiderül.
-
pohár
félisten
válasz ígyvanferi #98072 üzenetére
szerda este 20:30-tól (vagy 20:50?) van már premier előtti vetítés CC-ben, már vehető is rá a jegy, ahogy láttam, a VOX-nak nagyon bejött, de jövő hét kedden, este 10-kor jár le az embargó, akkor tehetik ki a kritikát csak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
WayneGace
őstag
válasz Bad Pritt #98070 üzenetére
Számomra inkább olyan, mint egy régebbi háborús film SW köntösben. El lehetett volna mélyíteni a karaktereket. De sok dolgot nem feltétlenül kell elmesélni. Például fölösleges kitérni minden egyes lázadóra, hogy miért is lázadnak. Elég jól megoldották Cassian beszédével ezt. Illetve többnyire tudjuk a másik oldal is mit miért csinál. Persze lehetett volna árnyalni, hogy a rohamosztagos is érző lélek. De ezt megkaptuk a hetedik részben.
Egyébként, ha megnézzük az Új reményt, akkor ott is sincsenek annyira elmélyítve a karterek. Sőt.BestSecret invitációt privátban adok.
-
Bad Pritt
félisten
válasz WayneGace #98069 üzenetére
Ja mert itt aztán nagyon hasznosak voltak a rohamosztagosok.
Túlléptek sok mindenen, tök jó ötletekkel volt tele a film, csak vannak olyan dolgai, amik tipikus betegségei a mai blockbustereknek. Sok karakter, ki sincs bontva, hogy ki kicsoda, mit miért csinál, egymás hegyére-hátára dobálják a helyszíneket, aztán persze újravágják, hogy ha lehet, akkor még érthetetlenebb legyen. A rendező elkapott egy hangulatot, egy nagyon jó ötletet, de a film részletei kidolgozatlanok, kezdetlegesek és félkészek, ezért gondolom max középszerű filmnek, Star Wars-tól függetlenül.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
WayneGace
őstag
válasz Bad Pritt #98056 üzenetére
Az jobb volt, amikor a trilógiában Leia hercegnő 100%-os pontossággal lőtt és persze a strotrooperek kb. csak arra voltak jók, hogy meghaljanak?
Ebben a részben végre túlléptek a szegény legény megmenti a hercegnőt a gonosz fekete lovagtól mesén.[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Pearce
aktív tag
-
Bad Pritt
félisten
Ghost in the Shell első 5 perc
Nem spoileres igazából, az első akció van benne, de érdekes abból a szempontból, hogy milyen effekteket használnak meg miket vettek át az animéből.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Aventador91
őstag
darth vader nélkül nincs számomra star wars meg se nézem ezeket az újakat. úgysem lesz olyan
-
Narxis
nagyúr
Rogue One
8/10
Nagyon gondolkoztam a pontozáson, a film feléig 6 vagy 7 pontot adtam volna aztán a vége miatt 9-et is így az arany középutat választva lett 8. Nem vagyok Star Wars fanatikus, nem olvastam könyveket, nem vagyok szakértője ennek a világnak, de nekem is az eredeti trilógia a kedvencem a mai napig, ez szerintem teljesen jól sikerült és ami még fontosabb, hogy sokkal jobban tetszett mint az Ébredő Erő.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
emiki6
veterán
Asszem erre a (retroshock) videóra próbáltam reflektálni: https://youtu.be/87-Kax6Jwxw de lehet a rózsvanosra, im not sure.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
.LnB
titán
Ezzel nem erőszakolják meg az univerzumot. Az erőérzékenyek tudnak élni az erővel, attól függetlenül mert nem Jedi-k.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ispy
veterán
Látom elég megosztotta a rúzs van a népet, nos én ráteszek még egy lapáttal, megnéztem az Assassins Creedet és nekem tökre tetszett ez a film, az akciók pont elegek voltak, nekem átjött az érzés, ami a játékban, nyilván egy 2 órás filmbe ennél többet nem lehet beleerőszakolni, de nyitva hagyták a lehetőségét a folytatásnak, remélem lesz is neki. Az egésznek olyan volt, mintha egy kicsit felturbozták volna az Angyalok és Démonok filmet.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
brownus
veterán
a vak csávó érezte az erőt! benne volt és az benne! egyek voltak mert egy akart lenni vele, ezért nem találták el! all in wonder!
misztikum?? loller on tudod hol van misztikum? herbert dűnéjében de nem itt...
imádom az sw univurzemát, még így
vénfejjel is, de ha már misztikum, na, az a filmekben nem sok van. inkább a könyvekben vagy az anim sorozatokban, a clone warsban. pl. kedvencem, a filmben nem voltak ilyen klassz, badass karakterek mint ahsoka..[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz Pearce #98055 üzenetére
Miért ragaszkodunk ennyire a szinkronhoz. Már aki...
A popcornnal való hangoskodás is kellett volna, hogy szerepeljen a zavaró tényezők között, meg a film kommentelése a barátnak/barátnőnek, úgy hogy mások is hallják. Ja meg a mozizás közben facebook chatelés a mobilon... Nem hiszem el, hogy arra a nyomorult 2 órára nem lehet elfelejteni.(#98056) Bad Pritt: Vele volt az Erő.
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
-
emiki6
veterán
válasz nubreed #98049 üzenetére
Mondok ellenérvet. SW univerzumban játszódik, ennek ellenére szinte csak emberek voltak a filmben és a helyszínek se voltak túl fantáziadúsak.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
nubreed
veterán
Elképesztő ez a semmi se szent, mindenről lehúzunk még 3 bőrt hozzáállás ezeknél a hollywoodi szennygyárosoknál.
Bár állítólag az egyik illetékes ezt mondta:
"Azóta felkérték a Marvel szuperhősfilmjeiből ismert Zak Pennt, több X-Men-film, az első Bosszúállók és A hihetetlen Hulk sztorijának íróját, hogy készítsen egy forgatókönyvvázlatot (treatmentet) az új Mátrixhoz - írja a Consequence of Sound.
Penn pedig nemcsak megerősítette a felkérés tényét, de egy csomót magyarázkodott is a Twitteren, próbálva egy kicsit menteni a helyzetet. "Egyelőre csak annyit mondhatok, hogy senkinek nem kéne, és senki nem is akarja rebootolni a Mátrixot.
Akik ismerik az Animátrixot és a képregényeket, értik, mire gondolok. Mást még nem mondhatok, de azt megjegyezném, hogy a "reboot" és a "remake" szavakat mindenki csak egy újságcikkből vette - nem kéne a pontatlan hírekkel foglalkozni.""
Akit érdekel, itt az írás: [link]
Mindegy mit mond, rohadtul nem kéne hozzá nyúlni, nem csak hogy remake -et vagy reboot -ot nem kéne csinálni a Matrixból, de semmilyen előzmény filmet vagy utóesemények filmet sem, semmit, hagyják úgy békén ahogy van és felejtsék el.
-
nubreed
veterán
-
spiky03
veterán
A Puliwood-on is van egy cikk, hogy milyen lett volna a Rózsa Egyes, ha..
Sajnos linkelni nem tudom, mert nem jön be az oldal a melóban.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
nagyúr
válasz brownus #98042 üzenetére
Jah... nekem is nagyon bejött.
Nálam most kb ez a sorrend, bár néha tényleg csak hajszálnyival itt-ott:
1. A birodalom visszavág
2. A jedi visszatér
3. Zsivány egyes
4. Egy új remény / Csillagok háborúja
5. Az ébredő erő
6. A sith-ek bosszúja
7. A klónok támadása
8. Baljós árnyakSteam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
.LnB
titán
Legközelebb mikor nézed, akkor majd gyorsan kikapcsolod az
után. És problem solved.ajtó kinyílása [ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ispy
veterán
Nekem a végére már nem kellett volna
az a Leia jelenet, azzal a béna benyögéssel, szerintem ott kellett volna zárni a filmet, hogy kinyílik az ajtó és Leiat látjuk hátulról. Ráadásul elég béna lett a cgi is, szvsz. "Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
brownus
veterán
válasz FollowTheORI #98040 üzenetére
hmm, az se lett volna rossz, hogy vader kinyírja őket.
de ez is szép befejezése volt a filmnek, pont tegnap iccaka néztem meg, újra, és az egyik legjobb sw film. remek! -
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #98039 üzenetére
Van egy elmélet, miszerint Darth Plagueis teremtette Anakint. Igaz ettől nem az apja. Szóval nem lehetnek uncsitesók .
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Gary W. mondta: Sosem írták meg, még script szinten se, csak ez volt egy ötlet ami mindigis ott lebegett, hogy Vader ölné meg mindet valahogy... az utólsó Vader pusztítás csak később jött be, és végülis nem is úgy ahogy eredetileg gondolták volna (hogy a hősöket öli meg valamilyen formában). Viszont a Krennic túléli dolgot kicsit sajnálom... az még egy frankó jelenet lett volna végére, hogy Vader szépen megfolytogatja, immár halálig... Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Bad Pritt
félisten
Aztán majd nagyot nézel, mikor kiderül, hogy valójában Watto volt Rey nagyapja, mert összehoztak egy másik rabszolgakölyköt Shmi Skywalkerrel, szóval ő valójában Anakin unokahúga (félig, mert mint tudjuk Anakin apja nem Watto volt, hanem a midikloriánok).
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #98037 üzenetére
VIII-ba majd mikor a nagy
Teszem inkább spoilerbe bár ezek csak találgatások.pálfordulások lesznek Rey és Kylo részéről.. ahh. Alig várom. És remélem tényleg Ezra lesz Rey apja. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #98034 üzenetére
Elvileg
Hamradjára is megkönnyezem a naplementés jelenetet. Gönyörű! (najó nem is könnyezem) hater vagy az a te bajod!kimentették volna őket. (#98036) Pearce Ezt hol hallottad/olvastad?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz sixpak #98032 üzenetére
Az eredetiben Cassian
És van egy jelenet mikor Krennick blastert tart Tarkin fejéhez. Ezek tutik a forgatási videók alapján.hamarabb meghal. [ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz callmeakos #98023 üzenetére
Így van, zseniális...
Más: 2x láttam a Rogue One-t moziban, a premier hetében, most sikerült megnéznem otthon is.
Nos, ez harmadszorra is ütött, ha nem lenne szentségtörés, akkor azt mondanám, hogy ez az eddigi legjobb SW film, de ezt nyilván nem mondhatom ki.
Még a megjelenés előtt olvastam olyanokat, hogy a Disney szerint túl sötét hangulatú lett a film, ezért át kellett dolgozni. Na én azt a verziót szeretném látni!
A végleges sem lett egy vidám darab, akkor milyen lehetett az?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
marilllyo
veterán
Az első akciójelenetig bírtam az új Underworld-öt (Blood wars).
Zsigerből utálom...és itt szó szerint rosszul lettem ezektől a fél másodperces vágásoktól. De még a párbeszédeknél is. Számomra nézhetetlen kategória.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Dorian
félisten
Kis kedvencek titkos élete:
Nem kiemelkedő, de nagyon jó kis rajzfilm, 1,5 óra szórakozás, nem több, de nem is kevesebb. Sztem főleg azok értékelik, akiknek vannak kutyáik, és újra meg újra röhögni tudnak azok nagyon tipikus szituációs viselkedéseinek kifigurázott ábrázolásán.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
bagyulajuve
addikt
Nem tudom mit vártam, de megnéztem az Underworld lood Wars című förmedvényt, nagyon gyenge volt összességében.
Ami/aki tetszett:
1. Kate Beckinsale - még mindig gyönyörű
2. VerekedésekMegnéztem az Assasins Creed-et is - ez se volt nagy szám, ha nincs más, akkor éppen egyszer meg lehet nézni. Pedig elég jó szereposztás volt. Nem várom a folytatást....
Resistencia eterna
-
sixpak
nagyúr
[ Módosította: radi8tor ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Szerintem nem volt nagy feladat, bizonyos TV-csatornák napi rutinnal csinálnak még alpáribb színvonalú produktumokat. Az, hogy ilyesmi bekerült a mozikba is, azt nem nevezném kultúrális forradalomnak.
[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
aki már látta a Zsivány egyest: tetszett a vége?
jó volt a csattanós vég Leilával pár másodpercig vagy jobb lett volna, ha a filmben szerepel Leila üzenete is? * Brahms: 4. szimfónia *
-
Bad Pritt
félisten
Van felirattal Szépség és a Szörnyeteg. Még a CC istene is úgy akarja, hogy én ezt megnézzem.
-
vond
MODERÁTOR
válasz #54715584 #97908 üzenetére
Grace a Peaky Blinders-ből. Zseniális sorozat.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
KaitouP
nagyúr
Húgommal mi is megnéztük moziban, egynek elment, aznap a helyi moziban amúgy is olcsóbbak a jegyek. Amin nagyon szörnyülködtem, az nem a film volt, hanem az, hogy csomó kölyök volt szülőkkel kb. 8-14 éves korosztályból, és komolyan elgondolkoztam a szülőkön... Azt hiszik hogy ami animációs, az egyből gyerekeknek való?
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
eeXaa
addikt
Már csak a nyárspolgár pukkasztó hatása miatt is zseniális a Sausage Party.
-
S e t h
nagyúr
válasz lezso6 #97994 üzenetére
Nagy várakozással ültem le elé, de egy lyukas kotont nem ért az egész.
Ha vki most látott először ilyen szintű nyers vulgaritást filmben annak bejöhet, de nálam értékelhetetlen kategória.
Ha szét lettem volna szívva, akkor még esetleg, mert szerintem a stáb is jól érezhette magát if lyu no vát ály mín.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.