Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Erre a filmre mondták, hogy M. Night Shyamalan visszatért.
Hát szerintem pont nem... Úgy vártam mint a messiást.
Ez a film egy dolgot tudatosított bennem, hogy James McAvoy jó színész. Amit leművel a filmben az brutális. Ettől függetlenül ennek valahogy se eleje-se vége. A rendező minden filmjében valami baromi izgalmas témát feszeget. De itt valahogy nem jött át. Tipikus "nagyobb a füstje mint a lángja" érzés. Megnéztük és az "oké letudtuk érzés". Számomra a The Visit is nagyobb hű ha volt. Ott legalább f*stam mint állat. Itt semmi... Ha volt is mondanivalója én nem értettem. Főleg ezt a vonalat. Nagyon nagyon nagy kár érte.pedomaci Aztán lehet velem van a baj. Nekem pont azok a filmjei tetszenek amit a nagy többség lehúz. Engem pl a Sebezhetetlen sem mozgatott meg egy hajszálnyit sem.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
.LnB
titán
válasz [CS]Blade2 #98997 üzenetére
Ez mind csak feltételezés. Nem értem miért lovagol mindenki azon, hogy Luke átáll. Hogy állna már át?! Már csak azért is butaság mert a Disney nem fogja magára haragítani az egész saga rajongótáborát, hogy az egyik legnagyobb karakter teljes eddigi személyiségét, legendáját a földbe tiporja egy ilyen gyermeteg lépéssel. Szó sincs erről. Itt kérem szépen szinte biztos, hogy a Whill(ek) krónikákról lesz szó, már a Rogue One-ban is említették.
Elméletek alapján nem értem miért kell temetni a 8. részt, vagy az egész Disney féle Star Wars-ot.
Szóval most írtál egy csomó mindent feltételezések alapján. Értem én, hogy mindenki nézi/olvassa a teóriákat. De néha nem ártana leülni és átgondolni ezeket. Akkor elég hamar kiderül mi - miért nem működne, vagy a Disney miért nem lépné meg őket. Rey származása.. Rey pedig se nem Skywalker, se nem Solo. Rey Palpatine lesz, ez a legéletképesebb elmélet, én is ezt gondolom."történet garantáltan valami rém egyszerű lesz, mert a 4 éves korosztálynak is értenie kell" Ilyet meg ne írjál addig amíg te sem érted az eddigi sztorit. És egyáltalán nem látod át. A VII rész tényleg nem kiemelkedő. De a Disney tökéletesen elkezdte újra bemutatni a mostani korosztálynak a Star Wars univerzumot. Erre kellett az a rész. A régi rajongók miatt tisztelettel bánnak a régi szereplőkkel, ezzel együtt szépen elkezdték kivezetni őket a sztoriból, és helyébe elkezdték felépíteni az új karaktereket.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
[CS]Blade2
addikt
Csak ez így elég lapos lesz, főleg, hogy a történet garantáltan valami rém egyszerű lesz, mert a 4 éves korosztálynak is értenie kell. Már az előzőben is mindent kimondtak, hogy egyértelmű legyen. A csapat könnyedén, viccelődve egy kirándulás keretében szétb.a a 3. halálcsillagot. Ha maradnak a régi forgatókönyveknél akkor most sötéteknek kell hozni magát, hogy a utolsó happy end legyen. A rokonsággal már nem tudnak nagyot húzni, mert olyan variációk vannak, hogy a Han félrekefélt, de az nem jó, mert a Leia-nak kellene, hogy a csaj a lánya legyen, vagy a Luke lánya, amire rengetegen számítanak, de még a legjobb variáció sem illene a történetbe, hogy az Obi-Wan-nak csak-csak beakadt a remeteségben, és az unokája a csaj. Az pedig már-már brazil szappanopera lenne, ha az hisztis sötét csávó és a csaj testvérek, úgyhogy én jelenleg úgy gondolom, hogy a legjobb lenne, ha dobnák a rokoni kapcsolatot, a szerelmi szálat, a 4. halálcsillagot vagy csúcs fegyvert, valamint ezt a kettős erőhasználatot. A egyensúlyt az erőben már 2x ellőtték amikor a Vader visszaállt, valamint bele lehet magyarázni, hogy a Luke haragból, gyűlöletből ment a Vadernek, és visszaállt, amikor meglátta a Vader mű kezét. A prófécia beteljesült, pont. Kimondták már korábban, hogy a sötét oldal nem erősebb, csak könnyebben járható, innentől nem lenne logikus, ha a Luke sötét oldali erőt is használna, mert minek, ha eleve ugyanolyan? A tanulság része sem adná magát: "Luke: Rey, használd a gyűlöletet!"
Persze az is lapos lenne, ha simán csak kiképezi, de az is, ha Luke átállna a sötét oldalra, mert ezek már mind voltak a korábbi részekben. Nem egyszerű, nincsenek könnyű helyzetben, csak félő, hogy nem is akarnak új történetet, csak látványos űrcsatát, hihetetlen küldetést, esetleg látványos fénykard párbajt, aztán csókolóm.
Ami nagyon betehet, hogy állítólag az egyik csávó a kukit szereti, konkrétan a Finn és Poe vagy a Kylo. Nagyon remélem, hogy ezt elvetették. A Finn-t játszó színész tagadta, de nyilván mindenképpen ki lenne adva neki, hogy ne lője le a bemutatóig.
Azt már meg sem említeném, hogy a Snoke a Vader, mert az is homlok egyenest üti az eredeti történetet, ha már vissza tudna jönni, akkor Anakinként a jó oldalra kéne visszahozni, hogy hiteles legyen, pláne azt nézve, amikor utólag betették a Yoda és a Obi-Wan mellé a 6. rész végére. -
devil-k
nagyúr
6/10
Nagyon jó volt Eddie Murphyt ilyen drámai szerepben is látni végre. Nagyon jól alakította a rábízott szerepet és végre kilépett az idióta vígjátékainak a világából. Remélem, a jövőben látni fogjuk még ilyen formában. A történet viszont egy-két helyen hiányos volt számomra, de ettől függetlenül végig lekötött.
- mozi bolondéria -
-
nagyúr
Hacksaw Ridge - 9/10
Megható, jól eltalált film, Mel Gibson még mindig érti a dolgát, mondjuk a film uccsó 2 perce volt a legjobb. Mindenkinek ajánlom ezt a filmet.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
törölt tag
válasz -Mike- #98985 üzenetére
Akkor már legyen egy Assassin`s Creed is
-
Pitterix
őstag
Erőltetett, felesleges trágárságokkal tarkított, egyszer éppen hogy csak nézhető nem gyerekeknek való baromság.
Az egy-két jó poén miatt:5\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
titán
Hacksaw Ridge
Ha az elso egy orat nem szamitom, egesz jo kis film lenne belole. Osszessegeben abszolut felejtheto, egyszernezos alkotas, ha nagyon nincs mit nezned.
-
gyuromoj
veterán
SPOILERes képek érkeztek az Alien: Covenantből
Már írják Az U.N.C.L.E. embere folytatását
17 dolog, amit megtudtunk a Pókember: Hazatérés forgatásán
Ő lesz Az utolsó Jedik legfontosabb új karaktere
Így tiszteleg Paul Walker előtt a Halálos iramban 8.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bad Pritt
félisten
The Lost City of Z várható nálunk moziban, valakinek van róla infója?
Azt olvasom, hogy baromi jó dráma kaland lett, most így az Uncharted sorozat játszogatása közben pont jó is lenne ilyesmit nézni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-Mike-
addikt
Sziasztok! Ez a zene melyik film trailere alatt ment? Hátha valakinek beugrik, köszi!
The Glitch Mob - Seven Nation Army Remix -
k-adi
nagyúr
Kaliforniai álom (2016)
La La LandSokaknak nem fog tetszeni a véleményem de leírom... A film hatalmas csalódás lett nekem, pedig már láttam pár musicalt, de ez közel sem volt az elvárt színvonalhoz. Hatalmas hype volt a film körül, ezért reménykedtem, hogy talán egy jól sikerült modern-musicalt láthatok majd.....de nem. Egyértelműen Ryan Gosling és Emma Stone nevével próbálják eladni a filmet (ami persze érthető valamilyen szinten), és elég sikeresek is...
Ami számomra megdöbbentő volt, hogy az éneklésben mindkettő szereplő gyenge. Egyszerűen nincs éles, erős hangjuk egyikőjüknek sem, sokszor még a zene is lenyomja őket. Arról nem is beszélve, hogy sokszor maguk a táncok is fapadosak, többször érződik, hogy egyáltalán nem profik.
Bosszantó még az is, hogy itt ebben a filmben a tánc-ének jelenetek nem viszik előre a story-t ahogy az lenni szokott egy hagyományos musicalben, hanem csak 2 normális jelenet közötti üresjárat helyett vannak berakva, ami azért lássuk be, elég nagy fail egy musical részéről.
Tehát röviden: a zongorás részek jók, a számok jók, de az éneklés+tánc gyenge.
Persze ettől függetlenül egy szép történetet mutat be a film, a normális jelenetekben Emma Stone jól színészkedik azt elismerem, de szerintem egyáltalán nem érdemli meg azt a magas musical elismerést amit kapott. -
Mik76
senior tag
Darth Vader film mar volt harom is ha jol emlekszem...
Amugy a FA utan en is eleg pipa voltam. Sokan nem szeretik az ep 1/2/3-at de ehhez meg azok is mestermuvek Jar Jar-ostul, mindenestul.
Meg jo hgy a nejemmel neztem akivel a kocsiban vegigbeszeltuk a film 2/3-at kitevo leggazabb reszeket es annyira bena volt hogy a totalis frusztraciot felvaltotta egy sirva rohogos megkonnyebbules.
Reszemrol itt megtort a SW story line ugyhogy a tovabbiak mar max a totalis unalom elleni vegso megoldaskent johetnek szoba.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
devil-k
nagyúr
Lángelmék
Masterminds7/10
Igaz történetes vígjáték. Nem volt rossz, tudtam egyszer-kétszer nevetni rajta, mint az állat, ezért nem volt csalódás. A vége talán kissé vontatott volt, de ilyen minőségi röhögés után belefért. Egyszer meg lehet nézni és viszlát.
- mozi bolondéria -
-
KaitouP
nagyúr
Értem. Mondjuk elég barom egy lépés lett volna amúgy is A jediből gonoszt csinálni. Kiváncsi leszek hát, hogyan hoznak egyensúlyt.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
brownus
veterán
Moziplusszon hatalmas klasszikus, gyerekkorom nagykedcence istenek a fejukre estek
( azt vagjatok hogy van izaura tv?!?!?! Dzsizasz, rengeteg mihaszna csatorna van itten, @kaba anyosek)
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
Power Rangers - Epic!
-
gyuromoj
veterán
The Legend of Conan - Az író beszélt arról, miért is nem valósul meg
Rosario Dawson alakíthatja Ahsoka Tano-t a Star Wars filmekben
Képregény köti össze hetedik és nyolcadik Star Wars mozitPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
.LnB
titán
válasz KaitouP #98965 üzenetére
Nem áll át Luke. Csak a Jedi rend a régi formáját tekintve megszűnik létezni. Sőt megszűnt már akkor mikor ő maradt az utolsó Jedi. Ezért Rey-t máshogy/másra fogja tanítani mert a Jedik útja nem megoldás, és nem hoz balance-ot. Tippre szürke Jedi vonalat folytatják. Rey majd használja mindkét oldal erejét, úgy mint Ezra, Bendu, Ahsoka.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KaitouP
nagyúr
válasz gyuromoj #98964 üzenetére
Meghülyülök decemberig, annyi kérdés van az új SW filmet illetően.
Ha Luke valóban a Jedik végét akarja, (és átáll vagy sem a sötét oldalra), hogy fogadja ezt majd Leia, és úgy egyáltalán a lázadók? Talán Luke elmélete a Jedikről megosztja -e majd az Ellenállást? Mennyire tizedelte meg az Első Rendet a Csillagpusztító Bázis felrobbantása, és vajon az Első Rend mennyire tizedeli majd meg a lázadókat? És lesz -e vajon új, bolygókat elpusztító szuperfegyver? (VII -ben másikról nem tudtunk, a VIII szinte meg egyből az előző után játszódik, vicces lenne ha csak úgy feltűnne egy.)
Hajjaj... sok a kérdés.Nem tudom vótmá-e, itt az egyik új bolygóról némi infó.
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
gyuromoj
veterán
Vin Diesel töröltette a Halálos iramban 8. stáblista utáni jelenetét
Az utolsó Jedikben kiderül, honnan származik Rey
Ezért nem szerepel Charlie Hunnam a Tűzgyűrű folytatásábanPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
k-adi
nagyúr
válasz #48613632 #98949 üzenetére
Alapból sokan szeretik a Farkast, mint karaktert így alapból előnyből indul sokaknál, de maga a film - ha ettől elvonatkoztatunk - akkor nem nagy durranás. A kislányért is sokan odavannak meg vissza, de lényegében a film végéig csak hümmög és hörög, utána is pár sort mondd csak - ami lehet valakinek bejön, de nekem nem.
Persze szép volt látni a prof.ról való gondoskodást, de a főellenség mutánsban is annyira nem voltak kreatívak, hogy konkrétan
mert a képregényben így van vagy azért, mert ennek valami szimbolikus hatásnak kéne lennie, de nekem nagyon nem jött be ez se.egy farkas 2.0 az ellenség. Nane. Legalább lenne valaki más, bárki. Most nem tudom, hogy azért harcol egymás ellen 2 farkas Zene sincs igazán, legalább egy nap elteltével már nem is emlékszem semmire, tehát nincs megragadó zenéje se, mint pl. a terminátornak vagy az inceptionnak.
Nagyon rámentek a családi drámára, pedig Farkas alapvetően minden csak nem családcentrikus karakter.
A kislány eredettörténete is 3 perc alatt kiderül, ledarálják és kész. Arról szó nincs, hogyvégülis a mixelt hibriddel mi lett aki ott rotyogott a kék löttyben, ugyanis mintha az lenne a story, hogy a sok kisgyereket összemixelik 1 karakterbe aki a kék löttyben van, de az nem lehet a Farkas 2.0 mert neki nincs "más" képessége a karmokon (és gyors gyógyuláson) kívül. Na mindegy, eleget írtam már szerintem erről.
Remélem megválaszoltam a kommented kellő részletességgel. -
KaitouP
nagyúr
Ezen most besírtam.
Mindig is éreztem hogy valami nem stimmel Jar Jar -al.A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Vertigo18
addikt
Végre én is eljutottam idáig, hogy megnézhessem. Mostanában sokat Dying lightozunk a fiammal, így egyes parkour-os jelenetet Ő is élvezettel figyelt, viszont nem nagyon tudta megnézni a sok spanyol szöveg nélkül. Hozzátenném, hogy vagy 6-7 AC játék megvan, de még egyikkel sem játszottam, így nem volt mihez hasonlítani, csak az itteni kritikákat ismertem, amik eléggé lehúzták.
Nos, nekem így, hogy nem volt "előélete", nagyon tetszett a film. Szépek voltak benne a tájak, tetszettek a harcok, nem találtam unalmasnak. Kifejezetten látványos volt nekem. Mondjuk maradtak dolgok, amiket nem értettem, de hagyom el...
Nálam simán 7/10
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Bad Pritt
félisten
Akkor mégse a magyarok a hülyék, hanem a világ többi része, jejejeje.
Rian Johnson: "Az én fejemben egyes szám volt" utalva a The Last Jedi címre.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
S e t h
nagyúr
Nézném.
VisszajöttekThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
Szinte tudtam, hogy ez lesz.
Az első két rész után, mindenki valami gagyi, unalmas részt vár, valami nyugdíjas lezárással, erre beülnek a moziba, és üt a film.
Megy a lelkesedés ezerrel, aki meg nem látta, most már valami jóra, valami nagyon nagyra készül - annak megcsalódás.Szóval, amit ki akarok hozni, nem lehet, hogy relatív vonalon mozogsz az értékítéleteddel? Elhiszem amit mondasz, mert még én sem láttam.
-
k-adi
nagyúr
Logan - Farkas (2017)
Nagyon fel van pontozva pedig nem igazán érdemli meg. Legalábbis szerintem persze.
A lezárást megkapjuk, de az odavezető út vontatott és lassú.Megy a szenvedés, aztán néha van egy kis harc hogy a nézőt felébressze egy kicsit, aztán megint visszasüpped oda ahol eddig volt.
A prof szenvedése kifejezetten idegesítő lesz az első 20 perc után, a kislány se tesz sokat a filmhez a film végéig és itt kb. vége is a karaktereknek. Persze még van a köcsög és a tracker, de mindkettő unalmas, érdektelen karakter.
Pedig tényleg vártam már a filmet, semmi negatívum nem volt bennem, de olyan csalódott lettem a végére, hogy még magam se hiszem el.
-
.LnB
titán
Ghost in the Shell filmkritika Hideo Kojimától: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
válasz cyberkind #98939 üzenetére
Végül is ezen a véleményen vagyok én is. Dízel bácsi már csak fekete pólóban nyomathatja, mert megnőtt a pocakja.
Szikla+Szállító kombó a nyerő! Csak kettejükkel egy filmet, ahol ki kéne szabadulniuk, vagy meg kéne bosszulniuk, na az lenne a nyerő."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
eeXaa
addikt
...egy kis segítség.
kocsik, nők, goodboy, badboy, probléma amit meg kell oldani és ehez mindenképpen k.va jó kocsik kellenek, ill happy end a végén... persze tudom az előző a rendőrgyerek halála miatt szomorkás lett , de ha jól emlékszem ott is pozitív lett a dolog legvége..
..vigjátéknak elmegy, mert kb folyamatosan röhögtem rajta... -
gboszi
senior tag
SW8 Trailer
Az a gond, hogy amióta úgy átcseszett mindenkit 'Az utazók" trailer én már azt sem hiszem el, amit kérdeznek Hollywoodban...
"If you're good at something, never do it for free!"
-
cyberkind
félisten
Szintén F&F 8 - The Fate of the Furious - Halálos iramban 8 (csakhogy megtaláljátok ha keresnétek. )
Ez pont olyan mint a többi, annyival megspékelve, hogy itt aztán már család a köbön van amit semelyik másik film nem fog megdönteni csak a többi rész illetve majd az univerzum, nekem kicsit vicc volt a sztorinak hívott valami de lejjebb kapcsoltam a drága agyamat és nem volt gond, ellenben a CGI-vel néha igen de elnéztem ilyen jelenetek után, Statham meg Rock eszméletlen királyok voltak, Diesel meg egyre nagyobb vicc és egyre szarabb színész vagy mi, pedig nem igazán van lejjebb de mindegy, jó kis film volt ez, végre megvan az autósfilmekben is a CoD amit csak 2 évente fosnak ki nem úgy mint a játékot. Pontozni egy ilyet filmet kb nulla értelme van. Aki szerette az előzőeket ezt is szeretni fogja, úgyhogy bátran toljátok.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz lacy86 #98934 üzenetére
Huh, én még azt sem tudom, hogy itthon megnézem-e ezt a filmet.
A 6. részben a tank és az Antonov annyira kiakasztott, hogy csak 3 részben voltam képes végignézni a filmet. A hetesből már semmire nem emlékszem.
Mivel fiatalokkal is foglalkozom, fontos lesz megnéznem, de nem könnyű kihívás."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
lacy86
addikt
F&F 8
Reszemrol nagyon tetszett a film.
Talan egy picit "sok" volt Dom istenitese.A kisbabas resz nagyon adta 😂😂😂 [ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Power Rangers (2017)
Hajaj, keruljetek. Egyes CGI jelenetek jol neztek ki, de kb. ez az egyetlen pozitivuma.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Pearce
aktív tag
A SamJackson meg Reynold-os The Hitman’s Bodyguard-nak Sokkal több, mint testőr lett a magyar címe. És jött egy poszter is, ami reflektál az ötletadó filmre /az előzetes Whitney Houston-os számán kívül/.
(#98889) oriic
Meg se ismertem Bridges-t.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Óóó, ez eszembe sem jutott. És akkor szereplőknek sikerült meggyőzni a Rachel Luttrell-t, és a Joe Flanigan-t vajon? (alul írja, ők SGA-ban játszottak) Vagy összevágott video lesz?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"After orbiting a planet that is run by the Goa'ulds, The Enterprise receives a distress call from Com."
-
Pitterix
őstag
Nem értem, miért kellett bele M.D.. Szerintem a kínaiak is simán elvitték volna a filmet a hátukon. Főleg a csini főszereplő csajszi.
Nekem személy szerint tetszett, főleg az élénk színek. Nagyon odavagyok még mindig az ilyen monumentális kínai filmekért.
Jó, a cgi elég gyenge, de attól még élveztem.7\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
eeXaa
addikt
válasz lionshamlet #98924 üzenetére
-
KaitouP
nagyúr
Én, egyszer moziban, aztán azóta vagy 5-6 -szor itthon BD -n.
(#98911) bAtt001
Azért egy F&F és egy SW egészen más kategória. Előbbi egy B kategóriás bugyuta akciófilm, egy SW meg jóval több annál. (Szerintem.)
-
Füleske
addikt
válasz bagyulajuve #98912 üzenetére
Ázsiai filmek közül nekem a kedvencem az Oldboy meg az I saw the devil . Mindkettő nálam 10/10.
-
hoffman_
nagyúr
én koránt sem látom ennyire nagynak a szakadékot a két film között. hogy én vagyok + részrehajló, vagy te vagy - az már egy irreleváns kérdés a Last Jedi trailere nem tagadom, engem sem nyugtatott meg túlzottan. majd elválik...
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
hoffman_
nagyúr
én moziban néztem meg, itthon pár jelenetet újranéztem, és tegnap megmutattam nagyképernyőn a családnak is egyben. a Rogue One-t is kétszer néztem meg eddig összesen, ez kb a márciusi mérleg volt. szerintem akárcsak a hype, a fikázás, finnyázás is ugyanúgy túl van tolva. haters gonna hate
szerk.:
az ep 4-5-6 újraalkotását, korszakalkotását várni nettó butaság. lehetett volna sokkal nagyobb buktát is csinálni, szerintem nagyon sok ember úgy érzi (köztük én is, bár igaz, hogy nem konstans, hanem inkább pillanatszerű), hogy sikerült elkapni a SW feelinget, minden nyűg és hiba ellenére. a Rogue One szerintem is jobban megtalála, ez tény.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Bad Pritt
félisten
válasz bAtt001 #98911 üzenetére
A Star Wars-tól is hiba lenne többet várni.
Mit mutatott fel a széria az elmúlt két évtizedben, ami alapján azt lehetne várni tőle, hogy újat mutasson? A franchise-ból él a név, közepesen gyenge animációs sorozatokat meg egyre kidolgozottabb legókat dobnak ki és ennyi. Szvsz hiba többet várni már tőle, mint egy átlag blockbustertől, bármely médiumot nézzük (sőt, elég sokszor rosszabb).
Viszont ettől a filmtől várom a legtöbbet, mert szerintem Rian Johnson magasan a legjobb a kijelölt rendezők közül.
-
bAtt001
addikt
válasz Bad Pritt #98910 üzenetére
Annyi a különbség hogy a Fast szériától már senki sem vár többet mint ami, én is a héten néztem meg a 8-at moziban és tökéletesen azt kaptam amit vártam tőle SW-től még várjuk, hogy valami újat mutasson, van benne potenciál bőven, de én is azt gondolom, hogy a biztosra mennek és csak egy jó filmet fogunk kapni a remek helyett.
-
Bad Pritt
félisten
Az emberek a Transformers-t meg a Fast Furious sorozatot is bekajálják minden második évben, akkor egy Star Wars-t hogy ne néznének meg? A név eladja, a tényleges minőség másodlagos, a minimumra törekszenek itt is.
Annyi a különbség a Disney és Lucas között, hogy előbbi a habzó szájú gyerekeket tartalmazó célközönséget tökéletesen fel tudja mérni, van pár évtizednyi tapasztalatuk ebben.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
petipetya
nagyúr
Csak hogy betrollkodjak, mert már a csapból is Star Wars folyik...
"nincs rá lezsóidő"
-
Füleske
addikt
Szigorúan piszkos ügyek (2002)
Na ilyen egy igazi ... túlértékelt film. A fényképezés , a vágás rossz , helyenként maximum középszerű. A főszereplők maximum középszerűek , a többi borzasztó , idegesítő . A film bő feléig SEMMI érdekes nem történik. Utána van úgy 2*10-15 perc ami rendben van.
Összességében sokkal többre/másra számítottam.4/10
-
eeXaa
addikt
válasz FollowTheORI #98905 üzenetére
Azzal egyetértek hogy az emberek nagyon nagy része lúk miatt megy el... a többiek sorsa viszont teljesen érdektelen.. viszont luke is csalódás lesz a szerepben mint a többi régi szereplő.. sajnos vén fing már ő is ehhez, az emberek nem így emlékeznek rájuk.. nagy lesz az izgalom mert mindenki azt reméli hogy az előző után ezt ugye nem fogják elb.szni... pedig elfogják..
1000x több értelme van a spinoffoknak, a Han film pl. Vagy BobbaF.. de szerintem zseniális ötlet egy Darth Vader film vagy egy Obivan film.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
eeXaa
addikt
....akkor ez most a birodalom remakje lesz?
...sajnos ordít róla hogy ez is ugyanolyan szar lesz mint az előző.. -
Bad Pritt
félisten
válasz #54715584 #98900 üzenetére
Kis pontosítás: a SW7 része a dolognak nem trailer, csak azt mutatják, hogy mennyi beállítást meg komplett jelenetet átvettek az előző filmből.
Most az a legújabb hír amúgy, hogy Leia mégsem lesz benne a kilencedikben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Delta Force (2024)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest