-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
Milyen a Dune 2 szinkron? (Aréna imax miatt)
De lehet maradunk az Etele pxl terme mellett...
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
Dune hogyan készült, imádom [link]
-
brownus
veterán
Fákkjeeeee Road house!! [link]
Imádtam azt a filmet, na és ez Jake G.-lal, csak jó lehet[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
[link] partizán chill - kontroll 20 éves, beszélgetés a film egyes főszereplőivel. Újra kell néznem 🙂
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
Off, de annyira cuki ☺️ [link] dán helmet reklám
-
-
brownus
veterán
válasz eeXaa #156918 üzenetére
Huu, azt moziban láttam, nekem teccet 🙂 megnézem hol streamelik.
Hateful eight is szűk 3 óra, avatar is, kibírtam mindkét filmet pisa nélkül. Igaz az aljas8ast otthon néztem..
Én élveztem az avatar2-öt, amikor beszélgettek a bálnákkal tök megható volt. Klassz mese az egész vér profin csomagolva. Gondolkozom hogy megnézem imaxban is.Az aljas 8as, sztem mikor ment a mozikban akkor láttam egyszer, és nem tetszett. Pofáznak végig, a végén meg hánynak egy jóízűt!?
De tegnap végtelenül élveztem minden egyes percét. Bekerült a top3 T filmek közé .[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
the hateful eight-et nézem, tudnátok mondani hasonlót? ami ilyen kellemesen beszélgetős
tarantíinós -
brownus
veterán
üdv
elmúlt hetek filmjei: avatar 2 (3d, etelemozi, atmos) all-in 9 pont. erre való a nagyvászon, tűéles képpel és gyönyörűen tisztán szóló hanggal
billy eliot - egy kedves és megható történet egy balletozni kívánó kisfiúról, 8p.
youth - két színész legenda, ezt látni kell (ez a második fim sorrentinptól, az első hte hand of god volt, nagyon tetszett az is, ahogy elénk tárta. most szedem le a filmjeit és megnézem amit lehet. nagyon tetszik ahogy rendez. ezt nem találom, segítsetek: L'uomo in più )
Köszi!
nope - remek volt, nem egy átlagos scifi?horrorvagymi, de imádtam minden percét!
Minden, mindenhol, mindenkor - agymenés, magvas gondolatokkal tűzdelve, análintruderekkel, meg hasonlók :d a címe lehetne akár ez is, hogy love actually (alcím a mindenholmindenkor)
The Pale Blue Eye - ez behúzott, semmi extra, de tetszettős volt. a két főszereplő plánenobody - f.sza egyemberes zúzda kicsit oroszosan, klassz volt.
glass onion - nem egy első rész, de simán adta, nekem bejött. a színészeket szépen összehalászta
ezeket elkezdtem de kb 20p után kuka, hulladékok vagy rájöttem, hogy ez nagyon nem érdekel:
black adam, az a netflix film, fekete színész és vámpírokat gyilkol nappal, daysfhit vagymi a g.ci., troll, jung_e, -
brownus
veterán
[link] új karácsonyi történet, ez egy nagyon cuki családi film lett. Vicces is, nem a megszokott blabla izé.
-
brownus
veterán
Helloka, bocs ha off, nem találtam streaming topikot.
Anyuéknak adtam a chromecast-ot, és feltettem neki a D+ appot. Mi a szabály náluk, hány eszközön lehet nézni?Hála
-
brownus
veterán
Megnéztük a Gucci házt melyet ridley scott rendezett. Hatalmas negatív pólusa a szintén ebben az évben (2021) rendezett the last duelnek, ami top10es film. Érdekes... Egy évben ekkora váltás!?
-
brownus
veterán
minden, mindenhol, mindenkor - hát ez nagyon nem úgy jött mint amire számítottam
szuper film, hatalmas és beteg ötletekkel teli talán a the bubble volt ehhez hasonló agymenés az utóbbi 1 évből? ez az, sztem az imdb pontok most nem helytállóak, sztem simán van 7 is :d -
brownus
veterán
Enola Holmes 2, remek családi szórakozást nyújt a film. A végén az új szereplő belépése sejteti a 3. részt. Jöhet, cukik ezek így 🙂
Ja, és jópofa volt 🙂moriarty kiléte [ Szerkesztve ]
-
-
brownus
veterán
Láttam: 10, 7,6,2,1 [link] top 13 női horror.
A többit pótolni kellene valamikor, van köztük jónak ígérkező -
brownus
veterán
válasz thomeef #154307 üzenetére
hm, sztem nincs összefüggés a kettő között. meg eközött sem, amit most írok, hogy ki kinek a fia, mert attól még lehet szar színész, de ő nem az e filmje alapján
a srác philip seymour hoffman fia.
a csaj meg egyszerűen gyönyörű, termsézetes szépség, aki a nap 24 órájában mindig az. nekem az ilyen csajok tetszenek inkább... nem a kifutóra kilökött lányok..[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Rigormortiis #154122 üzenetére
zseniális film, minden téren. de kell hozzá hangulat, én 2x ültem neki.
ha ezt kérdezed? last duel
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
hbo go: [link] ennek kezdünk neki lassan: Licorice Pizza
5 éve rendezett utoljára! az egy zseniális film lett, sokkolóan. -
brownus
veterán
válasz Miklós315 #153942 üzenetére
én kikapcsoltam kb a felénél aztán tegnap délután befejeztem mert nem mertem beírni ide, hogy ezt is félbehagytam. ez sztem ilyen jutalom játék lehetett neki(k), tolt valami cuccost (bár waiti sztem alap járaton is ilyen bolond ) , a cetliket bedobta egy bödönbe, és kihúzták a kétharmadát. aztán ez lett a végeredmény, és a filmben voltak remek részek. pl. a keresztény bála összes jelenete. zeus lépcsőn való lejövetele. a kecskék. na meg waiti imádja a kölyköket, érezni a filmen, hogy áthatja a kedvesség, a szeretet.
de a masterpiece azért erős, de eeXaa-át így szeretjük
[ Szerkesztve ]
-
-
-
brownus
veterán
válasz Yodamest #153893 üzenetére
Lehet velem van a baj, de hogy mondhatod hogy szar, ha kikapcsoltad fél óra után? Kb a film 2. felétől éled fel az egész.... nézd végig rendesen és utána alkothatsz véleményt.
ez tök jogos, a film első 30 perce szar bár lehet láttam 40 percet is..
nincs nekem erre időm, hogy nem tetszős filmeket nézzek.#153896, mephi666, sztakkó jó akkor ha merevedési gondjaim lesznek költözök, magamra varratok egy rétisast és csókolom. ja, meg a bajuszt se feledjem!
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
nem értem, hogy a pitsába lett a top gun 2 minden idők legnagyobb bevételét produkáló film az usában!? talán a titanic meg az avatar1 van még előtte?
ok, gondolom a marketinget megtolták, meg a nosztaglia faktor. de ez egy szar film, basszus. 30 perc után kikapcsoltam, kb az első film klónja. csak izmosabbak, szebbek, meg bajszosabbak. az első pár perc király volt, mikor elérte a mach10et, szép képek voltak. -
brownus
veterán
végre mentünk moziba :d istenek, de jó volt <3
művészben, a hónap dolgozója filmet néztük, teljesen rendben volt, tök jókat nevettünk.
a westendben a bullet train filmet (drágábbak lettek a jegyek?? ), ez ilyen nem volt rossz, voltak pillanatai, aranyos egysorosak, stb., de kb bármit megnéztem volna, csak nagy vászon legyen meg hangos. brad imádni való mint mindig, és volt mr. yatttaaaaezt látta valaki, jó? [link] black box
-
brownus
veterán
hát, én csak egy régi klasszikust néztem meg a hétvégén, a púpost
még mindig szeretem.
de írom a listát ha a gyermek a nagyszülőknél lesz legyen mit nézni
/prey, bullet train - ez mozis?, black bird,.... -
brownus
veterán
https://www.indiewire.com/2022/07/charlize-theron-alfonso-cuaron-jane-amazon-phillip-k-dick-1234746216/ [link]
pkd nagy kedvenc, imádom amiket írt, ahogy írt. de ebből filmet csinálni?? wtf?
miért nem egy regényéből? f.szom -
brownus
veterán
the gray man, egy nem szokványos akció film. nagyon baba volt, remekül szórakoztunk! sokpont, legyen 7*/10
-
-
brownus
veterán
válasz Pro Koryak #152859 üzenetére
, akkor én léptem
-
brownus
veterán
válasz radi8tor #152842 üzenetére
szerelmes vagyok abba a nőbe sztem jó színésznő, és szebb mint cameron volt ilyen fiatalon, persze ez ízlés dolga
követem az instáját, és olyan cuki mikor kicsit bebaszcsizva főz otthon
istenem, miért nem születtem szépnek, gazdagnak, színésznek, angolnak ésvagy skandinávnak most csaphatnám neki a szelet
mondjuk gazdag és színész még lehetek!?
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz mephi666 #152834 üzenetére
én (is) félretettem későbbre, majd sohanapján. gyönyörűen van fényképezve, szepek a helyszínek, ez tetszett, de nem kapott el a csí.
amit írtatok; good time és a green room, ezeket mindját kezdem, mert egy barátom ajánlott egy csodát és ezt tettem be először: shadow in the cloud.
hát, ez se semmi agyelmenés omg, de imádtam, remek szórakozás ha nyitott vagy ezekre.
csúcspont1: 56. percnél
csúcspont2: 72. percnél
csúcspontok: stáblista (film és fotó bevágások) + zene, power of women. kurva nagy
Chloéhoz képest egy fekete özvegy vagy Lara croft kispunetták.[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Rigormortiis #152821 üzenetére
acéllövedékek
-
brownus
veterán
válasz eeXaa #152804 üzenetére
devil all the time megvolt, nagyon jó volt, tetszett, és nehéz film. feltudom kúrni magam az ilyen vallásos témákon. Az embereken akik így gondolkoznak, egyszerűen, primitíven. pattinson brutálisan jó a filmben.
elekzdtem a the witch filmet is, Eggers film, de kikapcsoltam pár perc után .
[link] script: 16 oldal, és itt kapcsoltam ki.
WILLIAM
Art thou then born a sinner?
CALEB
Aye. I was conceived in sin, and
born in – iniquity.
WILLIAM
Good. Then what is thy birth sin?
CALEB
Adam's sin imputed to me, and a
corrupt nature dwelling within me.inkább visszatértem a - véres hogyan öljünk változatosan embereket filmekhez
ja, köszi a tipeet, a green room után ezt nézem meg, good time
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz eeXaa #152799 üzenetére
the lighthouse filmjét láttad, milyen?
Beckett - oksa, jónak tűnik.de, ilyeneket mondjatok még amiket felsoroltam az előbb: véres, ötletetes a a hogyan öljünkben, egy helyszínen játszódik. (lehet zombis, vámpiros is mint a blood red sky. meg lehet sok helyszinen játszodó is. én nem nagyon találok már ilyen filmeket, csak amik nagyon zsék... )
most kb végtelen időm van filmet nézni még egy hétig, szóval bombázzatok
-
brownus
veterán
válasz bagyulajuve #152775 üzenetére
igen, nagyon összerakták azt a filmet.
ma délután ezeket néztem:
blood red sky, ez is tetszett. egynek nagyon jó volt.
na de ez: omg, a skandináv párterápia: the trip, maxpontos +1 tudták fokozni, tele meglepetésekkel. nagyon ajánlom aki ilyenre vágyik :d
ja, és a szereplők, zseniálisak!!de rég volt ilyen szép flow hogy az összes film magával ragadó volt, és véres
the northman - dont breath 1-2, blood red sky - the trip
mit nézzek most?? miiit?[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
the northman - elképesztően zseniális, lenyűgöző film. maxpontos.
dont breath 1-2, az első rész: ez is maxpontos (volt hogy elfelejtettem levegőt venni )
a második rész: betegebb és kreatívabb (ölni) mint az első rész, nagyon bejött ez is. Stephen Lang király!ilyen filmeket ajánljatok kérlek.
-
brownus
veterán
válasz eeXaa #149540 üzenetére
the green knight megvolt, topfilm, ilyen összhang és párbeszéd a színészek - hang és zene - képi világ (színek) között ritka. megmondom őszíntén 2x is nekiültem, mert elsőre valahogy nem kapott el. (a párberszédet úgy értem, hogy a kommunikáció fonalában egymást váltották, sztem. helyettesítették/kisegítették )
free guy tetszett. jó poénokkal, fricskákkal.
i care a lot, na ez! úristen, asszem erről írtam is. és ami feltette a koronát a filmre az a végén dj shadow zenéje perfect
a többit nem, a worth filmet pont tegnap akartam megnézni, netflixen vagy a prime-on vettem észre.
ezt tervezem megnézni, a the last duel meghozta a kedvemet: the king (2019)
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
the last duel, rohadt jó film, nem nagyon tudom hova tenni, hogy scott miért csinál ilyen filmeket,
ahelyett, hogy csinálna inkább prometheus 2-3-4et :d
de ez!? zseniális, minden téren. ben és damon párosa, plusz a csúnya fiú remekelnek. de a nő és az anyós is.ez a keresztény, vallásos téma, majd isten mindent is megold. mindez egy patriarchális társadalomban, csodás lehetett nőnek lenni akkor is.... pláne ha még szegénynek is születtél.
a fővége harc koreográfiája kb egy raid-ben látottakkal vetekszik, ezt se láttam jönni. ez a film ameglepetések sorozata -
brownus
veterán
válasz Yodamest #149463 üzenetére
77es vagyok, az az év csodálatos volt ebből a szempontól, mert ilyen scifi filmek és könyvek születtek mint:
PKD - kamera által homályosan
King - ragyogás
Cronenberg - rabid
Spielberg - a harmadik tipusu találkozások
Lucas - SW
sztem a start wars tetszeni fog neki. a többi inkább könyvben!?
Marci 2016os, kis kráken, egyem a lelkét :d[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
mik vannak...., ezúton is köszi tibi, hogy jártál a titkok kertjében és nyitva hagytad az ajtót
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
https://www.instagram.com/p/CYYOotLrhYs/?utm_medium=copy_link [link] ...at the weed store... <3 :)
-
brownus
veterán
w tesók; https://24.hu/kultura/2021/12/26/matrix-lana-wachowski-lilly-wachowski-andy-larry-transznemuseg/
[link]
nem semmi amit megélnek... -
brownus
veterán
dune, 10/10 tökéletes, köszönöm <3
-
brownus
veterán
Tibi! [link] sopranos előzményfilm
-
brownus
veterán
wow, köszi a dokufilm tippet.
ez nagyon ilyen aliz a csodaországosban lett volna, persze jól néz ki, de a dűne messze nem erről szól, hogy folyamatosan megy a trip. pláne vizuálban nem. (nem láttam a filmeket, de a könyveket olvastam)
147632erahurka , neked is köszi a film tippet, nekem eddig ő kimaradt, de már most kedvelem. olvastam valami képregényét is filmvászonra viszi taika!?
lehet megkéne vennem pár művét!?
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz eeXaa #147597 üzenetére
oké, csekkolom, köszi.
tegnap este megnéztük az army of thieves filmet. laza, könnyed egy estés film. kellemes meglepetés volt. azt hittem zs, de nem, csak b film :d (netflix)
fantastic fungi ez pedig egy csodálatos dokufilm a gombácskákról kötelező! (netflix)
belefutottam a neten egy filmrészletbe, és kíváncsivá tett, hogy milyen lehet az egész. ebbe: gladiátor (1992). belenéztem, és a hétvégén remélem lesz időm rá, jónak tűnik, kedvem lenne egy ilyen oldszkúl filmhez látta valaki?
a másik, salajaman old filmje jó lett? az alap sztori érdekes
-
brownus
veterán
[link] "Dune Is a Psychedelic Sci-Fi Hit!...."
-
brownus
veterán
válasz eeXaa #147194 üzenetére
https://www.indiewire.com/2021/10/christopher-nolan-dune-rave-gift-film-fans-1234674065/ [link] :d
na, talán most szerda, van bébi szittter mer' má megint bwteg a gyerek, a kukim de tele van az egész kibeba.tt életkével :(
a magyar mozikban kötelező a maszk ismét? remélem. ha nem, valszeg marad az hboMAX... vagyis a MAG :d
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Miklós315 #147080 üzenetére
persze ő is tévedhet, volt már rá példa.
eeXaa, viszont az a the green knight, amiről itt csak a két végletet olvastam, miszerint 0-10, kb nincs átmenet a kettő között. Megnéztem, az a film zseniális, minden, de ami a top az a képi világ, a színek és árnyalatok! szép összhangban a dialógusokkal, vagy amikor a formálodó képek fejezik be a mondatot. (vagy helyettesítik) aronofsky mother filmje jutott többször is eszembe.. megkéne mindkettőt nézni még1x.mindkettőhöz erő kellKergeboci, örülök neki.
én nagyon szeretném szeretni, élvezni a filmet. sokszor újranézős filmet várok.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
[link] The Movies That Made Us, vannak benne tök érdekes dolgok, infók
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.