-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Malachi #54097 üzenetére
TLOTR 1 - ~4 (3:48)
TLOTR 2 - ~4 óra (3:55)
TLOTR 3 - ~4,5 óra (4:23)
Hobbit 1 - 3 óra (3:02)
Hobbit 2 - 3 óra (3:06)
Hobbit 3 - saccra ez is 3 óra lesz, vagy olyan 2:50 az extended, mert a sima 10 perccel rövidebb lesz, mint a 2. rész (az meg az elsőtől rövidebb kb ennyivel)GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Malachi
addikt
válasz aizen92 #54094 üzenetére
ahogy pohár kolléga írja, ~21 óra, de szerintem annál talán több kicsit. szombat a hobbitokra, egy laza sörözés itthon, aztán vasárnap a klasszikusok. viszont belegondolva tényleg igaz lehet, hogy csak jövő karácsonyra adják ki a Hobbit 3 bővített kiadást, azt meg nem akarom megvárni - a "normál" bluray már tavaszra várható, nem?
-
bagyulajuve
addikt
válasz szőröscica #54080 üzenetére
bár ez már majd 4 éves, de most valamiért eszembe jutott, és tudom ajánlani
Tucker and Dale vs EvilResistencia eterna
-
pohár
félisten
válasz Malachi #54093 üzenetére
hát az megint egy év innentől számolva...a 6 film azzal a cirka ~21 órányi anyaggal, hát szép maraton lenne
az azért komoly, hogy volt egy srác, aki megcsinálta a DD-EX 6.1-es szinkront az GYU filmekhez, ráadásul otthon, hardverrel... jobban is szól, mint a gyári DTS-ünk
szóval ezt speciel jobban megéri letölteni, mint megvenni...
ez a Blackhat film jónak tűnik, de majd január végén adják itthon... legalábbis a rendező & Hemsworth páros jónak ígérkezik
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Malachi #54089 üzenetére
jól mondod, nem térdcsapkodós
na, Hobbit 2 bővítettel végeztem, jöhet a 3. lassan
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Gebriel
veterán
Tammy
-
Malachi
addikt
Shaun Of The Dead/Hot Fuzz/The Worlds' End - ez így együtt. nem csoda, ha nem mindenkinek jön be a stílus, de én szerettem ezeket. ahogy írtam, nem térdcsapkodós - mondjuk a Shaun az elég vicces minden szempontból.
amúgy miért kellene többször megnézni? tíz ujjamon meg tudom számolni a filmeket, amiket egynél többször láttam. (ja értem, szóval számodra nézhető volt legalább, oké. hehe, fáradt vagyok.)
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Malachi #54081 üzenetére
ez a Világvége... egyszer meg tudtam nézni, de annyira hű de jó nem volt, azt se tudom, hogy nevetni nevettem-e rajta
-
xenom0rph
őstag
-
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #54084 üzenetére
Ezt csak akkor tudjuk meg ha láttuk a filmet, meg azt is hogy meg mi lesz Walkerrel, ha egy csattanós lezárásban veszítik el őt, akkor lesz értelme bőven, én reménykedek Wanban, de inkább ijesztgessen, az való neki, vagy alkosson meg egy Fűrészhez hasonló új sorozatot, csak ne engedje el.
-
lacy86
addikt
John Wick megnezve!
Egyszeru tortenete van de szerintem jo film lett , akcio van benne rendesen , Keanu ahhoz kepest hogy mar benne van a korban szepen "lehozta".
Megerte az arat!De meg lenne egy par film amit megneznek most moziban:
Exodus , American Sniper , Dumb es Dumber2 -
cyberkind
félisten
Szinte biztos hogy 10 részre bővül a F&F sorozat méghozzá Justin Linnel, és elvileg a 9. rész 2 részből fog állni, dhurva!
-
Malachi
addikt
We Are The Millers, The Worlds End, pff nem tudom. utóbbi tényleg tök jó de nem klasszikus térdcsapkodós marhaság, elsőt meg nem láttam csak sokan dicsérték. nem vagyok nagy vígjátékos...
ja, a TED szerintem rendben volt még.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Néhány jó kis vígjátékot mondjatok már légyszi a közelmúltból (elmúlt 2-3 év).
Másnaposok, illetve Adam Sandler filmek nem jönnek be. -
Pearce
aktív tag
válasz devil-k #54074 üzenetére
Itt más valami van a háttérben. Nálunk is sikeres volt a film, itt nem ez miatt nem adják ki. Hogy miért, az sajnos egyelőre rejtély.
"Egyébként ilyenkor csak azok szenvednek, akik csak szinkronosan moziznak"
Hát mondjuk az nem biztos, hogy ők pont a 6-7 ropis kék lemezt fogják megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz Pearce #54073 üzenetére
Most forgatom a szemem egy kicsit, így:
Szerinted nem éri meg nekik kiadni a Galaxis őrzőit? Én nem szeretem azt a filmet, de azt tudom, hogy mások imádják és nagyon jól debütált, kasszasiker! Nem egy elvont művészfilmről beszélünk, de még nem is egy Túl a fenyvesenről. Egyébként ilyenkor csak azok szenvednek, akik csak szinkronosan moziznak, ugyanis a külföldi "virágboltokban" már fellelhető a BD50-es verzió.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Pearce
aktív tag
válasz devil-k #54070 üzenetére
"Volt még ilyen film ami csak DVD-n jelent meg idehaza és BD-n nem?"
Volt és lesz is. Mint írtam, kis piac vagyunk, nem fogy annyi lemez. Nem éri meg őket kiadni. Ennyi.
Pl. Shame, Kick ass 1, Limitless, Taken 1, 50/50, Red 1, Scott Pilgrim vs. the World. Piranha 3d, Machete, Életrevalók, stb. Általánosságban azok a filmek, amelyekből kevés fogyna, hiába jó filmek.[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz mayday00 #54063 üzenetére
Igen úgy fest a helyzet. A DVD megjelenés ki van írva, de a BD nincs. Furcsa ez a hozzáállás 2014-ben.
(#54072) cyberkind
Nem szabályszerűen, de általában igen.
(#54071) mayday00
Volt még ilyen film ami csak DVD-n jelent meg idehaza és BD-n nem? Azt tudom, hogy a Túl a fenyvesen c. film is ilyen.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
somasz
addikt
válasz Integra #54065 üzenetére
Így van.
Imaxhez képest pár helyen azért kilógott a lóláb, sejtésem szerint azokon a közeli képeken, amiket nem Imax kamerával rögzítettek, még a földi jelenetekben. Néha tűnt csak fel, kicsit kizökkentett (mintha 720p-ről 480p-re vennéd vissza a youtube-ot), de összességében jó volt. Hangzás okosabb volt Imaxben, most kb. 4-5 mondatot nyomott el a zene/effekt.
A zene továbbra is lenyűgöző (már elérhető a boltokban). A színészek eredeti hangja pedig csak hozzátett az élményhez (pontosabban nem vett el, mint a szinkron).MOM 1-es teremben zörgött-nyikorgott az a nyamvadt légkondi, ez elég gáz.
És nem úsztam meg a gyökereket: a teljes kussban zörgő zacskó, csendes, drámai jelentnél 1-2-szer fel-felnevető csaj, néha pofázó ázsiaiak, egy telefoncsörgés és egy fb-messenger hang azért összejött.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
törölt tag
válasz callmeakos #54060 üzenetére
Hmm, nem nagyon emlékszem, de mintha Felicity expasija lett volna. Bár nem hiszem, hogy a teljes nevet használták volna. De biztosan van, aki jobban figyelt
-
callmeakos
veterán
Most olvasom Junkie-n, hogy az egyik Arrow részben volt egy Cooper Sheldon nevezetű egyén. Ez így hogy?
Easer egg, vagy mi a túró?All→M8
-
gyuromoj
veterán
Ha jól látom, akkor lassan GotG BD megjelenés.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
lacy86
addikt
válasz callmeakos #54037 üzenetére
Az , hogy kb. a magyar film nezetteseget az
nCoreszolgalja ki!
( mondjuk megertem , nem vagyunk eleresztve penzileg :S ) -
devil-k
nagyúr
válasz aizen92 #54054 üzenetére
Ha nem haragszol, nem fogom átnézni a filmtörténelmet és büdzsét, hogy mik az arányok. Erre emlékszem, mivel a 20. évforduló alkalmából sokat foglalkoztak a filmmel és a körülményekkel... Egyébként Te is hozhatsz fel példákat, ha találsz.
(#54056) Pearce
Azért érdemes lenne mondjuk megnézni, hogy a Miniszter félrelép c. filmet hányan nézték meg a moziban, mekkora bevétel volt abból és azt is, hogy utána a VHS, DVD kiadványokból mennyi jött be. Igen meglepődnél. Nem olyan kacifántos ez a magyar moziipar, mint ahogy sokan gondolják. Én azt vallom, hogy inkább csinálnának 4 évente 1 filmet, de akkor az ütős legyen. Nem kötelező minden évben kiadni 1-1 filmet.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Pearce
aktív tag
válasz devil-k #54053 üzenetére
"Pl.: A remény rabjai"
Magyar filmeknél ilyet ne várj. Kis piac a miénk, viszont pl. az Alien az húzónév. Abból már volt egy csomó verzió és tessék, még ez a mostani is eladható.
Egyébként hallottam már olyan pletykát is, hogy a Disney kivonul tőlünk és azért lesz csak dvd-n a Galaxis őrzői. -
Pearce
aktív tag
válasz devil-k #54049 üzenetére
" Arra nem képesek, hogy kiadják BD-n."
Nem igaz, megint ez az "arra nem képesek". Nem, nem úgy van, hogy nem képesek. Nem érni meg. Legyártatja egy csomó pénzből, utána meg rajtamarad. Ennek mi értelme lenne? Egyedül a Hajnal TImiből volt asszem blu verzió, mert az jól teljesített a mozikban. Bár nyilván a blu verzió ott is rajtamarad.
(#54048) brownus
Én is szemeztem vele, 20 ropiért ha azt nézed, hogy mi van benne, nem drága. Ott a 4 film, plusz a 2 extra lemez, pár koncepciós kép, az eredeti filmplakátok kisebb verziói meg egy Alien képregény. Ez azért nem gyenge. És már 12-én 130%-os volt a megvétel.
Ha azt nézed, hogy a másik Alien Anthologyban a 6 lemez meg a szobor és az 35 ropi, akkor itt többet adnak.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
-
brownus
veterán
http://filmdroid.hu/2014/11/park-chan-wook-rendezi-born-thrillert/ csak ne kelljen rá sokat várni, a legutóbbija, a stoker is egy mestermű lett
-
devil-k
nagyúr
válasz brownus #54048 üzenetére
Ezeknek a kiadásoknak a 90% csakis arról szól, hogy húzzunk le még egy bőrt a (fanatikus) rajongókról. Nyilván, már nem tudnak mit hozzátenni, felújítani, digitalizálni, ezért 1-2 extrán* és új díszdobozon kívül semmi újat nem ad már. Nyilván, marha jól mutatnak ezek a pakkok, de ezeknek azért kell a hely rendesen, főleg ha van kb. 10 ilyen kiadványod más filmekből is. Arról nem is beszélve, hogy az ár sem elhanyagolható.
*Ráadásul az interneten világában már minden információ elérhető a kulisszákról is.
(#54044) maximilian4
A mai magyar filmeken nincs mit megbecsülni. A legtöbb klisés, unalmas, elcsépelt, ugyanazokkal a szereplőkkel... Arra nem képesek, hogy kiadják BD-n... Természetesen vannak kivételek, amik erősítik azt a bizonyos szabályt.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
brownus
veterán
tyűű, ez kéne, alien antológia , nekem egyedül a cameron alienje van meg spec.ed.-ben, dvd....
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
hehe
(#54020) dokee78, +1, de mint meg tudtuk hoffmantól, dec9 a bd megjelenés...
jéé, a corvinban még adják, 12:30... basszus, még el is mennék rá, semmi dolgom ma, de inkább john wick lesz kora du, meg estefelé elnézünk arra a koreai filmre a müszába , pizza a film címe vagymi
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
-
maximilian4
addikt
válasz Integra #54036 üzenetére
Az irányban tanulságos, hogy a magyar emberek nem becsülik meg a magyar filmeket, nem nézik meg a mozikban, nem veszik meg dvd-n, inkább letöltik, ezáltal nem támogatva a hazai filmipart és a szellemi alkotói munkát. Legalább külföldön áldoznak ezekre az emberek.
Egyébként elég sok jó film van ezek között, hiába veszteséges.
Személyes kedvenceim:
-Sorstalanság
-Kontroll
-Szabadság, szerelem
-Fehér Isten
-Isteni műszakMaxi
-
LOTR
addikt
válasz aizen92 #54038 üzenetére
pedig hallani olyanokat is, hogy veszteséges film nem nagyon van, csupán az a kérdéses, hogy mennyi idő alatt hozza vissza az árát, nyilván a befektetők(készítők, stúdió) minél korábban akarják, ez pedig főleg akkor tud csak megvalósulni, ha a mozibevételekkel vissza is jön, aztán utána jönnek a lemezeladások, ezek időben valószínűleg nincsenek túl távol egymástól (megjelenés után 1 éven belül bőven ki szokták adni lemezen is a filmeket)
és a következő nagyon nagy bevételt hozó összetevő a tv vetítési jogok eladása, ha a film eddig veszteséges volt, ezekkel már úgyis visszajön az ára, az más kérdés, hogy erre lehet éveket is várni kell
tehát teljesen hihető, hogy veszteséges film nincs
bár szívesen meghallgatnék erről néhány "bennfentessebb" véleménytOne Ring to rule them all
-
callmeakos
veterán
válasz aizen92 #54038 üzenetére
Jah, így már értem. Ez tényleg egy nehéz dolog, mármint megfelelni mind kritikailag, mind bevételileg. Magyaországon, ahogy az alábbi ábra is mutatja nem hogy az egyiket se könnyű teljesíteni, sokszor mindkét szempont totális csőd. Ha pedig valamelyik oldal nagy nehezen bejöní bíz isten hogy a másik az bukta. Ilyen például a Fehér Isten is. Vagy az Isteni Műszak. Kritikailag mindkettő egy kiemelkedő alkotás, már ami az elmúlt évek magyar színvonala, de mindkettő akkora bukta lett a kasszáknál, hogy egy életre elment a pénzelőknek a kedve az esetleges folytatásokról. A kakukktojás is a Kontroll. Éppen ezért van az, hogy még mindig az az egyik legjobb "modern" magyar filmalkotás.
All→M8
-
LOTR
addikt
The Hobbit: The Battle of the Five Armies ending song
Billy Boyd - The Last GoodbyeOne Ring to rule them all
-
aizen92
addikt
válasz callmeakos #54037 üzenetére
Bevételnek alsó hangon dupla annyinak kéne lennie, nem csak azt kéne, hogy a pénzt lehívni a filmalaptól mutyira, majd elkölteni 10-szeres áron ( volt szerencsém betekinteni, hogyan mennek a pénzügyek egy ilyen forgatáson, ne akarja a nagyközönség inkább részletesen tudni ) , és hmmm nem térül meg a befektetés. Ez az érdekes.
Persze művészeti értéket kell a filmeknek képviselni, nem a profit a fő szempont bullshitblabla, de azért na, ne hitegessük magunkat, 21. században, nem valamelyik 'isztánban élünk. ohhh wait....[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Integra
titán
tanulságos
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
addikt
A Most Wanted Man
Lassú kémfilm, de annak szuperjó. Szépen föl van építve az egész történet, folyamatosan, lassan haladunk a végkifejlet felé, a vége meg nagyot üt. Akció - nuku. Nem is kell. Színészek elviszik a hátukon az egészet, mondjuk róluk is szól, főleg PSH karakteréről. Többieknek is megvan a maga szerepe, a főszereplő csecsen srác is jól hozza a megkínzott, megtört, csendes figurát. Az ügyvédlány meg szép. Dafoe-t is jó volt látni a csontos arcával, régen találkoztam már vele filmben.
A végén láttam hogy le Carré feldolgozás, mint a Suszter, szabó, baka, kém. Klassz. Ilyenek jöhetnek még bőven.
8,5/10Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Maximum1
őstag
A Most Wanted Man
Hoffman végig cigizte és itta a 2 órát, már rendesen idegesített.
Maga a film egy értékelhetetlen vacak volt, ennél rosszabb kémfilmet nem igen láttam.
Vártam a végét.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz dokee78 #54032 üzenetére
nem értem a problémád miért ne lehetne egy másik civilizáció sokkal fejlettebb az emberiségnél, és ugyanígy miért ne lehetne egy másik civilizáció sokkal kevésbé fejlett.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
dokee78
félisten
válasz FireKeeper #54021 üzenetére
Crossoverek ok,de ez a Xandar már ilyen fejlett,hogy űrhajók meg stb?
Nekem azért bejön.
Sandlertől a Távkapcs és az Esti mesék sem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
-
atike
nagyúr
válasz lacy86 #54026 üzenetére
A Kavarás oké... A Nagyfiúkból is az első. A második szerintem már erőltetett lett. A Jack és Jill nekem picit sok. Az Apa ég-et bevallom férfiasan - kihagytam...
Ellenben jó volt még szerintem a Kellékfeleség, a Csontdaráló, a Golyóálló és igen, az 50 első randi is...
-
james001
veterán
válasz FireKeeper #54021 üzenetére
Meg Vin Diesel Groot-ként is király,igaz,sok szöveget nem kellett betanulnia Lehet majd újranézem én is egyik nap,utoljára még moziban láttam (feliratosan természetesen).
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
FireKeeper
nagyúr
válasz dokee78 #54020 üzenetére
spoilerveszély lehet!!!
nem hiszem hogy más lenne a korszak.
1988-ban látjuk a kis Petert a kórházban, és utána 26 évet ugrunk előre az időben vagyis pont 2014-be (földi idő szerint).
plusz a crossoverek is működnek amikor Ronan megemlíti Thanosnak hogy milyen ciki már hogy kikaptak az emberektől (Bosszúállók), és a Gyűjtővel is találkozhattunk már a Thor 2 végén amikor átadták neki megőrzésre az Aether-t.egyébként egyetértek, ezt a filmet bűn szinkronnal megnézni mert Bradley Cooper egyszerűen zseniális Rocket szinkronhagjaként.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
dokee78
félisten
Guardians of the Galaxy 90%
Ütősebb lett,mint vártam,zenék,poénok ott voltak.
Sokkal jobban szórakoztam rajta,mint némelyik vígjátékon.
Azt hiszem többször nézős film lesz nálam.
Rocket jól nyomta.
Szigorúan feliratosan kötelező,el sem merem képzelni: Mordály
Nem értem,hogyan fognak valaha együtt küzdeni a Bosszúállókkal?
Mert elvégre más korszak,vagy nem? -
FireKeeper
nagyúr
válasz hoffman_ #54005 üzenetére
nem értem miért nem lehetett egy az egyben kivenni azt a spoilert, jól beszívtam vele. és még van is képe poénkodni vele később. ekkora trollok 444-en szoktak lenni, nem az indexnél...
-
cyberkind
félisten
Ekkora gyökérséget hogy legyen down kóros mesehős a rajzfilmekben.
Akkor az új Batman filmben a 2 hős legyen elhízott dagadt disznó, akiket lassan elvisz a szívroham. -
lorcsi
veterán
sandlernek megint lesz egy állati jó filmje
eladó: vadi új soundcore motion+
-
tPedro_
őstag
válasz devil-k #54011 üzenetére
Nekem küldtek emailt.
De FB-on ezt írták 21 órával ezelőtt: "Még egy kis türelem, hamarosan közzétesszük a nyertesek neveit! Köszönjük."
Mondjuk az érdekes lett volna, mert most vettem észre, hogy véletlenül egy olyan emailről küldtem be a megoldást (Live Mailből), ahol még a nevem sincs beállítva.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz KisTücsök #53827 üzenetére
cinemacity aréna és mom park. művész mozik randomitással kezelik a dolgot, vagy van, vagy nincs (puskin, toldi, stb)
Mjölnir indexes agymenés. volt benne egy-két poénos rész, 2 percet megért. tetű módon van benne Interstellar spoiler, úgy nézzétek.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
gyuromoj
veterán
Suicide Squad - Jai Courtney lehet Deadshot
Christoph Waltz csatlakozott a Bond 24-hez
Wonder Woman megtalálta a rendezőjét
Délibáb - Premier kritika
Creed - Rocky Balboa számára nehéz a teljes visszavonulás
A hobbit: Az öt sereg csatája - TV SpotPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
devil-k
nagyúr
2014-ben ne visszafelé lépkedjünk.
(#53998) Integra
Sajnos, ezért nem szeretek ilyen téren moziba menni. Ha megyek, akkor is művészmozi, oda kevesebb ilyen ember tér be. 10 évvel ezelőtt ez nem volt jellemző. Okés, hogy több a mobiltelefon, táblagép, ki tudja mi, de könyörgöm, miért nem tud disztingválni a parasztja?
- mozi bolondéria -
-
eeXaa
addikt
...hmmm.. én azért szivesen megnéznék egy eredeti film verziót, és egy módosított 4k verziót egymás melletti hasonlításban... sztem nem kérdés melyik nyerne....
ugyanakkor elismerem hogy a 70mm verziónak imax screen-en lehet részletességbeli előnye...
...sztem adok még egy esélyt az imax-nak és az utolsó hobbitot majd ott nézem meg... kiváncsi vagyok mit tudnak a 4k red epic-ek ekkora vásznon.. -
PuMbA
titán
válasz aizen92 #54000 üzenetére
Én nem nyertem, nincs mit!
Más: A 4K-hoz: "The digital presentation of INTERSTELLAR has been created from 4 and 8k scans of the photochemically- color graded film elements"
ehelyett IMAX:
"The digital IMAX presentation has been created from 6 and 8k scans of the original film elements"
Sok helyen így is előrébb helyezik az IMAX-et, pont amiatt, hogy az eredeti megatív filmről szkennelték, ellentétben a 4k-val, amit már feldolgozott filmről, hogy ez mennyit jelent a gyakorlatban, ezt nem tudom, de ezt olvastam még a megjelenés előtt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...