Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz oriic #126054 üzenetére
Hogy van az hogy a The Mandalorian trailere 10000000x jobban meghozta a kedvem a SW mint ez. Ez semmi más mint egy 2 perces klisévonat. Bwah.
Viszont Facebookon az emberek reakciója is vicces. A kommentek jórésze abból áll hogx ez már jobb lesz mint a TLJ mert Vader, meg Emperor meg csillagromboló flotta mrg aaaah.
Szánalom.All→M8
-
callmeakos
veterán
Hosszú idő után rávettem magam hogy befejezzem a Becstelen Brigantykat, mert ugyan elkezdtem úgy 8 éve, de az első chapter végén azt mondtam ezmi, és mért volt ennyire elnyújtva ez a jelenet, szóval ki is kapcsoltam, de most 8 évvel később rájöttem hogy ez mocsok jó, annak ellenére hogy tényleg nem sok minden történt (a chapter végét leszámítva).
Két dolog szúrt szemet. Egy, hogy Pitt honnan a viharból növesztett ekkora Texasi akcentust (konkétan falat lehet vele bontani ),
a másik hogy a vágás néhol betonszar, és itt most különösen arra a jelenetre gondolok, amikorAz meg hogy azzal az akcentussal megpróbál olaszul mondani valamit, attól majdnem besz.rtam Shosanna-t lelövi Brühl karaktere, megy közben egy elég erős Ennio Morricone dal, és a jelenet közepe úgy el van vágva a dallal együtt, hogy majdnem a képernyőm repedt be, hogy ez mégis mivolt és hova lett a vége ennek?! De amúgy élvezetes film, elkéne kezdenem felgöngyölíteni a Tarantino életpályát a Hateful Eight kivételével
#értékelés
[ Módosította: vond ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Állítólag ez már hivatalos, ha meg igaz akkor is tök mindegy. Scarlett az Scarlett
All→M8
-
callmeakos
veterán
Pokemon: Detective Pikachu
Semmit nem vártam a filmtől azon kívül hogy visszahozza némileg a Tazós emlékeket gyerekkoromból, de istenemre mondom ez egész jó volt. Semmi eget rengető vagy valami, a sztori is elbírt volna egy bő fél órát, de egy rossz szavam nem volt. Lehetett volna ez egy 2 órás nosztalgia hempergés, ehelyett a maga világával volt elfoglalva ami ennél a filmnél szerintem bőven dícsérendő. A végén extrán tetszett az az apró csavar is.
7/10
#értékelés[ Módosította: vond ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
A hajnali Marvel panellel kapcsolatban a lényeg, hogy messze nem vagyok annyira felhypolva mint pár éve a harmadik fázist bejelenető eseményén, talán mert kvázi filmek közül jópárnak keményen utána kell néznem hogy mégis mifrász, ha képben akarok lenni. Egyik sem tűnik tragikusnak (főleg az elsőre totál érdektelen Shang-Chi, de azzal hogy bedobták hogy itt már előjön az igazi Mandarin, akkor egy lövést megérdemel), viszont az Ethernalssal semmilyen szinten nem vagyok képben. A sorozatokkal én várnék egy ideig amíg kiderül milyen terjedelműek lesznek, és mennyire fognak kapcsolódni a dolgok (az Agents of SHIELD után nem merek semmit hinni). A filmek közül a Strange Dokira vagyok a legjobban kíváncsi, egyrészt mert multiverzum (most akkor mégis van) és hogy mennyire merik meglépni ezt a ilyesztő dologot, vagy csak egy langyi Stranger Things féle ilyesztegetés fog beleférni.
Emellett még a Thornak örülök a legjobban, és pont Jane Foster miatt. Örülök hogy meglépik a női Thor vonalat, a képregényekből kiindulva jó lehet. Csak a kérdés hogy Taika úr mennyire fogja fullba nyomni a kretént (ebből a címből és logóból kiindulva simán beképzelnék egy FarCry: Blood Dragon szintű ökörködést )All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Tibiajax #124074 üzenetére
Semmi meglepő :D
Én se az extra tartalmak miatt mentem, hanem mert egyrészt jó volt utoljára mozivásznon nézni a filmet másrészt a hely ahol néztem, az is megér egy misét. Túlzás nélkül ennél nincs feljebb, max a Chineese Theathre Hollywoodban. Nekem meg fogalmam sem volt hogy egy olyan helyre vettem jegyet :DAll→M8
-
callmeakos
veterán
válasz #48613632 #124069 üzenetére
Nope.
JJJ az, bár nem tudom eddig hol volt (#124071) Tibiajax
Semmi érdemleges, minden "extra tartalom"' a stáblista után jelenik meg, azaz maga a film ugyanaz, de azok a jelenetek se olyanok, amik miatt érdemes még egyszer elmenni a filmre. Ez inkább azoknak szól, akik még egyszer moziban akaják megnézni a filmet.All→M8
-
callmeakos
veterán
Spiderman: Far From Home
Kicsit felbuzdulván a tegnapi extra Endgame-es vetítés után beültem erre is, kíváncsian várva hogy hogyan akarják lezárni ezt az egész hacacárét, ha már azt mondták hogy ez a fillm az Endgame kiegészítése. Nos spoiler nélkül el tudom mondani, hogy abszolút nem az. A Homecominghoz hasonlóan ez is földhözragadt, a saját maga cselekményét viszi tovább, minimálisan reflektálva az Endgame utóhatásaira, amivel nem is lenne semmi baj, ha nem most lett volna az Endgame. Magyarán, ezt a filmet nem most kellett volna bemutatni. Tökéletes indítása lehetett volna a negydik fázisnak, vagy az új érának, de így nem több, mint az Endgame nagyon hosszú stáblistás jelenete. Parker még mindig nagyon szerethető, de sokszor legszívesebben bele tudnám folyatni egy kanál vízbe, annyia suta gyerek mivoltához, Misterio meg ott van, Gylenhaal tök jól hozza a szerepet, de az a helyzet hogy utána kéne néznem pár dologban az ő karakterével kapcsolatban mert pár dolog nem tiszta vele kapcsolatban. És ennyi. Nem sokat lehet erről a filmről beszélni, mert nem történik benne sok minden. Sokat utazgatak, van egy két poén, a végeharc a körülményekhez képest elég kreatív, de ennyi. Az a helyzet, hogy a két stáblistás jelenet, sokkal fontosabb jelentéssel bír mint maga a film, és ez lehet elég sokat elmond az egészről. Nem rossz, nem tragikus, de ezt nem most kellett volna. Tipikus egyszernézős valami. A stáblistás jelenetek kötelezőek, kettő van, az egyik egy ordas nagy poén
a második pedig lefektet bizonyos dolgokat, de semmi konkrétum nélkül.és ha tetszik cameo, de utána kell olvasnom hogy ugyanaz e az ember játsza e mint korábban 5/10
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz oriic #123881 üzenetére
Akkor jólvan
Egyébként ha nem kapcsolok hogy megnézni a jegyet akkor kotta van, Londonban kb 2 helyen adják egy napon, egyetlen egy időpontban.
Hát na, eddig összesen ha nem számítom a repülőjegyet hogy hazamenjek barátokkal megnézni, akkor mostanra vagy 50 fontot húzott ki a film a zsebemből eddig. Merem remélni hogy meglesz az Avatar
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz #42308056 #122601 üzenetére
Nekem is pont ez volt a problémán. Múlt héten mikor otthon voltam, ott néztem a Végjátékot, pontosabban a Korda teremben, és rettenetesen idegesített hogy a széksorok majdnem egy szintben vannak, szinte minden előttem ülő feje belelógott a képbe, de a kép és hangminőség se volt a toppon.
Sajna az se segített hogy egy brutálisan ordenáré tömeggel néztem, mindenki karattyolt, zabált, csámcsogott, szürcsölt, kommentált, konkrétan már idegesített néhol. Nem tudom hogy ez tendencia, de pár napja néztem itt Londonban újra a BFI IMAX moziban, és érdekes mód mindenki síri kussban ülte végig a filmet, holott az a terem minimum dupla akkora mint a Korda a Corvinban.All→M8
-
callmeakos
veterán
Avengers: Endgame
Sikeresen eltöltöttem ezt az egy hetet mindenféle spoilerezés nélkül, úgyhogy úgy ültem be a filmre hogy oké, gyere jöhet, de közben féltem is tőle hogy a végén mit látok (a szó jó értelmében). Hazajöttem ezért a filmért hogy a legjobb cimborámmal (plusz ha már itt volt akkor oriic-al is ) nézzem meg, első kézből és én tényleg nem voltam felkészülve erre a filmre. Mert annyira bedumáltam magamnak hogy úgyis , és nem. Annyira kíváncsi voltam miért sírtak az emberek a filmnek és most már tudom. Vicc nélkül, én háromszor is könnyre fakadtam, oriic az élő példa rá hogy a film után a szememet törölgetve vörös szemekkel, percekig meg se tudtam mukkanni, és ebben az a szép hogy ezt úgy idézték elő, amire egyáltalán nem számoltam, ergó meglepett a film. De ezt, egy laikus sosem fogja megérteni, mert ez tényleg a közönségnek készült, olyanoknak mint én. Mindenki másnak ez egy zavaros, sokszor unalmas film, nulla értékkel. De nekem tetszett, remek lezárása volt ez egy 11 évnyi kalandnak, az utolsó egy óráért pedig minden hálám, mert amit kaptam, sosem fogom zsebre tenni. Úgyhogy amint visszatérek Londonba, első dolgom a lokál IMAX termet betámadni.meghal a kapitány Pontozni nem fogok, ahogyan még az sem döntöttem el ez a legjobb Marvel film e, erre kell aludni pár napot. De lehet egy második megnézés segíteni fog.
#értékelés
All→M8
-
callmeakos
veterán
Ezt csak igy itt hagyom mára
[Avengers: Endgame' cast sing "We Didn't Start the Fire" in comic strip mash-up]
Végem van
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Hétvégén van az idei Star Wars Celebration. Elképzelhető hogy kapunk némi infómorzsát az EP9-ről?
All→M8
-
callmeakos
veterán
Unicorn Store
Kevés filmen akad meg a szemem mostanság, és holt biztos hogy nem is figyeltem volna fel egy olyanra aminek ez a címe, de amikor megláttam hogy Brie Larsson első rendezése, amiben ő játssza a főszerepet, mellé még SamJack is játszik benne, ránéztem a trailerre és felkeltette az érdeklődésemet.Összességében nem egy extra, egy aranyos kis feel good mozi, és némiképp mosolyogva álltam fel előle a végén azzal a tanulsággal hogy mostantól mindent látni akarok amiben ez a csaj van benne, mert annyira szerethető hogy az valami brutál, ráadásul az új eyecandy. És nem azért mert ő Cpt.Marvel, hanem mert valami fura de szerethető kisugárzása van Larssonnak, ami tetszik.
Szóval ha éppen szar napja van valakinek, és látni akar valami furát de amúgy vidámat, akkor vessen rá egy pillantást.
#értékelés
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Tibiajax #119302 üzenetére
Dehogy garantálok semmit, nem tudom neked mi spoileres, szóval akkor inkább maradj távol tőle
Nekem semmi új nem volt benne.Amúgy nálam senki nem fizetett többet a jegyért a filmre, mert csak e miatt utazom haza a premier hétvégéjére hogy megnézzem a barátaimmal, akikkel anno az első részt is láttam, így meg egy kissebb vagyon volt mozijegy árba nézve
All→M8
-
callmeakos
veterán
All→M8
-
callmeakos
veterán
Captain Marvel
Túlságosan rápörögtem arra amit sok kritikus írt a filmről, emiatt féltem is mi lesz a vége az egésznek, de tetszett amit láttam. Nem a legjobb Marvel film, nem is váltja meg a világot, ráadásul meg is késett a film mert az Endgame előtt nem hiszem hogy egy viszonylag földhözragadt eredettörténet a legjobb választás, de ha már így alakult, az első részek listájában szerintem a jobbak között van. Kevesebb filmet nézek mostanság, de attól még nem védem meg ha rossz, mert "Marvel"
Fury már megint előhozta Budapestet, úgyhogy most már ideje elmondani mi volt ott Még valami, tetszett ahogyan amolyan az Endgamehez érve amolyan kör alakult ki, hiszen az utolsó Bosszúállókhoz érve elértünk oda, ahonnan az egész balhé kezdődött. Hogyan alakult meg az Avengers ötlete, na meg hogy megint a Tesseract után meg a hajkurászás. Ami nem tetszett ahogyan magyarázatot adtak Fury szemére. Mármint tudni lehetett hogy ez lesz, de kimondva hogy "kikaparta a cica a szemit" röhejesen hangzik. Még ha egy csápos szörnyről is van szó 7.5/10
All→M8
-
callmeakos
veterán
Spider Man: Into the Spiderverse
Ahol láttam, mindenütt pozitívan nyilatkoztak róla úgyhogy kíváncsi lettem, és tényleg nem lett olyan rossz. A történet a multiverse dolgot leszámítva nem nagy durranás, olyan elmegy, bár vannak meglepő húzásai, pláne ha a korosztály besorolást nézzük. A látvány egész biztos oscar esélyes, a zene az hibátlan, főleg a betétdalok találtak be nálam, A multiverse karakterek is okék voltak, leszámítva a robotos csajt meg a malacot (de nyilvánvaló kik miatt kerültek be).
8/10
Egy dolgot nem értek csupán, de ez nem a filmhez köthető. A Sony miért kezeli
Venomot ennyire mostohán ha Pókemberről van szó. Oké, nem számítottam a felbukkanására itt, de Peter megemlíti őt, de ki lehetett volna használni a multiverse adta diverzitást hiszen más karakterek is más formát kaptak, ez egy kihagyott ziccer. #értékelés
All→M8
-
callmeakos
veterán
Hát ez a nap is eljött, csak nem találták még fel azt az üveggömböt, amiben mindenkit túlélhet. De 95 az bizony szép szám. Úgy tűnik az utolsó Avengers lehet az utolsó cameoja.
Excelsior!
All→M8
-
callmeakos
veterán
Tegnap pesten járván megnéztük a Venomot, és habár nem volt annyira gáz, de azért annyi mindenbe bele lehetne kötni hogy hajjaj
Talán emlékezetesebb volt az egész után a
Spider Man kisfilm, ami vásznon baromira jól nézett ki All→M8
-
callmeakos
veterán
AntMan and the Wasp
Hosszú idő óta az első Marvel film, amit nem moziban láttam elsőnek, hanem itthon. Szórakoztató volt, a maga infantilizmusával (főleg Luis meg a banda Baba Yaga? ), és az akció is kellően élvezetes volt ezzel a zsugorodós trükközgetéssel. A vége azért kellett hogyképben legyünk a csettintéssel, és kíváncsi vagyok Scott hogy a fenébe fog kijutni onnan. Ha egyáltalán kijut ha Thanos ellen kell menni, mert arra is gyanakszom hogy az egész finálét ott fogja átgubbasztani azt mikor vége az egésznek, Hope visszatérvén kiszabadítja. #értékelés
All→M8
-
callmeakos
veterán
A hírek szerint vérgyenge lett a Venom.
Most kezdhetnék meglepődni aztán rá kell jönnöm, hogy mégse.All→M8
-
callmeakos
veterán
Solo: A Star Wars Story
Ehh, mi volt ez a langyos kutya... amit elénk tettek "star wars" név alatt? Nem rossz, nem nézhetetlen, de jaj. És az emberek még a Last Jedire voltak kibukva.
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz callmeakos #113985 üzenetére
Amúgy a film befejezte óta csak ezt hallgatom.
Asszem ideje elővettem azt a bizonyos gyerekkori klasszikustAll→M8
-
callmeakos
veterán
Deadpool 2
Jó volt ez. Na nem tenném oda az első mellé, mert teljesen más kaliber a két film, de nem is kell. Jó volt ez, külön tetszett volt volt benne dráma is (mondjuk a végén amikor ), és az új karakterek is jók voltak. Domino különösen, na nemcsak mert Zazie egy igazi cuki csaj, hanem mert érdekes a képessége. Deadpool is többször is megjegyzi az elején hogy miféle szupererő a szerencse, hisz nem is jár drága effektekkel meg robbanásokkal (amúgy de ), és lőn mégis, hála annak hogy okosan lett felhasználva, nem csináltak a csajból op karaktert.Wade nem akar meghalni, csak húzzák az időt hogy mikor hal meg azzal felhúzták bennem a pumpát Amúgy egy spoileres kérdés:
Az elején a temetős résznél mikor kiírtja a gyászolókat, arról a szemüveges fasziról egyből Stark jutott eszembe, és Deadpool el is süt egy Lets see Captain America can do that beszólást - az egy direkt utalás a Polgárháborúra?
Amúgy meg..... Suns get real lowAll→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
The LEGO Movie 2: The Second Part – Official Teaser Trailer [HD]
Bumblebee (2018) - Official Teaser Trailer - Paramount Pictures
a Lego Kaland trailere totálisan semmilyen (már már ijesztően), a Bumblebee viszont érdekes. Lehet nem is lesz rossz egy Bay nélküli TF film. De Dongónak nincs zenei ízlése ez már látszik
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Unnecessary Censorship - Avengers Edition
Sokszor ezek a Kimmel blokkol totál pronyók, megsem lehet kibírni röhögés nélkül.
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz k-adi #111126 üzenetére
Nem feltétlen gond jelen esetben. Relatíve kevés idő játszódik Wakandában ,gyakorlatilag az a csata, ami a trailerekben is látható volt, az onnan megismert karaktereknek meg nem jut olyan sok idő, hogy elkezdj azon mélázni ez most ki. Max nézz utána Shurinak és ennyi.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Annyit még hozzátennék az Infinity Warhoz, hogy a látvány az valami elképesztő volt. Nekem sikerült IMAX 3D-ben látni, és lehet csak annyi történt hogy totál elszoktam a 3D-től ugyanis nagyon hosszú évek óta nem néztem meg semmit így, de egyszerűen a film közben azt éreztem, hogy nem akarom hogy ez a film véget érjen, többet és többet akarok látni, mert az amit látok, egyszerűen lehengerlő.
Persze ez egy ekkora költségvetésű filmnél ez a minimum, de akkor is. Aki teheti, tegyen egy próbát.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Avengers Infinity War
Na a helyi Marvel lokálpatrióta végre időben megnézte az aktuális filmet
Hosszasan nem tudok érdemben mit leírni, mert spoiler mentesen szinte lehetetlen, amit meg lelehet, már mások leírták. Egy kívánságom volt a filmmel kapcsolatban: Thanos érdemelje ki azt a fajta hype-ot, ami őt övezte eddig. És nem hiszem el, de tényleg megcsinálta.De úgy összességében a Russo tesók megint megcsinálták, hogy kijövök a filmjük után a moziból, és köpni nyelni nem tudok. Ugyan ez volt a Winter Soldiernél és a Civil Warnál. Lerakták azt, amiért az MCU-t hosszú ideje zrikálják: végre bemerték azt vállalni amit be kellett.
Többet nem tudok írni spoiler mentesen, spoiler sztoriba meg nem fogok mert ahogyan a vetítés előtt is lejátszották: #ThanosDemandsYourSilence.
Egy valamit szeretnék csak kiemelni, amivel megvett a film totálisan kilóra, és amikor megláttam, kislányosan felordítottam, annyira megörültem.
A jó öreg Red Skull, ugye-ugye hogy nem halt meg. Már régesrég letettem róla hogy láthassam újra, és habár csak egy cameo volt, nem hittem el amit látok. [ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
A franc akar károgó varjú lenni, de esküszöm ezen képek láttán lehetnek gondok a drága kisasszonynál, mert erősen a két nővérére kezdett el emlékeztetni, ami eddig azért nem volt meg. Vagy csak nagyon szétcsapta magát előző este és nem heverte ki
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Fitzgerald #110311 üzenetére
Mi a külömbség egy mezei Marvel film és e között? A popkult utalásokat leszámítva?
adam014
Badumm-tsss[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz Tibiajax #110146 üzenetére
Biztos lehetsz benne hogy a RPO nem egy jó film. Legalábbis ha filmes aspektusból nézzük akkor talán még azt is lehet mondani hogy kifejezetten rossz, mert a popkult utalgatáson kívül semmi jó nincs benne. De amit a kolléga említett, ez kifejezetten az állleejtős kategória, mert ha az ember felül a nosztalgia vonatra és semmi sem zökkenti ki akkor ellesz mint hal a szatyorban a film ideje alatt. Minden mas esetben.....
All→M8
-
callmeakos
veterán
Ready Player One
Fel voltam rá készülve, tudtam mire kell számítsak, és az alapján úgy ültem be hogy ez márpedig tetszeni fog. De nem. Mármint az a film első nagyjából fél órája tetszett is, elkezdtek záporozni a popkult utalások, vigyorogtam is mint a tejbetök, aztán valami történt. Élek a gyanúperrel hogy a film való világban történő jelenetei zökkentettek ki, mert azok gyalázatosak. Azokat a karaktereket és dialógusokat valaki megalkotta, és Spielberg meg igent mondott rá (konkrétan amikor a csaj és a srác először találkoznak a való életben, azt az egészet rémálmaimban sem!).Utána pedig a film további része egyszerűen nem működött nekem, nem is tudom miért. Talán mert arra nem számítottam hogy a film egyetlen értéke valóban az utalgatások, ami nekem nem tartott ki a végéig. Vagyis kitartott volna, ha Spielberg kihasználja a zseniét, és több olyan jelenetet tesz bele, mint amilyen a
. Esküszöm az csillagos ötös, több olyasmi kellett volna. Tipikus a mennyiség a minőség helyett.Ragyogás volt. Többet nem is akarok mondani erről, több szempont miatt is fájó pont lesz ez a film az életemben, reméltem hogy a film feledtetni fog dolgokat, azt közben meg nem, csak pakolt egy lapáttál rá. Nem azt mondom hogy nem ajánlom, ez inkább szerintem user error.
5/10
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Black Panther
Először is: ‘Black Panther’ Becomes Highest Grossing Superhero Film At Domestic Box Office - Ez megmagyarázza hogy a retekbe volt telt házas vetítés több mint egy hónappal a premier után
Na de.
Azzal kell kezdenem hogy elismerem, hogy örülök ha néha tévedek. Volt egy sanda gyanúm hogy bukni fog a film, mert olyan gyalázatosak voltak a film előzetesei hogy egyáltalán semennyire se fogott meg és azt mertem mondani hogy ez lesz az MCU első nagy ballépése. Erre meg kiderül hogy az egyik legnagyobb. Hiába, nem vagyok én Badár jósnő Aztán persze a premier előtt 1-2 héttel beindult a szekér, és hirtelen akkora lett a hype, amivel én se számoltam, de sokáig fel se ültem rá. Lehet ezért tartott ennyi ideig eljutnom a mozibaDe a filmről. A Polgárháború volt az utolsó, amikor a moziból kijőve köpni nyelni nem tudtam a látottakon. Annyira össze volt ez rakva hogy szerintem ez tanítani való. Persze vannak idegesítő kis hibái, de azokat nagyítóval kell csak keresni, mert a nagy egész kiváló. Az alapkonfliktus, a karakterek, a látvány, a zene(!!!!) a főgonosz mindegyik nagyon rendben volt. Killmonger az ékes példa hogy egy több száz milliós képregényfilmbe is lehet épkézláb, ügyesen kidolgozott főgonoszt alkotni a Jokeren kívül. Ahogy írtam a karakterek is tetszettek, habár Shuri az elején túl sok volt, a végére azért visszavett és meg is kedveltem. A zene pedig. Nem csak a hozzá írt filmzene, hanem a betétdalos album a'la Kendrick Lamar is nagyon fasza lett. Szegény oriicot ma azzal nyaggattam hogy egy nyilvánvalóan nem a filmben lévő zene benne e van a filmben, mert olyan szinten ráfüggtem az utóbbi pár napban, hogy csak ez megy. Egyébként ez az.
Mindent egybe véve még nem tudom hogy a fejemben lévő toplistán hol kap helyet a film, de szinte tuti hogy TOP5. A film legvégén lévő Black Panther returns in Avengers: Infinity War felirat tudatta velem végleg, hogy ez az egész hajcihőnek a végjátéka kezdődik el 1 hónap múlva. Hype is real
9/10
#értékelés[ Módosította: Viszlát ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Megnézvén a tavalyi Baywatcht, felesleges írni róla bármit. A csajok jók voltak, volt pár vicces beszólás is, és kész. Többet nem is vártam
#értékelés
[ Módosította: Viszlát ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Tomb Raider
Nekem viszont tetszett. Nem volt semmi hűha benne, nem volt semmi egetrengető, egy tipikus eredetsztori annak minden előnyével és hátrányával. Ami a legfontosabb hogy Vikander kisasszony Larája szerethető lett, én legalábbis nagyon megkedveltem a film alatt. Mondjuk nem kellett sok hozzá, miután láttuk hogy tolja a bringázást Londonban. Őszintén, én 3 napja használtam a londoni közbringarendszert pár órára, és a Picadillynél frankón halálfélelmem volt egy ostoba buszsofőr miatt. Meg úgy általában ha a belvárosba merészkedek bringávalIgazándiból az a két óra gyorsan eltelt, még úgy is hogy ha rezgett a telefonom párszor és ránéztem, voltak benne számomra érdekes részek, az egyik hogy
vajon kezdenek e valamit Anával a filmben, vagy csak az esetleges folytatásra mutatja meg valóját az a kígyó. Szerencsére nem Az egyetlen szemet szúró problémája a filmnek az a gonosz karaktere. Láttam pár helyen leírva és elmondva hogy mennyire nem egy átlag gonosz aki gonoszkodik, hanem árnyalva van. Belátom, a motivációi tényleg érthetőek, és emiatt elfogadom ha egy kicsit agresszív lett mert haza akar menni. De ennyinél meg is állhattak volna, de nem. Őszintén, mi a retekért
kellett lepuffantania azt az öreget szemrebbenés nélkül mint egy pszichopata? Teljesen karakteridegen lépés, mert tudtommal a fickó még nem elmebajos. Csak haza akar menni. Attól még nem lövünk le senkit mint egy kutyát. 7/10
#értékelés
(#109713) bAtt001
Szerintem nem szabad összekeverni a játékokkal. Ez egy film. Ez két órás. A játék meg 8. És ebből a két órából lejött vagy 40 a karakterábrázolásra. Szerintem az arányokat rendesen eltalálták. Voltak benne bőven áthallások a játékból, de csak annyira hogy a játék ismerői mosolyogjanak egyet. A cliffhanger meg kellett, ha már bevezették azt a karaktert a filmbe.[ Módosította: Viszlát ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
Holnap most már tényleg jön az Infinity War trailer
All→M8
-
callmeakos
veterán
Úgy tűnik a kritikusok igencsak kemények a Tomb Raiderrel. Empire 2/5 csillag, magyar IGN 5,5, amcsi IGN szintén (ez amúgy véletlen?!), Collider: Rating D.
Közben meg a mindig nagyon kritikus OW Zoly meg szerette.
KI érti.
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz marilllyo #109513 üzenetére
IGN szerint már csak 7,5, pontosan azokkal a hibákkal és előnyökkel, amire számítani lehetett.
(#109505) .LnB
Akikkel nem lehet érdemben beszélni a filmről, mert nyálcsorgatva bezzegpéldáloznak a régi trilógiával. Akik szerint az ő szavuk a szent mert ők a true SW fanok, és mellettük mások véleménye nem számít, mert csak egy agyatlan néző.All→M8
-
callmeakos
veterán
Második megnézésre sem változott a véleményem a The Last Jedial szemben. Maximum annyit, hogy azt az egész Canto Bight-os marhaságot hagyták volna ki a retekbe. De minden más továbbra is tetszett, illetve sok mindenre meg is adta a magyarázatot az újrázás. Én azért remélem hogy a fejesek nem fognak becsicskulni a hangos ultráknak, és a lezárást nem kliséáradatra cserélik.
All→M8
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
válasz Pearce #108915 üzenetére
Félreértetté, nem azért akadtam ki mert hogy ez elvonná a figyelmet a BP-ről. Tőlem hasonlót puffogtathatnának bármiről, nem érdekelnek az ilyenek. Csak azt tartom szomorúnak hogy a Warner/DC ilyen mélyre süllyedt, hogy ilyen totális faszsággal hívják fel magukra a figyelmet. Esküszöm többre mennének azzal ha a Wonder Woment emlegetnék folyamatosan ezzel felhívva a figyelmet, tudnak arrafelé értékelhető filmet is csinálni. De ez sok. Legalábbis mint filmszeretőnek ez sok
All→M8
-
callmeakos
veterán
Warnerék elég csúnyán elkezdtek kapálózni.
Állítólag tartottak egy "tesztvetítést" az Aquamenből néhány szerencsésnek, és állítólag pozitívak a vélemények. Idézem: Eddig 2 különböző forrás mondta, hogy imádták az Aquaman filmet. Rengeteg akció van, de nagyon érzelmes is emellett. A Batman-News.com állítása szerint.Mindezt 10 hónappal a premier előtt. Gondolom a vágás elég jó státuszban lehet ha ennyire korán már valamennyire nézhető és értelmezhető lett a film. És ez pont a Black Panter láz kellős közepén.
Persze tuti fáj most a Warnernek az a tasli amit most kaptak de ne így akarjanak már kapálózni a nézők előtt, mert ez inkább szánalmas. És teljességgel felesleges. Nem azzal fognak több nézőt nyerni ha a premier előtt majd egy évvel ilyen baromságokat puffogtatnak.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Egy hétvége alatt visszahozta csak amerikában a gyártási költséget. Baszki
All→M8
-
callmeakos
veterán
A hírek szerint Snyder távozása a JL munkálataitól nem úgy történt ahogy az el lett mesélve.
Állítólag Snydert magát már tavaly Január-Február környékén elküldték a francba, miután a JL nyers vágott változata állítólag nézhetetlen volt. Csak ezt az egészet nem közölték azonnal, és idő közben valóban megtörtént a tragédia a lányával, így hirtelen lett mivel takarózni, és senki sem akart rosszat a lányát elvesztő apának.Csak az a baj, hogy ez az egész magával a tragédia megtörténtével lett eladva, ami alsó hangon is köpönyeg forgató, bár a Warnertől ez pont kitelik. Most mondanám azt, hogy a cég akkor jár a legjobban, ha Snydert többé egyik filmnek még a forgatására se engedik be, de pl. a Suicide Squad se miatta lett katasztrófa, szóval nem lehet mindent rá kenni.
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz cyberkind #108160 üzenetére
RIADÓÓÓÓ EMBEREEEEK!
Pont elég idő telt el hogy az új szereplők ne tűnjenek furának, de a hangulat visszahozza a régi emlékeket. Na meg az hogy Gibert visszahozták, pont elég indok hogy megnézzem. A gond csak az, hogy itt Angliában szerintem pont le fogja sz.rni minden mozi
(#108165) gyuromoj
Bááááázz, ez a méretbuzerálás még mindig jól néz ki, ez a Hello Kittys PEZ tartó sosem volt még ennyire veszélyes[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
SOLO: ÚJABB PÓTFORGATÁSOK JÖHETNEK?
Esküszöm lemegyek hídba ha ez a film "jó" lesz. Ennyi ganét egy film se bír el, még egy SW se, már ha nevezhetjük ezt annak, nem pedig egy viccnek.
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest