Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
april's fool?
szerdán nekem is mennem kell be Debrecenbe, mozizok egy jót már, ha ott vagyokGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem akartam megnézni a G.I. Joe 2-t, de kaptam egy ilyen mailt:
"Kedves Olvasónk!
Örömmel értesítünk, hogy kétszemélyes belépőt nyertél a G.I. Joe - Megtorlás (3D, szinkronizált, 112 perc) című filmre. A vetítés időpontja 2013. április 3. szerda, 19 óra, helyszíne a Mom Park 3-as terme"
Végre, nyerek valamit.
Live-Die-Respawn
-
vzsryl
nagyúr
válasz littlelion21 #18092 üzenetére
Ebből milyen elb@szott egy xenomorf jönne ki.
Akiben van némi rajzolási tehetség, és elhivatottság, az próbáljon nyuszis lényeket előállítani, és természetesen díjazni is fogom. A pályázatokat küldjétek a mikibacsilevelesladaja@gagyirajzok.huhuuu email címre...megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
littlelion21
addikt
lol
-
pohár
félisten
a páncélokat láttam már, igazából a leírás miatt dobtam be a linket, nem akartam betenni egy az egyben a hozzászólását a srácnak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
vzsryl
nagyúr
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
spammer
veterán
Nem csodálkoznék, ha már egyre kevésbé érdekelné az embereket, mire moziba kerül. Persze nem csak a Vasembör, hanem gyakorlatilag a legtöbb (blockbuster) film. Elbaszott egy marketinggépezet, ami ma megy, már kb. 1 évvel előre elkezdik nyomni orrba-szájba a filmet, gyakorlatilag leül a hype, megunják az emberek, mire elérkezik a premier. Persze nyilván ettől még sokan megnézik, de akkor is gáz az egész, főleg, hogy már naponta nyomják a gagyi karakterplakátokat egyesével, nehogy elteljen egy nap is úgy, hogy nem jön valami infó... Ennél már csak a trailer teserének a teasere szánalmasabb, volt már pár ilyenre is példa...
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
pohár
félisten
Nemsokára kezdik a Halálos iramban 7 forgatását?
Többféle mozis verzió készül a Vasember 3-bólÚjabb 4 Vasember-páncélt lepleztek le (a hozzászólások közt van egy elég szépen kifejtett leírás a különböző páncélokról, érdemes elolvasni)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Viszlát
addikt
válasz hoffman_ #18075 üzenetére
Én nem, csak akivel voltam.
Az igazat megvallva nincs összehasonlítási alapom, nem láttam még hasonló kategóriás Full HD HC projektort élőben, nyilván az sem ratyi, de ez überállat volt.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
hoffman_
nagyúr
-
Viszlát
addikt
Tegnap kertipartin voltam, a házigazda házimozijában egy ilyen 4k projektor tette a dolgát, hát majdnem letettem a hajam. Aztán itt meg nem csak majdnem, amikor megláttam az árát. Nem tudom milyen hangrendszere volt, nem értek hozzá, meg csak egy rövidke részletet néztünk meg BD forrásból, szóval upscale volt, de még így is döbbenetes élmény volt. Mondjuk ennyi pénzért már legyen is bokalefosós...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Pitterix
őstag
Húztam-halasztottam, mert azt hittem egy rakás kakallínó.
Ennyire kellemesen csalódni, azért na.
Rettentő sokat örült az arcunk a kedves nejemmel.7\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
dokee78
félisten
The Losers 8/10
Ez miért DC Comics film?
Idris Elba miatt újranéztem,második nézésre 1 ponttal emeltem az értékelésem.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPOILER-->Az elején a helikopter elpusztítós résznél egyből beugrott a Tears of the Sun hasonló jelenete.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Narc ajánlott film,mihez hasonló? Még nem láttam.[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
-
hoffman_
nagyúr
válasz bAtt001 #18054 üzenetére
megbeszéltük
engem egyáltalán nem zavart, fura dolog, de szeretem, ha egy filmből nem csak a happiness csöpög. na persze ha olyan a film, hogy tudja más értékkel kompenzálni.
Pitter:
meg is leszel hívva, ha már olyan jól fog menni, ne aggódj
bAtt001@mod:
a kiabálás engem szerencsére nem zavar. van az a helyzet, de filmben semmi gondom nincs vele.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
bAtt001
addikt
-
hoffman_
nagyúr
Silver Linings Playbook
720p engdub (még csak angol felirat van)na végre, mióta vártam már erre! és imádtam. Bradley Cooper nagyon jó volt szerintem, Jennifer szintén, nagyon tetszett amit kihozott karakterből, arról nem is beszélve, hogy még inkább szerelmes lettem. Chris Tucker mókás színfolt a filmben, keveset szerepel, de feldobja, De Niro nem múlta se alul, se felül magát. a film jó, szerethető, van realitása, de mégis egyedinek hat. belőlem valamiért kihozta, hogy szeretni akarom, így hát szerettem is. az imdb pontszám egyébként reális lehet. végre láttam, el se hiszem.
9/10
ui.:
pláne, hogy én is Eagles vagyok
ui2.:
Jennifer-re visszatérve, elvarázsolt. meghoztam a döntést. megyek ki amerika, elveszem feleségül, pont egy korosztály vagyunk. ha Bradley Coopert, ha di Capriot, ha Johnny Depp-et kell lenyomnom, nem érdekel, a feleségem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Egyik kedvenc filmem, rég nem láttam, de most sem csalódtam benne. A színészek jók, a történet kellően jó és fordulatos, és a játékidő is pont annyi amennyinek kell lennie.
10/10
All→M8
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
A legutolsó Ironman előzetesnél ugye láthattuk Pepper-t. Na érdekes volt, erre utánanéztem és valóban létezik a képregényben, Rescue néven.
[link]Live-Die-Respawn
-
pohár
félisten
válasz mayday00 #18033 üzenetére
én 45 percig bírtam, de 30 perc körül már szívem szerint kinyomtam volna...
-
spammer
veterán
Crash (Karambol): Sokat nem tudok hozzátenni ehhez, kb. ugyanez a véleményem a filmről, tényleg egy elég aberrált téma, én sem ajánlom fiatalabb korosztálynak a filmet. Idősebbek simán megnézhetik, ha nem zavarja őket a halálvágy+szexuális aberrációk témája, mert inkább mondanivalója a durva, nem annyira az, amit látunk, szóval vizuális nem vészes annyira. Különleges, bizarr, felkavaró téma, aki nem bírja az ilyet, az kerülje el! Egyébként mint film kb. rendben volt, csak a téma kibontásán lehetett volna még csiszolni... 7/10
#értékelés-crash
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Ásításig unalmas az első fél óra.
A maradék egy óra viszont egész tűrhető. Valahogy olyan Bosszúállók fílingem volt a film alatt...6,8\10
-
mondomén
őstag
Megnéztem újra Django-t. Még mindig király.
Spoiler
Csak most esett le, hogy Dexter faterját Schultz meg Django is kinyírja egyszer. Ezért jó a HD, tudom ki van épp a képen. -
Huma
addikt
válasz homeless09 #18040 üzenetére
Úgy tűnik nem. Érdekes módon nem szinkronizálták. De felirat az van hozzá.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
homeless09
őstag
Köszi mindenkinek.
Huma: Szinkronosan fellelhető ez a film?
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
spammer
veterán
válasz homeless09 #18035 üzenetére
Ragyogás (ha már Stephen Kingről volt szó) Kubrick féle mozifilm vagy a 3 részes TV film, de leginkább mindkettő
-
pohár
félisten
-
Huma
addikt
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
zoltanz
nagyúr
Ellen Rimbauer naplója (író Stephen King)
-
homeless09
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani jó szellem/misztikus témával foglalkozó horror filmeket?
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
callmeakos
veterán
Just JGL
All→M8
-
Huma
addikt
Sajnos elég sovány infó. Remélem tudja tartani az ütemtervet és 2014-ben már élvezhetjük a legújabb mesterművét.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
tween
őstag
Killing Them Softly : 2/10
-
hoffman_
nagyúr
Will
-
dokee78
félisten
Micsoda filmes avatarok jöttek most össze
Na lassan összedobhatjuk a PH bosszúállókat az avatarokbólvs. ???
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Silver Linings Playbook 720p. hoffman_-nak ajánlom.
-
vzsryl
nagyúr
válasz littlelion21 #17995 üzenetére
Egyre jobban hasonlít a stílusod az avatarod személyére.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
rt06
veterán
válasz Integra #18004 üzenetére
nem skizofrenia ez, csak jobb dolga nem leven idejar bohockodni
de igazabol te vagy a hulye, mert belemesz, holott tudhatnad mar, siman ignore-aleni kell
buntetesbol most nezd meg a bloodrayne-t[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
hoffman_
nagyúr
-
Huma
addikt
A hangok azt mondják hogy nekem van igazam.
Amúgy csak poén akart lenni. Szeretem a rajzfilmeket. Sokkal szabadabb kezet kap az alkotó. Egy korlátolt had ne mondjam mi az akinek rajzfilm=gyerekmese.
Kedvelem az animéket is. Nem egyszer sokkal komolyabbak tudnak lenni mint egy-egy elismert hollywoodi dráma. Már csak azért is kedvelem az animéket mert olyan szemszögből és úgy mutatnak be egyes dolgokat ahogyan egyetlen hollywoodi alkotás sem. Egész egyszerűen két külön világ.(#18007) HuMarc:
Azért ilyen messzire ne menjünk következtetések terén. Még a végén kiderül, hogy igaz és akkor nagyon meglepődök.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
talán az, hogy madár akár másokat is összevert volna...., nem állt volna rodrigueznél meg.. na jó, most már iszom egy vodkát, ma már nem vezetek többet... ez még jobban idegesít, mint az, hogy 9-et kaptunk a bayern-től ma...
madár miatt meg ide klikk.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
atike
nagyúr
Itt a valószínűsíthető lényeg:
Megvan a megfejtés!
márc. 30. 23:02 WinklerFelhívtam Rácz Félixet, látta-e a meccset. Látta, mondja szomorúan. És, mi értelme ennek?
Hát csak annyi, hogy bár Edwin Rordiguezről a Boxrec.com adatai alapján nem derül ki, de Félix speciel tudja, hogy a menedzser-promóter Lou DiBella kedvenc embere. A csalásnak pedig az az értelme, hogy Rodriguez szerint Madár igenis meg tudná verni Rodriguezt a döntőben, ezért is iktatták ki ezzel a szürreális megosztott pontozással. Tehát Gracsov csak egy paraszt a játszmában, a sima ellenfél Rodrigueznek a döntőben. Mondjuk ennek se látom sokkal több értelmét, hiszen egy Gracsovot megverni, annak nincs komoly hírértéke.
-
Integra
titán
nem logikátlan az, csak nem érted. az meg, hogy neked logikátlan.... ezen meg meg sem lepődik az ember
a batman-re a hoffmann-nak írt kommentedhez:
ebből is látszik, hogy a hiba a te készülékedben van... sem ezzel a rajzfilmmel, sem tarantino-val nincsen baj.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest