Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyuromoj
veterán
válasz Jhonny06 #17596 üzenetére
Mondjuk én rühellem a zombis filmeket , de mivel ez nem kimondottan horror lesz, szerintem adok neki egy esélyt.
Mondjuk amikor hömpölyögnek mint a tsunami, akkor elég érdekes, de majd csak nézés után lehet megmondani hogy mennyire lett gagyi.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
brownus
veterán
válasz Ninja Chick. #17594 üzenetére
ezeket is láttam, most én is keresgélek, de eddig semmi újat nem dobott ki a gugli...
-
Ninja Chick.
tag
válasz brownus #17593 üzenetére
Igazából én is csak ezeket tudnám mondani, vagyis biztosan láttam több steampunk filmet, csak nem mondtam volna meg róla hogy az. Pl az Álmosvölgy legendája.
De akkor megnyugodtam hogy nem nekem van ízlésficamom. Pl ott van a The Time Machine (2002), brutálisan jó és ötletes steampunk film és IMDB-n kemény 5,6 pontos... Vagy ott van a Szövetség ami IMDB-n szintén 5,6 pontos és közben baromi ötletes és a mai napig látványvilágilag is jó film. -
brownus
veterán
válasz Ninja Chick. #17592 üzenetére
mondj steampunk filmeket, ezeket mind láttam már, a többség tetszett is. ha tudsz ezeken kívül, és köszi.
a monsters jó film, egy erős 8assal pontoznám. az imdb meg... hagyd, akkor már inkább a rotten!
[ Szerkesztve ]
-
Ninja Chick.
tag
A Monsters című filmről mi a véleményetek?
Valahogy előkerítettem most ismét, és eszembe jutott, hogy régen nekem brutálisan tetszett (ritka 10 pontot tettem rá IMDB-n) de nézem csak 6,4 mások szerint. Bennem volt a hiba? Vagy ez ismét olyan lesz mint a steampunk filmeknél a pontozások?
-
gyuromoj
veterán
Monsters, Inc.
Aranyos, szórakoztató kis mese.
8/10
(#17589) rt06
Jó kérdés, szerintem a látványra akartak gyúrni vele.(#17590) orichalcos
ugyehogyugye[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
8 kép a The Wolverine-ből (Szerdán jön a Trailer )
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz brownus #17586 üzenetére
A látványon kívül nem sok. Mondjuk félek hogy nem jutok el moziba, majd csak itthon tudom megnézni nyáron amikor kijön BD-n, addig meg simán elfelejtem az egészet.
Amúgy meg vannak itt hasonlóan mazochista emberek, nekik talán fog tetszeni.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
(#17581) Integra & (#17582) brownus
+1PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Integra
titán
válasz Integra #17579 üzenetére
skyfall - bluray
eddigi legjobb craig film a háromból számomra.
kifejezetten tetszett, hogy nem ész nélküli öldöklés volt végig, hogy inkább a sztorira és a párbeszédekre helyezték a hangsúlyt, hogy ilyen mélyen visszanyúltak a múltba, és ezt milyen bájjal tették helyenként. visszahoztak a filmbe a régi connery filmekből egy kis sármot, helyenként nagyon eltalálták ennek a hangulatát.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
Szórakoztató kis film volt, bár néha picit unatkoztam rajta, olyan súlytalannak tűnt az egész, lehet a szereplők könnyed játéka és a filmet körbelengő nagyon finom humor miatt.
Hopkins, Mirren és Colette is kisujjból rázta ki ezt a szerepet, de a többieknek sem kell szégyenkezniük.
Volt néhány nagyon jó beszólás, amiken hangosan felröhögtem, jók voltak a párbeszédek.
És még tudtam volna nézni egy kicsit, a 98 perc nem rövid idő, de még simán elbírtam volna másik 30-at
A végén a moziban az a rész zseniális volt, ott fetrengtem, nagyon jó volt az a jelenet.Egyébként meg te jó ég a Pszichó már 52 éves film?
8/10
#értékelés-hitchcock
-
Integra
titán
volt már a riddick teaser? mert ha nem, én belinkelném
-
vj0c1
aktív tag
válasz callmeakos #17570 üzenetére
Nagyon f.szás lett, tényleg sokkal jobb a szinkron, bár egy két szót azért lecseréltem volna, pl a "visszavágó" szerintem közel sem illik bele annyira a helyzetbe mintha "bosszú"-t mondott volna.
Egyébként egy keresztkérdés így Vasember témakörben. Az első két részben végig tegezte Jarvist, akkor a Bosszúállók-ban miért magázza? Ez valahogy nem fér a fejembe...
Pl: "Jarvis, ébren vagy?" (1. rész), "Jarvis, csinálnál egy digitális leképezést erről?" (2. rész), "Legyen tökösebb, Jarvis." (Bosszúállók)A másik, szerintetek mikortól lehet az IMAX 3D-s verzsönre jegyet kapni majd?
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bAtt001
addikt
válasz callmeakos #17570 üzenetére
remélem lesz angol előadás valahol bízok a mom parkban
-
callmeakos
veterán
Vasember3 2. szinkronos trailer
Mandarin e szinkronahangja sokkal jobb mint az előző. És még mindig epic a trailer
és itt vannak a fiúk
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
bAtt001
addikt
válasz bagyulajuve #17503 üzenetére
boy wonder +1, nagyon tetszett
-
callmeakos
veterán
ST:ID címlap.
JJ milyen peckesen csücsül. Tudja jól hogy az élete az idők végezetéig megvan oldva
ez a jó topic he
All→M8
-
sixpack89
tag
üdv! én igazából csak kérdezni szeretnék,hogy tudnátok olyan filmet mondani,amiben eltűnik valaki,és keresik,akár gyerek akár felnőtt lehet.
Mint mondjuk az elcserélt életek,légcsavar stb. -
gyuromoj
veterán
Spring Breakers – Csajok szabadon
Reynolds a Zöld Lámpásról és Deadpoolról beszél
J.J. Abrams beszél a Star Warsról
MARVEL'S IRON MAN 3 - Kids' Choice Awards TV Spot #2 [HD]
(#17560) bAtt001
Örömmel olvasom.[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
így visszagondolva a spring breakers-re lehet mégsem volt ez olyan rossz csak meg kell emészteni nagyon. megnézném szívesen itthon is, egyedül most
-
törölt tag
válasz spammer #17558 üzenetére
Az Elvis-es ugra-bugra nekem még tetszett, bár tény, hogy az utána következő 3-4 populárisabb éneklős rész kicsit kimozdított a hangulatból. De amint visszakanyarodtunk a másik világhoz, vissza is rántottak
Bár most azért elgondolkoztam egy kicsit, hogy milyen lenne picit másképp, de meg fogom nézni mindenképpen még egyszer legalább -
spammer
veterán
Rögtön az első pillanattól berántott a hangulatos kezdés, és amint elkezdődött az igazi előadás, elvarázsolt. Nagyon látványos mutatványok, csodálatosan rendezve és fényképezve, amit tetőz a gyönyörű zene is. Nagybetűs hangulat, sokszor kirázott a hideg, néhol izzadt a tenyerem, szinte beleolvadtam az előadásba.
Ez tartott a kb. az első 45 percig. Aztán jött az Elvis zene, ugrabugra. Azonnal szétcsapta a "mesés" hangulatot. Sebaj, gondoltam ennyi belefér. Aztán jöttek a következő részek, és sehol nem tudta tartani a film első felében felállított magas szintet. De még csak nem is az látvánnyal volt az igazi bajom, hanem a szerintem totálisan oda nem illő rock/country gitáros, éneklős zenékkel. Egészen a feléig teljesen jó, hangulatos, varázslatos zenék mentek, ami tökéletes összhangban voltak a látvánnyal, erre behoznak ilyen éneklős, vidám zenéket, ami teljesen kizökkentettek. Mintha nem is ugyanazt néztem volna, hanem valami musical féleséget A vége aztán zeneileg megint jobb volt, ugyanakkor kicsit egyszerűen és gyorsan lezárták a történetet. Mert hogy ugye volt egy kis történet az egész mögött, aminek nagyon örültem, nagyon aranyos volt az egész, de úgy érzem, ebből is többet ki lehetett volna hozni.
Sajnos csak az első felét tudom magasztalni, onnantól nálam erősen csökkent a szint, de még így is azt mondom, hogy egyszer mindenképpen ajánlott, kizárólag HD-ben. 7/10
#értékelés-cirque du soleil: worlds away
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
hoffman_
nagyúr
válasz Integra #17541 üzenetére
jaa, szeretem is nagyon, nézem őket sorra. statham akció a legjobb. néha egy snatch, lock-stock vagy bank job befigyel, teljesen jó, én nagyon bírom.
mod:
gyááá, ez a wwz király lesz! nem égy brad-re jellemző darab, az már fix
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Ninja Chick.
tag
válasz littlelion21 #17554 üzenetére
-
littlelion21
addikt
válasz Ninja Chick. #17551 üzenetére
-
Ninja Chick.
tag
Filmbuzin mi az a vonatos háttérkép ?
-
Integra
titán
-
spammer
veterán
Statham saját magát skatulyázza be, tucatakciókon kívül más nem is érdekli. Voltak interjúk az új SW film kapcsán, azt mondta, hogy ő nem szerepelne benne, nem az ő stílusa, ő azt szereti, amit csinál. Jobb is, ha megmarad annál
-
Devid_81
félisten
Columbus Circle (Sose bízz a szomszédodban!)
Ime egy ujabb film mely alatamsztja, hogy nem csak nagy koltsegvetesu filmekkel lehet jot alkotni.
Az egesz film vontatottan viszi magaval a nezot, majd a vegehez kozeledve egy jo fordulattal mar-mar izgalmas, a vegere ujabb es ujabb fordulattal valt a film olyanna, amire mar azt lehet mondani, hogy igen, ez nagyon jo film!7.5/10
...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
spammer
veterán
Nagyon érdekes történet, melyben egy középkorú professzor beleszeret egy 14 éves lányba, ami nem kis bonyodalmakat okoz. Mindkét film az azonos című regényt dolgozza fel, de mindkettő kicsit másképpen teszi azt. A '62-es, Kubrick által rendezett változat kicsit hosszabban elidőz a karaktereken, hosszabban vezeti fel a történetet, míg a '97-es jóval kevesebb időt szán a lány anyjára, és gyorsabban "belecsap a lecsóba".
És ha már a lány anyja: Shelley Winters sokkal jobb alakítást nyújtott, mint a '97-es változatban szereplő Melanie Griffith, aki elég "sótlanul" hozta a karaktert, ha összehasonlítjuk őket. A Prof szerepében mind James Mason, mind Jeremy Irons kiváló volt. Más felépítés, más karakterek, de mégis mindkettő nagyon jó a maga módján. És hát Lolita: Sue Lyon fantasztikus volt, hatalmasat játszott, persze a korhoz (1962) képest finoman ábrázolt erotikával, pajkossággal. Egyébként engem kicsit emlékeztetett Chloe Moretzre (belőle is jó Lolita lehetne most ). Aztán jött a '97-es filmben Dominique Swain, akiről nem gondoltam volna, hogy akár csak képes is lesz megközelíteni a régi Lolitát, de sikerült neki. Mintha a kisujjából kirázta volna a szemtelen, csábító kis dög szerepét.
Kubrick műve inkább lassabb, finomabban ábrázolt, és szatirikus jeleneteket is tartalmaz (Peter Sellers!), míg a '97-es egy kicsit bevállalósabb, vannak benne thriller-szerű jelenetek, benne vannak a Prof belső monológjai, és ott van Ennio Morricone zenéje is, ami nagyon hangulatos.
Amivel nem vagyok teljes mértékben elégedett, az egy szál a filmben (ami a befejezésre is kihatott), de spoilerezni nem akarok. Az újabb filmben még mondjuk nem is rossz, de Kubrickéban kicsit erőltetettnek hatott.
Ettől eltekintve én nagyon ajánlom mindkét filmet, kár volna kihagyni őket.
8/10
#értékelés-lolita
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
LOTR
addikt
Despicable Me 2 - Gru 2 (2013) trailer Version 3
nem tudom volt e már, de epicOne Ring to rule them all
-
callmeakos
veterán
Van valakinek infója arról, milyen filmek várhatóak 4DXes vetítésben?
Gondolok itt főleg az IM3raAll→M8
-
rappit4
őstag
Eddig a Cloud Atlas nekem 2013 legjobb filmje... eddig! Kíváncsi leszek a Man of Steelre, reméljük Nolan-nek benne lesz majd rendesen a keze (Mondjuk a Watchmen sem volt rossz Zack Sydney-től)
Szerk.: Most jöttem rá ,hogy a Cloud Atlas 2012-es[ Szerkesztve ]
-
-
Integra
titán
válasz hoffman_ #17521 üzenetére
éppen tv-ben megy, nem volt kedvem filmnek nekiállni, mást csinálok közben. ilyenkor néha zörög valami a háttérben, most éppen ez. rettenet, szerintem ez akkora bukta lehetett,hogy még moziban sem merték bemutatni
egy samuel l jackon, egy eva mendez, egy scarlett johansson ehhez a nevét adta...[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Integra #17520 üzenetére
ritkán filmezel, de akkor is battlesip meg ilyen szenvedős filmek, mindig belenyulsz
mod:
omg, most esik le, hogy ez a spirit az a spirit, ez egy rakás sz*r, az első film volt, amire megbántam, hogy kiadtam pénzt moziban - pedig ilyen szempontbol nagyon alacsony az ingerküszöböm
szóval de, volt moziban én se értem, voltak benne nevek. fura.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
the spirit (2008)
ne nézze meg senki, ha meg igen, én szóltam..
még van belőle vagy 35 perc hátra, de ez drámai...borzalmasan gyenge sin city szerű próbálkozás...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
hoffman_
nagyúr
Ezeket most találtam, nagyon jók basszus, kész vagyok, felraktam őket picasa-ra
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Integra
titán
-
Ninja Chick.
tag
"Egy férfi az 1800-as években egy hosszú hajóúton könyvet ír. A szöveget száz évvel később egy zeneszerző olvassa, akinek fő és egyetlen szonátáját újabb negyven évvel később egy újságírónő hallgatja. Az újságíróról könyvet ír a barátja (ennyi kapcsolódási pontot nehéz megúszni ismétlések nélkül), és ez a regény felbukkan egy könyvkiadónál, mikor megszökik az öregek otthonából. A szökésről film készül, a filmet a jövő egyik klónozott rabszolgája nézi és kedveli meg - a klón pedig a még távolabbi, posztapokaliptikus jövő vadembereinek prófétájává válik. Így kapcsolódnak egymásba a Felhőatlasz különböző történetei."
-
rt06
veterán
en pl nem vagom, hogy mi koze egymashoz a torteneteknek, mi koze egymashoz a karaktereknek (ezt ugye sok szep pokhalos abran megtalalni neten), nem vagom, mire jo az az anyajegy
mas kerdes, hogy nem is erdekelnek ezek, mert mindettol fuggetlenul a film elvezhetoPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
bagyulajuve
addikt
Boy Wonder: nekem nagyon tetsző film, érdekes sztori, jó színészi játékkal. 8/10
előző "viták" kapcsán: Pí élete királyság, Cloud atlas egy jó film
Resistencia eterna
-
F34R
nagyúr
Mi a fszm van veletek ? Mi olyan fel nem foghatatlan a Cloud Atlasban ? es hogy lehet egyaltalan percek utan eldonteni milyen a film.... OMG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest