Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz leslieke #27575 üzenetére
azért én még a Pootie Tang-et is javasolnám!
-
pohár
félisten
válasz leslieke #23120 üzenetére
jaja, másfél óra, az még pont jó
gyumoroj...általában 30-40 percet szoktam adni a filmnek, ha addig se történik semmi, akkor kukázom... szóval belefér az első 20 perc
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KisTücsök
addikt
válasz leslieke #23081 üzenetére
"Tavaly már végeztek mind a három film forgatásával, Jackson azonban idén nyár elején ismét összehívta a brigádot, hogy leforgassanak néhány extra jelenetet és bővítsék a filmet."
Komoly.
Elsőre amúgy moziban szinkronnal annyira nem jött be, mint szerettem volna, de másodjára már jobban tetszett. Úgy hogy várom a folytatást, remélem még jobb lesz.
-
Integra
titán
válasz leslieke #22062 üzenetére
na, itt a baj, ismerni kéne az st univerzumát.
a zöld bőrű leányzóhoz pedig konkrétan a shattner féle eredeti sorozatot kellene ismerned példának okáért, hatalmas poén amúgy, de valóban, csak st univerzum ismerősöknek
angol ismerete - universal translator, megint csak st univerzum ismeretének hiánya.
a béna verekedések meg vicces, hogy ezt mondod rá, mert pont nem azok és nagyon jól összerakták.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
LOTR
addikt
válasz leslieke #21944 üzenetére
pedig ezt nem én találtam ki, amikor Stallonet megválasztották az évezred akcióhősének, akkoriban cikkeztek róla, hogy azért nincs közös filmjük Schwarzeneggerrel, mert nincsenek túl jóban, és valószínűleg ez több is lehetett, mint egy szimpla sztárszínészek közötti rivalizálás, az meg, hogy az anyagiak összehozzák akár az ellenségeket is, mindennapi dolog, plusz, ahogy írtam is, már nem fiatalok, idősebb korukra a kapcsolatuk simán alakulhatott barátsággá is, mégis évtizedekig munkatársak voltak, még ha csak közvetve is
de ez csak az én véleményem volt, nekem továbbra is a kedvenceim között vannak, ha bírják egymást, az csak talán még jobb
hoffman_
nyilván ez az a kategória, hol már nem az anyagiak számítanak (persze van akinél sajnos igen), sokkal inkább a presztízs, hogy a kettő meg nagyon is összefügg, az már más kérdés[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
Rx
aktív tag
válasz leslieke #21542 üzenetére
Az új texasi láncfűrészest csak akkor nézze meg az ember ha nagyon unatkozik....egyszer ki lehet bírni, de több szót nem érdemel...tipikus jó nők bámulgatása ami tűrhetőbbé teszi a filmet..
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
mephi666
nagyúr
válasz leslieke #21035 üzenetére
mi múlt héten néztük és a sablonok ellenére nem egy rossz film... barátnővel/asszonnyal nézős vasárnap esti mozinak tökéletes
izé... hmmm... nem egy oldboy, de többször újranézős, ajánlott darab sztori is rendben, színészek is, helyszín, fényképezés, minden megvan teremtve szépen a film atmoszférája...
spoiler: az elején olyan érzésem volt, mintha az '50-'60-as évek környékén játszódna
dead man down (en sub)
rohadtul vártam ezt a filmet... jó kis leszámolós-romantikus bosszúdráma, szerencsére egyáltalán nem csöpögős... leginkább a drive-ra tudnám hasonlítani, de sajnos annyira nem jó... a trailer alapján kicsit másra számítottam: az imdb pontszám kicsit alulértékeli... nekem tetszett (spoiler: a magyar vonatkozás meg poén benne ) ...egynek azért bőven jó
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
pohár
félisten
válasz leslieke #21027 üzenetére
nekem bejött, nem annyira vígjáték, mint amennyire dráma és romantikus, de elnevettem magam egyszer-kétszer
szóval nézze mindenki, aki még nem láttaGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szpal17
őstag
válasz leslieke #18359 üzenetére
Én csak most tudtam először megnézni a filmet, de számomra kicsit csalódás volt. A gyűrűk ura világát imádom, ezért lehetséges, hogy túl nagyra tettem a mércét. A korábbi filmek sem voltak rövidek és persze ott is voltak üresjáratok, de ezen határozottan érződik, hogy a könyv összes leírt szavát a vászonra szerették volna vinni. Ezzel pedig kicsit unalomba fulladt a film.
Természetes voltak nagyon jó részek is...a harcok, zenék ismét nagyon jól vannak megkomponálva.Spoiler:
Számomra kicsit nehezen hihető, hogy Bilbo hirtelen megtanul harcolni, amikor előtte még fegyver se volt a kezében; Az erdő mágusát húzó nyulaknál meg...hát röhögnöm kellett..elég béna lett ;[ Szerkesztve ]
-
Ninja Chick.
tag
válasz leslieke #16076 üzenetére
Film+ on még reklámokkal is vállalható, mert elég rövidek általában.
Nekem nagyon tetszettek a 2 héttel ezelőtti Harcosok Klubja spotok, amikor így bevágták más filmek reklámjai alá a képeket a filmből. Pl tolták a Taxi 2 reklámot és alatta meg meg jelent Tyler meg ilyesmik. Ötletes
-
Viszlát
addikt
válasz leslieke #15540 üzenetére
Jaja, konkrétan ezen sírtam onnan kezdve, hogy olyan csúnyák voltak a lányok, hogy nem volt fürdőruhás forduló a szépségversenyen. Meg az egész, a fürdőköpeny + fejkendő mint karate ruházat, vízéren álltam az lehetett a baj...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
HuMarc
veterán
válasz leslieke #14265 üzenetére
A komment nyomokban SPOILERT, mogyorót és diót tartalmazhat!
De akkor is. Én "olvastam" a könyvet (több százszor, hangoskönyv formájában), láttam a filmet (kétszer) és így sejtem, hogy mi lesz a történet a következő 3 részben. De az, hogy a film első (unalmasabb) 4/7 részét már megfilmesítették 3 órában, azt jelenti, hogy a következő két filmben a mellékszálak (Azog, Morgul-tőr, utalások a Gyűrűk Urára, stb.) legalább olyan nagy szerepet kapnak, mint maga a fő szál. És úgy sejtem, lesz a következő két részben még pár csatajelenet is
-
HuMarc
veterán
válasz leslieke #14170 üzenetére
Köszi mindenkinek az ajánlásokat, sajnos ma már nem nézek semmit, de azt hiszem, a Másnaposokat választom. (A többiről eleget hallottam ahhoz, hogy ne nézzem meg őket... Pl. a Diktátornak 90%-ban ismerem a jeleneteit, mert annyiszor mesélték el nekem őket...) Bár lehet, hogy végül Amerikai pite lesz belőle, mert még azt sem láttam
-
rt06
veterán
válasz leslieke #13157 üzenetére
there's only one return, okay?
and it aint of the king, it's of the jediilletve
oh, what the fuck happened to this world?
there's only one trilogy, you fucking moronsDevid_81: nem mondom, hogy egyetertek a 15-os besorolassal (sot, szerintem is 18+), csak erdekelt, honnan az info, mert en 18+ besorolast lattam az mpaa-nal
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Tothgera30
Ármester
válasz leslieke #12913 üzenetére
Persze hogy van, Aleska is megmondta...
...de konkrétan az a film érdekel, mennyire nézhető, és érdemes-e, stb.?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
troland26
őstag
válasz leslieke #12443 üzenetére
Igen a helyszín valóban más , de szerintem ezt talán jobban el van találva a filmben hiszen azon a környéken talán aktuálisabb az emberrablás mint Olaszországban , A főhős mindkét helyen egy lecsúszott züllött valaki akit szerintem DW nagyon jól játszik . Scott valóban nem öli meg a kislányt , viszont a végén megöli Creasy-t .
Azt hozzáteszem még , hogy én a filmet láttam előbb és csak utána olvastam a könyvet , viszont ez nem vont le film értékéből számomra.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz leslieke #12443 üzenetére
Arra meg emlekszem, hogy a torolt jelenetek kozott volt par eleg fontos momentum, amit nem is ertek miert hagytak ki.
Vagy azota jott egy directors cut?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
zoltanz
nagyúr
válasz leslieke #12349 üzenetére
Akkor is sok, mert úgy emlékszem ezek a könyvek nem olyan mozgalmasak (összefüggően) mint a Gyűrűk ura pl. (Ez nem kritika, hanem mint megfilmesítésre gondolok). Amivel nincs is gond, de én szívesebben néznék most egy olyan feldolgozást ami nincs nagyon "kiszínezve/túlszínezve", mert alapjában más így mint az eredeti történet.
-
spammer
veterán
válasz leslieke #12311 üzenetére
Nem kell addig várnia, holnap este 9-kor adja a TV2 is
szerk: de tényleg érdemes megnézni? Már többször láttam belőle részleteket, de nem tudott lekötni...
szerk2: na mindegy, most megpróbálom megnézni, ha már megy
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok