Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz k-adi #169894 üzenetére
Szegény eyecandy kiscsaj már durván szét van töltögetve, nekwm nem ilyen az eyecandy. Eredetiben sokkal jobb, természetes volt, de itt a filmben a korát sem tudtam megállapítani a kaputárási beavatkozásoktól, ráadásul úgy kisminkelték, mintha nem is egy reptérre menne dobozni, hanem bálba. A karaktere sem volt túl jelentős, nem is kellett villognia. A film egynek elment, Batemen-nek jól állt a negatív szerep.
-
diablo1984
veterán
válasz Miklós315 #166995 üzenetére
Most néztük meg mi is. Érdekes, hogy egy az egyben átvették az első részek (viccesebb) jeleneteit. Ami nem gáz, korszakalkotó újítást nem vártam, Murphy-n kívül az összes régi szereplő madárijesztő benne, bőven nézhető kategória, még a netflixes hülyeségek sem karakteresek benne, vagyis ha van is benne, de nem tolakodóak.
-
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
Madame Web: hú, nem hiába volt zakó a film, egysíkú, semmitmondó karakterek, súlytalan gonosz, képtelen hülyeségek
. 3/10pl ellop egy taxit és napokig azzal furikázik, leparkol a lakásánál, de lepattintja a rendszámot róla, mert kevésbé feltűnő egy rendszám nélkül parkoló taxi, utána meg megy tovább vele, persze rendszámmal,pl2: mondja a csajoknak, hogy várják meg, ne menjenek sehová, mert vadászik rájuk a pókember, erre ők elmennek kajálni... bazz+
Imádlak útálni: klasszikus vígjáték, egész jó móka, nem kimagasló, de a erős középmezőny közé sorolható 1-2viccesebb jelenete miatt. 7/10Őszintén megvalva Sydney Sweeney filmjeit most hétvége előtt nem láttam egyet sem, viszont nagyon sztákolják, hogy milyen jó színész, egy új csillag, stb. Hát a Madame Webben a szerepe szerint az egyik főhőst játszaná, de az kb egy semmivel ér fel szoknyában és nagy szemüveg mögé bújtatva, ezzel imitálva hogy tizenéves, de azt nem sikerült kivitelezni, ugorjunk a másik filmre amiben játszott az Imádlak útálnira. Az a film rávilágít Sydney erősségére, ami nem a színész tudása, hanem a testi adottsága(ami a fimben ha nem testdublőr volt, akkor egyértelműen nem teljesen természetes), azaz 2 csöcs mögött egy bárgyú, érzelmet kifejezni nem képes arc. De ekkora mellek mögött úgysem nézi senki, hogy van-e mimikája, így is kiliáltják tehetségnek... Jajj. Fogalmazzunk úgy, hogy dekoratív, de nem éppen egy korszakalkotó színészi tálentum.
Lehet még fejlődik, de ezek a szerepek után nem tudnám elképzelni, hogy tud maradandót alkotni. -
-
diablo1984
veterán
Barbie: hát nekem nem jött át a film, nem is értem a hype-ot körülötte, konkrétan én éreztem kellemetlenül magamat a nézése közben. Értem én a kitekert világ mondandóját, csak közben minden lett a film, csak szórakoztató nem, komolynak meg sosem akart látszani.
-
diablo1984
veterán
Post Mortem: sokáig halogattam, mert hogy mennyire durva magyar horror, ma rászántam magam, megnéztem.
Hát megnéztem, láttam, de nem értettem, egyáltalán nem értem amit láttam, magyarázat sem volt hozzá(vagyis én nagyon nem értettem a miérteket és a fickó szerepét) , csavar sem volt benne.
Magyar film, így nem úgy ültem le elé, hogy a látvány amcsi szintű, de nem is csalódtam, tényleg nem az, a levegőbe emelt emberek(mondjuk valami kötéllel, a porban húzásról nem is beszélve) bénán billegnek, de legalább olcsó kivitelezni, a rángatózások is fapadosak, az árnyékok is kb mintha lámpával és kézzel tákolták volna, hát nem egy amcsi film.
A történet jó is lehetett volna, de egy rakás zsákutcával, mondjuk hogymiért mászkáltak a padon, nem volt megmagyarázva mint az sem, hogy miért nyírták az embereket, miért folyt a víz a falakból, a polgit miért szívta fel a padlás, stb-stb
És ez volt 2,5 millió eur, ha jól tudom, hát moslék nagy az infláció vagy a fene tudja, de látszott a kis költségvetés rajta, fapad volt az egész. -
diablo1984
veterán
válasz Major Lion #161737 üzenetére
-
diablo1984
veterán
Sikoly 6: édes f@szom, mi ez a sz@r és miért kellett ez?! Semmi értelme nincs, lassan több
lesz benne mint statiszta. És már a 6.részben is tisztán látszik, hogy a srácokgyilkos késállóak lesznek benne, megbökdösik a csajt úgy egy 30 centis vadászkéssel, hogy a polóját nem venném fel, mert olyan rongyos lett a vágásoktól, de 10 perc múlva vidáman szaladgál, biztos egy 150es medkitet felvett útközben.
Semmi logika nincs benne, de ilyan alapon még végtelen részt össze lehet belőle hozni, ramdom és súlytalan áldozatokkal, semmitmondó kötődésekkel, a színészi játékok.... inkább hagyjuk. Legyen az ilyen semmitmondó alysum minőségű filmeknek vége, bár arra is csak lehet kereslet, ha még csinálják azokat is.... 1/10 tragédia -
diablo1984
veterán
Fast X: húbazz+, nem gyenge, Luc Besson-nak nincs véletlen hozzá köze, mert itt minden is robbant, fizika továbbra is az ovisoknak való, de aki tutira is meghalt, na az is már jobban van köszöni(
Gal Garrot visszatért, a pankrátor nagyfiú is bár rommá robbant, de gondolom ő is élhet, ha már jó lett)
Itt ezen a filmen nem kell gondolkozni, mert akkor nézhetetlen, de ha valaki elengedi a fizikát, a logikát, meg mindent amihez agy kell( , akkor egész nézhető.neutronbomba Róma közepén de folyóban robbanva hálisten senki nem sérült-wtf???
Kb 6/10(májszterprájsz) -
diablo1984
veterán
válasz tibbike01 #159663 üzenetére
A kategóriájában(művészfilm) biztosan jó, de a joker címet ráaggatva képregény szerű stílust várt volna az ember, de nem azt kapott/kaptam, konkrétan a címén kívül semmi köze a képregényhez(ezt anno mikor friss volt a film mondták is, hogy volt egy jó forgatókönyv egy becsavarodott csávóról, de nagyobbat üt, ha Joker címet adnak neki és kicsit beledolgoznak, hogy szódával elmenjen). Nem terveztek ennek folytatást, de a pénz nagy úr...
Szóval én nem vagyok színházba járó, nem szeretem a művészfilmeket, így nekem értékelhetetlen ez az alkotás, ahogy a Birdman is az volt. Nem vagyunk egyformák.Mod: ja ha már Főnix bácsinál tartunk, a Homár is épp ilyen fos film volt számomra, holott biztos van akinek tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz eeXaa #159660 üzenetére
számomra a Joker mint film egy nagy 0, egy művészfilm, kb ilyenekre osztanak oscart(a Birdman is legalább ennyire művészfilm volt anno és ocsart nyert az is), meg a másik Joker szerep az inkább a posztomuszsága miatt is lehetett, mert jó színész volt Ledger, kijárhatott volna neki egy oscar, de mivel meghalt, így valamire oda kellett adni neki, ez volt kéznél.
Mamoa tudtomal nem dobta fel a pacskert, a fast széria meg egy agyatlan popcorn múvi, közelebb van a ZS-hez mint az A kategóriához(hacsak nem maga a nagy betűs ZS)....[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz mephi666 #157431 üzenetére
de elvilrg az erőző részekben kisgyerekként nem volt csoki.
Bár mostjuk a Fast szériábanezeket megmagyarázni felesleges dolog, meghalnak az emberek, meggyászolják és pár rész múlva feltűnik, hogy minden ok, a fizika törvényeiről nem is beszélve. Biztos itt is a kissrácot megsütötte a nap. -
-
diablo1984
veterán
válasz #42308056 #154484 üzenetére
én nem is hallottam az egészet, csak kerestem valami haloween-es filmet, így akadtam rá az új 2 részre, amiről semmit nem tudtam, így a 2.at néztem meg előbb, utána az elsőt, amit akkor tudtam meg, hogy azzal kezdődött volna a történet. Amúgy egy idételnség az egész, a fickó egy nettó terminátor, lehet fogyatékos, vagy lelki sérült, de lelövöldözik, megkéselik és semmi baja, lemészárol egy fél várost akik fegyverekkel rá vadásznak, na az azért ütős.
Számomra értékelhetetlen alkotások, valszeg ezen a vonalon elindulva a 3. része is az lesz. -
diablo1984
veterán
Moonfall: cgi vacak, mint egy 15-20éves játékban, a történet mondhatni egyedi, de nekem az sem jött be, kb sajnálom az időt is amíg néztem. 2/10
-
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
válasz fateless #150963 üzenetére
Egyetértek veled, nem volt meg a batman érzés, csak egy talpig golyóálló mellényes ürge, aki tényleg egy sima nyomozó is lehetne, nem hordozta magával a megváltást(nem is értem minek a batman lámpa, miért nem csörögtek rá mobilon).
Ami még furcsa volt a filmben, a kettősség, okostelefon mindenfelé és a 70es évek beli kocka autók, meg batman csúnya motorja, közben pingvin meg új maselatival tolja.... -
diablo1984
veterán
The batman: érdekes megközelítés ez a nyomozósdi, talpig golyóálló mellényben verekszik amolyan gazdasági válságos batman, semmi drága cucc(motorja is milyen), a Patison srác is a film 80%-ban beöltözve van, mikor meg nem, akkor kb egy szélütött emóst játszik.
Az előző batman-ekhez képest visszalépés, de ha azokat akarták volna kopizni, akkor nagyobb csalódás lett volna, így a maga nyomozós valójában nem volt rossz film, megnézése ajánlott! 8/10 -
diablo1984
veterán
Netflixre felkerült a Vaják 2. évada!
-
diablo1984
veterán
Dűne: már sokan leírták, hogy ez tényleg magában egy fél(se) story, hosszan elhúzva, hangban sokszor annyira hangos a hangzavar, hogy a beszédet nem lehet hallani(bár ez a szinkron miatt is lehetett). Jó alapanyag, de ha ennyi történés lesz a többi részében is, akkor 8-10 rész még lesz belőle mire a végére érnek.... 5/10
Borat 2: ez már nekem fájt, kínos volt, vicces nem - 1/10
Relikvia(Relic) : hát valaki elmondhatná, hogy mi a fenét is láttam, mert nem értem.... 2/10[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
Árny a felhők felett: a piszkos p***ába, durva dolgok vannak benne
Hubazz, ez rock and roll, ennek annak kell lennie!egy repülő repülőgép alján a csaj végig mászik, majd kiesik belőle, de egy alatta felrobbanó másik gép lökéshullána visszadobja, majd kénysterleszáll a géppel és a földön buciraver(és a végén kivégzi a saját körmével) egy fogas-karmos picsatudja mi teremtményt ami a gépet szétszedte a karmaival, mikor mindezen túlvan, leül megszoptatni egy csecsemőt!
Rock/10 -
diablo1984
veterán
válasz cyberkind #141623 üzenetére
azt hogy a régire nem emlékszel az nem hátrány, egyes jeleneteknél fog csak rémleni, de ez egészen más!
(#141624) dokee78:
az nem hallgatózik, hanem Martha bőrében ő beszél Lois-al! Az epilógusban ő mutatkozik be Bruce-nak, de nagyon nem lehet tudni, hogy ki a fene, csak hogy segíteni akar. [ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz KISDUCK #141587 üzenetére
én most fejeztem be, mondanám, hogy nem zavart a képarány, de ez akkora ordas nagy hazugság lenne, mintha azt mondanám, hogy a 2017es verzió jobb!
Kicsit vannak benne bugyuta hangok olyan retró "sci-fi" cuccok, a cgi párszor képregény szerű, nem épp élethű, így már kerek a történet, de sok-sok folytatást vetítene előre, de valszeg nem lesz belőle semmi!
Sokkal jobb mint a 2017es, bár ez sem tökéletes, de ezt még talán újra is lehet nézni! -
diablo1984
veterán
válasz bagyulajuve #141032 üzenetére
már attól rángatott az ideg, ha neadjisten vigyorgott, mert neki jól áll a búval b@szott ábrázat, amolyan botoxos érzelemmentes pofa. Persze ő nem boxoxos, mert akkor nem lenne ilyen cuki palota pincsi pofija negyven évesen, de már ifjú korában is rákészült hogy egyszer nem tud majd érzelmet kifejezni az arcával és ez az!
-
-
diablo1984
veterán
válasz FollowTheORI #139762 üzenetére
azért az ipari bullshit volt mikor a vadászgéppel átrepülnek a tűzijátékon, nyilván a vadászgép kívánja ha lövik, mert az úgy csínos!
Ez az áramlatokat meglovagolja, meg a repülőt elkapja az ostorral rész inkább kimaradhatott volna, inkább ne tudjon repülni, az úgy fogyasztható, de hogy szárnya sincs(volt a fémszárny, de az inkább a földön tartaná, minthogy még repüljön), de azzal a kis gyufa testtel meglovagolja az áramlatokat, az vicc.
Inkább a beszélő mosómedve(Marvel fronton), mint ezek a hülyeségek, ott legalább kissé el lehet vonatkoztatni a valóságtól, itt meg nem, nagyon nem, de nem is áll jól a filmnek! -
diablo1984
veterán
WW84: hát nem is tudom, bár eltelt ez a 2,5 óra, de azért volt pár zavaró részlet benne
. Nem akarok ünneprontó lenni, de a WW1 az jobban tetszett, de a BvS is jobban bejött nekem, illetve az Újabb Superman vagy Batman részek is, ez eléggé a DC filmek rangsorából az alját foglalja el nálam, ha értékelni kellene akkor 4/10 de lehet Gal miatt túl értékeltem.mint pl Steve tudott 50 éve repülőt vezetni ami 84-ben kb valami permetező fos szintjén lehetett, erre beröffent egy vadászgépet és ellóg vele...WTF? , volt benne még pár hasonló hülyeség(ostorral repülés??), ami a film egészéhet nem tett hozzá max amolyan töltelék maszlag volt csak, de volt. -
diablo1984
veterán
válasz Peterhappy #137497 üzenetére
Hátha nincs igazad!
-
diablo1984
veterán
válasz bagyulajuve #134323 üzenetére
Ez így van!
-
diablo1984
veterán
Most megy a mozi+ csatornán A jó, a rossz és a csúf, bakker, régi film, de ez még mindig nézhető!
-
diablo1984
veterán
Bloodshot: egyszer simán nézhető, igaz nem fogják semmi szín alatt oscarra jelölni, de kikapcsolódásnak megteszi!6/10Pont a korona mizériában mutatták be, ennek megfelelően orbitálisat fog bukni, kár érte, mert sokkal sz@rabb filmek is vannak tőle, bár ebből sem tudnék elképzelni még 1 részt
-
diablo1984
veterán
Fűrész- Újra játékban: ez mi a f*szom már? Gondoltam, hogy annyit sem ér, mint az a hely amit foglal, de tényleg egy foskupac, ennyi erővel havonta tolhatnának ki egy új fűrész részt, mert már mindenki Jigsaw.... Minőségre még jobb mint a zs kategóriás filmek, de max az idő megy el vele. 2/10
-
diablo1984
veterán
válasz BITBOYS #129742 üzenetére
Amúgy az látszott a filmen, hogy nem kellett gigaköltségeket mozgósítani, tehát viszonylag alacsony költségvetésű volt, Mr Fíniksz vitte a hátán a produkciót, mondhatni egyszereplős volt az egész, látvány az zéró, ez csak egy filmdráma és semmi képregényes eyecandy. Erről tényleg el lehet képzelni, hogy ha nem Gotham lenne benne a város, hanem New York és Wayne helyett, mondjuk Jhonson lenne a családnév, Joker helyett meg csak sima bohóc lenne az elnevezés, akkor is kb ugyanúgy állt volna a film, max jóval kevesebb embert vonz be. Egyszerűen a képregényes "említéseket" is csak a nagyobb bevétel reményében helyezték bele, de mondhatni azon túl semmi köze a batman filmekhez!Mivel nem is akar védekezni, csak egy megtört beteg ember, semmi egyéb! Hogy lesz ebből 2. rész?(meg minek) -
diablo1984
veterán
válasz k-adi #129136 üzenetére
Mert Potter Bondként komolyan vehető? Törpecirkáló, hogy ne tűnjön fel, hogy az avarban kapar, csupa alacsony színészeket válogatnának mellé, mert James Bond azért sármos, puncimágnes, de nem azért mert állva tud ny*lni.
És akkor ha már mindenki alacsony, akkor aprajafalva díszletét le is porolhatják és forgathatnak ott...De számomra a fekete, a női, pláne a fekete női Bond is meredek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest