Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
sex machina: ennél még egy akármilyen star-trek sorozat xyz-edik része is több fordulatot színészi játékot ötletet tartalmaz.
-
Sotho
őstag
Jupiter felemelkedése :
6.9/10Vacsovszki bratyó nem tud elszakadni attól hogy az ember csak nyersanyag/erőforrás de szokatlan a film, látványvilága meg perfekt, mozi nagytévé erőssen ajánlott. -
Sotho
őstag
Ez az ipari hulladék John Wick hogy kaphatott ennyi pontot az imdbén? Persze orosz gengsztereket irtanak megint a hangszínszabályzóval egykutya propagandafilm.
-
Sotho
őstag
-
Sotho
őstag
válasz Pearce #61591 üzenetére
Nemtudom nekem nem tűnt propagandának (American Sniper) lő, meg szaladgál, próbál gondókodni de nem megy aztán vége lesz a filmnek 4/10
Műbaba : érdekes dolog, felesleges volt betenni a képbe. Vicces, azonnal ki lehet szúrni, lehet, hogy Eastwood így próbált humort csempészni a filmbe haha! -
Sotho
őstag
válasz BITBOYS #61580 üzenetére
Najó sdéba levarázsoltam eredeti hanggal asszem szépen végignézem ha lesz időm. Fura de a szinkron + 1080 valahogy nagyon befárasztott/szétidegelt nézés közben.
Ezt majd ellensúlyoznom kell valami buta primitív filmmel olyant ajánljatok ahol a az átlag iq annyi mint egy kalasnyikovba betárazható lőszer mennyisége.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Nekem nem tetszett a Birdman. Mi a jó ebben a filmben? Idegesítő a kapkodás dobolás végig sem bírtam nézni.
Jaj látom hayproírta, hoty intelligencsnek kő lennyi oszt akkó kúvajó lesz a fím
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Dumb és Dumber 2 : Nehéz szavakat találni... bár le sem forgatták volna 3 sör ajánlott a megnézése előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Equalizer :
... no comment.Vladimir Pushkin -
Sotho
őstag
Troll on:
Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! S
poiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler!
Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoil
er! Spoiler! Spoiler! !Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler! Spoiler!
Spoiler![ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Taken 3 - Egyenesen a mátrix rendezőitől! Szóval aki látta a mátrix 1 -et 15 évvel ezelőttről annak lesznek benne ismerős jelenetek bőven.
Spoiler: Amúgy nem rossz de a főgonosz spetznatzos kb olyan fizikumú volt mint egy tesiből felmentett 14 éves.[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Bullet To The Head - Stallone hangja jó, a film semmiben sem különbözik attól mintha 92 percen át az üres képernyőt bámulnánk.
-
-
Sotho
őstag
A Holnap Határa időutazásos logikáját magyarázza már el valaki SPOILER Nem értem hogy a végén visszament az időben még jobban mint előtte és mégis megtörtént eseménnyé vált a főgonosz pusztulása
-
Sotho
őstag
válasz diablo1984 #29246 üzenetére
Computer vezeti ahogy ezt is. Benyomták a parkolóasszisztenst a kifutón oszt jóvan.
-
Sotho
őstag
Gravity 9/10
Nagyon tetszett lenyűgöző monumentális troll spoiler on dokumentumfilm amit végigszerencsétlenkedik Bullock a végén már azt vártam, hogy a hínárba is belegabalyodik a lába , és valaki magyarázza már el hogy Clooney mitől repül ki az űrbe amikor állnak (az űrállomáshoz képest ) és könnyes szemmel búcsúzkodnak? ezzel az erővel szépen vissza is mászhatott volna. Ha már realisztikus akart lenni a film ügye legalább forgott volna az egész.
-
Sotho
őstag
R.I.P.D. - Tyű de "jó" film volt ez is. Mint az elnök végveszélyben-- spoiler-- ahol egy fél tubus ketchup fogyott összesen meg a 10 másodpercig gatling gépfegyverrel folyamatosan lőtt biztonsági őr is úgy nézett ki mintha csak békésen szundikálna. De szép volt ez a 2 film egymás után.
-
Sotho
őstag
Egész kellemesen csalódtam a Pacific Rim-ben. Logikátlan erőművész film de a hangulat zene látvány nagyon ott van.
Lesz vajon folytatás? (Manhattan méretű robotokkal )
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Küzben rájöttem mi nem stimmelt az After Earth-ban alapvetően : spoiler nem voltak lőfegyverek.
Egy AK-47 megoldotta volna a problémát. Ott van a szuper térugró űrhajó és egy rohadt nyílpuska nincs, mindent átvágó nano-szénszálas kard az bezzeg van.[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
After Earth - nem tom mi bajotok vele nekem teccött 6,43/10,00
-
Sotho
őstag
This is the end 14:48 -nál tartok ez ilyen lesz végig? Mert erősen gondolkodom egy del gombot kipróbálok rajta.
-
Sotho
őstag
Olympus Has Fallen
Megtekintését senkinek nem ajánlom.
Übergagyi cgi, (és minden az) logikátlan képtelen helyzetek egy fosadék az egész. 0/10 -
Sotho
őstag
válasz Tibiajax #22625 üzenetére
Ez is egy erő mutogató megalomán alkotás, b*sszon agyon a látvány meg a hang, a többi sallang meg minek? Meg fogom nézni (ha sikerül egyáltalán végigkínlódnom ) de csak hogy darabokra szedjem. Már az is szánalmas ahogy a két hapi szkafnderben brékel a robot belsejében.
Fogadni mernék hogy bd-n kijön az extended uncut.[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
válasz peugeotmate #22617 üzenetére
Rosemund Pike nem hagy hidegen? Fú én ránézek és rosszul vagyok Mondhatni kiráz a hideg.
-
Sotho
őstag
Transz.
Amilyen jól indult annyira ellaposodott és ezt még a shop stop 2 seggbőlszájba csaj pucérpuncija sem tudta elviselhető szintre hozni, szokatlan események de szokványos erőszakos megoldás. Uncsi.
-
Sotho
őstag
Warm Bodies
Nagyaon ari, a pretty womannál azért felszisszentem de amikor kiderült hogy csak poén akkor arra gondoltam, hogy ezt a dumb és dumber után úgysem lehet mégegyszer elsütni.
-
Sotho
őstag
Elpusztithatatlanok (1988)
Hogy ez mekkora egy szar te jó ég!
-
Sotho
őstag
Skyline.
Óriási, remélem lesz folytatás.
-
Sotho
őstag
válasz freemanone #21451 üzenetére
Az azé volt mert döglégy zolee megijedt a volánnál.
HuMarc : Tropa de Elite 2
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Jack Reacher.
Tom Cruise még mindíg kőkemény.
Rosamund Pike mindig ilyen csöcsike volt? -
Sotho
őstag
válasz brownus #19779 üzenetére
Volt választás hogy visszafizetik a jegy árát de csak amíg még nem jött vissza a kép, értelemszerűen akkor a filmet sem nézhettem volna meg. Kárpótlásról szó sem volt mire vége lett 3 biztonsági őr volt az egész épületben meg a mozigépész a személyzetből.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Mahajnalban nem fejtettem ki mert akkor értünk haza a 21:00 órás előadásról és nem vidékrűl gyüttem fel pestre hoty megnézzük.
2 áramszünet + visszanyomták az elejére kapásból 40 perc csúszás, ez pont elég volt ahhoz hogy az utolsó 40 percet úgy töltsem el hogy hugyoznom kell ami ügye eléggé amortizálja az élményt..
Szar hangzás magas mély nem volt csak közelítőleg, kaptuk a közepet a pofánkba sehol egy igazán mély dübörgés vagy a zenéből szépen megszólaló magas. A hangerőben nem volt hiány indokolatlanul nagy hangerő néhol az élmény fokozására pont ott ahol nem is nagyon volt mit fokozni. A látványt teljesen hazavágták a szar 3d vel egyszerúen ez a megoldás nem erre a filmre való kész. A legakciódúsabb részeknél egy katyvasz agynak értelmezhetetlen mocsadék lett belőle, máshol meg kis jelentéktelen makettokat varázsolt a filmen lévő objektumokból ott és akkor eldöntöttem hogy csak laza beachpartys bikinis csajos filmeket fogok ezután 3d-ben nézni. Nem beszélve arról hogy helyenként simán 2d volt.
A sztori mesefilm volt ebben nem csalódtam ezt vártam SPSPoiler de a pirosan világító szemű enemy kicsit sok volt már nekem ill hogy pepper a végén beszáll a buliba na ezt kábé azóta vártam mióta beadták neki a szert lol. -
Sotho
őstag
Vasember 3
Arena 3D
Szarvót. -
Sotho
őstag
válasz diablo1984 #19493 üzenetére
Még csalódhatsz is a filmben nincs mind veszve.
Én spec a trailerből levágom hogy ez egy logikátlan bugyuta hőzöngős mesefilm lesz. -
Sotho
őstag
Oblivion
Állat!!!!++!%%%!!!!
Moziban nézős a drónoktol besz@rtam.
Remélem nem lesz folytatás, szépen lezárták.
Vagy 10 előző film jelenetei, ötleteit fedeztem fel benne de ez mellékes hatalmas film cgi megoldások ultra reality hibátlan. -
Sotho
őstag
válasz #54715584 #16067 üzenetére
Ja csak ez éppen nem az.
40 azt annyi - moziba láttam az asszonnyal...kb 2,5 óra büdös életszagú valamit nyomtak az arcomba néhol egészen primitív (ezen röhögött a nép a legjobban) néhol zseniális poénokkal. Mongyunk ki mindent, közbe sírjunk az 550i bmw-ben hogy milyen szar nekünk, munka nuku tengés-lengés agyalás az bezzeg megy.
Moziba nem de talán még otthon sem ér meg több mint 2 órát. 3,5/10[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Twilight sbd p2
Tökéletesen értetlenül állok a sok fikázás előtt
Részemről ez lazán 8/10 -
Sotho
őstag
Upside Down
Az összes hibát elkövették amit csak lehet (plafonrahuggyozás kivétel).
Logikátlan, gagyi, a kapafogú csaj vigyorgása sem segít, helyenként ultragáz a cgi.
5/10 -
Sotho
őstag
[link] De ismerős.
-
Sotho
őstag
Collison Earth: 0/10 hogy kapott ez 3.5 pontot? Egy igazi katasztrófafilm 9percet bírtam.
-
Sotho
őstag
Aki feltétlenül okádni akar szilveszterkor nézze meg a four chrismases-t
dying_star kezd az elején. Nekem mindegyik tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Felhőatlasz: Ez a film 2 és fél órán át vesz egy nagy levegőt hogy majd megmondja a frankót aztán nem mond semmi olyat amitől hanyatt estem volna, kicsit többre számítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest