Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
igen, tőle még Vad Kata is erősebb színészi vénával van megáldva, ő tipikusan az a szereplő, akit egy sikeres film(sorozat) miatt kapnak fel(Alkonyat, Harry Potter, Gyűrűk ura), ott sem játszik jól, de azt hiszik a szerep ilyen, de nem. Elliah Wood is a Grand Pianoban borzasztó, abban is ugyanazzal a mimikával játszik, mint a Gyűrűk urában, az a tipikus "tartom a fingot, mert ha kijön, lehet leve is lesz, de nagyon kell már fingani" arcot tud csak vágni, másra sem futja a tehetségéből.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
emiki6
veterán
Szerintem nem volt tökéletes az MI. Még csak fikarcnyi sajnálatot, szánalmat sem érzett, ráadásul
ugyanilyen könnyedséggel gyilkolt [ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
.LnB
titán
Minimumnak elmenne szerintem. Csak akkor "szegény" M.Bay éhen halna mert munkanélküli lenne.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
atike
nagyúr
Érintve kapcsolódik...
-
devil-k
nagyúr
Tudod erre meg ráfogják, hogy jaaj, ez volt a sci-fi-ből a "fi" rész, vagyis a fiction... Nem is akarta/tudta megmagyarázni.... Ez nagy fa volt szerintem!
Johansson nagyon szimpatikus volt, nem tudnék rosszat mondani erre a szerepére.
#(54933) atike
Nekem nem jött be anno a Transzcendens.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
A látvány a végén nekem nagyon bejött, de szerintem ennyi nem elég egy ilyen kaliberű és ilyen komoly témával foglalkozó filmnek. Kissé olyan az egész, mintha Luc Besson megunta volna a forgatást a közepére és úgy volt vele, hogy most már csak befejezzük, hogyha belekezdtünk... vagy mintha belegabalyodott volna a saját történetébe. Ez a film úgy kilóg Besson eddigi munkáiból, hogy csak na...
- mozi bolondéria -
-
feka007
veterán
Jó, csak azt olvastam még 1-2 nagy kritikában, hogy utóbbi idők legjobb sci-fi-je, meg minden. Tény, hogy ez az idővonalas kavarás némileg érdekesebbé tette, de ez azért nem akkora nagy ötlet, inkább csak nekik volt jó, hogy nem kellett annyi jelenetet leforgatni. Nekem az Oblivion személy szerint jobban tetszett, bár ez lehet szentségtörő vélemény...
-
-
Huma
addikt
Én szeretem, de a sorozat elég gagyi a filmekhez képest.
más:
Magnólia:
Tegnap megnéztem. Jó volt. Bár volt benne pár dolog amit kihagyhattak volna belőle. Pl a haldokló öreg faszi félórás kesergése.
Amúgy jól emlékeztem, hogy már láttam egyszer régebben. Csak nem nagyon maradt meg bennem a cselekmény. Mindenesetre másodszor is érdemes volt megnézni.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Bad Pritt
félisten
Heimdall Loki ténykedéseiből semmit nem látott, ez már az első részben kiderült.
Loki ráadásul másokat is át tud változtatni, szóval Odin bárki lehet mostmár Asgardban, úgysem hisznek neki (már ha még egyáltalán ott van).Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
addikt
Pókember nem volt annyira erős valóban, bár szerintem mindenképp jobb próbálkozás, mint az első 3, az vmi siralmas volt.
HuMarc: xmant szerintem pótold, én is 1-2 éve néztem meg visszamenőleg őket, szerintem egyáltalán nem rosszak.
gyuromoj: thx, ez akkor kötelező nálam (:
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-
Devid_81
félisten
Sok rossz ellenere en vartam, es nagy orommel ultem le ele, hogy megnezzem...de sajnos 2 resz baratkozt mozgalmasabbra sikerul mint ez, jo persze nyilvan ez eros tulzas, igazasag az az, hogy sajnos ez nem lett jo, akarmilyen szemszogbol nezzuk, pedig szeretem a hosos filmeket.
Ebbol a karakterbol sok mindent kilehetett volna hozni, kar volt agyon csapni igy....
-
Tibiajax
nagyúr
rengeteg..
önirónia..viszont, az este mutattam valakinek az Up! elején a kis történetet, ami ugye előzményként került bele a mesébe. Még mindig fantasztikus és hibátlan
ennél már már csak a csodálatosabb, hogyan tudták ennyire elcseszni a következő több mint egy órát.. Komolyan, odáig jó, ahogy a papa felkel, ledöcög a lépcsőn, reggelizik majd kiül a verandára. Onnastól kéne az egészet radírozni és átíratni, odaadni a forgatókönyv megírását mittudomén Scorsese-nak vagy Woody bácsinak és csinálni belőle egy frusztrált, zsémbes öregpapa-felnőttmesét, aki haragban van az őt most körülvevő ultraurbánus világgal, a hülye emberekkel, meg mindennel. zsírkaraj lehetne, tuti kasszasiker, klasszikus[ Szerkesztve ]
-
-
mephi666
nagyúr
szerintem inkább örülj neki, hogy kimaradt ekkora trágya filmet nem nagyon láttam másikat az elmúlt időben... pedig direkt ezért néztem meg kb 1hónapja a minizsenik2-t (amit puzsér+szirmai emlegetett), de még az is színvonalasabb volt ...hiába volt ebben több tucat ismert színész
#23227: jaja... fogtam a fejem, hogy ezt mégis hogy gondolták így... egyedül a stifler+knoxville párosról tudtam volna elmebeteg alakítást elképzelni, de az övék meg lájtos volt... a legvégén meg a macskás videón barátnőm totál kiakadt: meg is beszéltük, hogy egy nagy f*s volt az egész
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
-
Integra
titán
az a legrosszabb ebben, hogy nem jackman hibáztatható ezért, hanem a forgatókönyv. egyszerűen ennyire futotta. és amikor ennyire futja, ez lesz a végeredmény. mert a menedzsment azt mondja, x hónap múlva premier és pont.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
spammer
veterán
Spoiler
Mert az ember intelligens, míg a drone csak egy kész programmal ellátott robot (search & destroy). Akár meghibásodhatott volna a kapcsolat is a TET és a földi (légi) bázisuk között, vagy akármi más is lehetett volna, ezért szükség volt emberekre, akik képesek minden helyzetben alkalmazkodni és cselekedni és bármi más feladatot ellátni, ha arra van szükség. (Emberi kreativitás és gondolkodás: lásd rágógumis fix a javított drone esetében).
Tovább lehet, hogy a TET tanulmányozta is az emberi viselkedést, intelligenciát stb. ezeken keresztül. Számos oka lehet még, az igaz, hogy nem rágták a szánkba, de ez nem hiba szerintem.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
.LnB
titán
-
atike
nagyúr
Spoiler....
Oblivion.
A klónok javítgatták a drónokat, amiket a megmaradt emberek vadásztak lefelé.... Gondolom a klónok közül is el-elkaptak időnként néhányat...
Aki a végén visszatért az az a klón volt, akit összekötöztek nemsokkal korábban. De mivel klón volt, így az összes emléke neki is megvolt (még ha ilyen "törölt" állapot is volt)...
A Földből a vizet "szívták ki" - hidrokutak - és abból nyertek (nyert) energiát az idegen(ek)...
Én legalábbis így értelmeztem...
Spoiler off
Szerk:
Módosult közben amire válaszoltam, de már így hagyom...[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Benne van a filmben, de szerepnek ezt nem mondanám. Mármint azon kívül, hogy könnybe lábadt szemekkel néz, semmi mást nem csinál. Ez nem az ő hibája, ilyen faék egyszerűre van megírva a karaktere.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
dokee78
félisten
35 vagyok nem most láttam először a régebbi részeket.
Volt elvárásom és hozta is a film,az,hogy nem volt benne Ash nem bírt zavarni.
Persze nem azt mondom,hogy nem lehetett volna többet kihozni belőle de így is tetszett.
Azért a fa erőszakolás jól jött volna.Az 1-2 résztől annak idején féltem,viszont mai szemmel nevetséges már inkább.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
tervezem én is a megnézést, hétvégén nyomtam le az evil dead1-2-t meg az army of darkness-t
ahogy a kategóriába sorolást nézem, meg is lehet a probléma: a régi részek horrorparódiák egytől-egyig... mára már elég komikus a megvalósításuk is, de jók... az új meg akkor egy átlag trancsírozós valami lett? mellesleg bruce campbell karaktere volt szvsz a régi "trilógia" lényege
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
az a medve szerintem sokunknál kiverte a biztosítékot...
a film kb annyit ér, hogy ha összeszednénk egy filmkedvelő társaságot, aminek kis késztetése van filmet készíteni, kiülnénk valamelyik hegységünkbe egy kamerával, 5tálca sörrel, 20liter borral meg 10liter pálinkával, akkor mire elfogyna az ital, jobb filmet készítenénk
-
mephi666
nagyúr
nálam első rész+nemesis ezek visszaadtak sokat a játék első 3 részéből... de utána gagyiba ment át az egész
új chucky-film érdekes lehet
meg izé, terminator reboot arnold nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
az a kispályás szerelem szerintünk elég kispályás ...volt benne pár viccesebb rész, de annyi... full klisé végig, barátnőmnek se tetszett...
csúf igazság meg barátság extrákkal viszont jó... esetleg spanom csaja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest