Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
-
Integra
titán
ettől nem szar színész, hanem te nem szimpatizálsz vele, nagy különbség.
pont azért nagyon jó színész, mert a drámától a komédiáig abasz hitelesen képes játszani, igazi kaméleon. ez elvitathatatlan és nagyon rikta képesség.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
somasz
addikt
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gladoos a Portal című játékban volt a "főszereplő" számítógép. Az ő hangját tették bele a filmbe, mert állítólag a készítő nagy Portal rajongó, és még engedélyt is kapott a készítőktől hogy a robot hangját beletegyék a filmbe. A trailerekben a bemutató elején lehetett többször hallani a robothangot.
Live-Die-Respawn
-
vzsryl
nagyúr
-
Kassadin
addikt
Bármelyik TF-nek komoly forgatókönyve lenne?
"lehet valami ilyen van a háttérben, de ha tippelnem kéne, akkor engem csak az zavar, hogy az emberek egyre hülyébbek, és hollywood is ehhez igazítja a filmjeit, a végletekig lebutított sztori, hogy még véletlenül se kelljen gondolkodni tisztelet a kivételnek"
Tudod, kereslet és kínálat. Amire igény van. Meg ami sok pénzt hozhat a konyhára. A filmipar is ugyanolyan profitorientált, mint bármelyik másik iparág.
-
Viszlát
addikt
csak engem zavar, hogy itt van kb 9 baromi nagy, és híres színész, gyermekkorom sztárjai, és akkor ilyen fogyatékos szintű párbeszédek vannak benne
Hja, mert ezek a színészek ugye szövevényes drámákkal és brillirozó dialógusokkal szerezték a hírnevet és az elismerést, ugye?
Ne haragudj tényleg, én értem, hogy a nosztalgia megszépíti a dolgokat, de ez eléggé vicces volt.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Az Expendables is tudom, hogy nem a sztoriról szól, csak engem zavar, hogy itt van kb 9 baromi nagy, és híres színész, gyermekkorom sztárjai, és akkor ilyen fogyatékos szintű párbeszédek vannak benne, idézni nem tudok, de annyira élettel ellentétes, hogy az már fizikailag is fáj, szinte"
Gyerekkorodban valszeg ezt mondták a felnőttek is a filmjeikre. Nézd csak meg a régi filmjeiket amikben megszeretted őket. Ott sem a Shakespeare-i idézeteket tolták az emberek képébe.
Live-Die-Respawn
-
FatalEror
addikt
Nem igazán,bár az EP-t talán újra nézném,de nem azért mert jó forgatókönyve..... De egyébként teljesen egyet értek,a stoly mindig valami megrágott kiköpött vacak aztán kész!Komolyan mondom talán a TED-nek komolyabb a forgatókönyve mint egyes filmeknek.
HardCore is my LifeStyle
-
TESCO-Zsömle
félisten
Veled van a baj: Hozzászoktál a jóhoz.
Én is... Mióta nincs TV-m, még annál is jobban idegesítenek a reklámok, mint amikor volt...
Aki csak jó filmeket néz, annak előbb utóbb túl magasak lesznek az igényei az átlagos 'jó' filmekhez viszonyítva is. Ez persze nem gond, csak így potenciálisan csökken azon filmek listája, amit tényleg tudsz értékelni. Tényleg kiemelkedő filmalkotások nem teremnek minden bokorban...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudom, talán a korral jár már.
Egykébként ha egy film nálam eléri hogy akár csak egyszer is jól szórakozzak rajta, akkor én azt már jó filmnek veszem. Egyszerűen vannak olyan művek amiket tényleg csak egyszer lehet megnézni.
(esetleg hónapok/évek múlva újra)
Plusz én idióta módon nézek filmeket. Nekem TF sorozat is tetszett, holott dugig volt bődületes hülyeségekkel, mégis a látvány elvitte az egészet.
Vagy a másik véglet amit fel szoktam hozni. Forrest Gump, Remény rabjai, Kétszáz éves ember (csak 3 példa, rengeteg hasonló jó film van).
EZeket imádtam, egyik legjobb filmeknek tartom őket, mégsem tudom rövid időn belül újra megnézni őket. Tudom hülye vagyok.
(és most tényleg a végleteket mondtam, ez nem azt jelenti hogy az idióta TF stílusú filmeket szeretem csak)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
mephi666
nagyúr
én magához a karakterhez szoktam a hangot nézni: pl a kárhozottak királynőjében (ami azért nem egy 10/10-es film) a főszereplő karakter alföldi hangjával az igazi ilyen "szombat esti klipp"-nek néztük folyamatosan a zenék miatt még dvd-n elég sokat, 1-2éve pedig csak eredeti hanggal találtam hd-ben és fura volt... azóta viszont meglett szinkronnal... ami pedig megmaradt bennem: pl mel gibson-nak valami brutálisan jó a hangja a payback-ben (kb 15ször láttam felirattal)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
FatalEror
addikt
Nálunk hátsó szomszéd invitált be a lakásba ás tényleg nem egy nagy ház,~50nm+tetőtért,de a nappalit egyszerűen valami k*rvajól megcsinálta van neki egy projektorja és ő nem használ vászont,hanem kivetíti a falra a képet,de a falon a képnek a helye fehét mindenhol máshol pedig bordó,bordó függöny és ilyen "aranyszínű" lámpák a falon van egy neon is szóval "eléggé jó" mozi hangulatot sikerült teremtenie.
HardCore is my LifeStyle
-
leslieke
Jómunkásember
-
csaabz
őstag
Pusztulatosan rossz film volt. Egy idő után már nem tudtam, min akadjak ki jobban, a bakikon, a történeten, vagy a végén megjelenő veteránokon, akik a múzeummá alakitott csatahajóval mennek csatázni...
Még a látvány se volt nagyszám, láttunk már ilyet sokszor.
Tipikus sz@r amerikai "akcio" film.https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
törölt tag
-
leslieke
Jómunkásember
Drive: nem láttam.
(#1950) littlelion21 ne forgasd ki a szavaim.
(#1952) Huma
Még mi sem pusztítottuk ki magunkat. Majd eljön az is.Manhattan nem nyert meg semmit. Ezt csak te szeretnéd hinni.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
rt06
veterán
epits egyet (nekem is tervben van mar egy ideje, csak hozza is kellene kezdeni, mert anelkul sosem keszul el)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest