Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Warm Bodies 7/10
Zombis film, nem fröcsögős, inkább romantikus/vígjáték. A közepén egy kicsit mást kaptam mint amit vártam, de tetszettek benne a szereplők, meg a sztori. Egyszer, kétszer mindenképp érdemes megnézni.
The Boy in the Striped Pyjamas 7.5/10
Egy dráma, ami egy zsidó koncentrációs táborban leledző fiúról, és a tábor náci vezetőjének fiáról szól. Nagyon szépen van szerintem fényképezve a film, a szereplők itt is jók, egyedül a tábor vezetője, alias Lupin professzor nem tetszett ilyen szempontból. A csattanó pedig megrázó. Ezt is érdemes egyszer megnézni.
A 2009-es rész nálam 9.5/10, ez most csak 8-at kapott tőlem, lekötött, minden rendben volt, egy-két jelenettől eltekintve. A gonosz is jó volt szerintem, spoiler
a föderáció kapitánya mint karakter nem tetszett ellenbenspoiler. A sztori viszont az első részben jobb volt. Tetszett, hogy nem történt színészváltás a fő karakterekben. Mindenképp moziban nézős.Hummingbird 4/10
Moziban néztem, nekem nem tetszett. Azt tudtam, hogy nem lesz akciófilm, ellenben a várakozásaimat is alulmúlta, főként azért, mert se akciófilm, se dráma, se vígjáték, se romantikus, se stb.. nem volt. Mindenből egy pici, végig vontatott.. nem kötött le. Igazából senkinek se ajánlom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok