Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz Integra #20214 üzenetére
Érdekes, hogy Mel Gibson a bukása előtt volt hihetetlenül nagy sztár, Robert Downey meg a visszatérése után kezd azzá válni...
Ha már Iron Man, valaki olvasta ezt az anno itthon is megjelent részt? - szerintem nagyon eltalált story lett.Seven Psychopats: a cím alapján nem voltak túl nagy elvárásaim, talán pont azért tetszett ez a film (Christopher Walken persze benne van a top10 kedvenc mellékszereplőmben )
szerk.: a showder klubból kb. 3 ember volt mindig is vicces: Kőhalmi, Bödőcs és Badár - persze aki már ismeri a poénjaik nagy részét, azoknak nem fognak újat mondani, de évente visszanézve a régi anyagokat azért lehet szakadni a röhögéstől.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
Star Trek: Into Darkness (orig version, 3D)
A látvány pazar, a tempó pörgős, a karakterek, és interakcióik nagyon rendben vannak, a poénok szintén. A sztori Start Trek rajongóként nézve is megállja a helyét, de szerintem ha valaki látta az első Abrams-féle Treket, az ezt is fogja tudni értékelni, maximum nem jön át néhány Trekkes utalás/poén. Benedict Cumberbatch pedig félelmetesen jó főgonosz. 9/10Jah, amúgy vicces sztori, mivel csak a kezdés előtt 15 perccel értünk oda haverokkal, a CC törölte a helyfoglalásunkat, viszont mivel gondolom mások is késtek, jobb helyre tudtunk ülni, mint amit eredetileg le tudtunk foglalni Gyakorlatilag a nézőtér kellős közepén élvezhettük a filmet
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
dokee78
félisten
-
pohár
félisten
-
hoffman_
nagyúr
ennyi
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
kovsol
titán
Horrorfilmes topic elég halott. Esetleg jelent meg valami jó az elmúlt pár évben ? Inkább olyant keresek ami nem vérrel ijesztget, hanem tényleg ijesztő.
May the Force be with you!
-
mondomén
őstag
Jött egy pár web-dl.
A Good Day to Die Hard
1-2 jelenet egész jó volt, de akkor is egy hulladék.
2/10The Last Stand
Erről is ugyan az a véleményem. Viszont Knoxville-t és Luis Guzmán-t nagyon bírom, mindig megnevettetnek.
3/10Welcome to the Punch
Ez már azért élvezetesebb volt. A történet és a karakterek is jóval erősebbek voltak mint az előző két filmben. Mark Strong például egész jól játszott. Viszont kiszámíthatóa sztori, összességében egy közepes akció krimi.
5/10Hansel & Gretel: Witch Hunters
Hát ez is ilyen gyenge popcorn hülyeség lett, de tetszett, elkapott a hangulata. A Van Helsing ugrott be róla egyébként.... A díszletek, jelmezek, helyszínek tök hangulatosak voltak, hozták azt a mesés Jancsi és Juliska fílinget. Elsőre kicsit meglepett, hogy ilyen durvára és véresre vették a dolgot, de király volt, így lett igazán bizar esti mese belőle. Szóval szórakoztató volt, plusz ez a Gemma Arterton is jó dög azért.
6/10Még hátra van a Warm Bodies. Egész pozitív dolgokat olvastam róla, remélem úgy is van, mert kezd kicsit sok lenni a jóból...
[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
válasz littlelion21 #20287 üzenetére
köszi, ez az, a trailerét elnézve el nem tudom képzelni, hogy mit szerettem ebben a filmben annyira
One Ring to rule them all
-
atike
nagyúr
válasz littlelion21 #20287 üzenetére
Vagy a Robotpárbaj... Nem volt ez téma egy pár napja amúgy...?
Rákeresve az első találat maga a teljes film egy videómegosztón, azt azért nem linkeltem...
Szerk.:
Téma volt, de nem itt... Leesett.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
na akkor összeszedem a gondolataim a filmmel kapcsolatban
star trek: into darkness (2013) 3d original verion
helyenként spilert tartalmazhat!!!
a film szerintem szuper és azon ritka folyatások egyike, amelyik méltó folytatásnak és -szerintem- rátesz egy lapáttal az első részre, illetve arra építkezik tovább mind sztoriban, mind karakter fejlődésben, a poénokban, látványban etc... sikeres evolúció szerintem a film, mert eltelt 3 év és ennyivel hoz többet technikailag, látványban, hangban, de ami még fontosabb, hogy megint sikeresen nyúlnak vissza a múltba, csennek el innen-onnan star trek klasszikus pillanatokat, a poénok megint rettenetesen karakterre hegyezetttek illetve a karakterek közötti ellentétek miatt. minden szereplőnek megvan a stílusából fakadó báj a vicceiben, mindegyiken másért és másért nevetünk, kirk és spock egymás vérét szívja, spock naiv érzelem mentes szövegelésétől kirk falnak megy és folyamatosan beszól, fordított helyzetben meg spock nem tud mit kezdeni vele, kirk ezért újra az arcát kaparja.. scotty és chekov esetén a szakmájukhoz tartozó poénok mellett az akcentusuk miatt imádni valók, különösen chekov aki gyermeki naivitással próbálja összepofozni a hajót.
sulu is alakít pár maradandót, amit nehéz komolyan vennünk, mert kölyök ő is, de közben ezer százalékra odateszi magát és persze bones is hozza a szokásos szakrasztikus beszólásait, egyre keményebben.
vicces és nagyon jópofa, ahogy a káromkodásokkal fűznek össze egyes vágásokat, az enterprise megszokott hangjaival.
azon filmek egyike, ahol megvan végig a tempó mint az első részben. végig pörög, érzelem annyi van benne, amennyi feltétlen szükséges, de ennyi és ezt hangsúlyozom kell!!! mert hiteltelen lesz a karakterek közötti kapcsolat, he nem lenne meg. de nagyon jól egyensúlyoz ezekkel a film és pikk-pakk vége is. mindig pörög, ha meg éppen pár perc kiállás van, máris durran-robban-szakad valami, nagyon jól emészthető igazi cowboy űr sci-fi, mert kirk a szokásos nagypofájú rámenő akit spock tökéletesen ellesúlyoz, miközben egyre jobban ismerik egymást és csak kibökik, hogy hiányoznak egymásnak, barátok lettek.
kahn meg tökéletes gonosz.a sztori pedig jó. tényleg jó. aki abból indul ki, hogy a shattner féle st-ben kahn mit csinált és azt várja, az nagyon pofára fog esni, ne nézze meg. aki viszont emlékszik arra, hogy abrams mit csinált az st2009-ben, hogy kavarta meg a karaktereket és a sztorit, azok imádni fogják. mert az alap sztorinak köze nincsen a múlthoz, még ha onnan is vette a karaktert. átültette abrams a saját st világába és milyen jól tette. életszagú, reális az egész. és ennek ellenére sikerült belecsempészni a múlt előtti tisztelgésként klasszikus pillanatot is, ami absz passzol a sztoriba. ügyes, na
technikai rész.
a 3d itt 3d még azoknak is, akik extra finnyásak vagy nem látják rendesen. de tényleg, tobzódik a film 3d-ben, annyira látványos a cgi, hogy nem is tudok hirtelen mellé felhozni másik filmet, ami ennyire rendben van. valóságos szín orgia a film, az elején a felvezetőben a megmentendő bolygó vörös, fehér karakterekkel, a kék óceánnal, a vörös kirobbanó vulkánnal.. mindezt helyenként úgy kapod 3d-ben az arcodba, hogy ihajj..
a lens flare-t sokan nem szeretik. szerintem ez az a film, ami nem, hogy elviseli, kifejezetten igényli ezt. ugye leginkább a parancsnoki hídon jelenik meg újra és újra. talán a háttér, a díszletek miatt találó ennyire, nem tudom.. de ide passzol. más filmben ezt elnem tudnám képzelni.
tényleg odabaszós a látvány, mindegy, hogy a földön a városok, a hajók, az űrben, teljesen hihető és életszerű minden.
a hangok nagyon erőteljesek, érdemes az első sorokban ülni (én a 4. sorban ültem középen, idális képre és hangra is).
viszont.. csak angolul szabad megnézni. a poénok fele biztos elveszik a szinkronban, továbbá az akcentusok, minden odavész ami színessé és szagossá teszi a karaktereket..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
basaharc502
aktív tag
Hirtelen nem találtam topikot a témának: Hogyan kell 3D filmre (half sbs vagy ou) feliratot ráégetni, hogy a TV-m is lejátssza a feliratot 3d-ben? Ha csak simán a feliratot berakom a film mellé nem működik a dolog.
-
pohár
félisten
válasz Integra #20262 üzenetére
megéri a 3D? Debrecenben olyan lehetetlen időben van a 3D-s verzió szombaton, hogy eszem megáll... a 2D van jó időpontban, 1-ig dolgozom, utána meg 2:20-tól 2D verzió
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
baluka26
nagyúr
válasz bajnokpityu #20281 üzenetére
Kőhalmi biztos nem építő?
Jó, hát Hofi istenkirály, és hányszor meg tudott újulni, tejóég...
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
bajnokpityu
félisten
válasz baluka26 #20268 üzenetére
Kőhalmi építész, én építőmérnök vagyok. Kikérem
Első előadásai egyikén elmondta a véleményét a különbségekről. 2es,mert a szomszéd háza már nem dőlt össze,csak amit éppen tervezett. Vagy valami hasonló.Szilveszterkor megszavaztuk baráti társasággal, elmegyünk a vacsorájukra, sztem soha többet. Amíg pár éve még has-izomlázzal mentem haza,most előadáson úgy kerestem a poenokat, majdnem végig fapofával ültem. Nyilván nem lehet folyamatosan újat mondani,de, hogy pár éves poent ismételni...
Nekem humor terén Hofi volt kedvenc.
A Puzséros rész sztem minden szempontból irtó gáz volt. Puszér részéről is, Showderesek részéről is. Puzsér kb celebet csinál magából, miközben a régi filmkritikai műsorai sztem érdekesek,élvezetesek, és okító jellegűek voltak. Ezt a lakodalmas-nagyhatalmat sem nagyon tudtam hova tenni.
[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
válasz gyuromoj #20278 üzenetére
volt egy régi film talán 90-es évek, esetleg 80-as vége, ahol szintén nagy robotokkal harcoltak emberek egymás ellen, mint a gladiátorok (egy robotban egy irányítóember egy másik hasonló összeállítás ellen, aztán had szóljon)
emlékszik valaki esetleg a címére?
kösziOne Ring to rule them all
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Integra
titán
válasz brownus #20273 üzenetére
sajnálom
szomorú szerintem is, de ez a rideg valóság, a magyar nem beszél idegen nyeleveket és nem is igényli, hogy beszéljen, tisztelet a kivátelnek. én egyáltalán annak örülök, hogy egy mozi van, ahol még ez van. és szerencsére a mom-park meg is marad ilyen mozinak....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
brownus
veterán
válasz Integra #20272 üzenetére
nem írok csúnyát mert bannolnának egy időre. de a tököm tele van azzal, hogy egy kibaszott moziban lehet csak eredeti nyelven megnézni a filmeket. kivéve a művész és a nagyon réteg filmeket.
arra nem gondolnak ezek a buzik, hogy rengeteg külföldi diák/dolgozó is van bpesten??? de legalább a momba eltudnak menni...
tényleg szörnyű volt a magyar, mintha a szombati gyerek matinét néztem volna....
ez volt az utolsó szinkronos film, ezután csak mom, vagy ha véletlenül eredeti nyelven is vetítenek, akkor ok. amúgy a hang és a kép nagyon rendben volt!!
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz brownus #20264 üzenetére
hát, erre csak azt tudom mondani: szopó
kurva jó az angol, végig röhögtük a filmet, nagyon ülnek a poénok és egytől egyig tipikus star trek poénok, átjön, érzed
ironman3 az akkora gyenge film e mellett, hogy még én is meglepődtem, pedig tetszett nagyon hétfő este....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gyuromoj
veterán
Tibiajax figyelmébe: Megan Fox ma 27 éves.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz baluka26 #20268 üzenetére
ja, kőhalmi kiemelkedik a társaságból... kicsit pszichopata feje van (hasonlít szerintem steve buscemire) ...neki szoktak pl jobb poénjai lenni
a hétfői részt bírtam, mert puzsér azért megfogalmazott egy jobb kritikát róluk: először vihorásztak rajta reflex-szerűen a közönségből, majd bekussoltak szépen ...csak azt sajnáltam, hogy a végére hagyták és be se bírta fejezni a mondanivalóját, hanem "lelőtték" ...ki akarták kezdeni őt is, de csak a gyerekes sértegetés ment... lehet, hogy ez valakinek vicces, de szerintem primitív és unalmassá is válik elég gyorsan (itt is tartom, hogy 1-2 cinkelő beszólás még fokozza a hangulatot időnként, de ezt sem szabad túlzásba vinni)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
baluka26
nagyúr
válasz mephi666 #20267 üzenetére
Mondjuk ez alap, hogy amit élőben lenyomnak azt a legvégén a tévében sütik el. Azért az alkotói kreativitásnak is van egy határa, ami után már káros lenne gyártani a poént. Bödőcs ezért lépett ki, zuhant is a színvonal. Maradt Kőhalmi kb., aki nagyon kiemelkedő.
Tényleg Pityu, te nem ismered építőkarrol Kőhalmit?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
mephi666
nagyúr
válasz baluka26 #20266 üzenetére
nekem soha nem tetszett... élőben mondjuk láttam a bödőcs-badár párost, ők jól előadták magukat, csak utána x részen keresztül a tv-ben bödőcsnek ugyanazok a poénjai visszajöttek, amiket élő előadáson már lenyomtak...
valahogy a szereplők egyre nagyobb részét nem akarja bevenni a gyomrom: mindig ugyanaz megy... egyikük folyamatosan és céltalanul káromkodik, már-már idegesítően... (1-2 jó időben beejtett káromkodás még lehet vicces, de egy idő után már idegesítő, ha másról sem szól az előadás) a témák nagy része is főleg az önfényezésről szól meg egyes kisebbségek (romák, nyugdíjasok, hajléktalanok, aluliskolázottak) fikázásáról és hasonlók... pár kulturáltabb figura van csak, akin lehet mosolyogni, egyébként meg fapofával végigülöm az egészet... pedig próbálkoztam már párszor cefrével rásegíteni, de úgy sem lett vicces sajnos...
egyik nap mondtam épp barátnőmnek, akinek hasonló a véleménye, hogy a lart pour lart társulat mennyivel viccesebb volt: nem káromkodtak, senkire nézve nem volt sértő, amit csináltak és vicces volt... sőt még most is az ő régi felvételeiket néztük pl szilveszterkor és még mindig sírni lehet rajtuk a röhögéstől
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
baluka26
nagyúr
válasz bajnokpityu #20265 üzenetére
Ja, Showder klub elég szar lett sajnos.
-
bajnokpityu
félisten
Ez hogy lehet csak 6.3 az imdb-n? Mostanában csupa jó filmeket látok, ez sem kivétel. Showder klubbon nem tudok annyit nevetni (újabban), mint ennek a filmnek első 5 percén tettem.
-
brownus
veterán
válasz Integra #20263 üzenetére
hm, mint egy átlagos űr sci-fi kurvajó lett, mint star trek film nem. látványos volt, sok akcióval, túl sok sírás-rívással (ez abrams bug). szóval már nem emlékszem, hogy az első részre hány pontot adtam, de ez mínusz kettő! nem ezt vártam. sherlock nagyon jól játszott, kedvelem azt a színészt, tökéletes választás volt a szerepre. amúgy lehet a szinkron is rátett egy lapáttal, meg olyan gagyi szövegek voltak benne, hogy falat kapartam volna kínomban.
Te ov nézted? a dialógusok rendben voltak?
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
Star Trek: Into Darkness 3D ov
Nálam eddig az év filmje torony magasan.
Bővebben holnap....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bajnokpityu
félisten
Csodagyerek / boy wonder 7,5/10
zenék miatt gondolkodtam, adjak-e még fél pontot.[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
A Journey Through Middle-earth - a Chrome Experiment
nem tudom mi lesz ez, de a hozzászólásokból legalább kiderül, vagyis azt írják, hogy a The Hobbit: The Desolation of Smaug trailer premier a Man of Steel előtt lesz látható
[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #20222 üzenetére
van egy olyan érzésem, hogy nem mozigépésznek jelentkeztél
én egy hónapja nyomom egy mobilüzletben, hát van szopás rendesenGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
senior tag
A good day to day hard
Ezért kár volt. Remélem több részt nem fognak csinálni.
4/10 talán bár kicsitsem ajánlott megnézni.Youth hides the key to salvation
-
vzsryl
nagyúr
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vj0c1
aktív tag
Pedig amit az idézőjelbe írtam, azt nem is az első trailerben mondta már... És pont, hogy amit az első trailerben mondott az viszont szerepelt a filmben. Szóval nem tudom, lehet hogy ez is az átcsesző kampány része volt, hogy hatásos legyen a csavar a filmben, vagy csak egy kimaradt jelenet lesz?
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Integra
titán
juj, már csak 1 óra...
-
vj0c1
aktív tag
SPOILER
Csak én nem emlékszem rá, vagy tényleg nem szerepelt a filmben ez az idézet a trailerből?:
"Mr. Stark. A mai az első nap a hátralévő életéből. | Hagyom, hogy válasszon. Értelmetlen életet akar élni, vagy értelmes halált halni.""Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Devid_81
félisten
A Good Day to Die Hard (Die Hard - Drágább, mint az életed)
Errol sokan nem irok, mar mindent tudunk rola.
Aki a 4 hez hasonlitotta, nem volt igaza, ez attol is sokkal gyengebb volt.
Par poen jo volt benne.6/10
...
-
Zirowe
nagyúr
válasz Zirowe #20232 üzenetére
Felhívtam őket, de mondták, hogy nem lesz 4k-ban.
Vajon megint az van, hogy fingjuk nincs róla?
Mert amikor skyfall és hobbit miatt telefonáltam, akkor is azt mondták, hogy nincs 4k..Holnap fél7re mennék.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Devid_81
félisten
Warm Bodies (Eleven testek)
Ezt a filmet moziban kellett volna megnezni kozonseggel.
Nem gondoltam volna, hogy egy ujabb zombis film lehet jo.
Nagyon jol eltalaltak a horror-comedy-romance egyensulyt, sot meg egy kis dramat is kaptunk tole.
Lehet csak epp jo hangulatban fogott meg, de reszemrol eddig a legjobb horror-vigjatek amit valaha lattam!8/10
Spoiler!
Where is she?
- went home
- Are you ok?
- no
- Bitches, man.
...
- Will you help?Help
- Exhume?
- They said: Fuck yeah!Itt ennel a resznel megalltam par percre hangosan nevetni...[ Szerkesztve ]
...
-
brownus
veterán
válasz callmeakos #20235 üzenetére
-
brownus
veterán
este ST ID 3D corvin jeeeeee
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, eurocenterben 4k lesz a star trek?
Ahogy látom, sajnos csak 3d-ben adják. :SWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
gyuromoj
veterán
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
callmeakos
veterán
Egyik kedvenc filmszériámat újra előszedtem:
Ugyan nem a legjobb rész a szériában, és meglehetősen logikai baki van benne, de kezdetnem nem rossz. Viszont az oly kori művészfilmes beütések (leginkább az alázene) miatt nem komáltam pár jelenetet, de összességében király film.
7/10
A 10 abszolút kedvenc filmem élbolyában tanyázik ez a film. Egyszerűen imádom. Mind az autós jelenetek, mind a zenei betétek kiválóak. A duma pedig még a Vasember szövegénél is jobban tetszik, ami nagy szó. 13 éves már a film, de ez maximum a 406oson látszik. A szövegre visszatérve, az összes jobb duma szövegét kívülről fújom, mégis minden egyes alkalommal jót nevetek rajta. És ez teljesítmény. Ja és nem utolsó sorban, bisztosra veszem hogy ezt a filmet láttam életemben a legtöbbször, mégis nem tudom megunni.
10/10
All→M8
-
mephi666
nagyúr
hasonló formában fellelhető már warm bodies is
csodálkozok, hogy senki nem adott róla értékelést rajtam kívül este barátnővel újranéztem, mert még nem látta: végig szórakoztatott mindkettőnket... nagyon jól eltalálták az arányokat és az imdb-s pontszám is megállja a helyét...
-
hoffman_
nagyúr
holnap adok le euróban egy CV-t, lehet, hogy majd tőlem kaptok kukoricát nem akarom elkiabálni, remélem összejön, mert nagyon kék a mani. nem álommeló, de egyetem mellé perfekt, ráadásul 10 perc a bécsi úti telephelyétől a kandónak, amit boldogítok szoríccsatok
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Integra
titán
válasz homeless09 #20220 üzenetére
jah, én most is cs: source-szal meg bad company 2-vel nyomom, tudom ósdi..
meg skyrim és diablo 3. minden más alapvetően életképtelen a gépemen, hamar megy a delete...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz @rglaaf #20217 üzenetére
bevallom, én egyre kevésbé vagyok fogékony a háborús filmekre, olyan durván lerágott csont, hogy issszonyat. hiába a turbo cgi grafika. nem tudják már másképpen mutatni a nyomort, a mocskot, a röpködő testrészeket. én egy fillért sem fizetnék érte mozira.
-
@rglaaf
veterán
Ez igy elsőre nem is néz ki rosszul Stalingrad 3D 2013
PSN:BiZzare_0 ️
-
Integra
titán
válasz homeless09 #20211 üzenetére
50 millát keresett az avengers első részével. ez a hír amúgy már jó ideje kint van, olyannyira, hogy megunta a stúdió pöcsölését és bevállalt más szerepeket már. úgyhogy csúszás is biztos lesz az eredeti tervekhez képest. amúgy én teljesen egyetértek azzal amit csinál, fizessenenk többet vissza a stúdiók.
cyberkind:
emlékeim szerint mel gibson hitt egyedül benne és segítette vissza a filmiparba. valószínű nem felejtette ezt el, hogy neki is segítettek. és aztán ezt ő is megtette gibson-nal. és ez így jó valóban.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz homeless09 #20211 üzenetére
Amúgy gondolom így próbálja meghálálni a belé vetett bizalmat, ami végül is ennél jobbra nem sikerülhetett volna, nézve azt hogy honnan jött vissza, ha az az 1 film 2005-ben nincs, most nem tudom miért is szeretném Vasember-t !(szerintem)
-
batai15
félisten
válasz homeless09 #20209 üzenetére
egyre jobban csipázom ez a csávókát ! hihetetlen a pasas.
Tony válaljad! -
homeless09
őstag
válasz cyberkind #20210 üzenetére
A Bosszúállok első részében ugye ő az "eladások" számának X(nem tudom most pontosan mennyi az annyi) %-át kapta, mivel így állapodtak meg a szerződésben előtte, míg a többi színész fix béren volt. A legdrágább közülük Samuel L. Jackson(lett volna), de Downey Jr. magasan a sokszorosát kaszálta a többiek gázsiának a film nagy népszerűségére való tekintettel.
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
cyberkind
félisten
válasz homeless09 #20209 üzenetére
Robert Downey Jr. nincs Vasember, Vasember nélkül nincs Bosszuállók 2, tehát a többiek jönnek neki 1-2 sörrel !
-
homeless09
őstag
Robert Downey Jr. csak akkor vállalja a Bosszuállók 2-őt, ha a többi színész bérét is megemelik.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm....
A.Good.Day.To.Die.Hard.2013.720p.WEB-DL.X264-WEBiOS#20209) homeless09
Ezzel az a gond hogy simán kinézem hogy a Disney kivág mindenkit inkább.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
bajnokpityu
félisten
End of Watch 9,5/10
Második nézésre lett meg a bő 9 pont. Elsőre csak 8at adtam volna.
Spoiler: sztem semmi bukfenc nem volt a végén.
[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
srácok,
imax-es ironman 3 és star trek valaki vélemény?
ha már ~1,5k egy mozijegy, akkor hozzáadok még kicsit, aztán imax az mégiscsak imax, még ha csak felkonvertált is
tehát megéri vajon a simához képest?One Ring to rule them all
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest