-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
válasz callmeakos #78097 üzenetére
Azért ne ostorozzuk már magunkat feleslegesen. Tegnap már komplett jelenetek voltak fent angolul a neten.
Elvileg fent van az angol nyelvű könyv pdf/epuban és hangoskönyvként is, mikor csak január közepén jön ki hivatalosan. -
Tibiajax
nagyúr
válasz madgie #78092 üzenetére
a heat nem is az a fajta film , ami dugig van emlékezetes szkeccsel, meg képekkel. ez nem forrest gump vagy egy blöff. a hangulata, a komolysága az, ami annyira egyedivé teszi, az az igazi Mann-i atmoszféra. az az utánozhatatlan azt szeressük, azt imádjuk. köszönésben sincs ezzel a marketingjoker faszsággal..
de egyébként is mondhacc bármit, tasnádi szintén gengszter tesója is megmondta, h a heat a legjobb film a világon.. aztán pont.
: ) -
cyberkind
félisten
No valahol már lehet kőcsönözni a 7-es csillagháborgást, jövőre nem lesz itthon Star Wars.
-
Ispy
veterán
válasz madgie #78078 üzenetére
Hát manapság már szinte csak ilyen filmek vannak
(#78088) ígyvanferi
Igen, de ez inkább olyan volt számomra, mint a mákos lecsó, nem passzolt az akció a vígjátékhoz.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz ígyvanferi #78085 üzenetére
Valahogy az a film nem adta, nem tudtam eldönteni, hogy most ez vígjáték vagy akció, vagy valami furcsa hibrid nyakon öntve egy adat lucbessonos akciójelenettel.
Akkor már inkább egy jó kis Jack Reacher vagy Equalizer
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Magnum_
nagyúr
válasz ígyvanferi #78085 üzenetére
Persze. Ha szar lenne, nem irtam volna
Amugy igen, a 2000-es evektol Besson jobb iro, mint rendezo
I humbly and respectfully decline™
-
Ispy
veterán
(#78081) Saint_
Szerintem meg annyira nem volt szar, egy estét kikapcsolódásnak simán elment (persze ha nem gondolod túl és nem vársz tőle túl sokat).
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Van itt valaki aki végignézte a The man in the high castle sorozatot?
Az elmagyarázná nekem most akkor mi van? Most fejeztem be a végét de nem értem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
aizen92
addikt
válasz Magnum_ #78063 üzenetére
Everest mostanra lett betárazva, na most beparáztattál
Amúgy köszönöm!
Btw. sajna tényleg pangás van :/ Próbálok keresni ezerrel, de nagyon nehéz ( újat ) találni.
Bár Boyhoodra körülbelül 1 évet vártam, hogy a tökéletes pillanatomban nézzem meg ( ne aludjak be, megfelelő hangulatom legyen hozzá stb ). Azt kell mondjam megérte a várakozást.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz BITBOYS #78066 üzenetére
de gondolom megjelenítőd se hozzá (sample kép, mondjuk csak WEB-DL, de akkor lassan tényleg szállingózni fognak a 4K-s tartalmak lemezen is)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tudnátok estére valami jó kis pörgős akciófilmet ajánlani? Thx.
(#78065) Saint_
Láttam, nem jött be, az utolsó 5 másodperc jó lett, a többi kuka.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Magnum_
nagyúr
válasz aizen92 #78062 üzenetére
Everest felenel abbahagyva, pedig Brolint csipom, de a robot connort sose szerettem semmiben.
Boyhoodot mar 2x is lattam, szeretem az ilyesmi filmeket. Selmat koszi, csekkolom is, bar -rajtam kivul -neked van itt jo filmes izlesed.Creedben meg bizom, mert ahogy irtam msr itt, a Balboa az egyik kedvenc filmem, egyszeruen zseni volt.
Southpawt meg hagyjuk
-
aizen92
addikt
válasz Magnum_ #78060 üzenetére
Boyhood, Selma, Everest.
Moziban ami jó lesz a Revenant majd januárban.Addig nézd meg a Kémek hídját. SW-n kívül más nem nagyon van.
És! ÉS!
Amit nem fogok elhinni, hogy ez a CREED még akár jó is lesz. Sőt még jobb, mint a Southpaw. Mondjuk nem nehéz ez is Január, mint a Revenant
de tény, hogy dvd fronton most nagy a pangás.
Illetve holnap a birka lelkem kipróbálja az It Followsot. Csak jót olvasok róla. Tökéletes lesz nekem.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
hát azt nem tudom, de Amerikában szerintem már lassan elkezdi forgalmazni a Sony
wow, 4K-s Godzilla (3840x1606)
laza 70GBGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Magnum_
nagyúr
válasz aizen92 #78050 üzenetére
En mondtam, hogy szar lesz.
De szerdan megyunk csáládostul, persze az unokaöcsem miatt. Be van zsongva. Na o nem.olvas se kritikat, se soilert, de neki kb mindegy is lenne.Ellenben uuugy megneznek mar valami jo filmet.
Smuk a hiradoban mondta, hogy fontos szamara a "sztárvárz"
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
az Oscar-díj átadóját a Duna közvetíti majd a Saul fia valószínűsíthető jól szereplése miatt, el tudom képzelni milyen lesz a fociból kiindulva
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ispy
veterán
válasz f(x)=exp(x) #78051 üzenetére
Numero Uno: Idétlen időkig
(#78054) radi8tor1
Nálam kizárt, mondjuk azért meg lehet nézni 2-3 évente egyszer, forralt bort szürcsölve és valami sajtos zabálva a karácsonyfa által enyhén megvilágítva
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
SW7
Azt az easter egget kiszúrtátok,amikor Finn a millenium falconon pakolászik és egyszer csak ránéz és előhúzza Ben Kenobi Luke tanítására használt kis marksman training droidot? "ott hagyták" ezt ni: [link] vicces volt "The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
f(x)=exp(x)
őstag
Hali!
Kíváncsi vagyok, hogy kinek melyik a top 5 karácsonyi filme. Valaki megosztja velünk? -
cyberkind
félisten
Star Wars - Az ébredő Erő
Én senkivel se értek egyet, a film ahogy haladtunk előre egyre uncsibb és kiszámíthatóbb lett, a szereplők nem jöttek be, kivétel Han Solo/Ford
, Kylo Ren meg az ideges vagyok ezért szétvágok mindent a gecibe viselkedésével,, szomorú is vagyok hogy belőle ennyi volt , J.J. király rendező, imádom tőle a Trek-ket is, de itt most semmi újat vagy maradandót nem alkotott, kb megnéztem újra a 4. részt, kicsit talán szebben, és sokkal gyengébb szereplőkkel, tény hogy a film nem annyira üres mint a játék, de jó úton haladunk hogy az legyen, ez nagyon gyenge eresztés volt, megint az a kurva hype, jobban nem akarok belemenni, mást vagy többet vártam ennyi és ilyen előzménytrilógia után, főleg hogy nincs Lucas.és a nagyfater maszkos majmolásával egy vicc volt, azonkívül hogy külsőleg hasonlítson rá semmi értelme nincs a maszknak 6/10-nek talán jó lesz, de az tuti hogy nem fogom túl sokat elővenni ezt a filmet ha kiadják.
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Juj, az előbb majdnem beleolvastam egy szpójlerbe, rohadt nagy a kísértés. Csak bírjam ki, míg nem látom én is.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
pohár
félisten
válasz aizen92 #78045 üzenetére
holnap megmondom, de biztos ki lett adva nekik a kamerás/diktafonos köcsögök miatt
-
gerii
addikt
Megnéztem én is a SW-ot, egy filmnek jó volt, folytatásnak kicsit ismerős.
(#78027) Ijk kritikájával kb egyetértek,bár nekem a Kylo Ren gyerek hisztizése, és a kapucsengő hangja nem jött be. A többi szereplő jó volt, Fin + Rey páros nagyon jól működött, az öregeket is jó volt újra látni, robik is jók voltak, BB8 remek lett, thumbs up , viszont a főgonoszt inkább egy B kat horrorfilmbe száműzném.
A történet pedig egy qrva nagy mínusz. -
aizen92
addikt
Minden cinemacityben náci módra járőrözik a staff film közben? Kibsztt idegesítő volt.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
sw 7.
Spoilermentes rész
-látványilag rendben van (2D), nem álleejtős, de korrekt
-színészektől én sokkal rosszabb alakítást vártam, de nem volt gond
-viszont az, hogy JJ (vagy a forgatókönyv szerzője) leschmidelte az 1-6 nagy részét, az gáz, de nagyon. Ha nem lett volna előtte 6 film, megannyi könyv,játék, stb, akkor nagy film lehetett volna, így megmaradt egy erős közepes utánérzésnek/remakenek.
- a másik, hogy nekem olyan érzésem volt,, mintha egy sorozat pilot részét néztem volna....Spoiler
-az viszont, hogy Rey és Snoke esetén a néző kb semmi infót nem kap, az még elsüólhet jól. Lehet találgatni, stb. Kb emiatt lehet majd megnézni a folytatást ill. már alig marad lekopizható rész a régebbi filmekből egy erős 10/6
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
válasz Tibiajax #78037 üzenetére
T-Home Sat-TV esetében erre nincs lehetőség.
Nem tudom, eljön-e valaha, szerintem soha, az az idő, amikor 100%-ban magam válogathatom össze a TV csatornákat. Bár majdnem fölösleges, TV-t csak akkor hallok, amikor vacsorázok, de olyankor átkapcsolok a film+-ra, a héten is Piedone ment.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz gyuromoj #78034 üzenetére
Mindkét trilógia saját ötlet volt, a könyvek később íródtak. Van írásos folytatás, de hogy pontosan hogy jönnek, azt nem tudom, de pl. Timothy Zahn Thrawn-trilógiája folytatás. Valami olyasmi van abban is, hogy az Uralkodó és Vader halálát követően a Birodalomnak még jókora haderő van a birtokában, és mindig akad egy újabb lelkes vezér-jelölt.Végülis érthető, nem szükségszerű, hogy az endori csatában a Birodalom teljes hadereje megsemmisült.
Az első SW könyvek amúgy épp a filmek forgatókönyvei alapján íródtak, csak utána jött a többi, gondolom, először folytatások az EP6-nak.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ispy
veterán
válasz Tibiajax #78037 üzenetére
Bevallom férfiasan, hogy nekünk is van rtl meg tv2, de meg nem mondom melyik csatornán, mert nem szoktam nézni. Igaz a múltkor ott ragadtam volna egy filmnél, de a 3. reklámnál feladtam
-
addikt
válasz gyuromoj #78034 üzenetére
Van, Thrawn-trilógia néven ismert, de nem Lucas írta (hanem Timothy Zahn, és nagyon sokak szerint egyszerűen azt kellett volna filmre vinni 7-8-9-ként )
A 4-5-6 biztos hogy megjelent könyvben is, forgatókönyv alapján, mert a 4-ben pl. benne van pl. a Biggses jelenet (Galaktika vagy Kozmosz Fantasztikus Könyvek gondozásában, aztán nemrég asszem újra kiadták őket). A 4-nél Lucas van feltüntetve íróként, a többit nem tudom.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Tibiajax
nagyúr
dehogy kell.. a médiaboxoknak is, tévéknek is általában lehet a csatornalistáját szerkeszteni, be kell menni szépen, és törölni kell a listából a csatorna törlése majd oké megnyomásával a tévékettőt és ertéelklubot, mint két 99% szenny csatornát és máris egy gond megoldva. nem annyira bonyolult az
persze tudom..van sztárban sztár meg hasonló muszáj nézni televíziós sóműsorok -
gyuromoj
veterán
Akik SW témában otthon vannak, azoktól kérdeznék:
Ugye vannak a régi filmek. Azoknak van közvetlen folytatása írásos formában? Ott mi a konkrét történet?
Vagy Lucas könyvek alapján készítette az eredeti trilógiát?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
BITBOYS
addikt
-
Dilikutya
félisten
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ispy
veterán
Az volt már, hogy Kárász Róbert egy igazi spoilerező troll?
Aki úgy fél a spoilertől, mint a brittek mittudomén hány százaléka (most nem találom hirtelen a linket), az lassan bezárhatja magát a spejzba
-
Sir Pocok
őstag
Hát az IMDB kritikai részlegén, csúnyán elkenték a SW7 száját.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
pohár
félisten
-
Ijk
nagyúr
Mi is megnéztük éjszaka az év legjobban várt filmjét. Igyekeztem nem túlzó elvárásokkal beülni a filmre.
Teljes hosszában végigszórakoztam, összességében jó film, de nem egyedi, nem korszakalkotó mint mondjuk az Inception volt anno számomra.
Először is a színészek jók, de egyik sem kiemelkedő, de még két rész lesz hogy kibontakozzanak. Nyilvánvalóan Harrison Ford sokat hozzátett az egészhez, de itt sem elsősorban a színészi teljesítmény hanem a karakter miatt. Rey nekem pozitív csalódás, őszintén szólva nem vártam hogy ilyen jó lesz, nagyon kíváncsi leszek a folytatásban mit nyújt. Kylo Ren abban az elcseszett helyzetben van hogy a filmtörténet legerősebb, legkarakterisztikusabb gonoszának utódját kell megformálnia, lehetetlen hogy elvárt szintet hozza, főleg 1 rész alatt.
Látványra 10-es. Amit lehetett megoldottak CGI nélkül, számomra ez hatalmas pluszt adott, volt fizikája a filmnek. A nyitójelenet rögtön megfogott és azonnal a 3. rész nyitójelenete ugrott be, hogy ez mennyivel közelebb áll a régi szériához.
SPOILER veszély!
A történet, és itt jönnek a problémák. Nem mertek kockázatot vállalni és maradtak a bevált receptnél, amivel igaz nem lehet csalódást okozni, de könyörgöm, már háromszor lerágták ezt a csontot. Befelé menet röhögve viccelődtem hogy remélem nem a Halálcsillagot kell megint felrobbantani. Erre baszki nem pont ez történt megint? Komolyan nem tudtak semmit kitalálni? 70%-ban az Új Reményt láttam ebben a filmben. Eltűnt droid fontos információkkal aki a főhőshöz kerül sivatagos bolygón majd elmenekülnek abirodalomúj rend elöl. Előkerül egy öreg aki segédkezik ebben. Maszkos, köpenyes figura gyilkolja a jófiúkat és persze halálra sújtja a fénykarddal amesterétapját. Van egy eltorzult fejű uralkodó és egy Tarkin utánzat elborult agyú katona. Aki mit ad isten megint szétlő egy bolygót (rendszert) a szuperfegyverrel. Végén pedig pajzs lekapcsol, jönnek az X-szárnyúak és szarrá lövik a központi egységet majd az egész felrobban a picsába.
Nem várom hogy kitaláljanak valami egészen eredetit, de tényleg ennyire futotta?
Coruscant felrobbantásával szimbolikusan megsemmisítették az előzmény trilógiát. És ez a hatalmas drámai esemény kimerült egy kb. 10 másodperces a picsába reakcióval.
Nagy pozitívum nekem Kylo Ren viszont. Imádtam hogy egy olyan karaktert alkottak aki még kezdő a sötét oldalon, tele van kétségekkel, képtelen a dühét féken tartani. Kiszámítható volt hogy akkor megöli Han-t, de ez egy baromi fontos eseménye volt a karakter szempontjából a filmnek, ugyanis ezen ponton döntött véglegesen a sötét oldal mellett, és nem elbukásként mint Anakin esetében, hanem borzasztó fájdalmas döntéssel tagadta meg a világos oldalt. Nálam ez mentette meg az egészet.
SPOILER végeÖsszességében azt mondom hogy ez egy blockbuster, nem nyújt semmi különlegeset, amiért mégis az csakis az univerzumnak köszönhető. Remek 2 órás szórakozás, de nem korszakújító mű. Ja és a BB8, hát az tényleg imádnivaló.
A folytatásban ha a karaktereket jobban kibontják, megtartják ezt a látványvilágot akkor jó úton haladnak, de forgatókönyvben valami új kell, valami egyedi./人◕ ‿‿ ◕人\
-
pohár
félisten
válasz Dilikutya #78025 üzenetére
hogy tudott? Amerikában leültetnék adócsalás miatt, ha visszatenné a potrohos testét oda, itt meg szórják neki a milliárdokat a kaszinókon keresztül a mi pénzünkből (meg valószínűleg strómanja is valamelyiknek)
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Nem értem, Andy Vajna hogy tudott menő filmproducerből ilyen hitvány médiaszarrá zülleni, bár nyilván ezt ő pont leszarja, amikor ő a Fidesz filmes kormánybiztosa, meg állítólag Magyarország 7. legbefolyásosabb embere. Szóval megérte neki valószínűleg hazajönni, hiába a sikerek, néhány kultfilm, ő odakint akkor is csak egy producer a sok közül, mások is csináltak kultfilmeket. Szerencsére a Terminator 2 vagy a Cliffhanger vannak annyira jó filmek, hogy ne jusson eszembe, hogy ennek a zsírpocoknak a cége készítette.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ispy
veterán
Nem tudom mi bajotok, ki ne adná oda fél kezét egy ilyen jó pasiért, mint smuk, abony, kedvenc feri, amerikán endy. Csupa adonisz, macsó és mind nagyon szegény
-
Sir Pocok
őstag
válasz Tibiajax #78019 üzenetére
Smukk a magyar politika paradoxona. Védi a nyugdíjasokat, de úgy veszi ki a pénzt a zsebükből, hogy közben a hátsójukat "kényezteti". Sok jó nője volt, de van az a mondás:
"Szar, szart vonz"
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
félisten
válasz callmeakos #78018 üzenetére
És amúgy tényleg.
Köszi. Kerülgettem a spoilereket, de csak beleolvastam végül. -
-
félisten
válasz callmeakos #78015 üzenetére
SW7
Megölték Han Solo-t? Hm, akkor eggyel kevesebb hypeolt ratyi, amit néznem kell. -
gyuromoj
veterán
válasz callmeakos #78015 üzenetére
Én is bízom benne hogy komolyabb szerepet kap és nem egy feláldozható gyalog lesz belőle.
Illetve hogy most csak 2-en vannak a gonoszak mint általában, vagy több tagból áll? (ugye Ren rend vagy mifene)
Snok gondolom azért akarta a Rey-t, mert érezte hogy benne több Erő van?
Szinkronosan viszont alig lehetett érteni hogy mit mond Kylo, amikor rajta van a maszk...[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
callmeakos
veterán
válasz callmeakos #78012 üzenetére
Mindazonáltal Kyloban látom a legnagyobb potenciált hogy egy szép karakterfejlődésen Menjen át a későbbiekben. A potenciál meg van benne, és az hogy megölte Han Solot, alsó hangon szuperhalott mindenki szemében All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz gyuromoj #78008 üzenetére
Nekem egyik legnagyobb bajom a filmmel az
Captain Phasma. Az a karakter egy vicc. Szegény Gwendolin Christie kapott 4-5 jelenetet, abból 2-ben túsz, aztán jól el is tűnik. Szépvót. De Kylo ERennel is vannak bejön, mert jelen pillanatban még az a bőszen a talpnyaló szerepében van, az meg ahogy dühében csapkod össze vissza nettó deviáns. Arról a mukiról a barlangban meg ne is beszéljünk. Gondolom ő majd a későbbiekben fedi fel magát. All→M8
-
gyuromoj
veterán
Star Wars VII
Nem tartom magam rajongónak, de a régi filmek nagyon tetszettek. Újak már nem annyira.
Ezzel a filmmel szemben elég nagy elvárásaim voltak, hogy hozza egy kicsit a régiek stílusát.
Részben sikerült is neki, de lehetett volna kicsivel komolyabb/darkosabb.
Jó volt látni hogy amit lehetett azt megépítettek és megcsináltak. (jelmezek, robbanások, karakterek)
CGI szinte végig szuper volt, egyedül a főgonosz lógott ki a sorból.
Főszereplők jól hozták a karakterüket, ültek a poénok. Phasma Régi arcokat jó volt látni, kár hogyeléggé nagy baklövés volt, alig volt szerepe. Talán majd a folytatásban. Pedig ott vártam hogyLuke csak 30mp-t kapott és meg se nyikkant. magához rántja a kardját.
Reylátomását nem tudom hova tenni. Gondolom a múltat látta, Luke+R2D2 illetve amikor Kylo átállt a sötét oldalra.
Illetve vajon mi a céljaSnok-nak?
Han Droidok még mindig jófejek, velük semmi gond.halála nem lepett meg, egy az mivel tudtam hogy ez lesz, másrészt pedig adta magát a szituáció.
Remélem 3 és fél év múlva szép kerek egésszé fog összeállni az egész.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Dilikutya
félisten
-
LOTR
addikt
válasz Melack #78002 üzenetére
ha jól emlékszem pl az Avatar 2010. tavaszán is ment még, kb a lemez megjelenésig, ami április végén volt, biztos vagyok benne, hogy ez a SW esetében sem lesz másként, tehát februárban még meg fogod tudni nézni
főleg, hogy idénre, imax előadásokra már csak az első sorokban van talán 1-1 helyOne Ring to rule them all
-
Dilikutya
félisten
-
eeXaa
addikt
Ohh jajj, majdnem el is felejtettem...
..sajnos a zene is igen sokat rontott az egészen... kár hogy hagyták hogy vén szenils williams telezenélje a filmet... túl sok volt, dagájos szar... szivesen a kezére csapkodtam volna a karmester pálcával néha amikor teljesen tönkretesz egy egy jelenetet... -
Melack
veterán
Szerintetek mennyi esély van arra, hogy februárban még moziműsoron lesz az új SW? Anyósom akkor tud lejönni és vigyázni a gyerkőcre, így akkor lenne cca 6 db szabad óránk
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Dilikutya
félisten
Ilyet utoljára a Csupasz pisztolyban vagy valami hasonló alkotásban láttam.
70-es 80-as években az indiai és a török filmgyártás félelmetes volt. A címét nem tudom fejből, Turkish Star Wars címen fut, abban például a zenét és az összes űrharcot egy az egyben az eredetiből ollózták be, de van török Rambo és Star Trek is. Zseniálisak!Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.