-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Akár még jó is lehet: [link] Halálszint felett
-
BITBOYS
addikt
Hátralévő életed első napja és a Bandit talán érdekes lehet egy megtekintésre.
-
BITBOYS
addikt
Kicsikocsi bummbumm kicsikocsi bummbumm százzal tép..
Ferrari tréler: [link] -
BITBOYS
addikt
Már bőven kalapálják az új Joseph Kosinski filmet, amit korábban már egy itteni kolléga említett..
Nem ez lesz a címe, de jelenleg ezen fut: Untitled Formula One Racing Movie
[link]
Az írója pedig Ehren Kruger, aki a Top Gun Maverick c. filmen is dolgozott.
Várjuk szeretettel -
BITBOYS
addikt
válasz spiky03 #161221 üzenetére
..és PuMbA
Van mit mazsolázgatni a TF1-ben, már eleve ahogy elindul a film az kiégetett
Akkoriban az ilyen gyors tempó és minőség még a fasorba sem létezett, franc se gondolta, hogy ez ennyire komoly lesz látványban, sebességben .. ráadásul fokozni tudták a minőséget, látványt.. készvoltam -
BITBOYS
addikt
válasz PuMbA #161215 üzenetére
Nem láttam a filmet, viszont ezt a vidit megnéztem ahogyan készült [link]
Jó, ez most nem tesz hozzá/vesz el az esetleges élményhez/ből de ettől függetlenül itt is beleadnak mindent és szintén van valós, nem valós jó minőségű effekt.mod: Transformers 1 számomra a cgi szintlépése volt egyes jeleneteknél. Nem hittem el amit látok, még az akkori barátnőm is csak pislogott hogy ezt most hoogy??
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Kipattant az agyamból, hogy most úgy bevernék egy krémest... viszont erről meg egy filmjelenet jutott eszembe
[link] -
BITBOYS
addikt
Mót vá?
Mission: In Hospital Trailer [link] -
BITBOYS
addikt
The Post-Apocalyptic World of MAD MAX [link]
Tyű, nagyondurvánjó képek.. lehetne mit alkotni -
-
BITBOYS
addikt
válasz Armandus #159349 üzenetére
Lényegében ne vedd komolyan ezt a kijelentést mivel azt sem tudom mennyi idős vagy, milyen filmek tetszenek.. ezt csak általánosítva írtam és nem szerettelek volna megsérteni vagy megbántani.
Engem is hidegen hagyott, nem voltam rajongója a témának, de akkoriban ez a mozi nagyot szólt és minőségben is a legjobbak közé csapódott amint elkezdték vetíteni.paatrick:
Köszönöm!
-
BITBOYS
addikt
válasz KISDUCK #159340 üzenetére
Godzillát én is szerettem, főleg a Dolby Digital hang miatt, akkoriban kezdtem felfedezni a digitális moziélmény hangminőséget. Igazából az a film annak a kornak készült, nem is akarom újranézni... jóvanazúgy.
A Függetlenség napja teljesen más élmény volt, pedig korábban készült. Ennél a filmnél találkoztam elsőnek a következő jelenséggel..
Barátnőmmel elindultunk a Bástya moziba(Blaha) és nem tudtunk jegyet venni a 14:00-ás előadásra mert mind elfogyott, mire észbekaptunk a 16:00-ra se
De a következőre már igen így aznap megnéztük..éés teljesen elvarázsolt de már azt se nézném újra.
Viszont van egy sokkal korábbi sci-fi, Tiltott bolygó (Forbidden Planet) 1956
Namármost ezt sokan méltatják, hogy alapmű és egyszer látni kell de nem igazán tudom rávenni magam, hogy megnézzem.. pedig lehet illene már pótolnom. -
BITBOYS
addikt
Megfojtott virágok (Killers of the Flower Moon) [link]
Hüha, micsoda szereposztás és történet.. rendező.
Várólistára vele -
BITBOYS
addikt
válasz Komplikato #159285 üzenetére
-
BITBOYS
addikt
Éppen zajlik a premier, de ezen a névadáson még most is csak vigyorogni tudok
[link] -
BITBOYS
addikt
Nya, befutott a Gran Turismo kedvcsináló is [link]
Sony most biztos bódóg meg örül -
BITBOYS
addikt
John Wick: 4. felvonás
A népszerű akció-thriller sorozat legújabb része, amelyben Keanu Reeves visszatér a legendás bérgyilkos szerepében. A film folytatja a harmadik rész cliffhanger végét, amikor John Wick-et megszöktették a Folytonosság alól, és halálos ellenséggé vált minden bérgyilkos számára. A negyedik részben John Wick új szövetségeseket keres, és megpróbálja megállítani a Folytonosság titokzatos vezetőjét, aki mindenáron el akarja pusztítani őt.
A film nem okoz csalódást az akciófilmek rajongóinak, hiszen tele van látványos harcjelenetekkel, üldözésekkel és robbanásokkal. A koreográfia és a kaszkadőrök munkája lenyűgöző, és Keanu Reeves ismét megmutatja, hogy miért ő az egyik legjobb akciósztár. A film története viszont nem túl eredeti vagy izgalmas, és sok klisét és logikai bukfencet tartalmaz. A karakterek sem túl mélyek vagy érdekesek, és a párbeszédek sem túl szellemesek vagy humorosak.
Összességében a John Wick: 4. felvonás című film egy szórakoztató akciófilm, amelynek erőssége a látvány és a tempó. A filmnek azonban nincs sok újdonsága vagy meglepetése, és a története és a karakterei sem túl kidolgozottak vagy emlékezetesek. A film inkább azoknak ajánlott, akik szeretik a John Wick sorozatot, és nem várnak tőle többet egy adrenalindús akcióorgiánál.AI által generált kritika [ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
Pár napja pont ezen agyaltam, össze kellene dobni egy teljes filmet itt a közösségben.
Érdekes, nekem is Joaquin Phoenix jutott eszembe elsőre virtuális filmünk főszereplőjének És ki lenne a rendező, zeneszerző, forgatókönyvíró ésatöbbi.. ? Hol készülne, mekkora költségvetésből..?
Egy közösen írt teljes forgatókönyv azért nagyon komoly lenneSzívem szerint a Raj (Frank Schätzing) könyve alapján készülhetne egy film. Eléggé érdekes a témája, nekem pl. nagyon tetszett.
[link] -
BITBOYS
addikt
Riders of Justice / Az igazság bajnokai
Egy kiváló film, folyamatosan fenntartja az érdeklődést.
Volt benne egy jelenet, mikor a sub srác elmesél egy ősi ukrán történetet, amiben egy medve... spoiler.. na az kiütött/kizökkentett rendesen
Majd ment minden tovább, se előzmény se utózmány..ezt csak úgy otthagyták -
BITBOYS
addikt
Amerikai vacsora (Dinner in America) esetleg látta már innen valaki?
[link]
Egész elborultnak tűnik -
BITBOYS
addikt
válasz mephi666 #152934 üzenetére
Már kezdtem azt gondolni, lehet túlértékeltem és csak nekem tetszett
Kell ilyen is a jelenlegi sztárübermájermarvel és társai filmekkel szemben152936Pitterix
Valóban nem egy nagy durranás, igazából nem is tudnám ajánlani senkinek, mert olyan semmilyen..[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Feketedoboz (Boîte noire)
Black Box
Klasszikus nyomozós, kicsit misztikus dráma, amolyan 2000-es évekre emlékeztető francia film.
Aki szereti vagy szokta nézni a Légikatasztrófák doku sorozatot annak ajánlott igazán, de szerintem simán 1x nézhető, nem időpazarló alkotás.
Nekem tetszett, főleg a szőke hölgy
IMDb [link] -
-
BITBOYS
addikt
Spiderhead [link]
Netflix mozi lesz, június 17-től nézhető. Ez is Kosinski rendezte film.
Ami a témáját illeti számomra nem túl érdekes vagy izgalmas, de a rendező miatt csakmegnézem -
BITBOYS
addikt
válasz Bad Pritt #151372 üzenetére
Valóban így van, itt szinte minden rendben volt és végig lehetett izgulni az egész filmen.
#151371Ispy: Haverommal még szinte tiniként a Ghostra(1990) ültünk be mert épp lógtunk a suliból és mozizni akartunk. Semmit sem tudtunk a filmről.. megvettük a jegyeket és gondoltuk had szóljon
Hát nem ilyen ghostra számítottunk, ráadásul a végén még el is sírtuk magunkat[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Sajnos nekem az új The Batman mozi nem igazán tetszett. Nem volt rossz, de nem is volt az igazi.
Viszont az első pillanatok nagyon Watchmen beütésűek lettek, erős Rorschach hangulatot éreztetett.
Ez a város fél tőlem (monológ).. egyből ez ugrott be.
Batman Begins maradt a kedvenc. -
BITBOYS
addikt
Ridley Scott/Joaquin Phoenix/
Napoleon
Remélem a legjobbakat -
BITBOYS
addikt
The Last Duel (
)kosztümös, b@szós, kardozós Totál 0 elvárással ültem neki megnézni. Rápillantottam a trélerre és tetszett a téma, meg különben is szeretem a kosztümös filmeket, illetve a főbb szerepeket viszonylagos kedvenceim játszották.
Nem szeretnék terjedelmes írást idevésni, így összegezve.. zseniális alkotás(szerintem).
Színészi munka, kép/színvilág, történet, hanglat, atmoszféra mind nagyon bejött, a film végig lekötött. A csatajelenetek eszméletlen jók és hihetően durvák, igaz nem erre építkezik és nem is ez a fő lényege. Ejj, ez a közelharc akkoriban.. a hideg kiráz tőle.
Nagyon jól összeszedett alkotás lett a végtermék és bátran ajánlom bárkinek a megtekintését. A 16+ azért befigyel..Mivel 10/10-es film nem létezik, 9-et csak nagyon ritka esetben adok, így az erős 8 amit valójában megérdemel. Korrekt iparos munka.
Spoiler:
Nem volt erőszak -
BITBOYS
addikt
Zseniális alkotás, remélem összejön..
Prequel to Russell Crowe’s ‘Master and Commander’ in the Works
[link] -
BITBOYS
addikt
Elhunyt George Segal
[link] -
BITBOYS
addikt
[link]
BOSS LEVEL Trailer -
BITBOYS
addikt
válasz bagyulajuve #133323 üzenetére
-
BITBOYS
addikt
Már harmadjára futok neki az SW 9. részének, itt valami nagyon elveszett számomra.
Bár az is lehet nálam van a probléma, vagy egyszerűen nem nekem készült. -
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
Váratlan vendég (An Inspector Calls)
angol krimi, 87 perc, 2015
Port [link]
IMDb [link]Kosztümös film, remek hangulattal.
Igazi régi stílusú nyomozós, szinte egy helységben játszódó, már már zseniális fordulattal a végén ami kicsit megfejthetetlen marad. Elhangzik benne egy brutálisan ütős monológ, ami a mostani helyzetre tökéletesen passzol és be kell vallanom kicsit felkavaró.
Szóval aki esetleg megtekinti egy igazi filmélménnyel gazdagodik (szerintem)Úgy gondolom nem érdemes nagyon utánaolvasni mielőtt megnézed, így még érdekesebb marad.
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
válasz Bad Pritt #132885 üzenetére
Most néztem meg a bevezetőt, a lepattanós torpedó jelenet a végén kicsit aggasztó
Nem mintha nem történhetne meg ilyesmi, de ebben a szögben inkább hibás lehetett az a lövedék.
Nagyon vártam már valami hasonlót a témában, mivel nagy kedvencek közé tartoznak a 2. világháborús tengeri csaták. Teljesen más hadviselés mint a szárazföldi, itt mindenki egy úszó koporsóban küzd a győzelemért.
Hab a tortán, de igazából a Bismarck története James Cameron rendezésében lenne számomra az igazán várt beteljesülés
Azért bízom abban, hogy nézhető lesz és nem baszarintják el nagyon. -
BITBOYS
addikt
válasz Miklós315 #132870 üzenetére
Ezért is írtam, hogy olyasféle (megközelítőleg)
Persze a Felon azért szerethetőbb film, míg a Chopper egy valóban elborult forma, akin már az isten se segít.
Nekem ez ugrott be azonnal. Mindkettő alkotás elég régi és csak egyszer néztem meg, de nyomot hagytak az emlékeimben. -
BITBOYS
addikt
Terminator: Dark Fate (2019)
Sajnos azt hozta amire számítottam, lapos, unalmas, korábbi részekből átemelt jelenetek. Számomra semmi kiemelkedő nem volt benne.
Liza, a rókatündér (2015)
Ez a film viszont tetszett, nagyon jól eltalált hangulatot hozott magával. Ritka jelenség a magyar filmiparban Kár lett volna kihagynom. -
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...