Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz WayneGace #122099 üzenetére
Ebben igazad van, ez nekem is eszembe jutott és ez azthiszem tényleg megmagyarázhatatlan. Valahogy az a jelenet bárhogy csűrjük csavarjuk, nem felel meg a szabályoknak.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
törölt tag
válasz TeeJay #122096 üzenetére
Már azzal a cselekdettel egy másik vonalat hoztak létre, hogy elhozta a pörölyt. Ott pedig bármi történhetett volna, de elébe mentek azzal, hogy ugyanakkora visszavitték. Egyébként nem az ő jelenüket befolyásolta. Gamora pedig nincs életben. Illetve életben van elvileg, de az a múltbeli verziója kell, hogy legyen. Róla azonban nem tudtunk meg semmit. A film végén Starlord se találta. [ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
oké legyen ilyen egyszerű a pöröly sztorija
viszont az még mindig nem világos hogyvissza megy a múltba talizik anyjával Thor az még oké, lenyúlják az aether-t a csajból még ez is oké
de a végén Asgardban hívja a Mjölnírt ami meg is jön tehát akkor régi önmaga is ott van és csak úgy elrepül tőle a pöröly és a dagi Thor le is nyúlja mert elviszi magával vissza a jövőjébe. itt borul ezzel a Thor 3 jelenete amikor Hela szétroppantja mivel dagi Thor hamarabb lenyúlta vékony Thor-tól így nincs mit szét törniesok mindenen lehet agyalni lehet ebbe nem gondoltak bele rendesen
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WayneGace #122092 üzenetére
Ezt honnan tudjuk? MI az akadálya annak, hogy a párhuzamos világban öregedett meg majd Peggy halála után a saját világába jött vissza immáron öregként. Ez magyarázat lenne a sértetlen pajzsra, valamint arra, hogy nem akart Peggy-ről beszélni. [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
emiki6
veterán
-
TeeJay
félisten
válasz #75376384 #122090 üzenetére
hmmm
Bosszúállók - Ultron kora c. filmben van az ominózus versengés hogy ki tudja a Mjölnirt megmozdítani az asztalon és senki sem tudja majd mikor Vízió "megszületik" ő simán felemeli, ott Amerika Kapitány sem tudta megmozdítani, vajon most mit csinált hogy simán ment neki?
Gamora életben van mert most más halt meg a Lélek kő miattazt hiszem lesz még majd min agyalni ha kijön BD-n és párszor meg lehet nézni majd otthon is
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
törölt tag
válasz TeeJay #122088 üzenetére
Három kérdésből az jön le, hogy nem igazán értetted meg
hogy képzelték el a filmben az időutazást, pedig az Ancient One elég jól elmagyarázza. A jelenüket nem tudják a múlt megváltoztatásával befolyásolni. Ha a múltban valamit megváltoztatnak azzal egy alternatív párhuzamos vonalat hoznak létre.
Ezt elkerülendő azt is mondták, hogy a köveket oda kell visszavinni ahonnan elhozták, mintha mi se történt volna. Illetve ezért kellett nekik a jelenükben csettinteni.
Vízió és Gamora pedig azért nem jöttek vissza, mert nem csettintes miatt haltak meg.A pörölyt az emelheti fel, aki méltó rá és ezzel megkapja Thor erejét is. [ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Érdekes humorú bosszúállós film Liam papával.
Szerintem egyszer simán jó.6,5/10
#értékelés[ Módosította: vond ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
nyisziati
veterán
válasz WayneGace #122084 üzenetére
Na ez az. Vannak szabályok, amiket lefektettek - aztán ők maguk nem tartják be. Ez kb. az összes képregényfilmre (sőt, magukra a képregényekre is) jellemző.
De még a Star Wars-ban is kiábrándító a sok "logikátlanság", és szerintem ezt nem is lehet elnézni - egyszerűen csak mivel mese, ezért nem veszem komolyan és így átlendülök rajta. Ahogy a Piroska és a Farkasban sem firtatom, miért beszél a farkas például.
Ezek mesék, amikre úgy vonatkoznak akár a saját szabályaik is, ahogy az alkotóknak kedve szottyan alkalmazni őket. Akár részenként máshogy. -
WayneGace
őstag
válasz K Norbi #122081 üzenetére
Hagyjuk már ezt a dumát! Felépítettek egy világot, aminek vannak szabályai. Egész egyszerűen tele van logikátlanságokkal a film.
Ez olyan, hogy star warsban is sok fizikai képtelenség van. De el van nézve, mert annak a világnak a szabályaiba beleillik. Viszont, ha ott elkezdene repkedni valaki például az űrben, teleportálna egyik bolygóról a másikra és hasonlók, akkor az már nem illik bele, mert nem követi a felépített világ szabályait. Hiába mese az is.[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
-
K Norbi
addikt
válasz TeeJay #122077 üzenetére
Top Cat megírta az igazságot [link]
Ez egy mese. onnantól, hogy valaki elkezd logikai buktatókat keresgélni meg fennakadni rajta - egy képregényadaptáció marvel-film esetében - az a dolog már eleve bukik. semmi értelme nincs, csak a saját szórakozásodat és örömödet ölöd...
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
még egy érdekesség Végjátékkal kapcsolatban
Thanos csettintésével elporladt az univerzum népességének a fele, na most New York több mint 8milliós népességének a fele ha eltűnik attól miért kezdene a város szétpusztulni?
4millió ember még mindig elég sok a filmen meg úgy mutatták mintha sehol egy lélek nem lenne és a Hangya is csak 1 bicajos fiúval találkozik az utcán meg pár ember volt a parkban a kőtábláknál... ha korrekten akarták volna ábrázolni akkor minden második ház lett volna csak üres a többiben megmaradtak az emberek, a parkban meg jóval többen kellett volna hogy olvassanakMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
törölt tag
Holnap meglesz a másfél milliárd, hétvégén meg át lesz lépve a 2 nem semmi, akinek volt esze legalább egy hónapig nem pakolt be blockbustert. Szerintem még a Detektív Pikachu startján is érződni fog a Végjáték.
Loller azt hittem csak hónap végén jön Pikachu, taps a Warnernek sikerült kinyírni a filmet már most. Viszont a Godzilla lesz az akkor, amire még veszélyes lehet a hónap végén még bőven top 2-es Végjáték.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
megnéztük ma mi is a Végjátékot
lenne 2-3 kérdésem hátha valaki tudja a megoldás már ráelső hogy
Vízió azért nem jött vissza a végén mert ő ebben a jelenben nem is létezik mivel a fejében lévő követ hamarabb összegyűjtötték a mostani időutazás során és emiatt Ultron ugye meg sem alkotja? második
Thor visszamegy az időben Asgardba ahol beszél az anyjával majd hívja a Mjölnírt és el viszi magával hiszen ott még ugye létezik nem tette tönkre a testvére. Na de Asgardban csak saját magától tudta kézzel elhívni szóval kvázi vissza ment az időben és ellopta saját magától a pörölyt hiszen csak 1 létezik ebből, akkor hogy is van ez? akkor nem lesz amit Hela tönkre tegyen és akkor később vajon a vihartörőt is megcsinálták volna vagy inkább megkeresi a Mjölnirt? harmadik
Amerika kapitány fel tudja emelni a Mjölnírt de miért? nem úgy volt hogy csak Thor méltó rá illetve Vízió tudta még felemelni senki más meg sem tudta soha mozdítani sem még Hulk sem? Amcsi kapitány mivel lett méltó arra hogy megmozdíthassa és ugye ezzel megkapta Thor erejét is mert még villámot is tudott vele pattintani illetve talán a legfontosabb hogy
Loki megpattan a tesseract-al, na vele mi lesz akkor? Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
lionshamlet
senior tag
Végjáték - Kulisszák mögött videó.
Ha talaltok még ilyet, jöhet.
[link] -
válasz oriic #122070 üzenetére
Ez egy érdekes pszichológiai kísérlet, hogy adott egy 11 éves filmsorozat, aminek a lezáró részében vannak komoly plothole-ok, s hogyan reagálnak erre az emberek.
Az elfogult fanok védelmezik a filmet, s mindenféle magyarázatokat gyártanak.
Az elfogulatlanok szerint egyszerűen csak rosszul írták meg a forgatókönyvet.
A konteósok szerint meg direkt csinálták így, hogy mert duma = hype = profit.
Én a konteósok közé tartozom.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Endgame végéről.
"Egy kínai rendezvényen kérdezték a rendezőket a film végéről, és egyikük így válaszolt: „Ebben a filmben az időutazás egy alternatív valóságot teremtett. Egy teljesen más életet élt abban a világban. Nem tudjuk pontosan, hogyan alakult az élete, de szeretném hinni, hogy sokaknak segített, amikor arra volt szükség.” Ezután persze felmerült, hogy akkor vajon ebben az alternatív valóságban két Steve van-e. „Igen, abban a valóságban két Amerika Kapitány van. Ahogy a Hulk is mondta, ami a múltban törtét, az megtörtént. Ha visszamész a múltba, egyszerűen egy új valóságot teremtesz. A film szereplői egy új idővonalat teremtettek, amikor visszamentek a múltba, de ennek a fő univerzumra nem volt hatása. Ami a 22 film során történt, az továbbra is kánon.”" [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
I Origins (2014) (A szem tükrében)
Na, ez a film lehetne a szótárban az illusztráció a parasztvakítás szó mellett. A spiritualizmust materialista eszközökkel magyarázza. A vallás vs tudomány kérdésére nagyon primitív módon ad választ, amikor eleve a kérdés hülyeség (a kettő simán megfér egymás mellett, sok nagy tudós kisebb-nagyobb szinten vallásos volt).
Senkinek nem ajánlom, hogy ebből a filmből merítsen vagy tanuljon, mert kifejezetten hazug és káros mondanivalója van. Közel olyan ordenáré módon kezeli a vallást és a spiritualizmust, mint Tihanyi Tamás. Nagyon erős 3/10.
The Wandering Earth (2019)
Hát, nagy csalódás, pedig sci-fi téren eléggé elfogult vagyok. Lehet rossz passzban néztem meg. Számomra unalmas és klisés volt, és nagyon badass akart lenni. Gyakorlatilag bemutatja a film, hogyan csinálnak a kínaiak hollywoodi filmet. S sajnos nem lőttek mellé, gyakorlatilag megcsinálták a saját Sunshine (2007) (Napfény) filmjüket, csak jóval megalománabb, látványosabb köntösben, kevesebb nyállal. 5/10
#értékelés[ Módosította: vond ]
-
brownus
veterán
válasz bagyulajuve #122065 üzenetére
Az is :d
-
WayneGace
őstag
válasz LendvaiFeri1 #122066 üzenetére
Valóban. A kérdés attól lényegében még ugyanaz. BestSecret invitációt privátban adok.
-
bagyulajuve
addikt
Amúgy Bruce Banner orvosdoktor is?
mert ő kezelte a Tonyt, meg ha jól emlékszem adott be nyugtatót [ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
-
WayneGace
őstag
válasz emiki6 #122056 üzenetére
Kölcsön kérni sem lehet? Vagy visszamenni akkora, mielőtt leugrik. Nem arról volt szó, hogy attól nem változna meg a jövő, hogy a múltban csinálnak valamit, csak kialakul n+1. idősík? Egyébként az íjász fickó, miért tudja tartani a követ, ha korábban úgy tűnt, hogy az pusztakézzel kb. öngyilkosság? BestSecret invitációt privátban adok.
-
Sir Pocok
őstag
Részemről: 6/10 ha
7/10Thanos nyer Egy átlag szuperhős filmnél jobb volt kétségtelen, de sajnos megint a kozkázatentes történetvezetést választották (időutazás és a gonosz veszít RONGYOSRA tolt sablon sztori).
Nekem nagyon hiányzonak a Marvel filmekben az igazi gyomros plot twistek. Szórakoztató meg minden, de 20-30 filmet pusztán a karakterekre építeni és a gyenge sztorira nem lehet. Ez az én véleményem.Ha Russo tesók azt mondják, hogy legyen az egész alapkoncepciója az, hogy a sorsát senki se kerülheti el és Thanos ismételten nyer és létrehoz egy új világegyetemet, ahol új megjelenlhetnek teljesen más hősök akkor arra azt mondtam volna hogy bátor és előremutat lépés. Összefoglalva ebben szegmensben átlagosan jobb film, de maga a sztorival biztosra mentek. A karakterek érzelmi válsága szerintem nem volt hihető sok esetben érzésem szerint túl volt tólva, illetve az erő szintek nem voltak következetesek. Mindenestre köszi Marvel szórakoztatóak voltak a filmek, de ezzel a koncepcióval nem lehet folytatni véleményem szerint. #értékelés
[ Módosította: vond ]
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
brownus
veterán
[link] :d
-
nyisziati
veterán
válasz bagyulajuve #122058 üzenetére
-
bagyulajuve
addikt
más:
bárcsak lenne moziterem, ahol nem lehetne kajálni, kifizetném akár a 2500 Huf-os jegyet érte, f*szom, hogy mindig csámcsogniuk és csörögniük kell az embereknekResistencia eterna
-
-
bagyulajuve
addikt
Végre eljutottam én is az Endgémre - fasza volt, de nem jobb mint az IW. Ez az epizód érzelmesebb lett, míg az IW drámaibb, de nagyjából egyensúlyba került a két érzés.
Sajnálom, hogy Kb 2 dolog nem világos számomra:Thanosból szinte 1D-s gonoszt csináltak, még ki is mondja.... Méltó befejezése ez a "saga"-nak.a kesztyű csere és a lélekkőért való áldozás - lehet ha újra megnézném, értelmet nyer a Dr Strange tevékenysége, viszont azt nem fogom akkor sem megérteni, hogy végülis ott a hegynél önmagukat akarták feláldozni, nem pedig azt akit szeretnek, bár lehet, hogy rosszul értelmezek valamit.
Jó lenne, ha a végefelé lévő egy hosszú rendezői változata megjelenne.csatának
Örülök, hogy tegnap sikerült eljutni a moziba és megnézni, mert sikerült a GoT után érzett ürességet és dühöt ezzel tompítani#értékelés
Resistencia eterna
-
K Norbi
addikt
-
Mik76
senior tag
válasz Komplikato #122050 üzenetére
Oke, megneztem egy nagyon reszletes kis osszefoglalot. Ezek szerint ugy az esemenyek husz szazalekat ertettem meg.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Mik76
senior tag
-
Komplikato
veterán
válasz Mik76 #122004 üzenetére
Ha nagyon érteni akarod, akkor van diagram, ami a filmben szereplő idősíkokat mutatja, hiszen az egész sztori fő kavarása az, hogy ...
Melyik srác mikor ment vissza, amiről a másik (szerinte) nem tud. Ha jól emlékszem valami 8 idősík van összesen? Egyébként a film szinkronos változata Találmány néven fut.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
törölt tag
válasz lezso6 #122035 üzenetére
Abban egyetértünk, hogy az egész MCU-t nézve szerintem sem ez volt a legmegindítóbb jelenet. Nekem a legjobban a vasember második részében az ült, amikor az apukája videóját nézte. Tartalmilag nem volt egy nagy valami, de úgy az a jelenet nagyon adta. Ugyanez igaz a civil war BARF részére is.
Most akkor jöhet egy önjelölt, mesefigura avararos lelkiturkász és visszavezetheti az egészet a saját szülőmmel való viszonyra.illetve az Endgame-ben, amikor a múltban beszélgetnek. Ami Tony halálát illeti. Az IW-ben sokkal jobban elkapták ezt a dolgot és ott tényleg volt egy hatalmas WTF, amikor Thanos leszúrta. Gondolom ezt akarták felülmúlni. Lássuk be, azért nehéz lett volna és szerintem nem is sikerült olyan jól. Viszont nem vitatom el attól, aki szerint igen. Zárásnak azért leírnám, hogy most MCU és nem eddig összesen látott filmes viszonylatban beszéltem megkapó jelenetekről.
szerk.: az utolsó mondat szép magyaros lett.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
-
WayneGace
őstag
válasz emiki6 #122043 üzenetére
Szóval őt nem lehet hozni egy párhuzamos világból, idősíkból, ha már olyan sok van? Ha valakik Thanos csettintésekor nem haltak meg, de a repülőt vezető pilótája igen és emiatt becsapódott a gép, majd meghaltak az ott lévők, akkor Stark csettintésekor csak az jön vissza, aki csettintés miatt tűnt el? És hol térnek vissza? Több ezer méter magasban valahol? [ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Mik76
senior tag
válasz madgie #122039 üzenetére
Aztan jon amikor mar a csaladi fotokat is jol meghuzza az ember utomunkaban.
Jo moka, szeretem en is.Az utobbi idok egyik legkiemelkedo latvanyat ami beleegett a retinamba az uj Blade Runnerben lattam. Az a ket tonusu arany(vagy sarga) es fekete abban az impozans kis irodaban az nagyon ott volt. Biztos hogy meloztak eleget azon is mire ilyen harmonikus lett.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz pulffy #122042 üzenetére
(#122030)-ba linkelve lett egy interjú. Nem lehet senkit feltámasztani. Ami amúgy logikus, mert hogy is lehetne, hisz a becsapódásba halt meg, nem közvetlenül lett cserélve a kőre. "De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
pulffy
őstag
Endgame
Fekete Özvegynek lesz különálló filmje, de most hogy meghalt akkor előzmény film lesz, vagy feltámasztják valahogy? Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
paatrick
őstag
válasz Viszlát #121987 üzenetére
"Ha ezek közül bármelyiket újra vetítenék moziban, elmennél megnézni?"
Donnie Darko - szerintem egyedül nézős kategória
2001 űrodüsszeia - szintén
Interstellart moziban láttam, de újra nem mennék elIndiana Jones - simán mindháromra beülnék
Utazás a Föld középpontjába - erre is elmennékPlusz még a Jurassic Park 1. részét is megnézném szívesen. Ezt elvileg adták pár éve Cinema City-kben is de itt nálunk vidéken szerintem csak 1 hétig lehetett a vásznon mert mire hallottam róla és akartam menni már nem vetítették.
----------
Közben megjöttem az Endgame-ről. A feliratos változat bejött, szinte csak külföldi diákok voltak rajtam kívül és a terem is csak 1/3-ad telítettséggel volt. Nem csámcsogtak, nem vihogtak, de egyszer a film közben elkezdtek tapsolni mondom WTF amikor meg a végén is tapsoltak. Hát ez fura volt.Kapitány kezébe veszi a Mjönlirt és villámlik
Egyébként elégedett vagyok a filmmel, összességében méltó lezárása ennek a ~10 évnek. Bár némi hiányérzetem van azutolsó csatánál. Az nagyon epikus ahogy begyűlnek a "jók" is egy helyre. De aztán ott volt annyi ilyen kutyaszörny meg minden és pl Hulkot egyszer sem mutatják hogy szétcsap közöttük (bár talán ráfoghatjuk hogy 5 év alatt lenyugodott és már nincs meg a Hulk énje sem), és ugyanez Thor esetében is. Pár ilyen tereptisztító villámmal odabaszok és mindenki szétrepül lehetett volna, mint amikor megérkezik az Infinity War végén.
Nagyjából ugye lehetett tudni hogy ez lesz majd a történet megoldása, és addig minden rendben is érthető (amennyire ez érthető lehet) ameddigel nem rontják a Tessaract ellopását. Onnantól nekem egy kicsit szétesett hogy mi is történik az idővel. Mert a Mester azt mondja Hulknak hogy minden követ vissza kell rakni és akkor nem esik szét az idő és nem lesznek mellékuniverzumok. De végül meg olyan kuszára csinálják, hogy a múltbeli Thanost ölik meg aki még az első Avengers mozi előtt van. Szóval ez az időutazós téma mindig macerás és csak még több kérdést vet fel. #értékelés
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
válasz #75376384 #122030 üzenetére
Megnéztem előtte az összes MCU filmet, hogy friss legyen. És át is éreztem a drámát. Csak nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Láttam én már sokszor jóval több drámát, ennél sokkal kisebb körítéssel. Még az MCU-n belül is, pl
.a GoG első részének végén Groot vagy a második végén Yondu [ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
válasz lezso6 #122027 üzenetére
Vagy csak te nem érezted át a drámát, mert nem úgy állsz az egész univerzumhoz, mint az, aki igen.
Miért nem lehet ezt elfogadni?
Hatásvadász is volt ez vitathatatlan, de szinte csak erre kenni az egészet szerintem helytelen.spoilert tartalmazó Endgame utáni rendezői interjú. mert muszáj megkérdezni, hogy eldőlt e a bugócsiga.
[ Szerkesztve ]
-
válasz lionshamlet #122024 üzenetére
A nagy kék-narancs összesküvés része amúgy a PH! lapcsalád is, lásd IT café.
-
válasz batai15 #122025 üzenetére
Lezárásnak jó volt. Volt benne érzelem is. S ezzel nincs is baj. Csak amikor a vonósok eszeveszett sírásával meg a közel végtelenségig elnyújtott snittekkel kompenzálják az átérezhető dráma hiányát, akkor megtörténik a nyál. Nem kompenzálni kell, hanem kiegészíteni, ez a nagyon nem mindegy. Nekem a végén ott volt a torkomban a gombóc, majdnem könnyeztem; de nem azért mert olyan drámai volt, hanem mert audiovizuális hatásvadászattal megerőszakolta az érzelmeimet a film.
-
Tajték
senior tag
válasz lionshamlet #122022 üzenetére
Köszönöm! Így van miből csemegéznem
-
lionshamlet
senior tag
A kék-narancs vonalhoz:
[link] -
batai15
félisten
4dxben néztük meg az endgamet.
Nálam 10/10 végén mindenki könnyezett.
Tényleg nem értem sok embernek mi a probléma vele,pedig én is volt hogy bele kötöttem Marvel filmbe. -
Tajték
senior tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani Hét élet -hez hasonló filmeket, nekem nagyon átjött.
A szintén Will Smith "Boldogság nyomában" megvolt. -
BITBOYS
addikt
válasz Mik76 #122004 üzenetére
Valahogy eszembe jutott a következő film, I Origins
Esetleg ezt láttad már? Eléggé megosztó alkotás, szerintem egész jó. Nem tudom miért a Primerrel kapcsolatban ugrott be, de igazából mindegy isViszlát: Zeneileg és úgy összességében tetszett a film, de úgy érzem nem tudtam teljesen ráhangolódni. A végén az jutott az eszembe, hogy ezt a filmet lekéstem, sokkal korábban kellett volna látnom. De az biztos, hogy az ilyen jellegű elmesélések nagyon bejönnek.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz lezso6 #122014 üzenetére
Meglepően jó lett, bár lehet,hogy ebben segített, hogy nem volt még rendes felirat amikor néztem
Egy próbát megér, az alapszitu hajmeresztő tudomány szempontjából, agyat kéretik letenni a bejáratnál
(a Földet el lehet költöztetni a helyéről, igen akár más csillag köré is) csak nem rakétahajtóművekkel a felszínen (fagyhalál helyett felforrnának az óceánok, majd a légkör is) de a cselekmény működik, nincs üresjárat, pártpropaganda sem özönlött, üzenet inkább csak annyi, hogy együtt, összefogással jobb mint nélküle, amivel nem akarok vitatkozni.
A nagy apa-fiú pillanat nálam inkább picit kínos lett mint epikus.Ja és legalább a hintamanőver és a Roche-határ koncepció behozása azért pluszpont, bár az előbbi azért eljutott a tömegekhez már.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
-
-
törölt tag
válasz OPiiPO #122002 üzenetére
Hát van pár melóhelyem. Ma délután megyek kaját taxizok az éhenkórászoknak. Úgy hívják, hogy Deliveroo, és éttermekből viszem a rendelést a customernek. De dolgozok az Amazonnak, és a DPD-nek is, saját járművel, vállalkozóként. Ezek un. multi drop delivery cégek, de voltaképp csomagkihordás.
40/5 melóhelyem viszont nincs, és nem is akarok ilyesmit. Elég volt a korán kelésből. -
Ispy
veterán
válasz KaitouP #121972 üzenetére
Erre csak egy klasszikussal tudok felelni:
A brittek 83%-a jobban fél a spoilerektől, mint a haláltól."Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mik76
senior tag
Primer
Tul optimista voltam. A youtube-on fent van es meg angol felirat is van hozza. Gondoltam nem jelenthet problemat. De. Nagyjabol asszem ertem mi tortent, de tuti hogy at kell neznem a magyarazo videot a youtubeon. Ha jol lattam van fent egy a rendezotol.
Amugy igazabol nem vett le a labamrol a film. Ertem hogy az erossege az hogy hollywood-i mercevel merve a semmibol raktak ossze anyagilag, de sajnos az is erezheto volt hogy ez a rendezo meg nagyon sokat kell hogy tanuljon a nagyoktol. Hianyoltam azt az atmoszferat ami miatt erdekel hogy mi tortenik a szereplokkel. Sehol egy fel perces nyugi, vagy meghittseg, vagy barmi. Folyamatos daralo.
A sztori amugy jopofa, mar amennyit megertettem belole. Kis lepteku, de ez nem kellene hogy problemat jelentsen. Ha mar ilyen volumenu "sci-fi" filmrol van szo akkor a Pi mar inkabb ugy otszor jobb film nalam. Kicsit elvette a kedvem attol hogy folytassam a rendezo tovabbi filmjeinek a megnezeset.
Vagy a tobbi jobb?Inkabb nem pontozom mert nagy igazsagtalansagnak ereznem ha le kene huznom a sokmillios produkciokkal szemben.
#értékelés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest