Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Diablo IV
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Call of Duty: Black Ops 6
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
Marvel Kapitányhoz egy-két bakis észrevétel:
Amikor a CD-n levő hanganyagot hallgatják, akkor a gépen Windows ME ikonok vannak, azok pedig Win 95/98 alatt nem léteztek úgy tudom - ahogy 1995-ben is csak Win95 lehetett - és az az op. rendszer csak 2000-ben jelenik meg.
A végén meg nem értettem, miért nem kell már neki az űrben a maszk a fejére lélegezni, holott Ronan-hez még úgy ment ki.
Megnéztem angolul és magyarul is, de mintha a magyarban nem lett volna modem betárcsázós hang a PC-n, amikor keresi azt a csehót a neten, az angolba meg mintha rányomott volna még a Redial gombra, de lehet csak rosszul emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
woros
őstag
válasz gyuromoj #119157 üzenetére
Marvel Kapitányhoz/Végjátékhoz:
Lehet még olyan is lesz benne, hogy elveszik/megpróbálják megölni Carolt a Tesseract erejével, hiszen csak azzal ölhető meg, mint amikor Wanda próbálja széttörni az elmekövet Vízió fejében, mert neki is attól a kőtöl van az ereje. [ Szerkesztve ]
-
woros
őstag
válasz NyalokAA #121510 üzenetére
Tegnap Alleeban neztem, kulturalt kozonseg volt. Neha tapsoltak is. A film tetszett, de tobbre vagy masra szamitottam. Nem sirtam el magam mint egyes ujsagirok. A film kicsit kiszamithato volt bizonyos helyeken, szoval amikre tippeltem helyel kozzel be is jottek. Nem mondom voltak kellemes illetve szuper pillanatok vagy meglepetesek, sot akkora poenok voltak, hogy szakadt a mozi, de azert ekkora hype utan tobbre szamitottam az az igazsag.
[ Szerkesztve ]
-
woros
őstag
Endgame-hez:
Víziót sajnálom, hogy nem hozták vissza. -
woros
őstag
válasz aelod #121577 üzenetére
Az a helyzet, hogy az IW-ban elég nagy volt a felhajtás körülötte és Shuri is próbálta megmenteni, ehez képest az Endgameben említés szintjén sem volt benne kb. Szóval azt vártam volna, hogy az a sok meló nem vész kárba és Shuri amit kinyert infókat, valahogy újraalkotja a karaktert. -
woros
őstag
Endgame-hez:
Az érdekelne, hogy mi alapján csinálták vissza a múltbéli kövekkel a már megtörtént csettintést? Ez egyfajta gondolattal működik? Mert, ha a kövek tárolják az efajta infókat, akkor a múltbéli kövekkel egy már megtörtént esetet nem lehetne visszacsinálni. Meg itt kérdezte valaki azt hiszem, hogy ha egy "jó" csettint, akkor csak a rosszak tűnnek el? Vagy csak akikre gondol? [ Szerkesztve ]
-
woros
őstag
válasz pohár #121707 üzenetére
A rendezői szereplésre annyit,
na nekem ez sok(k) úgyhogy itt ért véget a dolog. Legalább 11 évig nyugi volt ezen a téren.hogy egy cikkből kiderül az is, hogy így ő az első nyíltan meleg szereplő a marvel filmekben. A valkűr is az lett volna csak a ragnarökből kivágták a jelelenet. A Brie Larson meg még sűrgeti az lmbtq-s dolgot a filmekbe.. [ Szerkesztve ]
-
woros
őstag
Sonic trailer, valóban Jim Carrey a Robotnik.. nagyon gáz lesz a film úgy érzem.
[link] -
woros
őstag
válasz gyuromoj #122414 üzenetére
Ebből következik, hogy akkor Prof. Hulk miért nem jutott arra a fél-túlvilágra VAGY Tony miért is jutott volna oda? Thanos is szerintem csak azért jutott oda, mert feláldozta Gamorát ÉS csettintett, tehát ennek a kettő feltételnek teljesülnie kell, hogy oda jusson valaki. -
woros
őstag
Pokember Far Fron Home:
Alleeban neztem angolul, kozonseg kulturalt volt ahogy eddig is. Film tetszett, voltak meglepetesek. Parker esetlen sok helyen ami idegesito, de osszesegeben szuper film volt. Stablista utani 2 jelenetek erosen ajanlottak.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Bestbuy játékok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest