Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz pohár #156186 üzenetére
Igen, este nagy nehezen sikerült. Két hetedik soros jegy megvásárlása után jött egy email, hogy nem sikerült lefoglalni a kiválasztott helyet. Mondom fasza, akkor próbáljuk meg még 1x. Utána az ötödik sor közepére sikerült. Az előző ilyen élmény az a hatodik sor közepe volt, onnan még teljesen élvezhető volt. Remélem ez sem lesz para.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
LendvaiFeri1
addikt
Felkerült a CC pénteki vetítése, viszont a lista szerint már nincs IMAX 3D-ben az új Avatar. Lehetséges, hogy már nem vetítik így?
-
LendvaiFeri1
addikt
Sziasztok!
A CC foglalások mikor szoktak frissülni?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Tibiajax #126636 üzenetére
2000-2001 körül láttam 4-5 évesen az 1990-es változatot lengyel(?) szinkronnal. Mondanom sem kell, kb. 1 évig sokkhelyzetben voltam. Rengetegen irtóznak a horrortól, én odavagyok érte. Jó volt látni, hogy az alapműtől hová jutott megvalósításilag a mű.
A másik véglet, hogy a könyvben leírt és ábrázolt teremtményt hogy fogják a mai segédletekkel megvalósítani. Valljuk be, egy olyan entitást, aminek az eredeti alakját az emberi agy képtelen feldolgozni, azt elég nehéz vászonra vinni.
-
LendvaiFeri1
addikt
It Chapter Two
Már lassan egy hete láttuk, eddig hagytam főni a gondolatokat. Amikor elkezdődött, 130-as pulzusom volt, az év második felében csak ezt a filmet vártam. Elég összeszedett lett. Látszik, hogy több pénz volt az egészre, így láthatólag szebb lett minden, főleg a CGI, de sajnos nem Pennywise javára. Hozza a szintet, de nem úgy, mint az előző részben. Ezt a szintet sajnos meg sem közelíti. Egy picit máshogy is néz ki, kicsit rövidebb lett a lába, és hosszabb a teste, hogy még groteszkebben tűnjön. Szerintem picit inkább viccesebb lett, mintsem félelmetes. Persze még így is elég hátborzongató, de hiányzik a "másik" énje.
A caemora nem számítottam, bár olvastam, hogy lesz egy jelenet, amit maga a Mester írt.
A felnőtt színészek nagyon jók, nem is értem hogyan találtak ennyire hasonló kinézetű felnőtteket. Azt tudom, hogy Beverly már megvolt az előző résznél, Ricsit pedig a fiatalabb énje ajánlotta. Az bekábítózós jelenet nagyon jó volt. Itt a felnőttkorban látják az érkezését, vízbe kevert gyógyfűből. A filmben abban az ominózus klubhelyiségben begyújtanak egy rakat növényzetet, és addig ülnek a füstben, amikor látomásuk nem lesz. Itt látják, hogy Az még a dinoszauruszok előtt érkezett. Tudta, hogy ki fog alakulni az emberiség, akik majd táplálékot biztosítanak a számára. Így is tett, egészen 1715-ig, amikor először felébredt. Tetszett, hogy a teknősbéka ismét többször megjelent, de a teljes sztorija is nyugodtan benne lehetett volna.
Amikor a baseball meccsen leharapja a kislány fejét a lelátó alatt, akkor kb. 2 sorral lejjebb egy anyuka kiment a kislányával. Nem is értem. Nem tudták, hogy mire ülnek be? Ami nem tetszett, az maga a
volt. Maga a körítés jó volt a lidércfényekkel, de most komolyanszertartás Utána mi lett volna?egy zsírosbödönbe akarták bezárni? Elviszik Ricsi nagyanyához, és felteszik padlásra? Lehetett volna teljesen ugyan úgy, mint a könyvben. Az kinézete a végén nem lehetett volna durvább? Valami Ahogy megölik az megint picit fura volt. A szív kitépése oké, de ami előtte van... Igaz, ebbe kár lenne belekötni. Picit hosszú lett, de egyszer sem volt olyan érzésem, hogy mikor lesz már vége. Összességében nagyon tetszett, nem annyira mint az előző, de így is hozta azt az elvárt szintet. Aki szereti a könyvet, a '90-es minisorozatot, és a '17-es előző részt, annak ez is tetszeni fog.
#értékelés
[ Módosította: vond ]
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz vzsryl #125626 üzenetére
Kimagaslóan az eddigi leggyengébb filmje.
Vontatott volt, alig vártam, hogy vége legyen. A hangulat és a látványvilág jó volt, a végén a hentelés és a Bruce Lee jelenet kicsit megmosolyogtatott, de összességében ennyi pozitívumot tudok mondani róla. Nem sok ilyen van, de ezt kár volt moziban nézni.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz callmeakos #124700 üzenetére
Női Thor vonal? Rly? Akkor ez felejtős.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz #42308056 #124543 üzenetére
Nem került azonban bele a filmváltozatba az az olvasókat is igen megosztó jelenet, amelyikben a
Lúzer Klub fiú tagjai mind szexuális kapcsolatot létesítenek Beverlyvel. Ezt a jelenetet Stephen King annak idején úgy indokolta meg, hogy a fiatalok a szüzességük feladásával elvesztették az ártatlanságukat, felnőtté váltak, és így eredményesebben tudtak harcolni a rendszerint csak a gyerekekkel keménykedő Azzal. hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
~2 hónap...
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Bad Pritt #121889 üzenetére
The specific enchantment Odin places upon Mjolnir: "Whosoever holds this hammer, if they be worthy, shall possess the power of Thor" Az Ultron korában azért nem tudta megemelni, mert ott még nem mondta el Tonynak, hogy Bucky ölte meg a szüleit. [ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
Endgame
Értem én, hogy Thort nerfelni kell, de hogy bohócot csinálni belőle? Érdekes. Hulk szintén, vártam, hogy a végén Ő üti ki Thanost a gatyájából, de sajna elmaradt. Összesen nem volt annyi értelmes jelenete, ami még csak megközelíteni ezt. Amikor Thor visszahozta a Mjölnirt, éreztem, hogy Rogersnek köze lesz hozzá, de hogy ennyire. Ott rendesen meglepődtem, jó volt látni, ahogy megemeli. Ami fura volt, hogy egy darab kő nem volt nála, mégis lenyomta a Thor & Iron Man & C. America triót. Érdekes. Avengers: assemble jelenet kárpótolt az egészért, összességében jó film volt. A két sztár megfelelő befejezést kapott, szerintem rendesen lezárták a történetüket. hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
LendvaiFeri1
addikt
Holnap megyünk az endgémre, hétfőn meg got. Mi lesz itt, kérem szépen...
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Tibiajax #121077 üzenetére
Azóta tudja kontrollálni a Mjölnir nélkül az erejét, lett egy Virhatörője, ami megalázta a hat követ, meg a kesztyűt. Jól mondta Thanos, ha a fejére megy, akkor gatya.
1v1ben 2x kiütötte Hulkot.
aki Hulkot is ilyen lazán leveri, az...
Thanos.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
Elég betyáros volt a Shazam. Jók a poénok, a zene is tetszett. Kicsit “gyerekes” lett sok szitu miatt, volt 1-2 kínos párbeszéd, a sztori kicsit gyengus, de abszolút nézhető, nem is 1x.
7/10
-
LendvaiFeri1
addikt
Bosszúállók: Végjáték - új trailert láthatott a sajtó, ez történt benne!
egy másik bolygón a Földihez hasonló katasztrófa történt, és Thanos valószínűleg újra használta a köveket. Wat?
-
LendvaiFeri1
addikt
Pennywise mikor jön?
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
(#119888) Viszlát
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest