-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Jó, hát erre most mit lehet írni?
Viszont egy valami feltűnt. Harmadik előzetes jött ki, és még mindig nem mutatták a jó öreg Skywalkert. De egy pillanatra se. Most vagy az van hogy valamiért nagyon rejtegetik őt, vagy nem lesz nagy szerepe a filmben. Utóbbit is simán eltudom képzelni.All→M8
-
emiki6
veterán
-
devil-k
nagyúr
-
spammer
veterán
Ja értem, tehát ha válaszolni szeretne valaki, akkor nem árt tudni, hogy te mikor milyen filmet néztél, és hogy vajon miről szólhat a kérdésed, csak mert nem írod ki már a film címét sem, amiről a kérdésed (spoilered) szól (mivel új hsz-t írtál, még csak nem is más hozzászólására válaszoltál, amiből kiderül volna).
Rendben van, még jó, hogy noxwill tudta, hogy csak a Marvelről lehet szó.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
Most nem azért, de ha azt sem jelzed, hogy miről spoilerezel, akkor hogyan vársz választ? Olvassuk el mindenképpen a spoilert, aztán majd kiderül, miről is van szó? Vagy ez most már annyira Marvel topik lett, hogy jelzés nélkül is tudni kellene, hogy a mosómedvés filmről szól a kérdés?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Valószínűleg nem a STARK-nál dolgozik, hanem csak oda megy kivizsgálásra, hogy HYDRA-s vagy sem,
mivel a STARK IND. elég elismert cég, és bizonyára azokban a kütyükben bíznak jobban."There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
Bad Pritt
félisten
Fénykardokkal és lézerfegyverekkel teletömött filmekről beszélünk, egy kánaán lesz J.J. "Lens-flare" Abrams számára, ezt garantálom neked. A lens-flare neki olyan, mint Bay-nek a robbanások, a nagy semmi közepére koromsötétben is képesek berakni párat.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tibiajax
nagyúr
nekem innenstől trailer-stop van, annynit szeretnék kérni még tényleg - ha lehet ilyet -, h próbáljunk már meg ne nagyokat spoilerezni itt már a bemutató napjáig, hogy kik lesznek majd az ellenfelei meg ilyen faszságokat, halál nincs rá szüksége annak, aki egy vattaúj élményt akar majd a kifizetendő 1600 (+) forintjáért..
meg amúgy isNagyon köszi szépen, előre is!
remélem olvasod, gyuromoj xd -
-
Bad Pritt
félisten
Ja, jó hogy mondod, pont miattad megkérdeztem CC-s havert, hogy mikor rakják majd ki és mondta, hogy a szokásos időpontban (hátfő este-kedd reggel) csak elfelejtettem szólni, de így akkor tárgytalan.
Hiába, a Kapitánynak nincs akkora neve, mint az Avatarnak volt.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Bad Pritt
félisten
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Huma
addikt
Nem ezért sírnak. Mi csak bűnbakok vagyunk akikkel példát statuálnak. Mivel egy mi kis ország vagyunk, nulla hatalommal ezért tökéletesek vagyunk erre a célra. Ha az igazi bűnösöket akarták volna szankcionálni akkor kezdhették volna mondjuk az oroszokkal. De természetesen ezt nem merték meglépni. Inkább csináltak egy látszatintézkedést hogy a befektetők megnyugodjanak.
Mondjuk már kezd fárasztó lenni, hogy ha bűnbak kell akkor szinte mindig minket húznak elő a tarsolyból. El tudom képzelni, hogy egy-egy külföldi miket gondolhat rólunk mikor ezeket a vádaskodásokat hallja.Amúgy is elefántból bolha az egész. Aki olyan igénytelen hogy képes megnézni egy mozis filmet otthon, az valószínűleg úgysem fizetett volna egy forintot sem érte.
Én a másik fele vagyok. Sosem nézek mozis filmet. Türelmes ember vagyok. És ha nem lenne lehetőségem arra, hogy otthon filmet nézzek akkor elfoglalnám magam mással. A Steamen van vagy 150db játékom. Szóval én sem húzok ki egy fillért sem a filmstúdiók és a mozik zsebéből. Elég kevés olyan film van amire hajlandó lennék elkölteni 2500Ft-ot csak hogy egyszer megnézhessem.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
callmeakos
veterán
Hulkbusternek pont azért ez a neve, hogy letudja gyűrni Hulkot. Ha jól tudom ez a legerősebb páncélja Starknak, nem véletlen. Szerintem nehezebb feltörni mint ahogy látszik
Hogy mi lesz a szerepe az Age Of Ultronban azt nem tudom. Most vagy Stark unalomból megint lemegy a borospincébe kicsit barkácsolni, vagy Ultron fog nagyon csúnyán bekavarni E miatt is nagyon várós[ Szerkesztve ]
All→M8
-
pohár
félisten
lefoglalni én sem tudom... szerintem csörögj rájuk telefonon, hogy gebasz van a rendszerben
vagy akár le is foglalhatod telefonon szerintem... vagy nincs már olyan?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
.LnB
titán
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
aizen92
addikt
Gravity. Most néztük meg itthon, nekem tetszett nagyon, volt benne pár logikai hülyeség, de hát melyik filmben nincs őszintén? 7/10. és megállapítottuk, hogy elcsesztük. IMAX-ben kellett volna megnézni
De szerintem majd jön 3 anti-gravitys post majd, úgyhogy nehéz lesz a döntés
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Huma
addikt
Most keresett meg az Origó, hogy nem e venném át Bori helyét.
(#20948) i90venom:
Jaja. Veszélyes dolog az internetes szavazás. A trollok mindig elözönlik az ilyeneket. No megyek szavazni én is.(#20972) Sotho:
Szerintem nagyjából helytálló az imdb-s értékelés. Az animációk eléggé elavultak már benne. Mai szemmel nézve siralmas látványt nyújtanak. Ráadásul a sztori sem egy nagy dobás, bár eléggé egyedi szóval ez szubjektívan sokat dobhat a filmen. Objektívan nézve viszont, ha akarok akkor kb egy nap alatt írok egy jobb forgatókönyvet.más:
Végre írtatok pár jó filmcímet. Be is szerzem őket.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
mephi666
nagyúr
az ilyet falura ki kellene küldeni és jól megb@szatni mihállyal, a kandisznóval azt hiszi, hogy attól kritikus, ha csak odaköp valamit, aztán annyi... a jó kritikus fogást keres a témán és korrektül földbe döngöli, nem csak lehúzza minden alap nélkül... erre bárki képes, hogy csak úgy lesz@rozzon mindent, ami neki épp nem tetszik valamiért
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
HuMarc
veterán
Ment válasz a Spoileres topikba
MÁS: Szerintetek az After Earth-öt érdemes lesz megnézni, vagy csak egy látványorgia lesz történet nélkül? Mert egy ilyenre nem lennék kíváncsi, az Oblivion után nem fogok még egy filmet megnézni, csak azért, mert tele van eye-candy-vel a trailere
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia