Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
-
Bad Pritt
félisten
válasz Froclee #94702 üzenetére
K2, Chirrut meg Baze okésak voltak szerintem ilyen csapatfilmes viszonylatban, náluk azért többet is pattogott a labda, de például a pilóta abszolút töltelékszerep lett. Illetve Saw Gerrera, benne sokkal több potenciál volt és nem csak a színész képességei miatt.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
TheProb
veterán
válasz Froclee #90883 üzenetére
Őszintén szólva ilyen címekre számítottam, ehelyett elég sok gyengébbnek és jelentéktelenebbnek gondolt filmet soroltatok fel. Ami persze nem baj, csak meglepődtem.
Én az általad említett címeken kívül személy szerint még a következőket sorolnám fel, a teljesség igénye nélkül:
-Viharsziget
-A Tégla
-Száll a kakukk fészkére
-Életrevalók
-Halálsoron"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
w333
félisten
válasz Froclee #82950 üzenetére
atyajóisten mennyi kegyetlenül borzalmas lehet ez a deadpool magyarul.
Pedig még az eredeti angol szinkróntól is sokkal jobban illik a karakterhez !
hát ott is sírva fakadtam volna. wtf?! jesse eisenberg?
Semmi baj nincs a szinkronhangal direkt ilyen kisfiús, vékony hangú, gyámoltalan hogy még hitelesebbnek tűnjön a fő gonosz szerepe !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
eeXaa
addikt
válasz Froclee #79960 üzenetére
..Yutubba typein nolan tarantino és azt dobja ki a top-ra..
Yahh.. R.S. nekem egy öreg mindent jobban tudó gúnyos vén f@sznak jött le ez interjú alapján... Tudom hogy itt nem lesz egyetértés, de sztem a filmjeivel sehol sincs pl. Tarantinóhoz képest, Danny Boyle-hoz képest meg még egy ligában sem.... R.S. egy sima akciófilm rendező a jobbik fajtából, oszt annyi...de ő mintha vamiféle nagymester elmének látná magát....
HF8. Eddig nem rajongtam igazán tarantínóért, de ezzel a film-el belopta magát a szívembe...Nekem Inarritu még mindig nem szimpi valamiért... Sztem ő sincs valójában ott ahol képzeli magát... pl. Leonardoval kapcsolatban Tarantínóhoz meg R.S. hez beszélt hogy hátttudjátok hisz dolgoztatok már ti is vele... Mindeközben Boyle meg kihagyva a szélen simán mellőzve volt ezügyben...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Froclee #79829 üzenetére
végülis ncore-ról mindenki csak sorozatot tölt, nem találod meg angol nyelven SEHOL máshol az interneten őket
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Maximum1
őstag
válasz Froclee #79217 üzenetére
A karácsonyi fetrengésben sorra került a Viharsarok című magyar alkotás, majdnem meleg lettem a film végére, kicsit hanyagolom most a magyar attrakciókat.
Szabadesés, Fehér Isten, Argo 2 ,Liza, a rókatündér, Parkoló, Fekete Leves, Isteni műszak, Taxidermia, ezeket nyomtam le, de a Viharsarokkal besokalltam, idén már nem nézek magyar filmet. -
devil-k
nagyúr
válasz Froclee #79177 üzenetére
Eddigi kedvenc filmek 2015-ből:
1. Kötéltánc
2. Hangya
3. Mentőexpedíció
4. Az U.N.C.L.E. embere
5. Ex Machina
6. Legenda
7. Fekete Mise
8. Az ételművész
9. Bíborhegy
10. Dübörög a szív- mozi bolondéria -
-
kolosanyi
veterán
válasz Froclee #79177 üzenetére
Nálam idén a top 3:
1.: Kémek hídja
2.: Kingsman (minden ismerősöm utálta, szerintem szenzációs volt)
3.: AgymanókEmlítést érdemel még (sorrend nélkül):
- Mentőexpedíció
- Holnapolisz (én szerettem, akárki akármit mond)
- A mindenség elmélete
- Amerikai mesterlövész
- Jurassic World
- Terminator
- SW
- A hangya
- Spectre
- Hitman (szintén nem tudom miért utálták annyian)
- Fantasztikus négyes
- Ultron kora (ez azért csalódás volt)Biztos van még pár, most elsőre ezek jutottak eszembe.
Legrosszabb három:
1.: Halálos iramban hetvenedik része
2.: A kém (ez valami rettenet, hiába sztárolják, most komolyan az a vicc, hogy a színész egy - remélhetőleg - műf@xt lóbál a képernyőn?)
3.: Torrente (nem láttam, de nem vagyok hajlandó megnézni azt a fost) -
Apollyon
Korrektor
válasz Froclee #74539 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Megnéztem a szinkronos előzetest, borzalmas... Mármint a szinkron. De mivel én nagyon vevő vagyok az ilyen übersci-fi-lmekre, akkor már üsse kő, melyik az a mozi, ahol a legnagyobb a vászon és érdemes is elmenni? 2D természetesen.
Látom cinema cityben kedvezményes a jegy, ez jól jönne.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
pohár
félisten
válasz Froclee #74406 üzenetére
jaj, most olvasom megint, nem láttam a leszámítva szócskát...
pedig Pena hangja is világéletében ez volt szerintem, a többieké sem volt nagyon elütő azt hiszemGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
HuMarc
veterán
válasz Froclee #74402 üzenetére
Én a könyvet egy nap alatt elolvastam, és a film nem is tetszett annyira, mint a könyv. Amióta tudom, milyen egy minisorozat (pl. True Detective), folyton rá kell jönnöm, hogy a legtöbb könyvadaptációnak olyan formában kéne megjelennie.
És a szinkron tényleg rémes volt, Jeff Daniels-é főleg, de a többi sem tetszett.
-
-
Dilikutya
félisten
-
zolynet
veterán
válasz Froclee #73070 üzenetére
Southpaw 8/10
Jól sikerült.
1 bajom volt vele:Van az a rész ahol el kell adni a házat. Nem értettem, hogy miért kell, hisz ha elad 2 autót a kis flottájából akkor azért még elkaristolt volna egy darabig. Lehet pont akkor nem figyeltem és az a rész kimaradt, de ha nem akkor az egy óriási f*aszág hogy mindent eladni és akkor lehet menni albérletbe. Ja és persze pont egy olyan munkát kap ami a legalja, hagyjukmár, az is egy igen nagy ámeriaki túlzás volt. Life is too short to stay stock!
-
S e t h
nagyúr
válasz Froclee #72747 üzenetére
Elkezdtem írni róla én is a negatívumokat, szedegettem össze a dolgokat, aztán rájöttem, hogy egészében véve kikapcsolt és szórakoztatott, megszólította a bennem élő gyereket, aki most rákapott az éppen vetített DB sorozatra is.
Azzal is egyetértek, hogy nem elég dark, a főellenségek mindig infantilisek, a szereplők közti differenciák mint film iránti vonzerős faktor némileg megkopott és bizony az első részhez sem rak hozzá többet, sőt, szerintem Ultron még Lokinál is idegesítőbb.
Hálivúd nem engedheti meg, hogy a társadalom pelyhedző tökű része elveszítse a film egyik vonzerejének számító vörös démon latexbe burkolt feszes seggét, de igazán a bunkójára húzhatná Hulk és legyen neki nevetgélve kikacsintós hősöknek kijáró temetés, mert abszolút filmidegen számomra a kisasszony.Ennek ellenére várom a következő részt a háthára alapozva, hátha Thanos gatyába rázza ezt az impotens bagázst.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Dilikutya
félisten
válasz Froclee #67857 üzenetére
Lehet bármilyen jó egy film filmügyileg, de nincs az a pénz, hogy ilyet, mint a Saul fia megnézzek. A Schindler listája is elég volt egyszer, az ilyen "vidám" filmeket meghagyom másoknak.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Froclee #67415 üzenetére
Ahogy devil-k is mondta.
Ledger-féle Joker-t sem a kinézet adta el, hanem a játék, amit alátett. De tény, hogy Heath szépfiús kinézete fokozta a kontrasztot.
Ez a mostani Joker úgy néz ki, mint valami EMO rocksztár. Mivel véletlenek nincsenek, így valószínűleg úgy is fog viselkedni. A karakterek kinézetét elég régóta hozzá szokás idomítani az adott karakter személyiségéhes. S habár nincs kétségünk, hogy Jared kellő tehetséggel bír a megformázásához, attól még nem biztos, hogy a végeredmény tetszeni fog.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
eeXaa
addikt
-
emiki6
veterán
válasz Froclee #65848 üzenetére
Én is ezt hittem az Interstellarnál, de rá kellett jöjjek, hogy annyira azért nem bonyolult(, ahogy ez a film se), de nem értettem hogy nem tetszhet az valakinek. Most se értem, de egy dologra rájöttem, arra, hogy az a film, nomeg ez is olyan, hogy valakinek nagyon tetszik valakinek meg nem. Nekem ez nem tetszett, az Interstellar viszont nagyon. Nem vagyunk egyformák.
A filmre visszatérve, értettem és ennek ellenére mondtam, hogy semmi extra, (semmi új).
Kicsit hasonlít a Fal utca farkasára. Az is túl hosszú lett, de annyira nem érdekes.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
spammer
veterán
válasz Froclee #64590 üzenetére
Azért sikerült egy Harcosok Klubja spoilert elrejtened a Birdman spoilerben.
(#64591) eeaa : Persze, hogy van vágás, meg vannak "rejtett" vágások is, amikor úgy tűnik, mintha nem lenne. Nyilván nem az egész vágatlan. De attól még nem kis meló összehangolni azokat a hosszú jeleneteket. Nem sok filmben vagy sorozatban látsz ilyesmit.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
félisten
-
Ispy
veterán
válasz Froclee #63669 üzenetére
Persze nem kell, hogy mindenki szeresse, de a sok bolond egy űrhajón megfogalmazás finoman szólva is vicces volt, csak erre reagáltam.
Nekem egyébként tetszett, mint sci-fi, láttam moziban is és itthon is már 2x. Ami nem tetszett benne, hogy tipikus beetető film, első rész, ami felvezet, aztán meg várhatod évekig a folytatást (ami aztán vagy jó lesz, vagy nem, vagy esetleg várhatod megint évekig a folytatást).
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Enton
addikt
válasz Froclee #63023 üzenetére
Nem feltétlen mondanám, hogy ez egy bonyolult storyline. Aki a filmből nem fogta fel azt ez a kép csak jobban összezavarja.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
eeXaa
addikt
válasz Froclee #62392 üzenetére
"hogy jutottunk ide?" ...úgy hogy Bale, akinek volt eddig 2-3 említhető szerepe a DÁRKNÁJTHOK mellet, elviszi a hátán a filmet....... meg R.I.P.lay akinek az alien filmek mellet 1 említhető főszerepe sincs a karrierje során, valahogyan magasabb nívót jelent mint a transzformeszes idióta.
...de mindegy, ha tudtad ki ő, spongyát rá, nekem sincs kedvem egész nap erről vitatkozni... -
-
aizen92
addikt
válasz Froclee #61607 üzenetére
Az az arckifejezés. Zseniális volt Bradley ebben a filmben. Újra kell néznem még egyszer itthon.
Valóságos "beastet" csináltak belőle!Egy Chris Kyle interjú annak, aki látta a filmet.
"összehasonlítási alap""The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
vj0c1
aktív tag
válasz Froclee #61607 üzenetére
Azt hittem ez már nem lesz téma, pedig úgy foglalkozik azzal a jelenettel mindenki, mintha az lenne a film alappillére. Szánalmas ez a hiszti komolyan mondom...
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
madgie
titán
válasz Froclee #58442 üzenetére
Nekem az egész John Wick olyan videójáték-szagú volt.
Nem tudom jobban megfogalmazni, főleg akkor éreztem ezt, amikor a Red Circle-ben kergette "Theon Greyjoy-t". Megint elfut, újabb ellenfelek, hent, most ilyen kombó, most olyan mozdulat, le-le-kisütő, finish him. Mindezt azért, mert simán nem lehetett kilőni, neki úgy kellett a végén kinyírni, mintha egy videó game-ben a cutscene-hez érkezel A főmufti maffiavezérnél is erős volt a GTA szál, shotgunnal pont csak ő marad életben, megegyeznek, elengedi, majd persze megint ki kell csinálni a végén. Sablon, untam. -
Viszlát
addikt
válasz Froclee #12009 üzenetére
Azt adom, hogy néha olyan, mintha két különböző nyelv lenne. Nézd meg a 51st State-t eredeti nyelven.
(#12011) madgie: hehe, de gonosz.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
vj0c1
aktív tag
válasz Froclee #9936 üzenetére
Az őszintét megvallva volt egy jelenet az Avengers-ben aminek szerintem a szinkronos verzióban volt jobb végeredménye, Vasember és Thor első találkozásakor, amikor Stark reagált a 400%-os energiaszint szövegre. Angolban "How about that?", szinkronosan meg "Nem is rossz." Mondjuk igaz, hogy maga a szituáció is hozta a hangulatot, de szerintem itt a szinkron is dobott rajta azért.
Aztán ki hogy gondolja."Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Huma
addikt
válasz Froclee #9936 üzenetére
Ja. Egy angol szóviccet nemigazán lehet magyarra fordítani. Ilyenkor valami teljesen más poént raknak be általában. Más választásuk nem nagyon van.
Akkor is gyakran változtatnak amikor valami olyasmivel viccelődnek a filmben amit 10-ből 8 amerikai ismer, de nálunk hírből sem hallott senki róla. Pl egy amerikai mennyit értene meg a mi Pákós meg Győzikés vicceinkből?Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
törölt tag
válasz Froclee #9762 üzenetére
Az utóbbi években nem nézek romantikus és/vagy vicces filmeket, mert már elcsépelt, semmi új nincsen bennük, egyszerűen érdektelenek, unalmasak és erőltetettek.
A Crazy, Stupid, Love kivétel ezek alól. Szerintem az utóbbi évek romantikus komédiájai közül az egyik legjobb, ami nézhető és élvezhető is.
-
Jim-Y
veterán
válasz Froclee #3749 üzenetére
biztos sokmindennel meg lehet magyarázni, jobb fighter, ügyesebb stb.. de akár azzal is lehet magyarázni, hogy hawkeye "hipnózis" alatt volt ami ronthatta az esélyeit
S.J nagy kedvencem, de szőkén jobban néz ki A szigetben nagyon ott volt a szeren, mondjuk máshol is
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Froclee #2171 üzenetére
Igen Robotpilóta.
Nem szabad elsiklani Selina Kyle mellett sem.Tökéletesen alakította szerepét Anne Hathaway.Javaslom még megnézni ezt:Batman: A kezdet kezdete Egy szépen megrajzolt rajzfilm és benne van Selina Kyle is és vele a kis inas lányka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest