Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz TazLeacher #18504 üzenetére
Deadpool-t mondanám elsőnek de inkább a hangyás téma lesz
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kick-Ass 2 csak most az egyszer fordítanák le pont azt amit jelent
-
törölt tag
válasz callmeakos #16916 üzenetére
-
törölt tag
válasz peugeotmate #16578 üzenetére
A Torrentét kivételesen jó magyar szinkronnal nézni
-
törölt tag
Djesus Uncrossed Há emmeg mi?
-
törölt tag
Szemfényvesztők: Trailer
Ez érdekes lesz -
törölt tag
válasz callmeakos #15626 üzenetére
Szerintem mind2 Hulk jó lett.
Igazából az 1. rész nagyon adta a képregény hangulatot mert jók voltak a képi illesztések/vágások.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz callmeakos #15592 üzenetére
11/10?
-
törölt tag
válasz callmeakos #15471 üzenetére
Ez de kész
-
törölt tag
válasz ígyvanferi #14900 üzenetére
Alone in the Dark film kell neked
-
-
törölt tag
válasz TazLeacher #14894 üzenetére
Hát mondjuk a Hitman film érdekes lett volna, 1,5 órás sétálás meg öltözés, lopakodás majd csak 1-2 halál de az is véletlennek beállítva
Ööö, ez majdnem Hobbit filmre is igaz[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nálam szokott olyan lenni, hogy látom mindenki dicséri a filmet és elmarad a hatás mert magasabbak lettek az elvárások a sok jó után, fura
De ez van fordítva is, sokan lehúzzák és úgy ülök le, hogy na akkor megnézem ezt a sokak szerint B kategóriásra sikeredett valamit, aztán hoppá(#14523) Jason Bourne:
Az tényleg jó lett[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HuMarc #14406 üzenetére
Attól még kell Batman filmnek lennie. Régen is voltak és 20 év múlva is lesznek akárcsak a Bond filmek.
Legalábbis csak remélni tudom, hogy lesznekszerk:
Amúgy a következő Batman lehet össze lesz kötve a játék(okk)al mert nagyon sok nevet lefoglaltak. Arkham féle gondolom[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Viszlát #14226 üzenetére
Hol írtam bármi olyat, hogy szimpatikus? Azért írtam amit mert az egyik legjobb színész aki igazán letett már valamit amivel kiérdemelhette volna. Az, hogy szerintem jó színész nem jelenti azt, hogy feltétlen szimpatikus.
Torrente meg azért jött fel, hogy legalább legyen valaki aki szimpatikus
Rosszul értelmezted amit írtam mivel nem fejtettem ki rendesen. Részemről lezárva a dolog -
törölt tag
válasz Viszlát #14223 üzenetére
Ezt a hülyeséget nem tudom honnan szedted vagy, hogy mennyit gondolkodtál ezen a válaszon de akkor legyen, Santiago Segura a Torrente alakítása miatt. Megfelel?
(#14222) spammer:
Láttál régebbi Depp filmeket?
Betépve? Félelem és reszketés Las Vegasban? Fedőneve: Donnie Brasco?
Nem mindenkinek a Disney ugrik be állandóan... -
törölt tag
Ez az Oscar mindig úgy jön fel mintha akkora nagy szám lenne. Ha tényleg érne valamit akkor Johnny Depp már rég kapott volna.
szerk:
Igazából ezeknek a szobroknak nem látom semmi értelmét, kb. annyit érnek mint az IMDB pontozás=0[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz callmeakos #14164 üzenetére
Micsoda? 10/10? De hát a főszereplő csajnak nincs is melle -1 pont mindenképpen
-
törölt tag
Szerintem csak a Bud Spencer - Terence Hill szinkronok jók
-
törölt tag
Karikíroz, Dr. House mintha a Dishonored játék világából lenne
szerk:
(#13915) fezlergabor:
Kellene csinálni egy listát az ilyen filmeknek mint a Forrás, Felhőatlasz, 2001 Űrodüsszeia stb. amiket ha tudom, hogy milyenek soha nem nézném meg őket[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mostanában nagyon felkapott lett a Föld elhagyásának filmekbe dolgozása.
Lehet valaki(k)nek SPOILER:A Föld után, Felhőatlasz, Feledés.
Ja meg a Gears of War féle a föld alól kimászó szörnyek amik mintha már lettek volna valami kézikamerás filmben aminek már a nevét sem tudom, csak itt sokat néztek Transformerst is előtte a rendezők
Jó kis amerikai tudatalatti fejmosás, hogy nyugodtan legyen Mad Max, úgyis húzunk egy másik bolygóra ha itt már nincs semmi nemhogy inkább mentsük meg a Földet filmek lennének (habár ki nézne ilyet). -
törölt tag
válasz spammer #11967 üzenetére
Azaz egész film egy baromság (már elnézést) de amiért érdemes végig szenvedni az a 2. (2011) részben derül ki, és még utána is több kérdés marad mint szórakozás.
Melankólia? Szintén megtalálom én is az ilyen gagyi filmeket nyugi
szerk:
Egy Mass Effect filmnek annyira örülnék... de annyira el is k*rnák szokás szerint, hogy kár lenne érte.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viszlát #11906 üzenetére
Nos szerintem túl sokat vártál a filmtől de ezt lentebb írtad is, hogy sokan mondhatni dicsérték és így már azért az emberekben van egy határ amit ilyenkor el kell érni a filmnek. Csak ezt a filmet véleményem szerint pont azért dicsérték mert semmi nincs benne de mégis érdekes (már akinek ugye).
Szerintem egy érdekes témát találtak de semmi korszak alkotó nincs benne, 1x azért érdemes lehet megnézni.
SP:
Mondjuk én bírom az ilyen filmeket amiben semmi nem történik csak dumálnak -
törölt tag
Hát ezen a Felhőatlasz-on bekómáztam pár dolog nem világos de meg nem nézem újra
-
-
törölt tag
Alex Cross:
SPOILER: nélkül nehéz is lenne bármit írni...de ez egy elég jó film lett.
Amit hibának véltem, hogy nem fejtörős részek voltak benne hanem inkább csak egy akció film pedig előbbivel jobban vártak volna és többet tudtak volna kihozni belőle.
Amire nem számítottam az Matthew Fox mint kb. mikor Christian Bale-t láttam a gépészben. Nem annyira de azért elég jól lepasszolt (szálkázott) és az egész filmet a színészi munkája vitte (amiről nem is tudtam, hogy van Lost miatt). Meglepően hiteles mondhatni betegesen átélte a szerepet, már csak a nézése is olyan volt mint amit Apollo mondott Rocky-nak a régi edzőtermében: tigris tekintet
A másik dolog a jó zsaruk átalakulása rossz zsarukba, hogy elérjék a céljukat, itt azért egy kicsit több dolgot is el tudtam volna még képzelni.Spoiler off:
Jó film lett, tessék majd megnézniszerk:
Próbáltam a spoileres részt is óvatosan kezelni nehogy eláruljak dolgokat azoknak akik a gyorsolvasás tudásuk miatt 1x rápillantottak de a tudatalattiuk már felfogta és film közben emlékeznének mindenre[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
SPOILER!!!:
Hobbit...
Sajnos a filmnél több negatív élményt kaptam mint amire vártam.
A viccek erőltetettek és a legtöbbnél csak időhúzásnak éreztem az egészet. Poénosra csináltak meg elég sok mindent ami 1x (talán) tényleg az lehet de ez miatt tuti nem többször nézős. Ezek a gáz poénok megvannak a film kezdetén, közepén és még sajnos a végén is
Nem olvastam a könyveket, de a másik mágus megjelenését nem hiszem, hogy ennyire poénosra csinálták volna, vagyis jobban mondva fogyatékosnak állították be úgy mint ahogy Ben Stiller saját magát szokta lejáratni a filmjeiben. Na meg a nyúlszán... Mi a fene volt ez?
1-2 látványos rész nagyon jól sikerült, de ezek véget is érnek max 2-3 percen belül!
Az egész film arról szólt, hogy felcsigázzák a nézőt kezdetben egy történettel, majd a film közben még egy és így tovább.
De a gond az, hogy semmit nem lehet ezekből megtudni mert ami érdekes azokat mind csak a további részekben lesznek megmagyarázva. Vagy pedig a bővített változatban
Gollam kérdezz felelelek... na erre is aztán nagy szükség volt, hogy 30 perces legyen.
A sárkányból semmit nem látni az egész film alatt, csak kis képeket, de oké... a fekete mágusból megint semmit na ez is már érdekes.
Több a kérdés mint a látvány
Az egész film 60 percbe simán belefért volna ha tényleg minőségi munkát akartak volna csinálni.
Aki egy jó filmet akar nézni az NE ezt nézze vagy várja meg a kiadást és, hogy valaki összevágja otthon a filmet és azt letölteni 60-90 perces kiadásban[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #11223 üzenetére
3 részen át csak utaznak-utaznak és utaznak, majd mindenki meghal 1-2 kivétellel
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest