Hirdetés
-
GAMEPOD
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpack89
tag
Sziasztok! én egy amerikai filmet keresek. egy lányról szól aki gyerek korában az anyjával van a metróra várnak,és huligánok lelövik az anyját,meg azt hiszem ki is rabolják.és a lány apja rendőr ő nyomoz majd az ügyben,ennyi rémlik,talán krimi.. és,hogy szőkehajú a lány.
-
sixpack89
tag
Sziasztok! én egy tv műsort keresek régóta.
jó pár éve láttam a spektrumon. arról szólt,hogy brit férfiak(talán katonák) elutaztak Afrikába,a maszájokhoz (de ez se biztos) és ott különböző férfi próbákon kellett átesniük. volt valami ital arra emlékszek,hogy aki megitta az sugárban hányt,mert ez is a hagyomány része volt az afrikai nép körében,megtisztította a szervezetüket. ennyi rémlik
-
sixpack89
tag
üdv!
Mikortól lehet megnézni Fekete Misét?
már van szinkronos előzetes is,de letölteni még nem lehet magyarul. pedig azt mondták novembertől megjelenik. ezt lehet tudni? -
sixpack89
tag
üdv! az lenne a kérdésem,hogy erről a két filmről mit lehet tudni? meglehet nézni őket valahol szinkronosan,vagy feliratosan?
az ígéret földje(2013)
Gloria(2013) -
sixpack89
tag
sziasztok! én egy tavalyi vagy idei horror filmet keresek. láttam az előzetest,és tetszett pár hete,de elfelejtettem a címet.
arról szólt az előzetes,hogy a padláson ült egy csaj meg csávó,és valami játékkal játszottak,a srác nem hitt ilyenekbe,de elkezdett mozogni magától azt hiszem az a játék vagy mi.
tippek?
-
sixpack89
tag
sziasztok!
tudnátok mondani jó kis izgalmas krimit,vagy thrillert.
Elég sokat láttam már.
Olyan filmek is jöhetnek ahol eltűnt emberek után nyomoznak,mint pl:
elcserélt életek
elrabolva stb -
sixpack89
tag
üdv! én igazából csak kérdezni szeretnék,hogy tudnátok olyan filmet mondani,amiben eltűnik valaki,és keresik,akár gyerek akár felnőtt lehet.
Mint mondjuk az elcserélt életek,légcsavar stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- EAFC 25
- E-book olvasók
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Packeta
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest