-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz Laraxior #105263 üzenetére
Anthropoid (2016)
Egész korrekt film lett szerintem, a legtöbb jelenet működik benne, a színészek is ügyesek és a merénylet is jól lett elszínészkedve. Bár a HHhH-ra már nem emlékszem részleteiben, így a kettő filmet nem tudom most összevetni, de ez önmagában is nézhető darab lett.
-
mephi666
nagyúr
válasz Laraxior #149869 üzenetére
a Daddario-s még szerintem emészthető meg a leatherface se lett rossz (sok szart láttam és ezek azért jobbak)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
Miklós315
aktív tag
válasz Laraxior #146788 üzenetére
Csak tippelni tudok:
1. pl. Craig kikötése volt, hogy"az utolsó azt jelenti, soha többé semmilyen trükkös módon sem, értvee?" Ezért kinyírták, az a tuti, mert máskülönben nyugdíjból simán visszacibálható. Craig Bondja 5-ből 3,5 filmben volt "nyugdíjban", így nem túl komoly búcsú egy újabb "na lelépek" megoldás. Vagy elővennék a gonoszok bosszúból, vagy Bond (Ethan Hunt nyomán) nem bírná ki a tétlenséget... 2. A Spectre-sagát
felépítették, végigvitték és lezárták az öt részben (úgy, ahogy, olyan, amilyen, de tényleg kerek lett). Bond kinyírt pár genyát, Safin végzett a sleppel bosszúból, szóval végülis elvarrt szál. Bondról a Skyfallban megtudjuk, hogy tényleg ez a családi neve (a családi sírkő a kápolna mellett), szemben Silvával, akinek halljuk az igazi nevét is. Szóval a karakter őszinte, és személyhez kötötté vált. Bond már többször is az öregedéssel kacérkodik (beszólogatás, stb.), telik az idő a sagában, stb. Végül: a "Skyfall" is megágyaz a kerek sztorinak: a családi birtok a kezdet, a rakétahullás a vég. Egy Nolan-trilógia analógiájának tekinthetjük. Vagy ki tudja. De a fenti valódi Bondsággal mindenképp kérdésessé vált, hogy merre tovább: Vagy tiszteletből James Bond lesz az utód (Caesar-cézár vonal), ezzel szimbolikussá téve az ügynökségen belül (az ellenségek számára is üzenetértékűen) a 007-es posztot (mint a Halhatatlanok gárdája: nem lehet megszabadulni tőle, nimbusz, stb)... Vagy reboot jön új James Bonddal, teljesen függetlenül ettől az öt résztől. Vagy továbbviszik az idősíkot, mondjuk Jane Blonddal... Mindenesetre maga a 007-es az eredendően 'a James Bond', nem csak egy aktuális valaki. [ Szerkesztve ]
"Szerintem."
-
emiki6
veterán
válasz Laraxior #138651 üzenetére
Jó, de súlyos.
-
Ha már súlyos, pont tegnap előtt néztem meg a
The Big Short
ot. Nem írnék hosszú #értékelést, két dolog jut eszembe:
- Magának a filmnek a szerkezete szerintem nagyon jó volt. Tetszett a történetvezetés és a megvalósítás. Jók voltak a poénok is. Kifejezetten élvezetes film volt, annak ellenére, hogy
- Sokmindent nem értettem vagy félreértettem és itt-ott csak kapkodtam a fejem, mert kezdtem elveszíteni a fonalat. Előzetes pénzügyi ismeretek nélkül a film szakmai részének megértése igazi kihívás, úgy érzem, hogy ezt a filmet legalább 2x meg kell nézni, hogy minden a helyére kerülhessen.
Aminek utána kellett olvassak, hogy pontosan mi a jelzálogkötvény. A film nem próbálta meg kellő mértékben elmagyarázni, pedig szerintem szükséges lett volna az összefüggések megértéséhez."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
pohár
félisten
válasz Laraxior #138460 üzenetére
jaja, azt vágom, csak hirtelen nem esett le a sivatagos rész
gyuromoj... igen, gyors megnéztem az említett részt, szép kerekek voltak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
spiky03
veterán
válasz Laraxior #137822 üzenetére
@(#137823) radi8tor & (#137837) Peterhappy
Köszönöm szépen Mindnekinek!
Igyekszik az ember.@(#137829) Tibiajax
Befér az, mert motoros vászon van tervben.
A polcok elé fog majd lejöni.[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Viszlát
addikt
válasz Laraxior #136744 üzenetére
Érdemes, de ha egy kedélyes szakácsoskodós filmre számítasz mint például a Hundred-Foot Journey, akkor csalódni fogsz, inkább az ember kálváriáján van a hangsúly mintsem a konyhaművészeten.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
paatrick
őstag
válasz Laraxior #136556 üzenetére
James Bondék óta
Gondolkodok egy ideje hogy előveszem a régi supermant abból csak az első kettőt láttam biztosra.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Laraxior #136509 üzenetére
Nagyon érdemes. Sok benne a sarkítás az élő tagok részéről ( Freddie volt a drogos, italozós, bohém, magukat meg beállították úgy,hogy este 10kor józanul hazamentek a feleségeikkel a buliról. Aham... anyátok p.csája.).
Ezt leszámítva szerintem jó a film, nekem tetszett többjére is. De mondjuk én rajongó vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
-
cyberkind
félisten
válasz Laraxior #136509 üzenetére
Ha szereted vagy szeretted a Queen-t, akkor abszolút, nekem ez az utolsó moziélményem otthonról, rohadt jó film, viszont ha életrajzi filmre vágysz, akkor ez nem az, vannak benne ferdítések, de ez nem meglepő, hiszen az együttes adta a pénzt, vagy annak nagyobb részét.
-
mephi666
nagyúr
válasz Laraxior #136485 üzenetére
én érettségi előtt álltam nem sokkal, amikor bejött az országba a pite az eredeti szereplőgárdával még az osztálytalálkozó (vagy mi) is tetszett... szórakoztató filmek voltak ezek, jó karakterekkel... (a főszereplők, jim faterja, stifler anyja, koreai? srác meg a haverja, stb... mindenki emlékezetes valamiért)
a spinoff-ok is még egyszer nézhetők voltak, de most ez a női verzió... izé... ugyanaz a fogadalom, mint 20+ éve, női szereplőkkel... hááát... sok jót nem remélek (megnéztem a trailert, nem csalódtam)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
bagyulajuve
addikt
válasz Laraxior #135760 üzenetére
nem mai darab, de az Életben maradtak eléggé ott van, főleg hogy megtörtént eseményeket dolgoz fel
Resistencia eterna
-
Miklós315
aktív tag
-
-
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- Synology NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.