Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz Ryder62 #126497 üzenetére
Mondjuk en az 1nek jobban szerettm a szinkronjat.
Sajnos ugye aki akkor volt Will Smith hangja mar nincs koztunk.. de Martinnak is jobb volt szerintem az a szinkron mint Kalloi. De ez is turheto, megszokta mar a fulem.Meg az eslo reszben amikor a kiszorja a krumplit a kocsiban.
Jaja engem is varatlanul ert a trailer, foleg, h ilyen hamar jott magyarul is.
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
pohár
félisten
válasz BITBOYS #126485 üzenetére
muszáj lesz, nem lehet rosszabb, mint a 3. rész, ha már megcsinálják ennyi idő után
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ryder62
őstag
válasz spiky03 #126494 üzenetére
Na, így kell hozzányúlni egy régi filmhez. A szereplő gárda ugyan az, a szinkronhangok is ugyan azok. Még a poénok is hasonlóak. Rögtön az elején mikor neki csapja az ajtót a tűzcsapnak. Kb mint a 2-ben mikor az üldözés közben belelőt a műszerfalba
Meglepődtem a traileren, nem is tudtam, hogy jön.
-
spiky03
veterán
válasz gyuromoj #126476 üzenetére
Kiraly!
Vegre visszatert a Porschehoz.En varom. Remelem lesz olyan jo mint az elozoek. Az elsao resz nagy kedvenc, kb 15x lattam
Martint meg ne bantsatok o ilyen es kesz. Amugy a 2.reszben is mar pocakosabb volt.Ugy erzem ebben is lesznek jo dumak. Kivancsi leszek lesz e olyan maradando mint a kettoben volt.
"Hany eves vagy cula?"SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
pohár
félisten
van egy olyan érzésem, hogy a filmbéli szerepe miatt néz így ki, nem azért, mert nem tudott lefogyni (már ha így nézett ki a film előtt egyáltalán)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #126473 üzenetére
én, amikor megnéztem a Volt egyszer egy Amerikát, a végén konkrétan nem emlékeztem a film elejére..
amúgy jah, én is úgy vagyok azzal az alkotással, jó volt, meg minden, de azóta se néztem meg újra -
Cs1csó
félisten
válasz Peterhappy #126473 üzenetére
A Volt egyszer egy Amerikát pedig még én nem láttam, be van készítve.
-
Peterhappy
őstag
válasz Cs1csó #126471 üzenetére
Persze, ez alap. Én tizenévesen láttam először és engem sem kötött le akkor. Aztán úgy tízplusz éve elővettem a könyvet (valami olyasféle indíttatásból, hogy egy osztálytársam csengőhangja volt a film legendás témája) és baromira betalált. Akkor, pár héten belül elolvastam a Volt egyszer egy Amerikát és az Omertát is, majd mindezt megkoronázva rendre meg is néztem egy csomó tematikus filmet. Kemény időszak volt
Érdekes, a Volt egyszer egy Amerikát azóta sem néztem újra (pedig nagyon tetszett, de talán az már nekem is túl hosszú volt), a Keresztapát viszont többször is, noha az sem épp a rövidségéről híres.
-
Cs1csó
félisten
válasz Peterhappy #126462 üzenetére
Túl fiatalan nem szabad szerintem simán érdemes legalább 20-25 évesnek lenni.
-
válasz brownus #126436 üzenetére
Mit zavarok össze? Most ezzel összezavartál.
Én nem keresem, hanem jönnek maguktól. Ez a baj. Én is már azon agyaltam, hogy biztos bennem van a hiba, s lehetséges, de akkor szánakozás helyett indokold meg hogy miért. Mert nekem nem sikerült. Megnéztem rögtön utána a régi mesét, s hiába erőlködtem nem láttam benne ilyet. Pont ezért nagyon jó példa az Aladdin remake arra, hogy honnan hova jutottunk (nem mintha a régi film olyan jó lenne, az új meg annyira nagyon szar).
A Tarantino filmet rohadtul betámadták az ultrafeministák, tessék rákeresni.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
atike
nagyúr
Gretel & Hansel - Teaser Trailer [link]
Nocsak...
-
vond
MODERÁTOR
válasz Peterhappy #126462 üzenetére
Nyugi, én sem láttam még. Hacsak a tizenévesen az osztrák egyen elkapott 5-10 percek nem minősülnek annak.
Na most kapok én is a fejemre, azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Mik76
senior tag
válasz Tibiajax #126461 üzenetére
Csak a film feleben. A masik fele az elso epizod folytatasa. Ami a huszas evekben jatszodik az visszaemlekezes arra, hogyan erkezett meg Vito Corleone (Az elso reszben Brando) az orszagba es hogyan inditotta el a szervezetet.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Peterhappy
őstag
válasz Tibiajax #126453 üzenetére
A Keresztapa bizony vastagon 10/10-es
Bevallom, számomra meglepő, hogy épp Te nem láttad még soha, de hát jobb későn, mint soha.
A második rész más, de ahogy Csicso is írja, azt is érdemes megnézni, szintúgy világbajnok.Én meg jó(?) szokásomhoz híven csak annyit tennék még hozzá, hogy a könyv is parádés, szintúgy tízpertíz, aki csak teheti, olvassa el.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Tibiajax #126453 üzenetére
A második rész, szerintem még jobb is. Persze nincs Brando de van De Niro, és több idősík ami szerintem nagyon jó, a 20-as évek New York-ja nagyon el lett találva, Don Fanucci pedig extraklasszis karakter.
A 3. rész már mindkettőnél gyengébb de még az is jó ott a végkifejlet visz mindent.
-
eeXaa
addikt
válasz #48613632 #126451 üzenetére
...hogy konkrétan kiknek áll érdekében a dolog nem tudom neked megnevezni, de az egész hosszútávon történik, és ezek a "mozgalmak" is csak fel vannak használva a hagyományos család ideál teljes lerombolására, ill az emberek teljes elszigetelésére (mentálisan) egymástól.... ugyanis így vagyunk a legjobban manipulálhatóak...
Vikthor: és rájöttél amúgy hogy ki?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
The Godfather
remastered hd, első szinkronelérkezett hát a nap, hogy megnézzem végre minden idők egyik leghíresebb filmalkotását, Coppola és Puzo legendás filmjét. bevallom, jó 10 éve próbálkoztam vele egyszer már, arra emlékszem, hogy a nyitóképsorok - a családi ünnepség ill néhány ködös dialógussal nyit ugye - nem annyira fogott meg és valamiért kilőttem, hogy majd'folytatom.. de aztán elmaradt
azóta sok-sok víz lefolyt a dunán, meg az én életemben is, a gengsztermozik -a Maffiózók sorozat- rabjává váltam, néha egy jobb szifi, kis horrcsi vagy szuperhős popcorn, aztán ennyi
a Keresztapu trilógiával adós voltam magamnak egészen idáig, talán már ideje volt megtudnom, miért is említik a világ egyik legjobb alkotásaként.. hát, megtudtam
milyen érdekes, ugye van ez a rohadt elvárás-dolog, amivel akarva akaratlanul mindig beülünk egy filmre. tagadhatja bárki bárhogy, azért az mindig csak ott van. ott volt nekem a Tarantino hollywoodjánál is most épp, hiába küzdöttem ellene. bennem volt az, hogy nagyon jól sikerült filmként aposztrofálják, a tartalom remek, lássuk. és végül mégis, igazából pofára esés lett csak belőle. megint mondhatjuk azt, hogy talán a túl vagy elvárások miatt. lehet.. bár szerintem nem : )
ennél a filmnél ugyanúgy ott figyel a hülye elvárás, a tudat, melyet az imdb pontszám meg az általános vélemények táplálnak, tehát igenis ennek leple alatt tekinti meg az ember a filmet. és milyen érdekes, ennek ellenére is tudott működni, de istenem, mennyire tudott.. fantasztikus élmény, és a legjobb az benne, hogy nincs semmi erőlködés benne, még csak meglepetés fordulatok sem, hisz aki a maffiózokon meg godfellas-okon edződött, az már előre tudta, mi fog történni egy-egy kill előtt pl.. de mégis óriási élmény.
Brando.. egészen fantasztikus
jópofa volt egyébként, délelőtt néztem meg, aztán este felé az allee-nál jártunk, egy utcazenész nyomja ott a talpalávalót ugye hátul, a sztrítfúdosoknál, és éppen Rota csodás zenéjét játszotta.. éppen akkor, amikor én arra jártam. elérzékenyültem. adtam neki egy kis aprót is.. pedig sose szoktam
10/10"én csak azon dolgoztam, hogy a családnak biztosítsak mindent és vigyázzuk rájuk... És nem hagytam, hogy rángassanak."
#értékelés
[ Módosította: vond ]
-
törölt tag
válasz eeXaa #126450 üzenetére
Nem vitatom, hogy vannak események, amik a színfalak mögött zajlanak. Főleg a politikában. No de kinek, és miért lenne érdeke, hogy a tudatalatti manipulációjával próbáljon tömegekre kényszeríteni egy olyan ideológiát, amit amúgy kevesen támogatnak?
Maga az ultrafeminizmus nem egy tömegek által követett ideológia. Mégis mit keresne kimondva, vagy kimondatlanul, nagy költségvetésű filmekben?
Ha mondjuk tudsz mondani egy nevet, vagy nevesíteni egy aktivista csoportot, aki, vagy akik befolyással voltak a filmre, és köztudottan ultrafeministák, akkor okés, mondjuk el tudom fogadni, hogy igazad van.
De ennél sokkal valószínűbb, hogy szimplán beleképzelitek azt, ami nincs is ott, s főként azért, mert a Ti világnézetetek tart torz tükröt a világ elé. -
Cs1csó
félisten
válasz #48613632 #126447 üzenetére
Magamról mondhatom, hogy rajongó vagyok, még "fiatalon" kb. 2000 körül kattantam rájuk, minden lemezt meghallgattam, van életrajzi könyvem stb.
A történet ferdítésén kívül egy dolog nem tetszett még: kicsit "steril" volt a film, a környezet, nem éreztem azt a lüktetést mint egy-két jobb életrajzi filmnél.
-
törölt tag
válasz Cs1csó #126441 üzenetére
Igen, de én a film nézése közben szembesültem a ténnyel, hogy sosem rajongtam a Queen-ért. Ez kb azt jelenti, hogy sosem volt feliratos pólóm, egyetlen lemezt sem vettem meg, de még a Youtuben sem kerestem soha Q számot, hogy meghallgassam, és minden amit ismerek tőlük, az passzív, indirekt módon került hozzám, többnyire mások rajongása által.
Ettől függetlenül persze megérdemelt a sztárság, a Queen érdemei pedig elvitathatatlanok.
Amit pedig a fimről írtál, azzal minden szóig egyetértek. Rami Malek alakításától leesett az állam, de ebben persze benne van a fizikai hasonlóság is Freddie irányában.eeXaa
Marhaság. A propagandának semmi értelme, ha 100 emberből 2 érti, a többi 98 meg vitatja. Akkor az a propaganda nem ért célt.
De ilyen nincs. A propaganda mindig nyilvánvaló, és egyértelmű utalás arra a világnézetre, amit propagálni akar.
Tehát érted? Ezt Te most itt úgy állítod be, mintha az ultrafeministák egy titkos illumináti lenne, akik egymásnak üzengetnek kódolt virágnyelven, filmbéli dalszövegeken keresztül, hogy később világuralomra törhessenek.[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
válasz brownus #126443 üzenetére
...igen ez egy feminista szöveg, és teljesen felesleges az aladdinba...
...ráadásul a filmben a csajnak fogalma sincs a való világról, kb semmihez sem ért, csak hercegnőnek született, de persze az éneket végig kell hallgatni, " hogy neki nemonjamán meg neki senki, mee majd ő tudja..." nahh kb. ezzel tudom most így gyorsan összefoglalni.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz ígyvanferi #126440 üzenetére
Nekem ilyen kézikam cuccokból a REC tetszett még nagyon. A Monsters-ért odavoltak sokan, én uncsinak találtam...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
ígyvanferi
addikt
válasz Beni97 #126430 üzenetére
The Blair Witch Projectet (Ideglelés) nézd meg, a másik kettővel ne foglalkozz! Biztos "megszépíti" az emléket az idő, de mindkétszer, amikor láttam, iszonyú para volt. Nem a szokásos jumpscare-ekre építő valami. Azóta nem járok sötétben erdőbe.
Még érdekes lehet a témában a As Above, So Below - Úgy fent, mint lent is. Megér egy nézést, ha ez a kézikamerás, lassan feszültséget adagolós stílus bejön. Már csak a legvégéért látni kell, azt imádtam.Amit eléggé le is lő a moziplakát, de persze előre nem biztos hogy gondolni fogsz erre, a film közben meg jó eséllyel elfelejted a plakátot. [ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz eeXaa #126437 üzenetére
ez már a ti bajotok.
ormótlanul, beszivárogtak, a mindennapokba
szörnyűbár, most, hogy mondod, azaz írod, az aladdin mindkettőtöknél kiütötte a biztosítékot, és kiakadt a feminista relé, de a sötét főnixnél nálad nem?? miért? nem láttad, mert lezso meg látta! sok volt a vörös farok a filmben...
csekk:
Nem hiszem el, az ultrafeminista vörös farok itt erőteljesen jelen van, s alig kellett 20 perc, már jött is az X-Women kifejezés.
WTF?[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
válasz brownus #126436 üzenetére
...nehéz élvezni egy filmet annak aki látja, és lépten nyomon elsütnek valamit ezügyben, ráadásul megváltoztava az eredeti történetet...
...amúgy gondolom otthon még nem olyan zavaró mértékben megy ez a feminista lgbtqrs dolog mivel a magyarok remekül teljesítenek minden új dolog, irány, ötlet elnyomásában, de külföldön, a nyugati világban sajnos ezek a dolgok igen ormótlanúl beleszivárogtak a mindennapokba...... szal én is hasonlóképpen vélem..... ezért az aladinért kár volt..... ez még hamarabb el lesz felejtve mint a sherlock filmjei....
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz lezso6 #126390 üzenetére
aha, mert az aladdinra is azt írtad, hogy ultrafeminista :d
ne zavarjál össze minket...de amin jót mosolyogtam az ez volt:
"Az eredetiben Jázmint azért akarja férjhez adni az apja, mert ő nem fog örökké élni, kell egy utód. Az remake-ben hasonló az ok, de folyton a hatalomról van szó, hogy kié lesz, meg hogy miért nem lehet a szultán egy nő. S Jázmin igazából nem is akar férjet, mert ő egész életében uralkodónak készült. És természetesen a vége az a filmnek, hogy Jázmin lesz a szultán, s első parancsa Aladdinnak szól. " - és? ez miért baj, pláne egy mesében? /btw, a hatalom az animációs változatban is a fő mozgató rugó, jafarnál./
na, csak furcsa számomra, hogy te mindenben a politikai/feminista/melegek/pc/stb vonatkozásokat keresed, és bele is kapaszkodsz, emiatt nem tudod elengedni magad, és nem élvezed a filmet. a T film meg a negáltja, lol... :d
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz Mik76 #126392 üzenetére
Nekem az Alita volt a kedvencem, sorry.
Egyébként az a fő bajom a filmmel, hogy se a korszak, se a téma annyira nem érdekel, hogy nagyon. Persze a találás még ettől jó lehet. Na meg nincs is nagyon kivel nézni, feleségemet talán elrángatom rá, csak hogy megbosszúljam az elmúlt pár hét moziélményét vele.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Viszlát
addikt
válasz perempe #126428 üzenetére
Steinway lesz az. Egyébként elképzelhető a Yamaha, de nem tudom, hogy mennyire volt cél az ilyen fokú hitelesség a filmkészítők számára. Elképzelhető, mert az 50-es évekre elismert zongorakészítő cég vált a Yamahából, a CF koncertzongorájuk és a kistesója (C3) világszerte kedvelt hangszer volt. Illetve hozzánk a nyugattól való elzárkózás miatt nem nagyon jutott el, csak a rendszerváltás után kezdtünk megismerkedni a termékeikkel.
Szerk: a timpanikra nem emlékszem már, meg ütősök terén nem is vagyok túlságosan tájékozott.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
törölt tag
válasz perempe #126428 üzenetére
Miért? A Bohém Rapszódia jó film? Hogy őszinte legyek, a zenei hasonlóság, illetve Rami Malek alakítása valóban kiemelkedő, de maga a film borzasztó lapos, és unalmas. Nem vagyok rá büszke, de én kb a felénél kivettem.
Na most, ez a Rocketman meg még annyira sem mozgatott meg. Queen-t legalább pár számot eldúdolok, de Elton John totál kimaradt az életemből. Na jó, az Oroszlánkirály azért megvan -
Cs1csó
félisten
válasz Beni97 #126430 üzenetére
Az 1999-es The Blair Witch Projekt egy extrém alacsony költségvetésű de sikeres film lett ezen felbuzdulva csináltak még filmeket, de már mások nem az eredeti készítők. nem tudom mennyi kapcsolódási pont van de ha érdekel akkor értelemszerűen kezd az első résszel.
Az első részt még moziban láttam, újszerűsége miatt érdekes volt amúgy egy kvázi kézikamerás szenvedés.
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
Sziasztok. Nem rég megjelent egy játék amiről most tudtam meg, hogy film is van belőle.
Ez lenne a Blair WitchNa ha én ezt beírom google-ra akkor magyarul kidobja nekem azt, hogy Ideglelés 3. Gondolom ez a magyar címe, és az lenne a kérdésem, hogy ebből akkor most vannak előzmény részek is meg utó? Vagy csak egy univerzumban játszódó filmek ezek, de nincsenek a részeknek egymáshoz köze?
-
hoffman_
nagyúr
válasz vans? #126423 üzenetére
vannak mostanában tripple A filmek, amiket a Bp-i renitens angolos mozik (Allee, néha Aréna, régen MOM) sem hoznak le se OV, se felirat. aztán meg jön egy érdemtelen, amit mindhárom vetít így is, úgy is, a szinkron mellett. kész vicc, amit ezzel a huzavonával csinálnak. mindenesetre Bp-en kívül megáll az élet, ott még huzavona sincs. Viszlát tippjei jók lehetnek.
kis ON
tegnap random beraktam a MiB2-t háttérzajnak, aztán csak végignéztem, jópofa azért ez. az első nekem mérföldkő, ez azért nem, de szeretjük.
ma meg beraktam háttérnek a MiB1-et, ennek örömére, de mivel az kölyökkorom sztárfilmje, így természetesen óriási lendülettel be is huppantam el és vigyorogva kántáltam végig azt a 90 percet. stáblista Will Smith ost örökdarab.
hogy, hogy nem, utána még a Homecoming bekerült, további háttérzajnak (asszonykám főzött). bárki bármit mond, nekem bejön a frendli néjböhúd szpájdörmen, jófej kölyök ez a Tom Holland és jól rá tudták ragasztani a képregényből áthozott humorzsák Pókembert. én vigyorogtam jókat most is.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
perempe
veterán
érdekes, hogy idáig csak 1 ember írt itt a Rocketmanről, pedig szerintem van legalább olyan jó, mint a Bohém rapszódia. van pár videóklipp részlet, amit az alkotói szabadság címszóval szőttek bele, de nem rosszak. Hamarosan élőben is meghallgathatjátok az egyik betétet, ami a Royal Academy of Music-ban szerepelt[link].
komolyzenét jobban ismerőknek:
abban kételkedem, hogy a reklámot jó helyre tették. ha Liszten Stainway van, akkor a Londonban miért Yamaha-n játszottak volna 60 éve? lehetett ilyen timpani, mint ami a háttérben szerepel az '50-es években? #értékelés
* Brahms: 4. szimfónia *
-
-
szekra
addikt
It 2
Nekem bejött, sokkal komolyabb volt mint az első rész, rendesen megijedtem párszor, elég sok jumpscare volt benne. Nem volt vontatott, végig lekötött a majd' 3 órás idejével.
10/7
#értékelés
-
törölt tag
The Dead Don't Die: Jim Jarmusch zombifilmje néhol Romero klasszikusaira emlékeztet, néhol saját stílusára, de leginkább csak simán tökkelütött, bugyuta, üres, és rettentően unalmas.
#értékelés
-
Viszlát
addikt
válasz vans? #126418 üzenetére
Az elmúlt szűk 1 év tendenciáit tekintve kizárt, hogy vidéken legyen belőle OV vetítés, de még Pesten se vennék rá mérget. Valószínűleg akkor derül ki amikor nyilvánosságra hozzák a következő heti programot.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
& Mik76: persze, a két jelenet önmagában abszolút korrekt, és minőségben sem marad el a sorozat többi elemétől. De az egyetlen kapcsolódási pont egy kicsit kényszeredettnek tűnt, valószínűleg azért, mert Tench fogadott fiának esete is valahogy már túl sok, és a Mansonos beszélgetés csak ahhoz kapcsolódott, legalábbis Tench kirohanása és Manson monológja a "ti gyerekeitekről" számomra erre való próbálkozásnak tűnt. A terminológia tisztulása is lehetett ok, de az is elég vérszegény... Na de soha rosszabbat tényleg.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Mik76
senior tag
válasz Viszlát #126412 üzenetére
Ja, van benne valami. Nem igazan passzolnak a Manson csalad tagjai az eddig vizsgalt kenyszeres tomeggyilkos sorba. Nekik nem voltak semmilyen megszallott kenyszeres cselekvesi szokasaik. Viszont, nekem tetszett annyira az a ket jelenet hogy szemet hunyjak felette. Masreszrol meg segitenek szetvalasztani a kategoriakat, hiszen itt is tobbszoros gyilkossaggal allunk szemben. Szoval siman lehet hogy meg is tortent az interju.
[ Szerkesztve ]
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #126412 üzenetére
Várd ki a végét. Lehet, hogy még visszatérnek rá. Annyira én sem értettem, hogy mit keres a többi ügy mellett, de már maguk a beszélgetések miatt is megérte. Szerintem sanszos, hogy a Tarantino film miatt jött ki pont most, és került bele ilyen módon.
Egyébként az első évad nekem is jobban tetszett. Valahogy jobban működött az egész. Ha az mondjuk 9/10, akkor a második 8/10.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Őszintén szólva nekem annyira nem tetszett, hogy belenyomták őket is. Kicsit olyan érzésem volt, hogy hát nagy név, nem lehet kihagyni, de egy sehova nem vezető mellékszálra futotta csak belőle. Igazából az egész második évad eléggé összevissza volt, ami persze nem jelenti azt, hogy rossz lenne, csak jópár dolognál kilógott a lóláb.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #126410 üzenetére
Meg nézd meg a Mindhunter-t. Bár nem fő szál, de a második évadban elég sokat foglalkoznak ezzel is. Két "főszereplővel" is hosszasan beszélgetnek az FBI ügynökeink. És ezek a diskurzusok hátborzongatóan jól rávezetnek a témára.
-
baryll
tag
Volt egyszer egy... Hollywood max5/10. Ezt én is jól becuptam, de milyen lehet a többi film, ha ezt mondják az év egyik legjobb filmjének?
QT-tól most láttam filmet először életemben moziban, könnyen lehet, hogy utoljára, hacsak egy sci-fit még be nem vállal.
Amit nem értek a filmmel kapcsolatban az az alábbi:A hippik ténylegesen ilyen genyók lettek volna? Én eddig úgy tudtam, hogy annyira a béke, a szeretet, stb. hirdetői voltak, hogy még a légynek sem tudtak volna ártani, itt meg ennek az ellenkezőjét csinálják, és azt mondják, hogy gyerünk és mészároljunk, gyilkoljunk. Én úgy emlékszem, hogy ez a fajta pusztítás inkább a punkokra meg a bőrfejűekre volt a jellemző. Hogy is van ez? #értékelés
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Viszlát
addikt
válasz #42308056 #126406 üzenetére
Menya zovut franc... 90km manapság nem távolság, de ha jól emlékszem akkor a reptértől nem messze van valami nagy moziláncnak mozija, szóval Móvártól 30-40 perc max, az semmi. Ha még beleszámolom azt is, hogy OV vetítés, akkor meg végképp nudli.
Szerk:
vans?: Parndorfban is van Cineplexx, az mennyi tőled, 20 perc?
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz vans? #126403 üzenetére
Pozsony is nagy eséllyel játszik, szlovákok nem nagyon szinkronoznak. De egyébként Bécs feleannyira van mint Pöst, szóval a helyedben állandóan Bécsbe járnék mozizni. Mennyi lehet, 80-90km?
-
vans?
őstag
sziasztok,
szerintetek hol fogom tudni megnezni a Downton Abbey filmet eredeti nyelven a legkozelebb? Mosonmagyarorvaron elek, tartok attol, hogy Becs lesz a legkozelebbi, ahol erre lehetosegem adodhat...
koszi!
hábm bábm
-
pulffy
őstag
válasz Mik76 #126396 üzenetére
Ha már lehet szavazni QT filmjeire akkor nálam :
1. Ponyva
2. HF8, Django
3. Brigantik, R. Dogs,
4. J. Brown, Kill Bill 1-2
5. GridhouseHollywoodot szándékossan nem írtam rangsorba, azt még meg kell néznem párszor hogy dönteni tudjak, de top 1-2 tuti nem lesz.
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
vond
MODERÁTOR
válasz BITBOYS #126400 üzenetére
Ja, ne is mondd. De nem akarom megint telesírni a fórumot, úgyis megtettem már jópárszor.
A Captain Marvel-t is muszáj volt megnéznem még az Ivöndzsörsz maraton előtt. Hát, inkább nem írok róla bővebben. Okom mondjuk nem sok van rá (max. a hüvősebb idő), de ma olyan feelgood napom van, úgyhogy legyen elég annyi, hogy "egynekjóvót". Mondjuk 6/10.
#értékelés
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest