Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
Nekem eddig kimaradt, de most az ubiszezonban van időm rendes filmeket is nézni (amíg nincs fent jó minőségben az endgame ), szóval megnéztem a La Isla Minima-t. Igazi kis spanyol gyöngyszem a krimi kedvelőinek, nem olyan rég néztem csak meg a True Detectiv sorozatot, annak az 1 évada spanyol változatban, jó kis krimi. A végén nem teljesen értettem, hogy mi volt a jelentősége a
fényképnek, amin nem látszik semmi, csak egy kéz egy órával, lehet semmi? #értékelés
[ Módosította: vond ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
emiki6
veterán
válasz Viszlát #124994 üzenetére
Ha már ki mit mer téma: én pl a powder blue-ból nem merném belinkelni az ominózus jelenetet. Mondjuk abból kéne egy olyan, amiből eddi redmájer bámulásai ki vannak vágva.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Ispy
veterán
válasz gboszi #124992 üzenetére
Szerintem én félreértettem, azt hittem azon nyafogsz, hogy a virágboltos megjelenés után jön majd az endgame kommentdömping.
A többire inkább nem reflektálok, mert aztán megint lecsap a moderátor keze, aztán ki kell majd törölnie vagy 100 offot.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
gboszi
senior tag
A többiek leírták (meg aztán te is )
persze nem a keménymagra gondolok Csak sajna ahogy olvasgatom a forumot sok embernek akkor “jelenik meg”, “jön ki” a film amikor virágboltos lesz. Azt követi ott a nyávogás hogy miért nincs még hozzá felirat, majd a miko’lesz má’ szinkron. Az meg már ténylef nagyon off, hogy mennyi sd anyagot szednek le...(off a harmadikon: egyszer a forumon volt egy srác aki irta, hogy az Eredet jopofa volt de nem nagy szám, nem érti az imdb-t. Kiderült hogy telon nézte a buszon hazamenet.)
"If you're good at something, never do it for free!"
-
vond
MODERÁTOR
válasz #42308056 #124989 üzenetére
A videó címe esetleg?
Nem egy nagy film, a főszereplő csávó néha kifejezetten idegesítő, de Connelly kisasszony kárpótol mindenért. Mondhatni elég rendesen az Ő bájaira épül a film.
De hogy ne csak az idomairól legyen szó: Aki még nem látta, az nézze meg az Only the Brave-et. Az amúgy is nagyszerű filmből még ki is emelkedik, pedig a többiek is odatették magukat rendesen.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz paatrick #124986 üzenetére
Óóóó, Jennifer Connelly.
Kelly McGillis felett tényleg jobban eljárt az idő, és rendesen meg is hízott. De azt azért hozzá kell tenni, hogy rém előnytelenek azok a képek. Lesipuskás fotókon (a való életben) általában a "konzervált" sztárok is gázabbul néznek ki.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
paatrick
őstag
Régi csaja nélkül hepajkodik Maverick a Top Gun 2-ben
Lényeg: "McGillis az ET Online-nak azt nyilatkozta, hogy azért nem szerepel a filmben, mert "öreg vagyok és kövér", és nem kérték fel a szerepre, de el sem vállalta volna."
Nagyon vitatkozni nem lehet vele.
vs
Új csaj Jennifer Connelly 48 évesen bikiniben (na jó ez 2 éves kép)
egyébként ő volt az Alitában a doktornő.Amúgy brutális hogy a mai szinésznő generáció milyen sikeresen tudja konzerválni magát
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Ispy
veterán
válasz #42308056 #124981 üzenetére
Én például megnézem először moziban, de ott nem a minőség és az intimitás a cél, hanem a nagy kép, nagy hang és a közösségi élet.
Aztán megnézem itthon is, ahol jó a kép, igaz rosszabb a hang, de egyedül vagyok. Mind a kettőt szeretem, de teljesen más élmény.
-
törölt tag
válasz gboszi #124976 üzenetére
Szomorú hogy nem járnak moziba az emberek. Inkább otthon nézik tévében, aminek lehet szebb a képe de kisebb. Én meg extrán szeretem a mozi hangulatát is, hogy benn vagyunk székek közt, lemennek előtte a reklámok, popcorn illat van, vannak akik roszognak kicsit a kajával.
-
gboszi
senior tag
Na várom a "most néztük meg az Endgame-et" hozzászólásokat. Vagy mégsem, majd a szinkron után...
(Tudom, hogy trollkodás, de valahol szomoru, hogy álltalában ez van)"If you're good at something, never do it for free!"
-
Ispy
veterán
válasz emiki6 #124926 üzenetére
Az eredeti predator, igaz nem horror, viszont nagyon jól építi fel a feszültséget a filmben folyamatosan, jók a zenék is, és nem azért
hal meg mindenki, mert tele van a film idiotákkal, hanem mert esélyük sincs a túlélésre. Visszatérve a prometherusra, ott is lehetett volna simán olyan megoldás, hogy a tudosok meglátják az alient, elkezdenek menekülni, az meg egyszerűen levadássza őket, sokkal elegánsabb megoldás lett volna, a jajdecukivagygyereide helyett.
-
Cyberpunk
félisten
Mad Max folytatáshoz mit szóltok? És lesz egy spinoff Furiosa történetével. Egyébként a 2015-ös filmben messze Furiosa vitte a pálmát, Max karaktere nem jött be, Pedig Tom Hardy jó színész, de Charlize Theron jobb volt.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
gyuromoj
veterán
Ja, ma sikerült megnézni a Detective Pikachu-t.
Egynek jó volt, kicsit visszajöttek az általános iskolas éveim.
Pikachu pedig full cukker volt.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Mik76
senior tag
válasz lezso6 #124925 üzenetére
Ez a film szerintem is nagy nulla, pedig sokat vartam tole. Igaz leginkabb vfx szempontbol mivel anno nagy dolog volt hogy valodi fej csere volt benne a Digital Domain altal ha jol emlekszem. Sajnos az is olyan volt hogy egy ket helyen jo lett, de tobbnyire bukott.
De tenyleg remesen tultoltak a nyalat meg a grandiozus egybe eseseket. Ezek miatt inkabb tunt sutanak az egesz a vegere, de en is ismerek olyan csajt akinek ez valami fantasztikus volt. Persze total odavan Brad Pittert szoval igazabol mindegy is milyen a film.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Cyberpunk
félisten
válasz Yodamest #124941 üzenetére
Azt aláírom, hogy nem volt valami nagy látványos dobás az a jelenet. De a filmben is megfejti miért történt úgy, és került oda. Na jó azért kvantumfizikát morzézni az érdes, nyilván meg lehet oldani, főleg ha aztán van idő rá. Egyébként kicsit talán hajaz a 2001 Űrodüsszeia híres/emlékezetes jelenetére. Lehet valami olyasmi volt a célja a rendezőnek.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Cyberpunk #124939 üzenetére
Maga a féreglyukba bemenés, áthaladás baromi izgalmas volt, meg azt azt megelőző előkészületek, valami ilyesmi érzést hiányolok, ebből kellene még több. Persze nem tudhatják mi lenne odaát, de annyi mindenről csináltak már filmet, ami nem tudható, meg elképzelhetetlen, akkor miért ne lehetne megpróbálni valahogyan valóság közelien (persze nem túl ) bemutatni ilyen sci-fis dolgokat filmvásznon. A Mentőexpedíció is nagyon tetszett, mert viszonylag reálisan próbálta bemutatni a dolgokat, tényleg el tudtam hinni, hogy ott, így életben lehetne maradni egy idegen bolygón, lényeg, hogy nem ment át eszetlen ufós vagy pillangóhatás szerű elvontságokig.
-
gyuromoj
veterán
IT part 2. - 2 óra 45 perc
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Yodamest #124938 üzenetére
Egy épített “tér” volt, vélhetően az emberek a jövőben/ből rakták oda azt a fekete “lyukat is”, ahogy a féreg lyukat a Szaturnusz közelébe. Igazából az égadta világon semmi sem biztos egy fekete lyuk belsejéről, találgatások vannak. A tudományosság nem is ebben keresendő, hanem ahogy ábrázolták a fekete/féreg lyukat, ahogy bemutatták a relatív időt (idődilatáció), és kuriózumnak mondható az is, hogy nincsenek hang effektek az űrben ábrázolt jelenségeknél. A legtöbb sci-fi film nagyon illúzió romboló e miatt.
Egyébként a vége nekem sem tetszett, persze amikor találkozott a lányával az meghatott.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Yodamest #124937 üzenetére
lemaradt: teljesen ide vág még pl. az Interstellar is. Ott is ez volt: áá fekete lyuk, vajon mi lesz odaát? Vajon egy másik galaxis? A világegyetem legnagyobb rejtélye megoldódni látszik.... erre mi lett belőle? bekerült szegény emberünk egy könyvespolcba és onnan jelzett a lányának what? nem most láttam a filmet, nem tudom pontosan mi is lett végül, de tudom hogy csalódott voltam, mert elcsavarták az egészet, minél távolabb a tudománytól, hogy minél ezoterikusabb, szimbolikusabb, elképzelhetetlenebb legyen és ezzel kivették az élét az egésznek, ergo elgyáváskodták. Végül pont azt nem válaszolta meg a film ami érdekelt volna, és lett belőle egy Pillangóhatás? szerű fiktív valami.
-
Yodamest
veterán
válasz paatrick #124936 üzenetére
hát végül le is jutott, reméljük lesz folytatás. amúgy szinte biztos, hogy nem lesz, pedig nagyon kíváncsi lennék. (még ha akarnának is folytatást, szerintem senki nem tudja megírni, hogy ez hogyan folytatódjon innentől, vagy valami ordenálé nagy baromságot hoznának ki belőle)
De most tényleg, eszement hülyeségekről tudnak filmeket készíteni, az önálló életre kelt gumiabroncstól kezdve, táncoló papucsokig, viszont ilyen igazán mélyenszántó témákba meg nem mernek beleállni. A Prometheus 2. részét is baromira vártam: fú elmennek a teremtőkhöz, mi a fene lesz ott? hogy néz ki a bolygójuk? milyen fajok alakultak ott ki? mik a céljaik? miért létezünk? miért teremtettek minket? - majd ez helyett jött egy Alien 1 remake film, mint "Prometheus folytatás".. kösz. Kicsit elgondolkodtató dolgokba már nem mernek beleállni, kivéve a Mother féle művészkedő filmek, de azok meg már annyira szimbolikusak, hogy pont ezért gyáva próbálkozások. Igenis legyen egy film ami a képembe tolja, legalább a rendező elképzelése szerint, hogy: na igenis isten nem létezik, igenis azért teremtettek minket az alkotók mert ez és ez, ne gyáváskodjunk már hollywood....
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz Yodamest #124934 üzenetére
Ez addig érthető lenne, amíg mondjuk egy ártalmatlan új növényről vagy egy mikroszkóp alatt vizsgált új élőlényről lenne szó.
De ittkonkrétan kibelezi a legénységet, túlél az űrben, kb halhatatlan, és ő ezek tudatában menti meg. Ezzel veszélyezteti az összes megmaradt társa életét, ha meg lejut a Földre akkor... Lehet újra is nézem, megjött a kedvem hozzá
Csak hogy Alien Covenantot is idehozzuk:
Ott se maradt a bolygón a fákon kívül semmi.[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
salesman
őstag
Nekem tetszett, ajánlom másoknak is.
BajnokokTürűűűdrááá!
-
paatrick
őstag
válasz Cs1csó #124927 üzenetére
Abban kevesebb van, én így mondanám. De mikor a
néger fószer a lábán rejtegetve megmenti a szörnyizét "ez egy új életforma nem hagyhatjuk meghalni" felkiáltással
közben már megölt vagy 3 embert, azért ott megkapja a néző az agyfaszt6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Yodamest
veterán
jaja az a jelenet megvan nekem is ott a barlangban azokkal a szintén alientojás szerű cuccokkal... meglátnék egy olyan kígyószerű dögöt kikukucskálni a tojásból ESZEMBE nem jutna, hogy szólítgassam és meg akarjam simogatni a kis buksiját mintha valami háziállat lenne... durva, hogy ezekre így nem tudnak vagy nem akarnak figyelni, pedig nagyon kizökkentő hatással van a nézőre
Ő az
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
"De az első alien film is tele van ilyen megmagyarázhatatlan baromságokkal emlékeim szerint, szóval akkor sem volt jobb a helyzet."
+1, Ripley vagy ki volt az egyetlen átlagos értelmi szintű szereplő, a többi mind életképtelen volt.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
The Curious Case of Benjamin Button (2008) (Benjamin Button különös élete)
Már jó régen láttam, úgyhogy muszáj volt felfrissítenem ezt az élményt, főleg mivel a Forrest Gumpnál is viszonylag friss az élmény (pár hónapja láttam utoljára), így lehet hasonlítgatni. Ugye ugyanaz az ember írta forgatókönyvet, s nemcsak a stílus, hanem maguk a sztorik is nagyon hasonlóak.
Hát, ez a film a barátokköztön szocializálódott klimaxoló ezoanyukákra szabott Forrest Gump, ennél több nyálat már csak a Mr Nobody tartalmaz. Pedig rengeteg jó pillanata van, de sok helyen brutális szekunderszégyent éreztem. 4/10
#értékelés[ Módosította: vond ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
paatrick
őstag
válasz emiki6 #124920 üzenetére
Pont a napokban néztem újra, és nem is emlékeztem hogy ebben a szereplők nem maguktól ilyen sablonok, hanem mindegyiknek butítják a jellemét.
Különféle gázokkal bombázzák őket így lesz a szociológus hallgatóból kanos bunkó izompacsirta, a normális csajából meg kurvás szőke buta csaj.Bár meg kell mondjam másodjára már nem volt akkora durranás mint elsőre.
-
Ispy
veterán
válasz Yodamest #124922 üzenetére
Nekem (az egyébkén nekem tetsző) prometheus epikus jelenete ugrott be, ahol egy idegen bolygón egy furcsa alien képződménybe éjszakára ragadt tudosok jutottak eszembe, akik tudos létükre is sikeresen kinyírták magukat a barlangban.
De az első alien film is tele van ilyen megmagyarázhatatlan baromságokkal emlékeim szerint, szóval akkor sem volt jobb a helyzet.
-
Yodamest
veterán
Ez amit mondasz az Alian Covenant egyik "epikus" jelenetét juttatja eszembe, azóta is felszoktam hozni, mint a filmtörténelem egyik intőpéldáját:
Lemennek a pinyóba az őrmester és a gonosz android. Tele a helység alien tojásokkal, amik érdekes módon lüktetnek is. A katona kérdezi az anroidot, hogy "ezek meg micsodák?" Azt a választ kapja, hogy tojások és egy anyára/gazdatestre várnak - valami ilyesmi... A katona erre közelebb megy... Az android mondja neki, hogy nyugodtan jöjjön közelebb és nézzen csak bele... Erre emberünk odamegy az egyik tojás mellé, amiről azt se tudja mi a faxom, full földidegen életforma, de azért föléhajol és jól belenéz!!!! Naná, hogy az arcában landol egy pókalien és telepetézi....
Jó lenne ha már leállnának az ilyen faszságok gyártásával, nem hiszem el, hogy több ember is rábólint az ilyen idiótaságokra.... pedig nem is arról van szó, hogy olcsóbb lesz tőle a film vagy bármi, egyszerűen csak nem kellene ilyen irdatlan nagy hülyeségeket csinálnia a karaktereknek. Én nagyon várok már egy okos horrort, ahol a szereplők helyesen, életszerűen, okosan cselekszenek, ám ennek ellenére is elkerülhetetlen a végzetük, jó lenne már egy ilyen.
A horrorfilmekben sorra olyan érzésem van, mintha a karakterek öngólokat lőnének és amiatt kapnának ki/halnának meg.
-
-
nagyúr
válasz Yodamest #124916 üzenetére
Mert ami szar az szar, nem csodálom... Ez meg az új kedvencek temetője ez a kaliber. Az "Us" is némileg csalódás volt, nagyokat ásítottam azon is, de ott a végén legalább van egy fasza csavar, de azért végigseggelni 2 órát... nem biztos megéri.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Yodamest
veterán
A csodagyerek (The Prodigy)
Nem is tudom mit vártam, reméltem kapok egy horrort végre, ami nem kúr fel következetlen cselekedetekkel és fostos lezárással, de hát ezt mind megkaptam sajnos. Még oké is lett volna az alapstory, de a szülők (főleg az anya) amit leművelnek ebben a filmben, arra csak megveszekedett fejrázással tudtam reagálni...
Még addig el is ment, hogy rendben, a gyerek rávágott párat az iskolatársára a villáskulccsal, oké hát van ilyen... de amikor már tök egyértelmű, hogy ő egy sorozatgyilkos és az anya megtalálja a gyerek által megcsonkított kutyájukat a pincében, vérben úszva.... Ott első dolgom az lett volna, hogy na jó még MA ESTE megyünk és valami zárt osztályra betesszük ezt a "gyereket", de biztos, hogy ezzel egy házban én nem alszom el! Ehhez képest, amikor ezt az apa felhozza, az anya csak annyit reagál, hogy "te be akarod záratni a fiunkat?"
Majd a következő jelenetben már mintha mi sem történt volna, éjszaka van és ott vannak továbbra is egy házban ezzel a csonkító gyilkos gyerekkel... WHAT? Hogy tud így elaludni bármelyik szülő? Ráadásul ahogy néztem elég édesdeden szunyókáltak... hát arrafelé nincs gond az idegekkel az is biztos.Mikor az apa végre kocsiba ülteti a gyereket és elvinné beadni valahová, az is milyen jelenet már? Eleve ilyen esetekben a való életben 100% hogy mindkét szülő ott lenne, az anya nem akarta elkísérni a fiát? Nem akarta látni mégis milyen helyen lesz hetekig, hónapokig a gyereke bezárva? Ilyen nincs a való életben, ráadásul tudom, hogy gyilkolni képes a srác, nem ültetem be csak úgy mindenféle felügyelet nélkül a hátsó ülésre egy kurva nagy metszőollóval a kezében OMG. Az az olló volt vagy 40CM, azt hogy nem vették ki a gyerek kezéből indulás előtt?
A végén is, mi a tököm az, hogy a félbeszelt, kibelezett csaj gyomrába tömködi a törölközőt, ahelyett, hogy a gyilkos gyereket figyelné, esetleg elgáncsolná, leteperné akármi. Ehhez képest, a menthetetlen vérben úszó áldozatot pátyolgatja és nem pedig a potenciális veszéllyel foglalkozik, a gyerek addig simán kisétál a házból és éli világát. Persze ez okozza végül a végső tragédiát is.
Ekkora egy bugyuta filmet, mondanám, hogy ritkán látni, de sajnos nem. Nem ajánlom senkinek, engem a szereplők suta, idióta, mintha mi sem történt volna az előző jelenetben jellegű cselekedetei, teljesen lehoztak az életről. 10/2
#értékelés[ Módosította: vond ]
-
BabMester
senior tag
válasz shotika #124907 üzenetére
Ennél a fantasztikus magyar című 'Bazi nagy francia lagzi 2' jobb:
Egy gazdag francia 4 lányát elveszi egy zsidó, egy arab, egy néger és egy kínai, ráadásul még egy afgán menekültet is befogadnak.Amilyen szörnyen hangzik, annyira egész jó a végeredmény, a film végig magán röhög (a kínai nundzsakut vesz önvédelmre, a néger rasszista, a zsidó nem tud megtanulni héberül...) emiatt a gyepes agyú rasszisták is jól eltudnak kacarászni rajta
[ Szerkesztve ]
-
válasz Cs1csó #124909 üzenetére
Várja a franc. Nekem a Daniel Craig féle "Bond univerzum" már ultrafeminizmus nélkül is elég borzalmas volt, hát még így.
Amúgy nemrégiben olvastam egy érdekes jóslatot, hogy hova fog jutni a franchise:
"A James Bond-franchise következő filmjében a nyugdíjas Bond mellett feltűnik az új 007-es, egy fekete nő. Ha minden jól megy, a következő nemzedékek számára James Bond már nem szexista macsót, nem hidegvérű gyilkost, nem a brit imperializmust érvényesítő, laza playboyt jelenti majd, hanem egy többszörösen hátrányos helyzetű, büszke, kisebbségi feministát. Remélem, a jövő 007-es filmjeinek készítői következetesek lesznek, és a következő Blofeld a világ elpusztítása helyett nőket akar majd rabszolgasorba taszítani, a Bond-lányok csadorba burkolt asszonyok lesznek, akik azzal próbálják majd megakadályozni az elvetemült tervet, hogy doktori disszertációkat írnak az iszlám és a feminizmus sok évszázados kapcsolatáról, a 007-es pedig többé nem gyilkol, és nem csábít el senkit, hanem egzotikus városok szupertitkos safe space-eiben Blofeld-ellenes kommenteket ír. Blofeld végül elbukik, mert Instája nem képes átlépni az ezer követőt, miközben a 007-es megszerzi egymilliomodik feliratkozóját."
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Cs1csó
félisten
válasz emiki6 #124904 üzenetére
Tudod egy hülye százat csinál. Ezzel próbáltam a fokozott tetszésem kifejezni. Azt a filmet a kilóra megvett filmsztárok sem mentették meg: Christoph Waltz , Jennifer Connelly , Mahershala Ali , Edward Norton és a kisebb nevek: Jeff Fahey, Jackie Earle Haley, Jai Courtney (őt kimondottam utálom amiért egy Terminátor és egy Die Hard filmbe is beletették)
-
Ispy
veterán
Kedvet kaptam egy mátrix újranézéshez, az első még 20.év távlatából is megállja a helyét, igazából akkor sem lett volna gond, ha lezárják a sztorit az első végével.
Azért Keanuban már itt is volt egy kis John Wick, igaz még kis pelyhes volt ekkor.
-
k-adi
nagyúr
válasz Tibiajax #124889 üzenetére
Sorozatok mostanában ezerszer jobbak mint a filmek, így nem is csodálkozom, hogy alig van új komment itt, de tessék előző héten ezt néztem és szar volt, úgyhogy ajánlom neked:
Csekély esély (2019)
Long ShotErőlködés és szar poénok jellemzik a filmet. Seth Rogen még mindig a lecsúszott, füves csávót próbálja életben tartani, Charlize Theron pedig egyszerűen nem találja a helyét a vagány akcióhős és a romantikus vígjátékok közt... A történet kiszámíthatóan szar, tele pc-vel
[ Módosította: Viszlát ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest