Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Ja, én (is) voltam aki kritizálta itt anno az új Batman-ek komorságát, akkor részletesen ki fejtettem miért, most nem akarom újra. Annyit még hozzá, hogy a rendező eddigi összes filmje bejött (a Memento az egyik kedvencem a mai napig), de a Batman-jei valahogy pont nem hozták a kiugró élményt, sőt, egy átlagos "de azért egyszer megéri" filmnél is kevésbé találtam jónak őket. Nem kötöttek le, felesleges, túl hosszú jelenetekkel és párbeszédekkel teli rétestésztának tűntek, amik ráadásul alapból is elég hosszú filmek, a komorság (beleértve a túl sötétre vett képi világot) meg csak félig-meddig volt eltalálva, a hangulatot nem nagyon adta át, inkább sótlan, ízetlen unalommá tette még inkább. IMO. Mert azért lehet később (ha nagyon nincs más) ráveszem magam és adok az első résznek egy újabb esélyt, hogy ennyi év elteltével tudnám e esetleg már értékelni valamilyen fokon.
Ajánló: TAU (2018) ->Kis költségvetésű, párszereplős sci-fi-horror-thriller. Nem egy világ és műfaj megváltó, de az átlagosnál érdekesebb és igényesebb, amolyan "gyöngyszemecske".
-
törölt tag
Drakulics Elvtárs - Ősszel érkezik, a Kádár-kori vámpírtörténet, Bödöcs is felbukkan benne. cikk + trailer a linken
-
Yodamest
veterán
válasz Tibiajax #125084 üzenetére
Én a The 100-t ajánlom neked, ha az nem húz be akkor tényleg semmi. Nekünk egyik kedvenc sorozatunk és környezetemben is aki látta nem bírta letenni és csak azt nézi már hetek óta. Tegyél vele egy próbát, nagyon nagyon jó! (főleg ha a legyek urát pl. szereted, vagy legyek ura szerű alapkoncepciókat, persze sokkal messzebbre fut ki a sorozat ennél konkrét és átvitt értelemben is )
A Breaking Bad kapcsán pedig csak annyi, hogy vicc nélkül, de szerintem 2 rész alapján nem lehet megítélni. Már nem ma láttam, de úgy rémlik ott az 1-2. részben konkrétan épphogy csak összejön a breaking duó, épphogy csak összeállnak, lényegében pont onnan indulna be a film, amikor elkezdik a cartelnek készíteni a metát. Korai 2 rész után letenni, még akkor is ha az nem jött be, mert mondom ott még semmi olyan nem történik ami miatt a sorozatot oly sokan kedvelik, az később jön.
Egy 4-5 részt én adnék neki és egyébként nálunk pont így volt: elkezdtem nézni, asszonypajti mondta, hogy őt ez annyira nem érdekli az első 1-2 rész alapján. Majd ahogyan én néztem tovább és ő néha ott ragadt már azon kaptuk magunkat, hogy együtt nézzük, kb az 5. résznél mondhatta, hogy na jó nélküle mostmár nehogy tovább nézzem, mert nagyon érdekli innentől.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Tibiajax #125067 üzenetére
nekem a reggeleket, mert abban a megállóban várunk a céges buszra minden reggel
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Viszlát
addikt
válasz emiki6 #125090 üzenetére
Aka Jodie Foster. Ők ketten viszik a facsipesz prímet.
Szerk: na jó, azért facsipesz mert a facsipesz alapállapotban meg van feszülve avagy be van feszülve, arcmimika zéró de legalábbis erősen limitált, egy funkciója van, egy dolgot tud, másra nem jó. Nekem ezért mindig a facsipesz jut eszembe ezekről az emberkékről.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
Egy se nem unalmas se nem érdekfeszítő történet, "vicces" végkifejlettel, korrekt színészi alakításokkal, mégsem tudom elhessegetni magamtól az érzést, hogy mire gondolhatott a költő amikor úgy döntött, ezt muszáj megfilmesíteni. Jesse Eisenberggel amúgy is mindig dilemma, hogy azért válogatják be őt, mert a megformálandó karakter facsipesz így ő az értelemszerű választás mint a facsipesz fej, a facsipesz személyiség, a facsipesz mozgás alfája és omegája, vagy csak valahol valaki úgy gondolja, hogy ez a facsipesz ez bizony bevonzza az embereket a mozikba, szerezzük meg őt a szerepre, és aztán ő csinál minden egyes szerepéből facsipesz figurát, mert nem tud mást. A legjobb az volt amikor a Most már látol engem(?) című bűvészkedősben próbált laza facsipesz lenni, nem remélt komikus elemet csempészve ezzel a sorok közé.
Ezenkívül még annyi maradt meg, hogy Eric Northman kopasz, Salma Hayeknek 50 felett is még mindig zabálnivaló az akcentusa, Michael Mando meg igazán kaphatna már egy komolyabb szerepet is, eddig akármiben láttam, mindig jól csinálta. Egyébként ennyire egyértelműen 5 pontos filmet még talán nem is láttam, annyira középszerű, némileg céltalan, némileg felesleges, de nem rossz annyira, hogy egynek simán elmegy ha nagyon nincs más kategória, abszolút nem kérdés a 10-es skála közepe.
5/10
#értékelés[ Módosította: vond ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Mik76
senior tag
válasz Tibiajax #125084 üzenetére
Jo, jo... Nem kell komolyan venni, akkor szemforgatast raktam volna a vegere. Legyen inkabb szarkazmus.
A lenyeg hogy ha van egy sori ami valahol a 6x12x50 perc hosszu, akkor abbol 2 epizod az edeskeves arra hogy megitelj valamit. Foleg mivel pl a BB nem az olcso egy epizodos hatasvadaszatra utazik, hanem egy sziklaszilard tortenetet mesel el. Nem szarra nyujtott retesteszta, hanem egy lassan de biztosan epitkezo folyamat.
Persze ha a stilusa idegen, az egy dolog. De ket epizod utan azt gondolni hogy mi erdekeset tudna meg ez mutatni, picit tulzas.
Beke.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
válasz Tibiajax #125061 üzenetére
Ha lenne itt jó mozi a közelemben, akkor ott nézném, de itt Veszprémben a Balaton CC meglehetősen gyenge. BP-n az elmúlt 10 évben az Aréna Plázában voltam néhány éve, ami ugyan jobb, de nem voltam elájulva.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz diablo1984 #125070 üzenetére
+csicso82 jah. az.. már csak a két hülye hiányzott, a fal mellől
Mik76 értem a gúnyt.
figyelj, milliárd sorozat, milliárd film várja h megnézzem és találjak benne valamit, valami olyat, amitől eldobom magam. vagy legalább csak élvezzem tényleg, mint mondjuk most épp az Irishmant. nem kérek én sokat, csak fogjon meg. bármivel
na most, ha engem 2x45perc alatt nem tud egyáltalán elkapni és azt veszem észre, h közben inkább megnyitom a ph-t vagy belepörgetek a végén már, akkor nincs miről beszélni
20évvel ezelőtt biztos jól működne ezek közül az álítólagos nagyok közül bármelyik, ha mondjuk nem lenne úgy nagyon más rajta kívül pl, vagy csak kevés.de egyébként ez sem igaz....nem. akkor se nézném, ha nem nyújt semmit nekem, vagy - csak ennyit. 20éveis volt egy x-files, vagy egy e.r. azokba simán belenézek ma is és nincs az h ásítozás, a színészek és karaktereik semmilyenek, mert akkor is jók voltak, ma is ugyanúgy azok. amelyik alkotás ezt nem tudja, arra nem pazarlok még 10x45percet, hogy majd addigra kialakul valami - talán
részemről ennyi -
törölt tag
Chase: [link]
Hogy a francba áll ez 7,2 ponton IMDb-n??? Konkrétan egy amatőr film, az alap történet kb. elmegy, de ezen kívül minden szó szerint egy nagy rakás szar benne. Van olyan jelenet, ahol kameraváltáskor változik a bevilágítás. Ez a szakállas hipszter főszereplő, meg az ellenség orosz kopasz-szakállas hipszter verőlegénye meg viccnek is rossz. De már ott éreztem hogy gondok lesznek, mikor egy Poe idézet után egy nagyon menőnek szánt, de valahogy kicsit bénán megvalósított főcím jött, aztán egy Ponyvaregényhez hasonló szótáras meghatározás...
#értékelés
[ Módosította: vond ]
-
SunMount3r
nagyúr
Endgame: Korrekt, de az utolsó 15 (és legfőképpen az utolsó 5) perc megint túltolt Hollywoodi PC volt megint, ez nekem nem kellett volna így pont a végére.
Legalább a GOG vonalon továbbmegy a dolog majd, úgyis az kedvenc szálam az egészből, majd meglátjuk.
-
Ispy
veterán
Jobban tetszett, mint a hazatérés, a 12 éves lányoknak is bejött.
A film első fele olyan volt, mint egy tini vígjáték, a második fele meg mint egy tini vígjáték szuperhősökkel.
A legjobb jelenet a 2. stáblistás volt, kár hogy nem azzal kezdték, ott kezdett el igazán érdekelni.
#értékelés
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
OPiiPO
veterán
válasz enginev3.0 #125044 üzenetére
"Szerek használatát nem hiszem hogy filmbe illő dolgok" - izé, az elmúlt 30 évben milyen filmeket néztél?
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Ispy
veterán
válasz Mik76 #125072 üzenetére
Engem meg pont ezek a maffia filmek hagynak hidegen, mindenki elárul mindenkit, aztán meg sorban meghal mindenki, egyet láttál, láttad az összeset.
Mondjuk ha a braking bad kuka, akkor a többit már nem is kell erőltetni.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
foxymaci
senior tag
[The Lighthouse]
Robert Pattinson és Willem Dafoe_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
Mik76
senior tag
válasz Tibiajax #125063 üzenetére
Van ez igy. En is kukaztam a Nyomorultakat mert az elso husz oldalon nem tortent semmi. Sok hulye meg mind mondja hogy mennyire merfoldko. Hat egy nagy loszart. Husz oldal es mar mindent lehet tudni rola. Meg kulonben is... Mi a szar tortenhet abban a maradek 1500 oldalban amiert erdemes lenne elolvasni.
Hulyek ezek en mondom. Mar igy is sokkal tobb eselyt kapott mintha a konyv hatuljan az ajanlot olvastam volna el csak. A sittes meg a pap meg a franciak....http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
devil-k
nagyúr
Fehér éjszakák
Midsommar8/10
Lényegesebben jobb és erősebb alkotás, mint az Örökség. Nem egyszerű műfaj, már-már dokumentumfilm jellegű, bár az első fele a filmnek elég lassú és vontatott, már szinte túlzásnak éreztem... A brutalitás, a nyerssége viszont mindent visz, ettől függetlenül egy-két résznél hiányoltam az erőt a többihez képest.
#értékelés
- mozi bolondéria -
-
bagyulajuve
addikt
válasz Tibiajax #125063 üzenetére
Csak kicsit mellékvágányon jegyzem meg, hogy a sorozat vs film dolog nálam az elmúlt 5 évben sokat változott:
- régebben filmes voltam, csak 1-2 sorozatot néztem
- ma egyre kevesebb filmet nézek, mert a színvonal egyre romlik, viszont több sorozatot nézek, mert sokszor jobb történeteik vannak, árnyaltabb karakterábrázolások jellemzik és a minőség/technikai színvonal sokszor a csúcsfilmekét közelítiMaffiózók nálam numero uno, de vannak még jók, kicsit rájuk kell hangolódni általában
Resistencia eterna
-
Tibiajax
nagyúr
válasz sixpak #125062 üzenetére
hát lehet, igazad lesz..ilyeneket kéne néznem
már annyit néztem a Tony Sopranoékat h kívülről fújom, ezért épp ezekben a napokban próbálkoztam valami új sorozattal. tudtam, nem lesz egyszerű, főleg Silvio-ék után.. indításnak egy ajánlott gengszter/bűnözés/szerencsejáték-kombós nagyon ajánlott alkotás (Magic city), első rész után kuka.. gondoltam, jó akkor csapjunk a közepébe, legyen a legjobb a világon, amiről olyan ódákat zengenek, Breaking bad. hát bzmeg... : D két részt hagytam neki, direkt, nehogy csak a pilot után legyen gyorsvéleményem, de inkább hagyjuk-kategória az is. hihetetlen, mennyire gyenge, egy nulla. és erről zengenek ódákat. hogy egy fsz behülyül és akkor most ő lesz a tanárból a népirtó meg igazságosztó. kit érdekel ez?? láttunk már ilyet is.. halál érdektelen.. aztán ma elkezdtem a the Shield-et -merthogy ugye az is úristen, mennyire durván jó- hát, két részt adtam neki, csont nélkül kuka.. egy érdektelen semmi. faszkalap rendőrök, ahogy egymással küzdenek. nagyjából ezzel telik el 2x45perc.. olyan rohadt érdekes, ahogy a Maffiózók már az első rész már magával visz, a karakterek meg egyáltalán a főhős és a vele való történések, ezek a szutykok, labdába se rúgnak mellette. pont ugyanolyan fosok, mint az összes kaptafa axn-es nci:s meg társai. egyet láttad, láttad mindet. hányinger.. de folytatom a tovább vadászást, nem adom fel
mondjuk ez az ajánlásod pont nem ilyen sztori, hanem doku. ez azért más.. de mondom, lehet többre megyek ezekkel -
válasz negyven2 #125051 üzenetére
Huhh, nagyon nosztalgikus 90-es évek jellegű, de atomhatásvadász 21. századi is egyben. Hát nem tudom mi lesz ez, de nagyon tetszetős, a 90-es évek a kedvenc filmkorszakom, az egyik kedvenc rendezőm Martin Scorsese. És nagyon örülök hogy Netflix, s nem kell moziba menni érte.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Viszlát
addikt
válasz Tibiajax #125052 üzenetére
Bocsánatot kérek a racionalista megjegyzésért újfent, de remélem dolgoznak még egy kicsit a fiatalításos grafikán, szerencsétlen de Niro úgy nézett ki mint valami videójáték figura.
Amúgy meg hangulatban erős, de hát ez várható volt.
[ Szerkesztve ]
-
Mik76
senior tag
válasz #42308056 #125054 üzenetére
"De miért baj hogy komor? Érthetetlen ezen fennakadni."
Amig megy a bugyuta viccelodes a marvel minden fel perceben addig az emberek elfeledhetik hogy "bajban vagyunk, nagy bajban, szankig er a szar."
Hogy egy klasszikust idezzek.[ Szerkesztve ]
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Narxis
nagyúr
válasz #42308056 #125054 üzenetére
Ezaz, én szeretem a komorságot. Igazából jó az ha van egy humorosabb meg egy komorabb szuperhősös világ de utóbbi kezd eltűnni, BvS-ben meg szerintem bénán csinálták meg.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Ispy
veterán
válasz Alexios #125053 üzenetére
Mondjuk egy batman az eleve nem egy vidám sztori, ahhoz kell a komor hangvétel, szvsz, mondjuk nekem nincsen bajom a kevésbé jópofizós stílussal.
De az én véleményem nem ér sokat, semmi különbséget nem látok marvel és dc között, sem tartalomban, sem minőségben.
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
ColdMan
tag
válasz bagyulajuve #125049 üzenetére
A Hachiko után én sem voltam feldobva...
Megrázó film, föleg az olyan kutyabolondoknak, mint pl. én. -
-
-
enginev3.0
félisten
Tele van veszéllyel, de nem kell reklámozni
Nem hallotok ti elég tinédzser öngyilkosságot? Na az ilyen filmek pont rá segítenek erre, mert néhány önbizalom hiányos tini azt hiszi hogy ha nem él így vagy nem csinálja meg ezeket akkor már bele sem illik a világba
Am.
Egyébként csak egy film, kitomboltam magam, jól esettÖrüljetek ha nincs körülöttetek olyan személy aki erre fogékony és akit ez hátrányosan érint, nekem van, rohantam már megvagdosott kezű, begyogyszerezett fiatal lánnyal pszichiátriára, nem jó élmény, látogatni sem
És pontosan tudom hogy az ilyen filmek milyen hatással vannak rá
99%ban a szülő hibája, és ez szomorú és vitathatatlan
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz Viszlát #125040 üzenetére
Nem éltem lufiban, pont ezért bosszant fel egy ilyen film, és mert a környezetemben is van személy aki fogékony erre, természetesen a film tetszett is neki nagyon, mert fel sem fogja ésszel
De a pasis témától elszakadva is, az iskola kerülés, a szülő kizárása az életünkből, mert mi vagyunk az okosabbak, és az alkohol stb... Szerek használatát nem hiszem hogy filmbe illő dolgok
-
Ispy
veterán
válasz enginev3.0 #125039 üzenetére
Minden generációnál felmerülnek ezek a kérdések, nincs új a nap alatt, az hogy ebből a filmből milyen következtetésre jut egy 15 éves lány az meg a szűlő felelőssége, nem a filmé, szvsz.A világ nagy és tele van veszéllyel, ettől semmi sem védi meg a gyerekeket.
Egyébként attól mert a film bemutat egy kitalál helyzetet, még nem jelenti azt, hogy buzdítja is rá a nézőit.
Persze nem védeni akarom a filmet, de a leírása alapján ez egy tini szerelmes történet, semmi extra.
-
törölt tag
Talán az egyetlen olyan romantikus film volt a P.S. I Love You, amit képes vagyok egy seggel végigülni, és még élvezem is.
Na, jön a folytatás. Vegyesek az érzelmeim.Októberben megjelenik az Utóirat: Szeretlek! folytatása by HVG Kult
szerk:
Jah, bocs. Ez könyv lesz. Mindegy, most már itt hagyom, de offba teszem.[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz enginev3.0 #125039 üzenetére
Az alapkoncepció mindegyiknél a tiltott gyümölcs, avagy rosszfiú, mindegy minek nevezzük, a körítés max abban más, hogy korhoz igazodik. Értem én, hogy ki vagy akadva, de vagy buborékban éltél eddig ha ez számodra újdonság, vagy csak rossz napod/heted/éved van. No mindegy, mindenki azon pörög amin akar.
na ott is megvolt a rosszfiú, de csak kellően rossz
No comment.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz Viszlát #125038 üzenetére
Rómeó és Júlia hogy jön ide?
Ott egyik sem volt kapcsolatban és közel sem erről szólt a film, hogy egy normális lányból hogy kell tiniq... Csinálni, mindezt persze a mai tiniknek tálcán kínálvaTeljesen más amit írsz mint amiről ez a film szól
-Iskola elhanyagolás
-ivaszat a nagyobbak / menőbb emberek toszogatására, hogy ne tagadjanak ki
- fű / drog kipróbálása ugyan ezért (bár nem tudom hogy a filmben ezt kipróbálta e a főhős nő)
- Normális barátunkat megcsalni egy "rosszfiuert"Tökéletes elferdítés a mai fiatal lányoknak, és rásegítés arra hogy mindezt tegyük meg amit a filmben is látunk
Ami ilyen kategóriában normális és tényleg jó film, az az endless love, na ott is megvolt a rosszfiú, de csak kellően rossz, és ott a begyöpösödött lány életébe vitt némi változást, persze enyhe szülői tiltás ellenére is
De az nem az ivászatra és a megcsalásra sarkall
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz enginev3.0 #125034 üzenetére
Kicsit túlpörögted ezt a kérdést szerintem, ezeréves felállást dolgoztak fel milliomodjára. Dirty Dancing megvan vagy a Love Story, a Grease? Ezeken legalább így dúltak-fúltak anno. Vagy menjünk még visszább az időben, Rómeó és Júlia? Még csak nem is korlátózodik a téma adott műfajra, Leia és Han Solo?
Szerintem agyalj ennél hasznosabb dolgokon a héten.
-
Tibiajax
nagyúr
Kill The Irishman
hd,ov
de mocskos jó kis film volt ez most.. mi tartott ennyi ideig nekem, hogy még csak most néztem meg?
nem tökéletes alkotás persze, kiszámítható részek bőven akadnak, bár az is lehet, én vagyok már túl rutinos. de a cleveland '70s hangulat visszaadása hibátlan, a robbantások koreográfiája szintén, a bátor ír gyerek alakítójának játéka úgyszintén, egy remekül összerakott film. nem scorsese-i szint, de ezzel nincs baj, nem lehet minden olyan... ez más
kötelezően ajánlott film!
9/10#értékelés
-
-
Narxis
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #125032 üzenetére
Az már az Aquamen-nél és Shazam-nál is látszott, hogy DC is ezt a családias hangulatú vonalat követi mert ez hozza a több pénzt.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
enginev3.0
félisten
Nagyon offba teszem, mert rohadtul felb...és egész héten ezen fogok agyalni
Látta már valaki a Miután / After című filmet?
Haverom megnézte moziba egy lánnyal, aztán elmondta hogy miről szól
Tegnap bele pörgettem itthon, és ez valami undorító, hányingerem lett tőleArról szól hogy
leszakadt qrvák hogy vegyenek rá normális lányokat bármire, és hogyan csaljuk meg a pasinkat másfél óra alatt. És pont ennek az egyébként is elcseszett korosztálynak persze amik nagyrésze alapból nem életképes (15+-) Hogy lehet ilyen filmeket gyártani? "A normális tini lány beleszeret a sötét múltú fiúba"
Lopta a kakaót az óvodában vagy mi történt ? Tényleg ilyen példát kell felállítani, és még csak véletlenül sem egy normálisat, mindenképp a rossz kell ugye hogy jó legyen
Hát min csodálkozunk?Senki ne nézze meg, mindenesetre ha lányod van vagy fiatal barátnőd akkor mindenképp tiltsd el tőle, vagy ellenkezőleg, pont nézesd meg vele, és ha azt mondja hogy tetszett akkor hagyd el, vagy neveld meg, mert akinek ez tetszik, azt messziről érdemes elkerülni
Mintha nem lenne így is pont elég "szerelmi bánatos" tíz éves
Gratulálok a filmiparnak, és a könyv írójának (ha jól tudom könyv alapján készült)Bocs, ez jól esett
-
Viszlát
addikt
válasz bagyulajuve #125009 üzenetére
Pedig vége az ubiszezonnak, legalábbis jönnek ígéretes filmek augusztusban:
- a Luce például az előzetesből ítélve jó kis thriller lesz
- Linklater új filmjét szerintem már linkeltem korábban, de azóta van új trailer is
- The Art of Racing in the Rain, kutyabolondként kifejezetten várós, Costner első voice over filmje tudomásom szerint
- a Monos-ból gőzöm sincs mi fog kisülni, de engem már a nyitóképpel megvett"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
shotika
őstag
válasz Drizzt #125029 üzenetére
Szerintem téves horrorfilmnek hívni a Midsommert - én legalábbis úgy gondolom, a horror lényege a félelemkeltés, ez a film pedig minden, csak nem félelmetes. Vígjátéknak pedig végképp nem, a viccesebb részek inkább még sokkolóbbá teszik az egészet a végére. Inkább megbotránkoztató és elgondolkodtató. Hogy mi a műfaja? Őszintén szólva fogalmam sincs, de én elmerültem a filmben arra a 2-és fél órára. nagyon masszív film, az idei év egyik legjobbja nálam.
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Drizzt
nagyúr
Midsommar, azaz Fehér éjszakák.
Összességében szerintem nem volt egy jó film, de vannak benne olyan jelenetek, amik miatt simán kultfilm lehet belőle. Azaz úgy fogalmaznék, hogy horrornak átlagos, vígjátéknak kiemelkedő, de nem elsősorban azok miatt a részek miatt, amit láthatólag szándékosan csináltak viccesre. Volt 1-2 olyan jelenet, amikor tíz percig mindenki a lábát csapkodta és sírt röhögés közben a moziban. De azért teljes egészében elég unalmas a film. Viszont ezek miatt a jelenetek miatt megérte bőven.
#értékelés
I am having fun staying poor.
-
Narxis
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #125022 üzenetére
Justice League: The Flashpoint Paradox,
Batman: The Killing Joke,
Watchmen (2009)Ezért szeretem a Titans és a Doom Patrol sorozatokat is. A DC érzelmileg sokkol, de úgy hogy még másnap is eszembe jut, esetleg agyalok rajta, a Marvel szimplán szórakoztat addig amíg nézem aztán másnapra már azt is elfelejtem, hogy létezett. Most nem akarok én itt DC-Marvel háborút mert rohadtul nem érdekel de akkora volt a hype az endgame-nél, hogy masszív csalódás lett volna számomra ha nem láttam volna a korábbi marvel filmeket így tudtam, hogy kb. mire számíthatok. Mondjuk én nem képregényeken nőttem fel, nekem nem természetes, hogy a jók mindig győznek ezért örültem volna ha többen hullanak a végén. Egyébként az egész problémára jól rávilágított youtube-on a How It Should Have Ended csatorna.
-
emiki6
veterán
válasz hoffman_ #125019 üzenetére
Jaja, Péter az elsőszámú fb információforrásom, az életmód a hobbim. Gál-Szabó Bence (ő a GAL), Szendi Gábor (ő a tények és tévhitek), Árvay Bálint (ő pedig a jódpótlás tudományos alapokon csoport) azok akik még elég komolyak a témában.
Edzés témában meg ugye Galba Zsolt meg Samu."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Narxis
nagyúr
Avengers: Endgame
Adok rá 5 pontot a 10-ből, majdnem azt mondtam a végéig, hogy tipikus egyszernézős marvel film de aztán
jött a harc. Igazából súlytalan volt az egész, ezért szerettem DC-t jobban, főleg rajzfilmeket ahol sokkal komolyabb drámát tudtak összehozni. Egy olyan vég kellett volna ami kicsit keserédesebb, hogy igenis Thanos mély nyomott hagyott maga után. #értékelés
-
madgie
titán
válasz Viszlát #124996 üzenetére
Conellyt a Dark Cityben láttam először, amikor megszólalt a füstös, sötét bárban... a low key felvételek a kólásüveg alakjáról, mellette kíséretnek a klasszikus kalapos jazzenészek, zongora, nagybőgő, brutálisan "élő" hangzás, zseniális... az a jelenet örökbe beleégett az agyamba.
Hú de Tibis lett ez a mondat
-
törölt tag
Én rettegek hogy nem fog tetszeni. Tarantino új filmjei eleve nehezen csúsznak nekem, a Basterds csak harmadik nézés óta az egyik kedvencem, a Django még mindig nem az igazi, az Aljas Nyolcas jó, csak mocskos hosszú. Attól félek leginkább, hogy fájni fog a hossza, túlságosan ellaposodik majd pár helyen, ami végül agyon fogja ütni az egész élményt. De reménykedem, remélem imádni fogom.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #125001 üzenetére
Vááá, az az argetin Szemekbe zárt titkok. Pár jelenete még mindig élénken él bennem. Nagy élmény volt elsőre. Lehet, hogy valamikor újra is kéne néznem.
Egyébként az amerikait is meg lehetett nézni, de amíg az "eredeti" simán 9-es, addig az kb. egy 6-os.
(#125000) Ispy: Na, ezt viszont én sem láttam még. Ha kb. TDS1, és még meg is fejelik egy kis spanyolsággal, akkor rossz nem lehet.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
shotika
őstag
Na akkor kezdem én
Végjáték: Szórakoztató volt - nem is nagyon mennék most bele, amit ti már a mozibemutatónál kiveséztetek spoiler tagekkel -, de nekem a Marvel kapitány jobban ült, vagy akár a Végtelen háború. Utóbbinál jobban játszottak az arányokkal, itt pedig irtózatosan tömény lett az egész.
A végén amikor visszatért szinte mindenki, a teljes első részben történtek valahogy elvesztették a fontosságukat - az ilyen filmeket mindig azzal basszák el, hogy ugyan bárki meghalhat, de ha állandóan visszahozogatják a szereplőket, súlytalanná válik. Ha nagyon osztályoznom kéne, akkor egy jó közepes, és hát most nagyon érzem azt, hogy parkolópályára kéne küldeni a brandet egy jó pár évre - bár nyílván nem fogják. Mindenesetre részemről itt ezzel végetért a Marvel korszak, ha meg is nézek még párat unalomból, már nem fogom követni úgy mint régen.
#értékelés
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Viszlát
addikt
Tényleg nem rossz film, bár nekem még mindig az El secreto de sus ojos az egyik legjobb ebben a kategóriában.
(#124998) emiki6: azt hiszem én meg ezt nem láttam. Az előzetes nem túl megnyerő...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest