Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
The Division jó árban van most. Érdemes megvenni? Vannak még játékosok online?
-
3L1T3
addikt
PUBG Xbox Game Preview Patch Notes #8
Xbox players,
We are releasing a minor update this week, focused on fixing bugs or gameplay issues that were identified following the last patch release. Thanks to all of the community for the feedback and continued support of PUBG on Xbox One!
This patch will be live at 6PM KST / 1AM PST / 9AM UTC today.
Please restart your Xbox after the patch goes live to get the update.Gameplay
We received a lot of great feedback following the changes made to vehicle/player damage. We continue to tune and balance this element of gameplay, and are therefore reverting back to increased damage if a player is struck by a vehicle.
Bug fixes
Resolved an issue preventing players from vaulting over specific ledges and/or windows
The camera will now remain in the correct location following player death
Vehicles will no longer relocate to another position on the map after the player disembarks[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
newclass
tag
Tegnap frissült a Lego World.
Honnan tudom meg, hogy egy-egy frissítés mit tartalmaz?
Igazán jöhetne letöltés után egy tájékoztató a változásokról (akkor is ha csak hibajavítás).
Vagy van erről info, csak meg kell keresni?Más:
lejárt a game pass előfizetésem.
Majd meghosszabbítom, mert több játék is van amivel még szeretnénk játszani, de addig is: nem lehet leszűrni a Game Pass-os játékokat, hogy azzal most nem tudok játszani.
Nekem hiányzik, hogy nem lehet szűrni például forrás alapján (EA Acces játékok, Game Pass, kategória szerint (pl.: kaland).[ Szerkesztve ]
-
turikoczka
aktív tag
A rayman legends tényleg zseniális, ps3on kimaxoltam és most One on is kifogom
-
WinZol
aktív tag
válasz DaveHutt #133294 üzenetére
Add hozzá a bankkártyád a fiókjához, vedd meg a játékokat, majd távolítsd el a kártyát.
A bankkártya hozzá van adva.
A hiba nem ott van.Üzenet web-es felületen:
"Bocsánat
Ilyen típusú vásárlást nem kezdeményezhetsz a fiókodból az Xbox.com webhelyen.
Végezd el a tranzakciót az Xbox konzolodon."Az Xbox S szinten valami hasonlót mond.
Az app-ban pedig nem látom a 360-as játékokat. -
Dreimus
senior tag
válasz zzola #133291 üzenetére
Ahogy korábban írtam nem csak nekik szól, csak meg kell várni míg lejár az előfizetésed aztán tudod elhasználni, tehát nem lehet halmozni, ha megpróbálod akkor kapod azt a hibát hogy csak új tagokra érvényes, teszteltem a géphez kapott kódot aktiváltam volna a karácsonyi 200 ft-osra és ezt a hibát kaptam, megvártam míg lejárt majd beaktiváltam sikeresen.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz WinZol #133285 üzenetére
Ach so...
360-as játékot nem lehet giftként venni. Esetleg még azt tudod, hogy ideiglenes jelleggel adsz hozzá bankkártyát vagy ha feltöltöd az egyenlegét és úgy veszitek meg:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
2019-ben jon a The Surge 2.
Live-Die-Respawn
-
zzola
titán
válasz szimszonos #133290 üzenetére
A cdkeys-es csak új felhasználónak szól...
-
szimszonos
őstag
Sziasztok!Ha lejár a géphez kapott 1+1 hónap gamepass,akkor ha veszek olcsóbban pl cd keys oldalon havi kódot,meg lehet hosszabítani?Azért kérdwzném mert van aki úgy hirdet gamepass kódot hogy akinek volt már iyen az nem tudja felhasználni,csak Store-ban vásároltat.
-
Dzsuri89
őstag
válasz sugarforce #133286 üzenetére
Este kipróbálom, köszi.
-
WinZol
aktív tag
360-as játékos Gift-ként lehet venni?
-
WinZol
aktív tag
válasz DaveHutt #133282 üzenetére
Tudom, hogy lehetne a nem gyerek fiórkre, de a gyerekre akarom!!!
Tehár:
Azért kérdezem a gyerek fiókos vásárlást, mert a webes-felületen
az alábbi üzenet fogad:"Bocsánat
Ilyen típusú vásárlást nem kezdeményezhetsz a fiókodból az Xbox.com webhelyen.
Végezd el a tranzakciót az Xbox konzolodon." -
l.skywalker
Topikgazda
válasz WinZol #133281 üzenetére
Én minden gyereket hozzáadtam az MS fiókomban magamhoz a Család oldalon, mint: Gyerek fiókok. Innentől már csak magamnak vettem játékot ők pedig tudják használni ha fel van telepítve és be vagyok lépve a gépbe.
Indításnál kér egy engedélyezést a gép, hogy melyik szülő engedélyével indítják el a játékot és kéri a kódomat. Utána be lehet állítani, hogy mindig el tudják indítani vagy csak most az egyszer. (természetesen az utóbbi )
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Dzsuri89
őstag
Tolom ezt a Metro 2033 Redux játékot, nagyon tetszik a játékmenete, még felskálázva 4K-ra is tűrhető a grafikája, viszont arra nem tudok rájönni, hogy hogy az istenbe lehet a gránàtot kiválasztani, illetve azt eldobni. 😃 3 óra játek után furán veszi ki magát van gránátom, de nem fogy.
Valaki írja le nekem értelmesen, mert ennyire amatőr nem lehetek hogy magamtól ne jöjjek rá. A kontroller leírásnál nyoma sincs.
Köszönöm -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz smokiii1 #133275 üzenetére
A gyári kontrollerhez kapott elem, sima elem, nem tölthető.
Mivel, ha vezetéken van a gépen a controller, mindegy, hogy van-e benne elem, vagy nincs, vezetékes módban megy, vagyis, nem meríti az elemet, ergo, természetesen tudod használni wireless módban, a benne lévő töltéssel.
A p&c kitre pedig alattam megadták a választ.
Véleményem szubjektív...
-
l.skywalker
Topikgazda
-
smokiii1
aktív tag
-
Mankó
veterán
Profilt tudsz áttolni One-ra. Szerintem a 360-os mentéseket, egyéb dolgokat el lehet felejteni.
USB-n nem tölti az AA-s elemeket. Ahhoz vagy külső töltő kell, vagy Play and Charge kittet kell használni.
Instant On-ban használja a baráti kör a boxot, így a háttérben lejönnek az update-k, elindított letöltések, plusz Single módban indított játék menetet a kikapcsolás pillanatától folytathatod.
Alapértelmezett keresőre nem tudom a választ, nem ott netezek. -
smokiii1
aktív tag
A kontrollert ha usb-n csatlakoztatod a boxhoz akkor tölti az elemeket.
Én személy szerint ugy szoktam kikapcsolni a gépet, hogy beállítások menüben nyomok egy full shutdownt, de ezt leszámítva always on beállítással megy és az automatikus kikapcsolás is ki van iktatva, Nehogy kikapcsoljon nekem miközben töltök valamit.
A többire én sajnos nem tudok válaszolni. -
NGA
addikt
Üdv. Kérdésem volna:Lecseréltük az x360-at xo-ra. Mielött letöröltük volna az x360-at, kisfiam lementette egyrészt pendrivera a minecraft dolgait, másrészt a játékban átmásolta xbox one-ra. Hol találja ezeket? A Pendrive-n nem látja.
A másik. Ha a kontrollerbe AA akksit rakok, az usb porton tölthető? Vagy kivéve kell tölteni?
Másik: edge-ben be lehet állítani a google.hu-t alapértelmezett keresőnek?
Ti hogy hagyjátok a gépet? Always on, vagy energiatakarékos? Kikapcsoljátok a gépet?
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz szőröscica #133244 üzenetére
A Rayman Legends nagyon állat, couch coopban Asszonnyal egész télen azt toltuk. Egy nagy AAA cím árát is megérné.
A Rayman Originst is szerezd be a 360-as Storeból, az is rohadt jó 597 Ft-ért.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsoltika74 #133254 üzenetére
DLNA-n keresztül, szerintem megy, mint android, vagy windows alatt.
Tomix24: Igen? A boxos kodi lebutítja a felbontást? Nem lehet benne kimeneti felbontást állítani? Most már felrakom, megnézem..
Jé, tényleg. Bár ez alpha, később bármi lehet. Akkor igen, csak lemez.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Tomix24
addikt
válasz zsoltika74 #133250 üzenetére
Kodi le van butítva. Max 1080p. Csak eredeti UHD lemezeket visz a ONE X.
Én megoldottam egy külső lejátszóval, ami viszi 99%-ban az UHD mkv-at, akár HD hanggal is. 6-8000Ft volt.
-
Madoc
veterán
válasz _adaml21_ #133253 üzenetére
Ha lejárt akkor hogy maradt szingapurban? Ameddig nem járt le addig az előző feltöltés régiojába engedi hozzáadni. Ha meg lejárt akkor bármelyik région beválthatod.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
szimszonos
őstag
Sziasztok!Tényleg igaz hogy egy gépen csak egszer lehet igénybevenni gamepass kódot?Utána már csak a Store-ból kell venni havi 2500ft-ért?Kaptam a géphez 1hónapot meg megadtam a kártyaszámom így még 1 hónapot ingyen.Ha lejárat előtt veazek olcsóbban 1 hónapos kódot hozzáadja?Vagy ugyanazon a gépen másik profill kell,vagy úgy sem lehet?
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Nekem az egyik első üldözős résznél Black flagben free runban nem az ajtón szaladt át, amin átfért volna 3 ember egyszerre...neeem, inkább felszaladt a korláton neki a falnak..vagy 3x egymás után...kicsit túltolják néha a yamakasit
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
Pár hónappal ezelőtt kiköltöztem Szingapúrba, ezért a boxom régióját megváltoztattam. Idén, már újra Magyarországon lejárt a live előfizum, ézért vettem egy 12 havi kódot. Viszont nem tudom beváltani, mert szingapúri storeban maradt a box elofizum.
Xbox system settingsben visszavaltottam a locationt Hungaryre, ennek ellenére még mindig nem tudom beváltani a kódot... Mi lehet a baj? Mi a megoldás?[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsoltika74 #133250 üzenetére
Lemezről gond nélkül.
vagy esetleg kodival.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
M@no
tag
válasz mike1334 #133236 üzenetére
Ezzel a 2-ben néha én is szenvedtem. A legbosszantóbb akkor volt, amikor a Race-t csináltam és időre kell ugrabugrálni a tetőkön, kiszögeléseken, stb stb. Na... volt amelyiket 15-ikre sikerült csak végig vinni, mert egy váratlan pillanatban elugrott a pi**ba. Persze utólag röhögök rajta, akkor meg az ideg szétkapott...
-
Tomix24
addikt
válasz zsoltika74 #133243 üzenetére
nem
-
Zoleee83
addikt
válasz AMD Power #133247 üzenetére
Megoldottam, annyi a titok, hogy
.a farkát kellett lőni a mutáns skorpió genyának
Maradt vagy 2 egész másodperc is mint a filmekben, de pont továbbengedett.@MunezXBK - Köszi tőled is a tippet, ha ennyien dícséritek csak nem lehet rossz!
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz szőröscica #133244 üzenetére
Jah, jah, ennyit szerintem simán. Unaloműzőnek teljesen jó.
Véleményem szubjektív...
-
zsoltika74
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Abban a kérdéseben, hogy azt már a korábbi hozzászólásokból megtudtam, hogy a One S nem alkalmas 4k-s filmek lejátszására.
Az Xbox One X az alkalmaz lenne UHD filmek nézésére?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
szőröscica
addikt
A Rayman megéri egy ezresért?
-
mike1334
veterán
Emagnál mastercard használata esetén 10e forintos vásárlás felett 4e forintos ajándékutalványt adnak. LINK.
Ha mást is venne az ember most vagy később onnan, egész jó áron van pár xbox játék...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Zoleee83
addikt
válasz mike1334 #133233 üzenetére
Én is agyalok az Origins-en, hogy megvegyem-e néztem róla gameplayt, kértem róla véleményt, mindenki dícséri.
Eddig 1db AC-t toltam végig az AC3-mat.
A Unity félben van, a Syndicate 5 percet töltött a gépben mielőtt eladtam, mondjuk itt legalább a kor tetszene, a story nem tudom milyen.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
mike1334
veterán
Ha minden igaz vikinges vagy kínai lesz az Assassin's Creed. Hát egy feudális Japánban több fantáziát láttam volna...na mindegy. Amúgy ha már AC..hétvégén kipróbáltam a Black Flaget..annyira nem jött be, kár volt megvenni a Shadow of Mordor mellé..amit még ki se próbáltam
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
hati
addikt
válasz parandroid #133229 üzenetére
Jó tudni.
-
Bogyi007
veterán
válasz Zoleee83 #133225 üzenetére
Nem játszottam a játékkal még, de meglehet. Én anno ilyen bes****am figurát a deadSpace 2-ben hoztam össze amikor is zéró fegyverrel és minimál életerővel hoztam össze egy mentési pontot amikor is a sok kicsi gyerekfigura vagy mi a szösz megrohamozott egy szűk részen. Hagytam is a játékot a 3.14ba.
(#133227) hati - Pontosan.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
NoMagix
addikt
válasz r.levente75 #133222 üzenetére
Már kikapcsoltam, de nem vagyok láthatatlan, amikor belépek játszani!
Holnap reggeltől bekapcsolva lesz a gép, itthon vagyok betegszabin![ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Metro Last Light - A templom előtti részen járok 27 másodpercre elég filterrel és nem találok többet, feljutni a templomba meg ugye nem lehet. Most akkor megszívtam, kezdhetem előlről? 🙄
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Mankó
veterán
-
Mankó
veterán
Jött a Division-höz egy 3.14 Gb-os update. Ez lenne a 4k kieg vagy esetleg 1.9-es verzió?
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Zjunior #132342 üzenetére
Ritka pillanatok egyike, de elnézést kell hogy kérjek! A dolog valóban működik (bár vannak azért kétségeim, hogy hogyan tudnak eladni nekem 1 eurónyi névleges feltöltési értékű kupont ~239 forintért), éjjel vettem 500 euróért feltöltőt és megvettem a konzolt belőle, összesen 119693- forint lett a vége. Egyelőre függőben a státusz.
Apropó, a német MS store mennyi idő alatt dolgozza fel a rendelést?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz AMD Power #133189 üzenetére
Az a borzasztó, hogy eredeti játékoknál is megy most is a szarakodás PC-n. Kifagy, mert az amd driver éppen megadta magát. Hiányzik neki egy fájl a jogtiszta windows-on. Baaah... nem akarom, hogy elkezdődjön a szarakodás konzolon is.
Oriic nemrég a shadow warriorral szívott valamelyik nap, mert nem akart rendesen elindulni. Szerencsére még nem jellemző, illetve egy újraindítás/cache törlés általában megoldja a problémát, de akkor is...
-
NoMagix
addikt
Továbbra is az a problémám az FH3-ban, hogy semmilyen rajzot, matricát vagy like-ot nem számol letöltésnek, ha a fiam profiljával letölti tőlem, de ugyan ez visszafelé is ilyen, akkor sem számol!
A összes letöltésem 2236-on állt meg.
Már egy hete nem érkezett CR a letöltésekből!
Netán ez valami új dolog a progiban, hogy egy gépről más profilokkal ne lehessen letöltéseket generálni?
Srácok, lennétek olyan kedvesek és megtennétek páran, aki nyúzza az autókat, hogy letöltenétek tőlem valamit, aminek még nulla az értéke (ahogy én látom)?
NoMagix néven, pl.: Ford raptor F150 vagy Merci AMG black edition vagy valami matricátKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Guitar Hero-t valamilyen formaban belehet szerezni?
Kulfoldi oldalakon talaltam, de valahogy hazai boltnal nem talalok. -
Madoc
veterán
válasz sugarforce #133205 üzenetére
Nem muszáj kikapcsolni a megujitást. Csak akkor fog pénzt levonni ha lejárna az előfizetése. Ha a kód beváltásával 2019 februárig lenne live gold-ja akkor csak utána vonná le a következőre a pénzt.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
NGA
addikt
válasz sugarforce #133201 üzenetére
Kell regisztrálni az oldalra, vagy kiküldi a paypal emailcimre?
-
NGA
addikt
válasz sugarforce #133201 üzenetére
Köszi. Most havi előfizetés van. Itt kapok egy kódot, beirom, és átvált erre akkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók