Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Azt már lehet tudni, hogy a far cry 5 kihasználja e, a one x-et? miylen felbontásban fut pl.?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
gorgocska
tag
NBA 18 az EA Accesbe- tölthetõ. 🙂 lassan már talán jön a Fifa is .
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
Mister_X
nagyúr
-
mike1334
veterán
válasz Mister_X #134295 üzenetére
Azt tudom, de mintha valahol olvastam volna egy cikket vagy fórumbejegyzést, amiben azt írták egyedül is lehet botok ellen...
Szerk.: megvan a cikk
Gondoltam hátha itt is van vkinek tapasztalata vele.[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
RudY
addikt
Every Xbox One X enhanced game - 4K, HDR, frame rates and features explained [updated]
Gamesradar 2018-02-13Siffredi 134293
Akkor lehetne esetleg "problémás", ha te szerelted házba a HDD-t és külső tápos.
Szerintem tegyél több próbát is, frissíts be mindent a box-on, kapcsold ki, és nézd meg meddig csinálja. Ahogy írtam, nekem a beüzemelés napján még megtekerte párszor a kikapcsolás után több percig, de azóta se.B3ny00 [134287]
Majdnem megvettem a megjelenés napján, de megnéztem jó pár PC-s stream-et (kb. 3x3 óra) és inkább megvárom a hibajavításokat, de főleg az árcsökkenést. Nagyon tetszik a hangulata, és főleg ami a stream-ek alapján is kiderült, nagyon jól kijöttek a többféle megoldások az eseményekhez... már a brutál hosszú tutorial alatt is.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz IntelKiller7 #134258 üzenetére
Career mode toltad benne?
-
mike1334
veterán
Köszi a válaszokat, közben rájöttem, hogy hülyén tettem fel a kérdést...mmint nem multiban egyedül,hanem gép ellen egyedül
-
El Gringo
senior tag
válasz mike1334 #134285 üzenetére
ha nem vagy profi Vér Pistike, és tudsz angolul, esetleg franciául vagy olaszul, akkor el lehet vele lenni. Én is magamban játszom
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
B3ny00
aktív tag
Ez a Kingdom Come eddig nagyon bejön, valaki játszik még vele.
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
mike1334
veterán
Rainbow 6 Siege egyedül mennyire játszható?
-
Bogyi007
veterán
-
NoMagix
addikt
válasz IntelKiller7 #134275 üzenetére
Köszi srácok, akit lehet, majd én is felveszem! -
debcamp
aktív tag
válasz l.skywalker #134274 üzenetére
.. instant 112 név
-
NoMagix
addikt
itt mindenki mindenkinek a barátja?
valamennyi fórumtárs felvette barátnak xbox-on az itt megtalálható tagot? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #134269 üzenetére
Meg a store-ban ott maradnak 1-3ezer forint között
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AMD Power
titán
válasz IntelKiller7 #134269 üzenetére
Szerintem sem...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Márciusban kikerülnek Game Pass-ből:
Iron Brigade
Monday night combat
Monday Night Combat
N+
Sega Vintage collection: Streets of Rage
Sega Vintage Collection: monster world
Joe Danger 2:the movie
Capcom arcade cabinet
Virtua fighter 5 final showdown
Flock
D4: Dark Dreams Don’t Die
Strider
Dark Void[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
anorche1
őstag
válasz IntelKiller7 #134265 üzenetére
Be van állítva, meg más játékaival tudok játszani, az ea Access -ben lévő játékokat is tudom tölteni, indítani (neki van hozzá aktív előfizetése, nekem nincs).
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
Haverommal oda-vissza home -olunk. Ő megvette ezt a játékot: PIPE by BMX Streets, de én nem tudok vele játszani
Mikor ő letöltötte, nekem is automatikusan települt, de nem indult el. Gondoltam letörlöm és újra letöltöm, de nem engedi
Miért?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
dobobazsy
őstag
ma ki akartam próbálni a Mafia 3-mat, de az elején "we couldn't get your latest saved data" hibaüzit kaptam. offline-ba lépett csak tovább. ez miért volt?
-
l.skywalker
Topikgazda
Én még sosem csináltam, ezért nem tudom pontosan, de a lényeg, hogy másik régióba kell költöztetni az X360-as profilt! Csak akkor éred el azt a játékot, mert az X360-as játékoknál nem elég csak a külföldi store oldalát megnyitni és ott megvenni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AMD Power
titán
válasz IntelKiller7 #134258 üzenetére
Mert amugy meg nekem bejon mint jatek. Igazabol is szeretem a kosarat. Gyakorlok meg vele.
-
slug
senior tag
válasz l.skywalker #134225 üzenetére
az official oldalrol navigalva backward compatibility-re jutok, ott a jatekra dob, vasarlas -> hibauzenet.
nem nalam van a hiba, ezt most megerositette a telefonos xbox ugyfelszolgalat, tovabbdobjak a backofficenak a problemamat, mert a holgy rendben latott mindent.
-
AMD Power
titán
Huh ez az NBA 2017 nem egyszerű... Ez az első meccs elég izzasztó volt. 105-52 ki is kaptam természetesen. Nem egyszerű a kezelése.
-
RudY
addikt
válasz Siffredi #134248 üzenetére
Ilyenkor jobb megvárni, amíg végez, ha kilövöd adatvesztés is lehet, de a HDD egyébként se szereti, ha hirtelen megszűnik a tápellátása munka közben. Első alkalommal nálam is tekergette még hosszabban a kikapcsolás után, de utána már nem igazán.
Itt találod a beállítást:
Power& Startup / Power Mode & Startup / When Xbox is off, turn off storage - pipa.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz IntelKiller7 #134249 üzenetére
Akkor így ezt már végkép nem értem.
-
Siffredi
senior tag
Lenne egy kérdésem, hátha valaki már találkozott ilyennel...
Szóval, van egy 1 terabájtos, 3.0-ás külső vinyóm. Tegnap kipróbáltam a géppel, működik, minden jó.
De! Miután kikapcsolom a boxot, leáll a vinyó, de pár másodperc után újra felpörög, de csak pár másodperc erejéig, majd újra leáll. Muszáj voltam lekapcsolni a vinyót a hálózatról.
A kérdésem: ez ilyen, vagy van valami beállítás valahol, hogy ne kapcsoljon/álljon le folyamatosan a hdd?
-
pzstm
titán
válasz IntelKiller7 #134240 üzenetére
akkor lehet kinézet változtatás A/B teszten lenne még? insiderekkel akikkel beszéltem idejét sem tudják mióta ilyen, de akkor ez nem februári update-el jött...hmmm érdekes...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Zoleee83
addikt
válasz AMD Power #134232 üzenetére
Alakul , már csak a Gold Games-et kéne meghekkelni, hogy amit ingyen kaptál külön mutassa, mert így fullsz@r hogy ha nincs épp Gold-od játszani sem tudsz, de be van hányva az összes többi telepíthető játék közé...
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Komoly leépítés a Hangar 13-nál, ettől féltem...
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz szupermacs #134228 üzenetére
Az a lenyeg hogy a korhatar besorolas oldalara felkerult az Xbox 360 kiadas melle az Xbox One valtozat is. Vagyis jon a nativ One kiadas, ami kulonbozik a visszafele kompatibilitasi listaban lathato valtozattol.(pl: nagyobb felbontas, uj acsik, extra tartalom)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
Azért mert ez nem a One store-ban van, hanem az X360 marketplacen, ahol nem lehet csak egy gombnyomással régiót váltani. És ráadásul korlátozva van, hogy mennyi időnként is lehet pontosan, asszem 3 havonta.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz IntelKiller7 #134220 üzenetére
Köszi!
Feldobtam a trial-t, pár futamra elég lesz. Tegnap csak elindítottam, ránéztem. Elsőre megvolt, hogy "huha", nem épp olyan mint az eddigi F1-es játékok.
Véleményem szubjektív...
-
DaveHutt
őstag
válasz l.skywalker #134205 üzenetére
Valóban böngészős buli lesz ez.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Csapoati #134217 üzenetére
Igazad lehet.. Az Akciós bioshock-on nem agyaltam 1 percig sem.
Maga az F1 érdekel, és szeretem, viszont tényleges jót nem játszottam a Grand Prix óta.. Persze voltak jók, de valahogy akkor sem voltak annyira jók, mint az, akkor. Nem adtak akkora játékélményt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Csapoati
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Agyalok ezen a fránya F1-en, pedig nem vagyok nagy F1-es gamer.. A natív 4K miatt vagyok gondolkodóban..
Plusz filózok, hogy elkezdem gyűjtögetni az Enhanced gémeket.
Véleményem szubjektív...
-
l.skywalker
Topikgazda
Most hétvégén az Overwatch is ingyenes [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
11k-t megér az F1 2017? Manapság nem nagyon láttam akcióst, viszont találtam lemezest ennyiért.
l.skywalker: Értem. Ez most csak eszembe jutott, mert rá akartam nézni, és nem találtam sehol.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egy apró észrevétel, javaslat, esetleg a heti DWG-t nem lehetne kitenni tudnivalókba? Vagy csak valahol, hogy látszódjon, hogy ne kelljen mindig visszakeresni.
Véleményem szubjektív...
-
RudY
addikt
válasz Chumlee #134193 üzenetére
Elvileg most már megy.. legalábbis a Rainbow Six már tölthető ingyen.
-
-
DaveHutt
őstag
Nem jól fogalmazott. Store régiót kell váltanod, nem böngészőt. Android alkalmazásban menj be a Settingsbe, majd harmadik fülön válts Locationt USre. Ahhoz, hogy meg tudd venni, a Microsoft accountodon kell szerepelnie egy US címnek (VAT nélküli államban keress hotelcímet), és kell rendelkezned USD-vel a Microsoft Balance-odon (amazonon lehet venni USD Gift Cardot).
-
slug
senior tag
válasz IntelKiller7 #134186 üzenetére
Igen, ott is.
@Zoleee83: safari, firefox, chrome, box, mobil app, egyiken sem erheto el.
-
mockosgyerek
csendes újonc
Sziasztok, remélem jó helyen teszem fel a kérdést Nem akar valaki Bioshock 2-ve játszani multiba one-on? Senki nincs már online...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest